Anky

Tuotteet 1-24 / 99

 • X-change-system Vaihtokaari Anky Satuloihin
  Helposti kahdella ruuvilla vaihdettava X-Change-System etukaari ANKY satulaoihin. Leveydet kapeasta (S) aina extra leveään (XW).
  42,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • ANKY® turvajalustimet Air by Metalab
  Ankyn Air-jalustimet jotka on suunnitellut ja valmistanut Metalab. Upea ominaisuus näissä jalustimissa on ilmalla täytetty joustava pohja, joka tasaa painetta ja painoa tasaisesti parantaen ratsastajan tasapainoa ja reaktiokykyä. Nivelletyt jalustimet, jotka ratsastajan suistuessa satulasta taipuvat ja estävät jalkaa jäämästä kiinni jalustimeen. Leveys 12cm.
  132,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • ANKY® jalustinhihnat
  Ankyn jalustinhihnat, jotka on valmistettu erittäin pehmeästä ja kestävästä nahasta, Tuplatikkaus nylon vahvistuksella estää hihnojen venymisen ja rikkoitumisen. Hopeiset soljet, joissa suojat. Pituus 145cm, värivaihtoehtoinen musta ja ruskea.
  47,95 €
 • ANKY® satulavyö Leather
  Ankyn nahkainen, pehmustettu satulavyö joka on valmistettu huippulaatuisesta nahasta. Turvallinen, nopea ja kestävä kiinnitys soljilla, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä vielä erillisillä nahkalenkeillä josta vastinnauhat pujotetaan läpi. Vyön anatominen muotoilu jakaa paineen tasaisesti. Pituudet 50cm-80cm.
  112,95 €
 • ANKY® satulansuojus
  Ankyn tyylikäs, muotoiltu satulansuojus joka suojaa satulasi pölyltä, lialta ja naarmuilta. Suojus on valmistettu superperhmeästä fleecestä. Siirtää kosteutta pois satualsta ja edistää osaltaan homeen ja kosteuden muodostumista. Yksi sopiva koko kaikkiin satuloihin! Värinä tyylikäs musta, jossa Ankyn brodeerattu logo.
  35,95 €
 • ANKY® Saddle Pad jumping satulahuopa
  Padihuopien klassikko on Ankyn Pad -huopa yleis- tai estesatulaan joka tasaa painetta. Päällinen laadukasta ja helppohoitoista Suede-keinomokkaa ja sisäpuoli hyvin kosteutta siirtävää Coolmax-materiaalia. Tukeva täyte ja ATC non-slip logoprintti pitävät padin hyvin paikoillaan. Ajattomat perusvärit ja koko full.
  62,95 €
 • ANKY® Saddle Pad dressage koulusatulahuopa
  Suosittu klassikko on Ankyn Pad -huopa koulusatulaan. Päällinen laadukasta ja helppohoitoista Suede-säämiskää ja sisäpuoli hyvin kousteutta siirtävää Coolmax-materiaalia. Tukeva painetta tasaava täyte ja Anky non-slip logoprintti pitävät padin hyvin paikoillaan. Monta klassikkoväriä. Koko Full.
  62,95 €
 • ANKY® Terapeuttinen satulahuopa
  Ankyn terapeuttinen satulahuopa, joka on suunniteltu herkkäselkäisille hevosille. "Hollow fibre"pehmuste varmistaa että paine jakautuu tasaisesti hevosen selkään. Materiaali eliminoi selkälihasten kramppausta taaten näin erinomaisen mukavuuden ja joustavuuden. Pehmusteen materiaali on käytössä myös terveydenhuollossa ja se on kliinisesti testattu. Sisustan Coolmax® varmistaa hengittävyyden ja hevosen mukavuuden.
  92,95 €
 • ANKY® koulusatulahuopa Deluxe navy
  Ankyn edustuskelpoinen koulusatulahuopa, joka on valmistettu vain laadukkaista materiaaleista. Materiaali 100% puuvillaa, jossa kauniit hopeiset ja navyt yksityiskohdat. Kulmat jätetty tyhjäksi sponsorilogoja varten. Sisäpuolen kangas Coolmax®:ia, joka takaa hevosen mukavuuden. Koot pony/cob/full ja värinä valkoinen.
  52,95 €
 • ANKY® koulusatulahuopa Deluxe black
  Ankyn edustuskelpoinen koulusatulahuopa, joka on valmistettu vain laadukkaista materiaaleista. Materiaali 100% puuvillaa, jossa kauniit hopeiset ja mustat yksityiskohdat. Kulmat jätetty tyhjäksi sponsorilogoja varten. Sisäpuolen kangas Coolmax®:ia, joka takaa hevosen mukavuuden. Koot pony/cob/full ja värinä valkoinen.
