Bucas

Tuotteet 1-24 / 63

Irlantilainen Bucas on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia loimia sekä muita hevostarvikkeita. Bucasin toiminnassa yhdistyvät irlantilainen hevosperinne, viimeisin teknologia ja yrityksen hyvä osaaminen niin eri teollisuudenaloista kuin markkinoistakin. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä on johtanut teknisesti edistyksellisten tuotteiden kehittämiseen.

Bucasia pidetään älykkäitä loimia valmistavana edelläkävijänä, eikä suotta. Yritys toi 80-luvulla ensimmäisenä markkinoille täysin vedenpitävät, hengittävät, iholta kosteutta poistavat loimet. Bucas esitteli ensimmäisenä myös aurinkoa heijastavat loimet, antibakteeriset vuorimateriaalit sekä kokovartalon peittävän hyönteisloimen.

Bucasin toimivista ja kestävistä tuotteista nauttivat hevoset omistajineen ympäri maailman. Yrityksen kaikkea toimintaa leimaavat vahva käyttäjätyytyväisyys ja –uskollisuus. Bucasin laaja valikoima kattaa kaikki hevosten loimitarpeet aina coolereista toppaloimiin, koirien loimia unohtamatta.

 • Bucas toppaloimi Smartex Turnout Medium
  Bucasin Smartex -sarjan lämmin toppaloimi tarhaan 150g vanutoppauksella ja stay-dry fleecevuorella. Erittäin laadukas vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan Ballistic nylonia ja sen toppaus on 150g Thermobonded Polyesteria. Loimen toiminnallinen stay-dry vuori pitää hevosesi kuivana ja mukavana kelissä kuin kelissä. Loimen voit myös laittaa suoraan märälle tai hikiselle hevoselle ja kuivatusloimen tapaan ja näin vältyt loimien vaihtamiselta jälkeenpäin. Loimen kiinnitys edestä on helpolla Click’n Go systeemillä jonka voit avata ja sulkea yhdellä liikkeellä. Loimessa on Bucaksen comfort front eli kaulaosa on muotoiltu antamaan tilaa lavoille ja se on topattu mukavaksi. Ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Elastiset jalkalenkit. Loimeen saatavissa myös kaulakappale, joka kiinnitetään kätevästi tarroilla loimeen. Bucasin laatuloimi jonka kaikki yksityiskohdat on mietitty! Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.
  242,90 €
 • Bucas sadeloimi Smartex Turnout

  Bucasin Smartex -sarjan erinomainen sadeloimi kuivattavalla stay-dry fleecevuorella. Erittäin laadukas vedenpitävä ja hengittävä sekä kestävä loimi on pintamateriaaliltaan Ballistic nylonia ja loimen toiminnallinen stay-dry vuori pitää hevosesi kuivana ja mukavana kelissä kuin kelissä. Loimen voit myös laittaa suoraan märälle tai hikiselle hevoselle ja kuivatusloimen tapaan ja näin vältyt loimien vaihtamiselta jälkeenpäin. Loimen kiinnitys edestä on helpolla Click’n Go systeemillä jonka voit avata ja sulkea yhdellä liikkeellä. Loimessa on Bucaksen comfort front eli kaulaosa on muotoiltu antamaan tilaa lavoille ja se on topattu mukavaksi. Ristivyöt ja häntäläppä sekä häntäremmi. Elastiset jalkalenkit. Loimeen saatavissa myös erillinen kaulakappale, joka kiinnitetään kätevästi tarroilla loimeen. Bucasin laatuloimi jonka kaikki yksityiskohdat on mietitty!

  Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.

  212,90 €
 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off Zebra
  Bucasin zebra-kuvioitu verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä.
  132,90 €
 • Bucas sadeloimi Select Turnout

  Bucasin Select-sarjan sade-/tarhaloimi silk-feel vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen ja kaulakappaleeseen. Erittäin kestävä 1200D ripstop polyesteri joka on 100% vedenpitävä ja silti hengittävä.

  Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.

