BR

Tuotteet 1-24 / 793

 • Martingaalistoppari
  Kumia pyöreä muoto. Väreinä valkoinen, musta ja ruskea.
  2,25 €
 • Br vyönkiristin
  BR:n puinen vyönkiristin helpottaa satulavyön kiristäämistä.
  7,95 €
 • BR kankiketju
  BR:n kankiketju on ruostumatonta terästä. Siinä on 24 lenkkiä ja 22cm pituutta.
  8,95 €
 • Nevr-Dull Magic Wadding Polish
  The wadding polish will clean and will produce a brilliant shine to all metals.
  10,95 €
 • Br harjanohennussakset
  BR:n harjanohennussakset ruostumattomasta teräksestä.
  6,95 €
 • BR sakset
  BR:n sakset kaarevalla terällä ruostumattomasta teräksestä.
  8,95 €
 • BR turvakannake ämpärille
  BR:n galvanoitu turvakannatin juomakupille, yleismalli.
  42,95 €
 • BR nuolukiven pidike
  BR:n nuolukiven pidike ruostumattomasta teräksestä
  15,50 €
 • BR suitsikoukku
  BR:n kromipäällysteinen suitsikoukku voidaan kiinnittää kattoon.
  5,95 €
 • BR loimiteline
  BR:n vahvalla loimitelineellä on hyvä kuivattaa loimia. 4 kromipäällysteistä tankoa.
  22,95 €
 • Br kiinnitysrengas
  BR:n kiinnitysrengas, jonka kiinnityslaatassa on reijät neljälle ruuville.
  4,75 €
 • Snap Hook on Wall Plate
  For stable bucket.
  5,95 €
 • Padlock
  Padlock for grooming box.
  4,45 €
 • Br Nivelkuolain
  Nivelkuolain jonka paksuus 16mm tai 18mm. Renkaiden halkaisija koossa 115cm on 5,5cm. Muiden kuolaimien halkaisija on 6,5cm.
  21,95 €
 • Br Satulahuopa Melange Classic New Gp
  BR:n kaunis neliöhuopa yleis- ja estesatulaan. Huovan hieman kiiltävä pintamateriaali on 100% puuvillaa ja huovassa on 300g tukeva vanutäyte. Huovan sisäpinta on hyvin kosteutta siirtävää ja hengittävää vohvelikangasta joka on CIBA käsitelty nopeasti kuivuvaksi. Tyylin viimeistelee näyttävä tikkaus, hieno kaksivärinen koristepunos sekä kontrastiväriset kantit. BR logo brodeerattuna on hillitty ja tyylikäs. Väreinä kuvan grey/red ja grey/old pink. Koko Full. Samaan sarjaan saatavilla myös korvahuppu ja suojasetti.
  45,95 €
 • BR koulusatulahuopa Melange Classic
  BR:n kaunis neliöhuopa anatomisesti muotoiltuna koulusatulaan. Huovan hieman kiiltävä pintamateriaali on 100% puuvillaa ja huovassa on 300g tukeva vanutäyte. Huovan sisäpinta on hyvin kosteutta siirtävää ja hengittävää vohvelikangasta joka on CIBA käsitelty nopeasti kuivuvaksi. Tyylin viimeistelee näyttävä tikkaus, hieno kaksivärinen koristepunos sekä kontrastiväriset kantit. BR logo brodeerattuna on hillitty ja tyylikäs. Väreinä kuvan grey/red ja grey/old pink. Koko full. Samaan sarjaan saatavilla myös korvahuppu ja suojasetti!
  45,95 €
 • Br Ratsastuskypärä Zenith Swarovski Sky Brown
  BR:n huippukypärästä moderni versio jossa katse kiinnittyy aitoihin Swarovski koristeisiin. Kypärän koristeena on leveä musta glitter insertti jonka molemmat reunat on koristettu yli 200 pienellä aidolla Swarovski kristallilla. Glitterit heijastavat valoa ja välkkyvät kauniin hillitysti. Kypärän laadukas päällimateriaali likaa hylkivää keinomokkaa. Sisäpuoli on extra pehmeä ja hyvin hengittävä sekä kosteutta siirtävää Dri-lex. Hyvä nelipiste-kiinnitys tekee kypärästä istuvan ja pehmustetut kypärän väriset kiinnitysremmit mukavan. Neljä ilmastointiaukkuoa takaa optimaalisen tuuletuksen. Kypärä täyttää uusimman 2001 standardin EN-1384/A1 vaatimukset turvallisuudesta. Värinä ruskea. Koot 52-61.

