Tallikoiralle

Tuotteet 1-24 / 44

Monta kivaa ja tarpeellista varustetta koiralle tunnetuilta merkeiltä. Eskadron koiratuotteet sävy sävyyn hevosesi kanssa. Suositut ja edulliset koiratakit suojaavat koirasi tallivierailun ja ulkoilun ajan. Muista myös erinomainen valopanta jonka avulla koirastasi tulee näkyvä kaikille muille liikkujille!

 • Eskadron Koirantakki Ripstop Fleece
  Perinteinen ja suosittu Eskadronin vedenpitäva Ripstop kankainen koirantakki fleecevuorella. Kiva takki suojaa koirasi sateelta ja tuulelta. Tarrakiinnityksellä edestä ja vatsan alta saat säädettyä takin hyvin istuvaksi. Koot 35-75cm.
  24,90 €
 • Eskadron Koiranpeti
  Eskadronin laadukas koiranpeti kestävää Ripstop kangasta. Irrotettavan tyynyn toinen puoli on mukavaa fleeceä. Kauden ruudullinen väri, koko XL.
  105,85 €
 • CANIPUR - knobletten hyönteisten luonnolliseen karkoitukseen koiralle

  CANIPUR ® - Knobletten on täydennysrehu koiralle joka sisältää valkosipulia, yrttejä, vitamiineja, mineraaleja, ja hivenaineita tukemaan koiran luonnollista vastustuskykyä hyönteisiä vastaan. Koiran hyvinvointi ja terveys voivat kärsiä huomattavasti ulkoloisten kuten hyttysten, paarmojen, kirppujen ja punkkien puremista, erityisesti kesäkuukausina. Ulkoloisten puremat voivat johtaa ihon turvotukseen, kutiamiseen, kipuun ja allergisiin reaktioihin jotka useasti aiheuttavat koiralle raapimista ja hankaamista joka voi johtaa edelleen ihon tulehtumiseen ja karvanlähtöön.

  Koira voi oireista johtuen muuttua hermostuneeksi ja rauhattomaksi mikä voi johtaa kunnon heikkenemiseen, ruokahalun alenemiseen sekä toiminnallisuuden heikkenemiseen. Näistä syistä vastustuskykyä ulkoloisia vastaan tulisi tukea erityisesti kesäkuukausina jotta koiran luonnollinen vastustuskyky allergisia reaktioita vastaan pysyisi korkeana. Annostus 5-70g päivässä koiran painosta riippuen, tarkemmat annostusohjeet pakkauksessa.

  19,90 €
 • Eskadron Koiran Panta Ja Talutin Vintage
  Eskadronin panta ja talutin sävy sävyyn hevosten malliston kanssa. Pehmustetussa pannassa pituuden säätö ja pikalukko, talutin mukavalla käsilenkillä. Kestävät lukot,

  koot S ja M pannan leveys 1,5cm. Talutin pituus 190cm leveys 2cm.

  Koot S-L, pannan leveys 2,5cm. Talutin pituus 190cm leveys 2,5cm.

