Tallikoiralle

Tuotteet 1-24 / 35

Monta kivaa ja tarpeellista varustetta koiralle tunnetuilta merkeiltä. Eskadron koiratuotteet sävy sävyyn hevosesi kanssa. Suositut ja edulliset koiratakit suojaavat koirasi tallivierailun ja ulkoilun ajan. Muista myös erinomainen valopanta jonka avulla koirastasi tulee näkyvä kaikille muille liikkujille!

 • Eskadron Koirantakki Ripstop Fleece
  Perinteinen ja suosittu Eskadronin vedenpitäva Ripstop kankainen koirantakki fleecevuorella. Kiva takki suojaa koirasi sateelta ja tuulelta. Tarrakiinnityksellä edestä ja vatsan alta saat säädettyä takin hyvin istuvaksi. Koot 35-75cm.

  Normaali hinta: 24,90 €

  Special Price 21,17 €

 • Eskadron Koiranpeti
  Eskadronin laadukas koiranpeti kestävää Ripstop kangasta. Irrotettavan tyynyn toinen puoli on mukavaa fleeceä. Kauden ruudullinen väri, koko XL.
  105,85 €
 • CANIPUR - knobletten hyönteisten luonnolliseen karkoitukseen koiralle

  CANIPUR ® - Knobletten on täydennysrehu koiralle joka sisältää valkosipulia, yrttejä, vitamiineja, mineraaleja, ja hivenaineita tukemaan koiran luonnollista vastustuskykyä hyönteisiä vastaan. Koiran hyvinvointi ja terveys voivat kärsiä huomattavasti ulkoloisten kuten hyttysten, paarmojen, kirppujen ja punkkien puremista, erityisesti kesäkuukausina. Ulkoloisten puremat voivat johtaa ihon turvotukseen, kutiamiseen, kipuun ja allergisiin reaktioihin jotka useasti aiheuttavat koiralle raapimista ja hankaamista joka voi johtaa edelleen ihon tulehtumiseen ja karvanlähtöön.

  Koira voi oireista johtuen muuttua hermostuneeksi ja rauhattomaksi mikä voi johtaa kunnon heikkenemiseen, ruokahalun alenemiseen sekä toiminnallisuuden heikkenemiseen. Näistä syistä vastustuskykyä ulkoloisia vastaan tulisi tukea erityisesti kesäkuukausina jotta koiran luonnollinen vastustuskyky allergisia reaktioita vastaan pysyisi korkeana. Annostus 5-70g päivässä koiran painosta riippuen, tarkemmat annostusohjeet pakkauksessa.

