Muut Tallitarvikkeet

Tuotteet 1-24 / 110

Koulukirjaimet, numerot, ruusukkeet sekä turpakopat, pannat ja paljon muuta edullisesti.
 • Kuivikepellava Euro-lin 20 Kg

  Kaikki samassa paalissa!

  Keski-Euroopassa jo vuosia käytetty EURO-LIN® -pellavakuivike on valmistettu luonnon raaka-aineista ja se sitoo virtsaa ja kosteutta jopa paremmin kuin turve. Pellavakuivikkeen käyttö parantaa merkittävästi talli-ilmanlaatua ja auttaa ehkäisemään pölyallergioiden sekä hengitystieongelmien syntymistä. Koska pellavapatjan pinta pysyy kuivana ja irtonaisena, on kuivikkeen käytön osoitettu vähentävän kavio-ongelmia. Pellavan ei myöskään ole todettu aiheuttavan hevosilla allergisia ihoreaktioita.

  Väriltään vaalea Horsepro EURO-LIN® -pellavakuivike on pakattu helposti käsiteltäviin, tiiviisiin 20 kg:n paaleihin. Erinomaisten kuivitusominaisuuksien ansiosta pellavakuiviketta kuluu vain noin 1/2-1 paalia viikossa hevosta kohden ja kustannussäästö näkyy myös lannan kompostoinnin helppoudessa.
  Nopean hajoamisen ja ihanteellisen pH-arvon ansiosta jätekuivike voidaan käyttää lannoitteena lähes sellaisenaan.

  EURO-LIN pellavakuivikkeen löydät hyvin varustetuista Lantmännen Agro -myymälöistä.

  EURO-LIN kuivikepellava on luonnon oma tuote joka ylivoimaisten kuivitusominaisuuksien lisäksi on myös helppo hävittää. EURO-LIN pellavakuivike on - luonnollinen - erittäin imukykyinen - turvallinen - kustannustehokas - helppokäsitellä. Tuotetiedot: Pellavapäistäre, joka on peräisin kasvin varren pehmeistä sisäosista. Puhdistettu, kuivattu ja pölyämättömäksi käsitelty. Paino/paali: 20 kg Imukyky: noin 500 % nettopainosta.