  57,95 €
 • ANKY® suitsisetti Patent crank
  Ankyn suitsisetti huippulaadukkaasta englantilaisesta nahasta, joka takaa suitsille pitkän iän. Pehmustettu niskaremmi ja leveä sekä erittäin pehmeä turparemmi lisäturpiksella. Otsapannassa swarowski-kristalleja tuomassa lisätyylikkyyttä. Suitset kuuluvat pakettiin.
  192,95 €
 • ANKY® suitsisetti Black Sensation
  Ankyn Black Sensation suitsisetti, joka on valmistettu huippulaatuisesta ja pitkäikäisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskahihna ja paksu sekä erittäin pehmeä turpahihna lisäturpiksella. Turpahihnassa myös upotettuja swarovski-jalokiviä. Otsahihna aavistuksen kaartuva ja hyvän maun mukaan koristeltu tekojalokivillä. Soljet valmistettu punametallista. Ohjat kuuluvat settiin.
  192,95 €
 • ANKY® suitsisetti Patent shaped
  Ankyn tyylikäs suitsisetti, jossa pehmustettu ja anatomisesti muotoiltu niskahihna. Turpahihna on pehmustettu, lakerinahalla koristeltu. Komeuden kruunaa tekoujalokivillä koristeltu elegantti otsapanta. Settiin kuuluu myös ohjat.
  192,95 €
 • ANKY suitsisetti Printed Crank
  Ankyn suitset, jotka on valmistettu erittäin korkealaatuisesta englantilaisesta nahasta. Anatomisesti muotoiltu niskaremmi pehmusteilla, sekä reptile-printattu, pehmustettu ja anatomisesti muotoiltu turparemmi. Myös lisäturparemmi. Ohjat kuuluvat settiin. Upea tekojalokivillä koristeltu otsapanta! Valittavana kokonaan mustat tai sitten musta-valkoiset.
  172,95 €
 • ANKY® suitsisetti Shaped noseband
  Ankyn suitsisetti, joka on valmistettu huippulaatuisesta ja pitkäikaisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskahihna ja leveä, erittäin pehmeä ergonomisesti muotoiltu turparemmi lisäturpiksella. Suitsissa klassinen ja hienostunut design. Ohjat kuuluvat settiin.
  132,95 €
 • ANKY® suitsisetti Double Round
  Ankyn suitsisetti, joka valmistettu laadukkaasta ja pitkäikäisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskaremmi ja leveä, erittäin pehmeä ergonomisesti muotoiltu turparemmi. Otsapantaa koristavat tyylikkäät swarovski-kristallit. Poskiremmit viimeistelevät suitsen klassisen ulkonäön. Ohjat kuuluvat settiin.
  292,95 €
 • ANKY® suitsisetti Black Sensation Double
  Ankyn Black Sensation suitsisetti, joka on valmistettu huippulaatuisesta ja pitkäikäisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskahihna ja paksu sekä erittäin pehmeä ergonomisesti muotoiltu turpahihna. Koristeena upotettuja swarovski jalokiviä. Kaarevassa otsapannassa yksinkertaisen tyylikkäät tekojalokivet. Soljet valmistettu punametallista. Tuplaposkihihnat. Ohjat kuuluvat settiin.
  292,95 €
 • ANKY® otsapanta punottu
  Ankyn pehmeästä nahasta valmistettu kaareva punottu otsapanta. Tyylikkäät kristallin väriset swarovski-elementit tuovat otsapantaan lisäsäihkettä. Viimeinen silaus pantaan tulee ompeleista ja Ankyn logosta.
  62,95 €
 • ANKY® otsapanta
  Ankyn kaareva otsapanta, jossa yksi rivi väritettyjä swarovski-kristalleja. Yksinkertaisen kaunis otsapanta kolmessa eri värissä.
  52,95 €
 • ANKY® otsapanta Mixed Pearl
  Ankyn hieman kaareva pehmeästä nahasta valmistettu otsapanta. Koristeena eri värisiä helmiä ja swarovskeja. Ompeleet ja Ankyn logo kruunaavat elegantin kokonaisuuden.
  62,95 €
 • ANKY® otsapanta Big stones
  Ankyn kaareva, pehmeästä nahasta valmistettu otsapanta. Kristallin värisiä swarovskeja upotettuna koristeeksi ja viimeisen silauksen luo ompeleet ja Ankyn logo.
  72,95 €
 • ANKY® otsapanta silver/white pear
  Slightly Curved browband made of soft leather and inlaid pearls and crystal-coloured SWAROVSKI elements. To embellish the browband optically it’s topstitched and provided with ANKY® logo.
  62,95 €
 • ANKY otsapanta Stones
  Ankyn upea otsapanta, joka on valmistettu erittäin laadukkaasta nahasta ja koristeltu tekojalokivillä. Käsityönä valmistettu. Värinä musta nahka ja kirkkaat tekojalokivet. Lisänä vielä yksinkertainen Ankyn logo otsapannan päissä.
  62,95 €
 • ANKY® Nahkaohjat Stoppareilla
  Ankyn nahkaohjat stoppareilla ja piilokiinnityksellä.
  47,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5