  Normaali hinta: 27,00 €

  Special Price 13,50 €

 • HV Polo koiran takki Favouritas
  HV Polo käytännöllinen heijastava takki koiralle. Takki on 600D vedenpitävää ripstop materiaalia. Kiinnitys tarroilla, heijastava logo. Tarkista sopiva koko taulukosta.
  32,36 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG kettulelu koiralle
  USG:n luonnollisen näköinen kettulelu koiran leikkeihin. Vankka ja koiraystävällinen lelu, jolla kirjaillut silmät. Vinkuva. Kaksi kokoa S (21cm) ja M (30cm)
  10,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG buffalolelu koiralle
  USG:n luonnollisen näköinen buffalolelu koiran leikkeihin. Vankka ja koiraystävällinen lelu, jolla kirjaillut silmät sekä hammasystävällinen köysi. Lelun sisällä tennispallo. Vinkuva. Koko 25cm.
  11,40 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG talutushihna koiralle
  USG:n laadukkaasta nahasta valmistettu talutushihna koiralle. Erittäin vankka ja kestävä hihna, jossa kolme eri säätöä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kunnollinen ja vahva solki. Värinä musta ja pituus 2 metriä.
  42,00 €
 • USG koiranpeti Country Dog
  USG:n laidallinen koiranpeti. Ihana pehmeä patja, jonka sisusta vaihdettavissa. Pehmusteelle kaksi eri pintaa. Liukumaton patja pitää petiä paikallaan. Konepestävä. Useita kokoja!
  39,50 €
 • USG kaulapanta Princess koiralle
  USG:n laadukkaasta nahasta valmistettu kaulapanta koiralle. Sisällä pehmuste, joka lisää käyttömukavuutta. Vankka ja erittäin kestävä panta kovemmallekin menijälle. Tekojalokivet lisäävät pannan näyttävyyttä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet. Värinä musta hopeisilla jalokivillä.
  25,00 €
 • USG köysikaulapanta koiralle
  USG: kaulapanta, joka on hauskasti valmistettu punomalla. Erittäin vahva ja kestävä panta, joka on viimeistelty laadukkaalla nahalla ja messinkisellä soljella. Värinä ruskea.
  18,50 €
 • USG talutushihna Luxury slip
  USG:n punomalla valmistettu talutushihna koiralle. Tässä hihnassa yhdistyy voima ja kestävyys sekä mukavuus ja tyylikkyys. Värinä ruskea ja pituus 1,50 metriä.
  21,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG koiranpeti lampaankarva
  USG:n patjamainen koiranpeti, joka valmistettu keinotekoisesta lampaankarvasta. Ulkomateriaali ihanan pehmeää karvaa. Liukumaton pohja pitää patjan paikoillaan. Konepestävä. Useita kokoja!
  13,40 €
 • USG koiranpeti tilkkutäkki
  USG:n patjamainen koiranpeti, jossa kauniilla kankailla kuviotu tilkkutäkki vaikutelma. Pehmeä pehmuste tyynyn sisällä, joka on myös vaihdettavissa. Patjan pohja liukumatonta materiaalia. Ulkokangas konepestävä.
  33,00 €
 • Eskadron Platinum koiranpeti ARTECO DOGBED
  Eskadron Platinum sarjan nylon- koirapeti joka kulkee myös helposti mukana. Kauden tikattu Plainum tyyli ja pedin alapinta on anti-slip. Hyvin pehmustettu patja tallikoiralle Eskadron logolla.
  41,12 €
 • Eskadron Classic Collection koiratakki RIPSTOP FLEECE
  Eskadronin perinteinen ja suosittu vedenpitäva Ripstop-kankainen koirantakki fleecevuorella. Kiva takki suojaa koirasi sateelta ja tuulelta. Tarrakiinnityksellä edestä ja vatsan alta saat säädettyä takin hyvin istuvaksi. Koot 35-75cm. Kausivärinen ruutukuosi joka yhteensopiva myös loimien kanssa.

  Normaali hinta: 25,50 €

  Special Price 17,85 €

 • Koirantakki MOVE
  Tuulta ja vettä pitävä fleecellä vuorattu koirantakki. Leveät tarrat rinnassa ja mahassa. Joustavat jalkalenkit. Heijastavat raidat vasemmalla puolella.
  28,90 €
 • Koirantakki REFLECTION
  Optimaalisen näkyvyyden takaamiseksi sateessa ja sumussa. Kevyttä heijastavaa verkkoa. Tarrakiinnitys rinnassa ja mahassa. Heijastavat raidat ja joustavat jalkalenkit.
  13,90 €
 • Koirantakki SHINE
  Vedenpitävä ja heijastava takki sateeseen ja sumuun fleece vuorella. Heijastava tarra rinnassa ja mahassa. Joustavat jalkalenkit ja heijastavat raidat.
  21,90 €
 • Christ koirapeti lampaankarvalla Sheepy
  Christin laadukas ja ihanan lämmin koirapeti aidolla lampaankarvalla. Pedin toinen pinta on tulevaa tikattu puuvilla ja toinen aitoa lampaankarvaa. Koko 50x80cm ja väri musta.
  89,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo Cosmo kaulapanta ja talutin koiralle
  HV Polon koiran kaulapanta sekä talutin.
  12,56 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Classic Collection panta + talutin koiralle
  Complex binded combination of collar and leash with a hand strap. Limited Edition!
  26,20 €
 • Eskadron Classic Collection koirapeti
  The outer woxen fabric is easy-care and waterproof while the inside pillow is filled cuddly soft with fleece. Measures: approximately 60cm long and 45cm deep.
  54,19 €
 • Eskadron Classic Collection koirapeti
  The top material is easy-care and waterproof while the inside pillow is filled cuddly soft with fleece. Measures: approximately 80cm long and 60cm deep.
  84,81 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2