Tilaaminen ja toimitusajat

Horsepro.fi -verkkokaupassa asioiminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä ostoksesi ilman rekisteröitymistä silloin kun sinulle sopii: Horsepro.fi on avoinna kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

Tilausvahvistus

Saat tilauksestasi aina vahvistuksen sähköpostiisi pian tilauksen jälkeen. Mikäli et saa tilausvahvistusta antamaasi sähköpostiosoitteeseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Emme ole todennäköisesti vastaanottaneet tilaustasi.

Toimitusajat

Käsittelemme kaikki verkkokaupan tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Tilausten toimitusajat vaihtelevat 1-3 arkipäivästä noin kahteen viikkoon tuotteen maantieteellisestä sijainnista ja varastotilanteesta riippuen. Tarkemman tuotekohtaisen toimitusajan löydät aina tuotteen lisätiedoista. HUOM! Horsepro postittaa aina tilaukset yhdessä erässä. Jos tilauksesi sisältää sekä myymälä- että tilaustuotteita ja haluat saada myymälätuotteet välittömästi, suosittelemme tekemään kaksi eri tilausta toimitusaikojen mukaan.

Varastotuotteet, toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tilaustuotteet, toimitusaika 9-21 arkipäivää, tilaamme suoraan tavarantoimittajien varastoista esim. Saksasta, Irlannista tai Hollannista.

HUOM! Toimitusaikoihin pientä viivettä voivat tuoda myös mahdolliset kampanjat ja arkipyhät sekä tilapäiset suuresta kysynnästä johtuvat loppuunmyynnit. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy tai tilattua tuotetta ei ole saatavilla (esim. virheellinen varastosaldo), Horsepron asiakaspalvelu ottaa asiakkaaseen viipymättä yhteyttä sähköpostitse.

Minimitilaus

Horsepro.fi -verkkokaupassa minimitilaus on 30€.