  Normaali hinta: 142,90 €

  Special Price 69,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • BR Ratsastuskypärä Zenith Swarovski Sky
  BR:n huippukypärästä moderni versio jossa katse kiinnittyy aitoihin Swarovski koristeisiin. Kypärän koristeena on leveä musta glitter insertti jonka molemmat reunat on koristettu yli 200 pienellä aidolla Swarovski kristallilla. Glitterit heijastavat valoa ja välkkyvät kauniin hillitysti. Kypärän laadukas päällimateriaali likaa hylkivää keinomokkaa. Sisäpuoli on extra pehmeä ja hyvin hengittävä sekä kosteutta siirtävää Dri-lex. Hyvä nelipiste-kiinnitys tekee kypärästä istuvan ja pehmustetut kypärän väriset kiinnitysremmit mukavan. Neljä ilmastointiaukkuoa takaa optimaalisen tuuletuksen. Kypärä täyttää uusimman 2001 standardin EN-1384/A1 vaatimukset turvallisuudesta. Koot 52-61.

  Normaali hinta: 142,90 €

  Special Price 69,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Satulahuopa Indigo Jeans
  BR:n trendikäs satulahuopa jossa kiva farkku-look. Puuvillaisen huovan koristeena valkoinen kontrastitikkaus ja näyttävä koristepunos huovan reunoissa. Huovan tukeva 400 g toppaus ja 8 mm vaahto tasaavat painetta hyvin ja Ciba käsitelty vohvelikankainen vuori on hengittävä ja hyvin kosteutta siirtävä. Kiinnitys tarroilla ja kaksi anatomisesti muotoiltua mallia koulu - yleis/estesastulaan. Koko full.
  49,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Br Pallopääkannukset
  Pallopäiset kannukset ruostumattomasta teräksestä. Pituudet miehille ja naisille 20mm ja 30 mm sekä lapsille 15mm.
  20,95 €
 • BR koulusatulahuopa Airflow Sublime
  BR:n palkittu satulahuopa johon on yhdistetty monta uutta innovaatiota ja toiminnallisuutta hevosen parhaaksi. Huovan airflow selkäsaumassa ilma pääsee kiertämään eikä selkäsaumasta kohdistu selkärankaan painetta kuin tavallisessa satulahuovassa. Näin riski selkävaivoista vähenee ja huopa sopii hyvin herkille hevosille jotka eivät pidä selkärankaan kohdistuvasta paineesta. Huovan tukeva 400 g toppaus ja 8 mm vaahto tasaavat painetta hyvin ja Ciba käsitelty tekninen polyester airflow vuori on hengittävä, hyvin kosteutta siirtävä ja kuivuu nopeasti. Teknisesti toimivan huovan kaunis ulkonäkö tulee erilaisesta ja erottuvasta tikkauksesta, laadukkaasta polycotton kankaasta sekä upeasta kolmikertaisesta hopeanvärisestä koristepunoksesta. Kiinnitys tarroilla ja anatominen muotoilu. Koko full.
  52,95 €
 • Stud Muffins heppanamit
  Stud Muffins heppanamit on terveellinen palkinto tai välipala hevoselle. Käsintehtyjä muffineja pussissa 15 kpl.
  8,95 €
 • BR T-paita Symone
  BR:n raikas kesäinen T-paita jossa tyylikäs printti rinnassa. Kauden yhteensopivat värit ja koot naisille XS-XXL. Hyvä ja joustava 95% puuvilla ja 5% spandex.

  Normaali hinta: 37,90 €

  Special Price 19,95 €

 • BR Fillis jalustimet, kulta
  BR:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut kultaiset jalustimet mustilla jalustinkumeilla.
  52,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5