  17,40 €

  Tilapäisesti loppu

 • Reikäpihdit Extra
  Ammattilaislaatua olevat reikäpihdit nahalle. Tehokkaat pihdit jotka vaativat 70% vähemmän voimaa perinteisiin vastaaviin verrattuna.
  16,90 €
 • Equipur® Gastral vatsan suojaksi
  EQUIPUR® Gastral Täydennysrehu jonka ainesosat suojaavat mahalaukun limakalvoa ja ylläpitävät hyvää toimintaa ruoansulatuskanavassa. Suositellaan hevosille joilla on havaittu mahahaava tai sen oireita, sekä ennaltaehkäisemään em. oireiden syntyä. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 14,3% Raakarasva 10,9% Raakakuitu 9,5% Raakatuhka 29,7% Magnesium 10,6% Omega-3-rasvahapot 3,9% Koostumus: Yrttisekoitus (orapihlaja, neidonhiuspuu, kamomilla, lakritsi, piparminttu), magnesium-oksidi-, pellava-, kalsiumkarbonaatti, soijapapuproteiinitiiviste, omenauute, pellavaöljy Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 20.000 mg C-vitamiini 40.000 mg Seleeni 10 mg L-tryptofaani 40.000 mg teknologiset lisäaineet Lecithine 20.000 mg C-vitamiini kuten L-askorbiinihappoa, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 Käyttöohje: Annostus per ruokintakerta: Varsat: 5g kerta, (max 30g päivässä) Nuoret hevoset: 10g kerta, (max 60g päivässä) Ponit: 15g kerta, (max 90g päivässä) Hevoset (500 kg): 25g kerta, (max 150g päivässä) Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi antaa 3-4 kertaa päivässä ruokinnan yhteydessä ja käyttöä tulisi jatkaa vähintään 4 viikkoa. Koska tuote sisältää yrttejä ja tryptofaania, suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta.
  43,90 €
 • Eskadron puhdistusspray Boots Cleaner
  Eskadronin helppo ja tehokas puhdistusspray kaikkien kovien polymeeripintaiset suojien puhdistukseen, kuten jännesuojille ja vahvistettuille hivutussuojille. Spray puhdistaa ilman vettä tehokkaasti lian, kuran ja lannan suojista ja tekee niistä puhtaat ja lähes uudenveroiset sekä likaa hylkivät. Harjaa ensin irtolika pois suojan pinnalta ja suihkuta noin 5cm etäisyydeltä sopiva määrä puhdistusainetta, pyyhi pois pehmeällä liinalla, pyyhkeellä tai sienellä. Toista käsittely tarvittaessa. Et tarvitse erikseen vettä puhdistukseen tai huuhtelua. Pakkauskoko 250ml spray-pullossa. Suosittelemme erityisesti valkoisille suojille!
  10,90 €
 • Busse Flexible kiinnityshihna
  Bussen vahva kiinnityshihna traileriin, talliin, pesupaikalle tai muuhun käyttöön. Pituus säädettävissä sopivaksi (55-83 cm). Toisessa päässä paniikkilukko ja toisessa pikalukko.
  16,50 €
 • Busse ilmoitustaulu & kynä
  Merkkaustaulu tärkeisiin muistiinpanoihin ja ilmoituksiin, sekä poispyyhkiytyvä kynä kiinnitysmagneetilla. Narun ja kiinnityskoukun avulla taulu on helppo kiinnittää mihin vain. Mitat: 30 x 20 cm
  13,90 €
 • Busse kynä ilmoitustaululle
  Poispyyhkiytyvä kynä kiinnitysmagneetilla. Musta
  3,75 €
 • Imperial Riding turpakoppa
  Imperial Ridingin turpakoppa tarkoitettu estämään esimerkiksi puremista tai liikasyömistä. Voidaan käyttää myös kuljetuksen aikana. Alla paikka riimunnarulle. Pikalukkokiinnitys.
  29,70 €
 • Imperial Riding kiinnityshihna Fashion
  Imperial Ridingin kiinnityshihna traileriin. Hihna on elastinen ja sen toisessa päässä on paniikkilukko ja toisessa päässä pikalukko. Pituus 60cm ja useita värejä.
  16,80 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding kouluradan kirjaimet 16x19cm
  Imperial Ridingin kouluradan kirjaimet, kooltaan 16 x 19cm. Sisältää 8 kirjainta (A, F, B, M, C, H, E, K)
  18,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Imperial Riding kiinnitysketju 70cm
  Imperial Ridingin esimerkiksi traileriin sopiva kiinnitysketju, joka suojattu muovipäällysteellä. Ketjun pituus 70cm, toisessa päässä paniikkilukko ja toisessa pikalukko.
  16,80 €
 • USG tallitalikon terä
  Tallitalikon terä joka rikkoutumatonta joustavaa laadukasta muovia.
  27,45 €
 • USG turpakoppa
  USG:n edistyksellinen turpakoppa jossa erittäin hyvä kiinnitys jonka ansiosta turpakoppaa voidaan käyttää ilman riimua. Materiaaleina on käytetty polyamidia ja kumia. Siisti, asiallinen ja toimiva turpakoppa jossa kaikki koot shetty-full.
  37,50 €
 • USG reikäpihdit
  USG:n musta, erittäin vahva nahan rei`itin tukevalla kädensijalla. Soveltuu nahan, muovi- ja kangasmateriaalien rei`ittämiseen. Kuusi eri reijän halkaisijakokoa: 2, 2,5, 3, 3,5, 4 ja 4,5 mm.
  21,40 €
 • USG kiinnityshihnat trailer strap
  Uusi kiinnityshihna traileriin tai vaikka tallikäytävälle. Kestävä ja laadukas hihna on elastinen ja sen toisessa päässä on paniikkilukko ja toisessa päässä pikalukko. Pituus 75cm ja kolme väriä.
  16,10 €
 • Busse kiinnitysnaru ELASTIK
  Bussen monipuolinen kiinnitysnaru esim. pesupaikalle tai traileriin. Naru on vahva mutta joustava. Toisessa päässä on paniikkilukko.
  19,90 €
 • Busse karsinalaukku RIO
  Bussen tilava ja vakaa karsinalaukku on loistava tapa säilyttää esimerkiksi pinteleitä ja suojia. Helpposti ja muokattavasti kiinnitettävä kahden nyörin avulla. Vetoketjulla ja tarralla suljettava suojaläppä. Kätevät taskut edessä ja sivuilla. Helppo kantaa kahvan ansiosta. Tehty tukevasta helppohoitoisesta polyesteristä. Length x Width x Height in cm: 68x60x20.
  60,00 €
 • Premiere kouluradankirjaimet R-V-P-S
  Premieren muoiviset kouluradankirjaimet , koko 20 x 25 cm. Setissä 4 kirjainta R-V-P-S.
  9,95 €
 • Premiere kouluradankirjaimet H-E-K-M-B-F-A-C
  Premieren muovikirjaimet kouluradalle, koko, 20 x 25 cm. Setti sisältää 8 kpl kirjaimet H-E-K-M-B-F-A-C.
  12,95 €
 • BR jakkara
  BR:n kätevä taitettava jakkara, joka valmistettu non-slip muovista. Helppo ottaa esimerkiksi kilpailureissulle mukaan! Sisältää myös kantokahvan. Maksimipaino 100kg. Mitat 29 x 22 x 39cm.
  19,95 €
 • Busse nimikyltti PVC
  Bussen muovinen nimikyltti, jossa on reijät seinään ruuvaamista varten.
  6,95 €
 • Busse nimitaulu STABLE
  Bussen muovinen nimitaulu.
  8,75 €
 • Muovilapion lapa SOLID
  Bussen ruotsalaista laatua oleva kevyt ja särkymätön muovilapion lapa on turvallinen käyttää hevosten läheisyydessä pyöristettyjen reunojensa ansiosta. Leveys n. 37cm. Ilman vartta.
  15,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse karsinaverho US
  Bussen joustava karsinaverho on tehty tukevasta materialista. Leveyttä pystyy säätämään karsinaan sopivaksi. Korkeus n.48cm leveys 110-130cm (mukaan lukien lukot)
  68,00 €

  Tilapäisesti loppu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5