Kuivikepellava Euro-lin®

1 Tuotetta

Kaikki tarvittava samassa paalissa!
 • Kuivikepellava Euro-lin 20 Kg

  Kaikki samassa paalissa!

  Keski-Euroopassa jo vuosia käytetty EURO-LIN® -pellavakuivike on valmistettu luonnon raaka-aineista ja se sitoo virtsaa ja kosteutta jopa paremmin kuin turve. Pellavakuivikkeen käyttö parantaa merkittävästi talli-ilmanlaatua ja auttaa ehkäisemään pölyallergioiden sekä hengitystieongelmien syntymistä. Koska pellavapatjan pinta pysyy kuivana ja irtonaisena, on kuivikkeen käytön osoitettu vähentävän kavio-ongelmia. Pellavan ei myöskään ole todettu aiheuttavan hevosilla allergisia ihoreaktioita.

  Väriltään vaalea Horsepro EURO-LIN® -pellavakuivike on pakattu helposti käsiteltäviin, tiiviisiin 20 kg:n paaleihin. Erinomaisten kuivitusominaisuuksien ansiosta pellavakuiviketta kuluu vain noin 1/2-1 paalia viikossa hevosta kohden ja kustannussäästö näkyy myös lannan kompostoinnin helppoudessa.
  Nopean hajoamisen ja ihanteellisen pH-arvon ansiosta jätekuivike voidaan käyttää lannoitteena lähes sellaisenaan.

  EURO-LIN pellavakuivikkeen löydät hyvin varustetuista Lantmännen Agro -myymälöistä.

  EURO-LIN kuivikepellava on luonnon oma tuote joka ylivoimaisten kuivitusominaisuuksien lisäksi on myös helppo hävittää. EURO-LIN pellavakuivike on - luonnollinen - erittäin imukykyinen - turvallinen - kustannustehokas - helppokäsitellä. Tuotetiedot: Pellavapäistäre, joka on peräisin kasvin varren pehmeistä sisäosista. Puhdistettu, kuivattu ja pölyämättömäksi käsitelty. Paino/paali: 20 kg Imukyky: noin 500 % nettopainosta.

  17,40 €

  Tilapäisesti loppu