  Normaali hinta: 19,90 €

  Special Price 16,92 €

 • USG kettulelu koiralle
  USG:n luonnollisen näköinen kettulelu koiran leikkeihin. Vankka ja koiraystävällinen lelu, jolla kirjaillut silmät. Vinkuva. Kaksi kokoa S (21cm) ja M (30cm)
  10,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG buffalolelu koiralle
  USG:n luonnollisen näköinen buffalolelu koiran leikkeihin. Vankka ja koiraystävällinen lelu, jolla kirjaillut silmät sekä hammasystävällinen köysi. Lelun sisällä tennispallo. Vinkuva. Koko 25cm.
  11,40 €
 • USG koiranpeti Country Dog
  USG:n laidallinen koiranpeti. Ihana pehmeä patja, jonka sisusta vaihdettavissa. Pehmusteelle kaksi eri pintaa. Liukumaton patja pitää petiä paikallaan. Konepestävä. Useita kokoja!
  39,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG talutushihna Luxury slip
  USG:n punomalla valmistettu talutushihna koiralle. Tässä hihnassa yhdistyy voima ja kestävyys sekä mukavuus ja tyylikkyys. Värinä ruskea ja pituus 1,50 metriä.
  21,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • USG koiranpeti lampaankarva
  USG:n patjamainen koiranpeti, joka valmistettu keinotekoisesta lampaankarvasta. Ulkomateriaali ihanan pehmeää karvaa. Liukumaton pohja pitää patjan paikoillaan. Konepestävä. Useita kokoja!
  13,40 €
 • Eskadron Platinum koiranpeti ARTECO DOGBED
  Eskadron Platinum sarjan nylon- koirapeti joka kulkee myös helposti mukana. Kauden tikattu Plainum tyyli ja pedin alapinta on anti-slip. Hyvin pehmustettu patja tallikoiralle Eskadron logolla.
  41,12 €
 • Koirantakki MOVE
  Tuulta ja vettä pitävä fleecellä vuorattu koirantakki. Leveät tarrat rinnassa ja mahassa. Joustavat jalkalenkit. Heijastavat raidat vasemmalla puolella.
  28,90 €
 • Koirantakki REFLECTION
  Optimaalisen näkyvyyden takaamiseksi sateessa ja sumussa. Kevyttä heijastavaa verkkoa. Tarrakiinnitys rinnassa ja mahassa. Heijastavat raidat ja joustavat jalkalenkit.
  13,90 €
 • Koirantakki SHINE
  Vedenpitävä ja heijastava takki sateeseen ja sumuun fleece vuorella. Heijastava tarra rinnassa ja mahassa. Joustavat jalkalenkit ja heijastavat raidat.
  21,90 €
 • HV Polo koiranpeti Darson S
  HV Polo koiranpeti laidoilla. Koko S. 40cm x 30cm x 16cm.
  41,36 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron Classic Collection panta + talutin koiralle
  Complex binded combination of collar and leash with a hand strap. Limited Edition!
  26,20 €
 • Eskadron Classic Collection koirapeti
  The outer woxen fabric is easy-care and waterproof while the inside pillow is filled cuddly soft with fleece. Measures: approximately 60cm long and 45cm deep.
  54,19 €
 • Eskadron Classic Collection koirapeti
  The top material is easy-care and waterproof while the inside pillow is filled cuddly soft with fleece. Measures: approximately 80cm long and 60cm deep.
  84,81 €
 • Wahlsten W-healing koiran loimi
  Joustava materiaali lisää käyttömukavuutta kovassakin menossa. Takajalkalenkit. Kaulaosan säätö niskassa. Vetoketjulliset aukot häntää varten
  69,00 €
 • CANIPUR Arthrofit- nivelten hyvinvointiin
  CANIPUR - Arthrofit® on täydennysrehu koiralle ylläpitämään nivelten liikkuvuutta. CANIPUR - Arthrofit sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän ravintoaineita ja aktiivisia ainesosia jotka ylläpitävät ja suojaavat koiran liikuntaelinten toiminnallisuutta. Koiran liikuntaelimet nivelet, niiden rustot ja niitä ympäröivä sidekudos sekä selkäranka altistuvat koiran liikkuessa kovalle rasitukselle. Koiran elimistö tarvitsee erityisen yhdistelmän ravintoaineita jotka suojaavat ja uudistavat liikuntaelinten kudoksia. Yhdistelmä simpukka tiivistettä, hivenaineita ja vitamiineja