Heinäverkot ja Heinähäkit

16 Tuotetta

Ruokapussit, heinähäkit, -verkot, -renkaat, ja -pussit kaikkiin tarpeisiin. Meiltä löydät myös vedenpitävät heinäpussit.
 • Busse Filler Mobil heinärengas
  Heinärengas on uusi kätevä apuri heinäverkon täyttämiseen. Halkaisijaltaan 51cm oleva metallinen rengas kätevillä kiinnityskoukuilla. Heinärengas voidaan helposti taittaa alas tai irrottaa kokonaan kun sitä ei tarvita jolloin se ei vie tilaa tai ole tiellä.
  43,90 €
 • Busse Filler Fix heinärengas
  Heinärengas on uusi kätevä apuri heinäverkon täyttämiseen. Halkaisijaltaan 51cm oleva metallinen tukeva rengas joka kiinnitetään ruuveilla tukevasti seinään tai vaikka karsinan oveen. Heinärenkaaseen kiinnitetetään helposti heinäverkko ja näin sen suuaukko pysyy tukevasti auki heinäverkon täytön ajan. Heinärengas voidaan taittaa alas kun sitä ei tarvita jolloin se ei vie tilaa tai ole tiellä.
  38,50 €
 • Imperial Riding heinäverkko nylon 5x5
  Imperial Ridingin pienisilmäinen 5x5cm heinäverkko. Valmistettu nylonista. Hyvät perusvärit!
  8,40 €
 • Busse heinäkassi BASIC
  Bussen tukeva heinäkassi talliin tai traileriin. Sulkeutuu ylhäältä neppareilla. Kiinnitysnarut ovat säädettävät. Leveys: 68 cm, Korkeus: 60 cm, Syvyys: 16 cm
  23,90 €
 • Busse heinäverkko STANDARD
  Bussen solmittu nailon heinäverkko, jonka reiät ovat n. 10 x 10cm. Pituus tyhjänä n. 95cm.
  6,50 €
 • Heinäverkko PROFESSIONAL
  Solmittu kestävä ja vettähylkivä heinäverkko erityisen pienillä reijillä (n. 3,5 x 3,5 cm). Kiinnitysnaru kulkee renkaissa. Keskellä alhaalla rengas. Pituus tyhjänä: small 85cm large 105cm
  17,90 €
 • Busse heinäverkko PLAIN PRO
  Laadukas ja kovaa kulutusta kestävä slow-food heinäverkko. Pienet syöttöreiät, n. 5 x 5 cm. Kiristysnauha ilman metallia. Verkon pituus tyhjänä noin 100 cm.
  17,90 €
 • Busse heinäpussi PRO
  Bussen laadukas heinäpussi, jonka pohja ja kaksi sivua on vahvaa kangasta. Heinän variseminen on vähäisempää tätä heinäpussia käyttäessä. Reijät n. 5 x 5 cm

  Normaali hinta: 39,90 €

  Special Price 23,94 €

 • Busse heinäverkko SQUARE
  Bussen hyvä kulmistaan ripustettava slow feeding -heinäverkko jossa 4x4cm reijät. Helppo täyttää päältä päin. Koko 120x90cm.
  25,90 €
 • Premiere heinäverkko slow feed maze
  Premieren slow feed heinäverkko jonka aukot 5 x 5 cm ja jonka pohja suljettu tiiviillä kankaalla. Polypropylene verkko on kestävä ja se voidaan ripustaa roikkumaan mihin tahnsa vaikka tallissa tai trailerissa. Helppo täyttää Premiere Hay net fillerin avulla 829113 joka myös kuvassa.
  25,95 €
 • Heinäpallo "Happy Hay Play"
  Hauska hevospallo jonka voit täyttää heinillä tarjoten hevoselle virikkeitä, puuhaa ja luonnonmukaista hidasta ja terveellistä heinäruokailua. Heinäpalloa voit käyttää tallissa, tarhassa tai laitumella jossa se liikuu helposti mutta muotonsa mukaisesti pysähtyy myös paikoilleen. Pallon halkaisija on 43cm ja sen sisälle mahtuu noin 3kg kuivaa heinää. Pallon omapaino on 2kg ja se on valmistettu hyvin kestävästä värillisestä muovista. Heinäaukkojen koko 12x70mm. Monta kivaa väriä. Se hevoselle hauskempi slow-food heinäverkko!
  79,90 €
 • Heinäpallo "Happy Hay Play" Shetty
  Hauska hevospallo shettiksille jonka voit täyttää heinillä tarjoten virikkeitä, puuhaa ja luonnonmukaista hidasta ja terveellistä heinäruokailua. Heinäpalloa voit käyttää tallissa, tarhassa tai laitumella jossa se liikuu helposti mutta muotonsa mukaisesti pysähtyy myös paikoilleen. Pallon halkaisija on 43cm ja sen sisälle mahtuu noin 3kg kuivaa heinää. Pallon omapaino on 2kg ja se on valmistettu hyvin kestävästä värillisestä muovista. Heinäaukkojen koko 12x50mm. Se hauskempi slow-food heinäverkko!
  79,90 €
 • Heinäpussi
  Kestävästä polyesteristä valmistettu heinäpussi on turvallinen käyttää ja siitä varisee vähemmän heiniä hukkaan kuin tavallisesta heinäverkosta. Kätevä apu ruokintaan kilpailuissa, kuljetuksessa ja kotona. Heinäpussin voi ripustaa mihin vain ja se on helppo täyttää. Kantohihnalla.
  26,90 €
 • Heinäverkko Supreme
  Uusi erittäin tiheä heinäverkko slow food ruokintaan ja ahmateille. Pienisilmäisessä tiheässä verkossa heinät pysyvät paremmin ja hevonen joutuu näkemää enemmän vaivaa ja saa poimituksi pienempiä suullisia. Laadukas ja kestävä polyesteriverkko jonka reikäkoko noin 3,5x3,5cm. Verkon pituus tyhjänä noin 95cm.
  Suuaukon polyesterivahvistuksen avulla verkko on hämmästyttävän helppo ja kätevä täyttää.

  Normaali hinta: 26,90 €

  Special Price 16,14 €

 • Heinäverkko Slow Food hevoselle

  Uusi erittäin tiheä heinäverkko hevoselle slow food ruokintaan ja ahmateille. Pienisilmäisessä tiheässä (5x5cm) verkossa heinät pysyvät paremmin ja hevonen joutuu näkemää enemmän vaivaa ja saa poimituksia pienempiä suullisia. Laadukas ja kestävä polyesteriverkko. Verkon pituus tyhjänä noin 105cm. Värilajitelma.

  19,95 €
 • Vedenpitävä Heinäpussi
  Polyestertistä valmistettu vedenpitävä heinäpussi on turvallisempi ja taloudellisempi käyttää, kuin tavallinen heinäverkko. Vedenpitävyyden ansiosta ei sotke, vaikka ruokkisit hevosen kastelluilla heinillä. Kätevä apu ruokintaan kilpailuissa, kuljetuksessa ja kotona. Voidaan ripustaa minne tahansa.
  25,95 €