ylläpitävät ja kehittävät yleistä notkeutta ja kuntoa, lisäävät selkärangan joustavuutta sekä vakautta ja lisäävät nivelten uusiutumis- ja palautumiskykyä. Käyttöohje / Bruksanvisning: Pienet koirat (4–15 kg): 1–2,5 g = 0,2–0,5 mittaa päivässä Keskikokoiset koirat (16–39 kg): 2,5–5 g = 0,5–1 mittaa päivässä Suuret koirat (40–70 kg): 5-10 g = 1–2 mittaa päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Päiväannoksen ei tulisi ylittää suositeltua annostusta yli kaksinkertaisena, koska tuotteessa on lisätty hivenaineita. Parhaan tuloksen saat kun käytät täydennysrehua päivittäin vähintään kolmen viikon ajan. Täydennysrehun käyttö pitkäaikaisesti tai koko vuoden ympäri ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Aloita täydennysrehuruokinta pienempinä annoksina ja kasvata annoskoko suositeltuun 1-2 viikon aikana. Nettopaino / Nettovikt: 150 g tai 500 g Koostumus / Innehållet: Simpukka tiiviste, kasviperäinen seos (pajun kuori, koivu, Arnica, nokkonen, kamomilla), paholaisen sorkka, kondroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), inkivääri, pellavansiemen, pellavansiemenöljy Ravintoainekoostumus / Näringsämnen: Raakavalkuainen 23,1 % Hehkutusjäännös 20,9 % Raakarasva 7,4 % Raakakuitu 6,1 % Omega-3 rasvahapot 2,8 % Rikki 2,7 % Natrium 0,5 % Lisäaineet / Tillsatsämnen per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet C-vitamiini 16.000 mg E-vitamiini 16,000 mg Rauta 8,300 mg Sinkki 8,300 mg Mangaani 6,700 mg Kupari 1,300 mg Seleeni 17 mg Molybdeeni 17 mg Jodi 7 mg Koboltti 4 mg DL-metioniini 10,000 mg Teknologiset lisäaineet: Piimaa 33,000 mg
  23,90 €
 • CANIPUR Barf - raakaravinnon tueksi
  CANIPUR-barf on lisäravinne raakaravintoa syöville koirille. Se tasapainottaa ravintoa ja tasoittaa vatsan ja ruuansulatuksen toimintaa ja lisää yleistä hyvinvointia. Nutritional additives Vitamin A 100.000 I.E. Vitamin D3 10.000 I.E. Vitamin E 2.000 mg Vitamin K3 5 mg Vitamin B1 60 mg Vitamin B2 150 mg Vitamin B6 60 mg Vitamin B12 1.000 mcg Vitamin C 1.000 mg Biotin 500 mcg Beta-carotene 200 mg Folic acid 200 mg Niacin 200 mg Calcium-D-pantothenate 200 mg Cholin chloride 1.000 mg Inositol 300 mg Iron 7 mg Iodine 50 mg Manganese 100 mg Zinc 1.000 mg Molybdenum 5 mg Selenium 5 mg
  19,90 €
 • CANIPUR Calcigel - luuston muodostumista tukemaan
  CANIPUR® - Calcigel on täydennysrehu koiralle ylläpitämään luuston hyvinvointia ja tukemaan kalsiumin riittävää saantia. CANIPUR - Calcigel sisältää orgaanista kalsiumia, erittäin laadukasta gelatiinia ja D3-vitamiinia. Kalsiumin, fosforin, D3-vitamiinin ja gelatiinin suhteet ravinnossa tulee olla tasapainossa jotta ne olisivat tehokkaita ja voisivat ehkäistä luun mineralisoitumista kasvavilla koirilla, kalsiumin puutteita kantavilla ja imettävillä koirilla sekä luun haurastumista vanhemmilla koirilla. Käyttöohje / Bruksanvisning: Pienet koirat (4–15 kg): 5–15 g = 0,3–1 mittaa päivässä Keskikokoiset koirat (16–39 kg): 15–40 g = 1–2,6 mittaa päivässä Suuret koirat (40–70 kg): 40–70 g = 2,6–4,6 mittaa päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Päiväannoksen ei tulisi ylittää suositeltua annostusta yli kaksinkertaisena, koska tuotteeseen on lisätty hivenaineita ja D3-vitamiinia. Parhaan tuloksen saat kun käytät täydennysrehua päivittäin pidempänä jaksona. Täydennysrehun käyttö pitkäaikaisesti tai koko vuoden ympäri ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Aloita täydennysrehuruokinta pienempinä annoksina ja kasvata annoskoko suositeltuun 1-2 viikon aikana. Nettopaino / Nettovikt: 500 g tai 1000 g Koostumus / Innehållet: Gelatiini, kalsiumglukonaatti, dikalsiumfosfaatti, dekstroosi, kalsium-karbonaatti Ravintoainekoostumus / Näringsämnen: Raakavalkuainen 36,4 % Hehkutusjäännös 23,0 % Kalsium 7,2 % Fosfori 2,6 % Natrium 1,0 % Raakarasva 0,9 % Raakakuitu 0,2 % Magnesium 0,2 % Lisäaineet / Tillsatsämnen per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet D3-vitamiini 30.000 I.E
  24,90 €
 • CANIPUR Carotin - ihon pigmentin muodostukseen
  CANIPUR® - Carotin on täydennysrehu koiralle ja se sisältää vitamiineja jotka ovat merkittävässä osassa ihon hyvinvoinnin kannalta. Tuotteen vitamiinit suojaavat ihoa ja hivenaineet auttavat pigmentin muodostuksessa. Tällä harmonisesti sekoitetulla kombinaatiolla ihoa suojaavia vitamiineja ja hivenaineita on erittäin hyödyllinen vaikutus ihon pigmentin muodostukseen. Lisäksi A- ja E-vitamiinit sekä beetakaroteenin esiasteet vahvistavat immuunijärjestelmää ja suojaavat koiran ihoa. Käyttöohje / Bruksanvisning: Pienet koirat (4–15 kg): 2–4 g = 0,25–0,5 mittaa päivässä Keskikokoiset koirat (16–39 kg): 4–8 g = 0,5–1 mittaa päivässä Suuret koirat (40–70 kg): 8–12 g = 1–1,5 mittaa päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Päiväannoksen ei tulisi ylittää suositeltua annostusta yli kaksinkertaisena, koska tuotteeseen on lisätty hivenaineita. Parhaan tuloksen saat kun käytät täydennysrehua päivittäin pidempänä jaksona. Täydennysrehun käyttö pitkäaikaisesti tai koko vuoden ympäri ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Aloita täydennysrehuruokinta pienempinä annoksina ja kasvata annoskoko suositeltuun 1-2 viikon aikana. Nettopaino / Nettovikt: 500 g tai 1000 g Koostumus / Innehållet: Gelatiini, kalsiumglukonaatti, dikalsiumfosfaatti, dekstroosi, kalsium-karbonaatti Ravintoainekoostumus / Näringsämnen: Raakavalkuainen 5,1 % Raakarasva 1,9 % Raakakuitu 1,3 % Hehkutusjäännös 2,3 % Natrium 0,2 % Lisäaineet / Tillsatsämnen per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet: Beeta-karoteeni 10.000 mg A-vitamiini 200,000 I.E. E-vitamiini 5,000 mg Kupari 500 mg Sinkki 5,000 mg
  12,90 €
 • CANIPUR Corfit - tukemaan sydämen toimintoja
  CANIPUR® - Corfit on täydennysrehu koiralle ja se sisältää E-vitamiinia, seleeniä, L-karnitiinia, omega-3-rasvahappoja ja lääkekasvien osia. Tuote on suunnattu koirille jotka kärsivät kroonisesta sydämen vajaatoiminnasta ja tarvitsevat tukea sydämen toiminnan ylläpitoon. Antioksidantit, mineraalit, lääkekasvit ja aminohapot voivat johtaa selvästi parempaan sydämen toimintaan kroonisesta sydämen vajaatoiminnasta kärsivillä koirilla. Käyttöohje / Bruksanvisning: Pienet koirat (4–15 kg): 1–4 g = 0,25–1 mittaa päivässä Keskikokoiset koirat (16–39 kg): 4–10 g = 1–2,5 mittaa päivässä Suuret koirat (40–70 kg): 10–20 g = 2,5–5 mittaa päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Päiväannoksen ei tulisi ylittää suositeltua annostusta yli kaksinkertaisena, koska tuotteeseen on lisätty seleeniä. Parhaan tuloksen saat kun käytät täydennysrehua päivittäin noin kolmen kuukauden jaksona. Aloita täydennysrehuruokinta pienempinä annoksina ja kasvata annoskoko suositeltuun 1-2 viikon aikana. Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen täydennysrehun käyttöä. Nettopaino / Nettovikt: 150 g tai 500 g Koostumus / Innehållet: Kasviperäinen seos (orapihlajan lehdet ja kukat, orapihlajan marjat, neidonhiuspuu, lehdet, valkosipuli), dekstroosi, magnesiumoksidi, kalsium-karbonaatti, pellavansiemenöljy, dikalsium-fosfaatti Ravintoainekoostumus / Näringsämnen: Hehkustusjäännös 9,7 % Raakakuitu 7,4 % Raakavalkuainen 7,1 % Raakarasva 3,9 % Kalsium 1,2 % Magnesium 1,0 % Kalium 0,6 % Omega-3 rasvahapot 0,6 % Fosfori 0,3 % Natrium 0,1 % Lisäaineet / Tillsatsämnen per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 10,000 mg L-karnitiini 60.000 mg Seleeni 12 mg L-lysiini 6,000 mg
  15,90 €
 • CANIPUR Cutifit - ihon hyvinvointiin
  CANIPUR Cutifit sisältää mineraaleja, vitamiineja, rasvahappoja ja yrttejä ylläpitämään ja parantamaan ihon hyvinvointia ja tukemaan immuunijärjestelmää. Analytical constituents Crude protein 10,1 % Crude fat 6,2 % Crude fibre 5,4 % Crude ash 29,7 % Calcium 3.3 % Magnesium 0,5 % Sodium 0,3 % Sulphur 1,8 % Omega-3 fatty acids 2.4 % Top Feed additives per kg (litre) Nutritional additives Vitamin A 400.000 I.E. Vitamin E 10.000 mg Vitamin B2 300 mg Vitamin C 20.000 mg Biotin 300.000 mcg Cholin chloride 1.000 mg Iron 2.000 mg Copper 400 mg Zinc 10.000 mg Selenium 20 mg DL-methionine 10.000 mg Technological additives Kieselgur 160.000 mg
  12,90 €
 • CANIPUR Fertil - jalostusta suunniteltaessa
  CANIPUR® - Fertil on täydennysrehu koiralle joka sisältää vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita ja hedelmällisyydelle tärkeitä aminohappoja. Tuote on kehitetty tukemaan koiran hedelmällisyyttä. Vitamiinit, mineraalit, hivenaineet ja korkean biologisen arvon omaavat aminohapot tasapainottavat ja optimoivat hedelmöittymisprosesseja jalostusnartuilla ja -uroksilla, sekä auttavat ylläpitämään tiineyttä ensimmäisten viikkojen aikana. Nartuilla jotka eivät ole tiineinä ravintoaineet säätelevät juoksu-aikaa ja vähentävät valeraskauden oireita. Käyttöohje / Bruksanvisning: Pienet koirat (4–15 kg): 3–8 g = 0,2–0,5 mittaa päivässä Keskikokoiset koirat (16–39 kg): 8–20 g = 0,5–1,4 mittaa päivässä Suuret koirat (40–70 kg): 20–35 g = 1,4–2,5 mittaa päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Päiväannoksen ei tulisi ylittää suositeltua annostusta yli kaksinkertaisena, koska tuotteeseen on lisätty hivenaineita. Aloita täydennysrehuruokinta pienempinä annoksina ja kasvata annoskoko suositeltuun 1-2 viikon aikana. Jalostusnartut: Jotta optimaalinen ovulaatio ja hedelmöittyminen voitaisiin saavuttaa, täydennysrehuruokinta tulisi aloittaa 3-4 viikkoa ennen hedelmöitystä ja jatkaa tiineyden ensimmäiset neljä viikkoa. Tiineyden neljännen viikon jälkeen Canipur-Fertil tulisi vaihtaa Canipur-Gravid täydennysrehuun joista jälkimmäisellä voidaan tuke tiineyttä ja maidon muodostusta. Jalostusurokset: Nostattamaan uroksen haluja ja sperman laatua, täydennysrehuruokinta tulisi aloittaa 2-3 viikkoa ennen astumista ja jatkaa koko astumisjakson ajan. Nartut: Säännöllisiä juoksuja edistämään ja estämään valeraskauden ilmenemismuotoja, täydennysrehuruokinta aloitetaan 2-3 viikkoa ennen laskettua juoksua ja jatketaan 2-3 kuukautta kunnes valeraskauden oireet häviävät. Nettopaino / Nettovikt: 500 g tai 1000 g Koostumus / Innehållet: Dekstroosi, soija-proteiini konsentraatti, maissi-tärkkelys, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, magnesiumoksidi, kaliumkloridi, vehnä-jauhot, dikalsiumfosfaatti, auringonkukkaöljy Lisäaineet / Tillsatsämnen per kg: Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 400,000 I.E. D3-vitamiini 10.000 so E-vitamiini 4,000 mg K3-vitamiini 10 mg B1-vitamiini 60 mg B2-vitamiini 150 mg B6-vitamiinia 60 mg B12-vitamiini 2,000 mcg C-vitamiini 2.000 mg Biotiini 1,000 mcg Beeta-karoteeni 2.000 mg Foolihappo 40 mg Nikotiinihappo 400 mg Pantoteenihappo 400 mg Cholin kloridi 2.000 mg Tauriini 10.000 mg Rauta 600 mg Jodi 10 mg Koboltti 10 mg Kupari 200 mg Mangaani 500 mg Sinkki 2,000 mg Molybdeeni 10 mg Seleeni 5 mg L-lysiini 10.000 mg DL-metioniini 10,000 mg L-tryptofaani 4,000 mg Suolistoflooran stabiloimiseen Enterococcus faecium 6x10E10 KBE
  18,90 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2