   

  132,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt SF 150g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 150g vanulla ja silk-feel vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.
  112,90 €
 • Bucas toppaloimi Select Quilt SF 300g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 300g vanulla ja silk-feel vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.

  Normaali hinta: 122,90 €

  Special Price 104,47 €

 • Bucas toppaloimi Select Quilt Stay Dry 150g
  Bucasin Select-sarjan toppaloimi 150g vanulla ja kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit alusloimen tapaan yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen tai kaulakappaleeseen.

  Normaali hinta: 132,90 €

  Special Price 112,97 €

 • Bucas kaulakappale Select Combi Neck
  Bucasin Select-sarjan kaulakappale kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit yhdistää Bucas Select-sarjan Turnout ja Turnin loimeen.
  68,90 €
 • Bucas talliloimi Select Cooler
  Bucasin Select-sarjan talli- ja kuivatusloimi antibakteerisella kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa muuhun Select-sarjan loimeen. Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.
  92,90 €
 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Full Neck
  Bucas Buzz- Off sarjan loimi on toimiva yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella.
  152,90 €
 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Zebra Full Neck

  Bucas Buzz- Off sarjan Rain sadeloimi loimi on yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella. Selkäosan kangas estää sateella kastumisen ja helmojen kevyt verkkokangas puolestaan suojaa hyönteisiltä. Selkäosan kangas on sadeloimen tapaan vedenpitävä ja silti hengittävä ja sivujen verkkokangas pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan. Erinomainen loimi vaihteleviin kesäsäihin joka toimii aina. Koot 135-165cm. Yhdistä saman sarjan kaulakappaleeseen ja kärpäshuppuun.

  162,90 €
 • Bucas tallitoppaloimi Celtic Extra 300
  Bucasin Celtic-sarjan tallitoppaloimi 300g toppauksella ja antibakteerisella kuivattavalla stay-dry vuorella. Tähän loimeen voit myös yhdistää erillisen kaulakappaleen.
  178,00 €
 • Bucas tallitoppaloimi Celtic Medium 150
  Bucasin Celtic-sarjan tallitoppaloimi 150g toppauksella ja antibakteerisella kuivattavalla stay-dry vuorella. Tähän loimeen voit myös yhdistää erillisen kaulakappaleen.

  Normaali hinta: 168,00 €

  Special Price 142,80 €

 • Bucas ratsastusloimi Rain Protector
  Bucasin kevyt vedenpitävä sadeloimi ratsastukseen kaulakappaleella joka suojaa koko hevosen.
  88,00 €
 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off
  Bucasin verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä. Tiheä ja kevyt verkkokangas on myös UV-suojattu.
  102,90 €
 • Bucas ratsastusloimi Quarter Sheet
  Bucasin vedenpitävä ratsastusloimi Stay Dry fleece vuorella.
  72,90 €
 • Bucas kaulakappale Celtic Combi Neck
  Bucasin Celtic-sarjan kaulakappale talliloimeen antibakteerisella kuivattavalla stay-dry vuorella sekä jouhia säästävällä silk-feel vuorella. Yhdistä mihin tahansa Celtic-sarja talliloimeen.
  72,90 €
 • Bucas satulavyö Optima
  Bucasin anatomisesti muotoiltu satulavyö este- ja yleissatulaan.

  Normaali hinta: 88,95 €

  Special Price 75,61 €

 • Bucas Walker
  Bucasin stay-dry vuorellinen loimi kävelytyskoneeseen.
  98,00 €
 • Bucas toppaloimi Power Turnout Extra
  Bucasin Power-sarjan toppaloimi 300g vanulla ja kuivattavalla stay-dry fleecevuorella. Helppo ja nopea Click and Go -kiinnitys. Todellinen luksusloimi jonka ominaisuudet ja toiminnallisuus vakuuttavat.
  292,90 €
 • Bucas talliloimi Shamrock Power Navy
  Bucasin toiminnallinen coolerloimi jonka ominaisuudet yllättävät. Kevyttä nopeasti kosteutta siirtävää loimea voit käyttää kuivatukseen , kuljetukseen ja kevyenä talliloimena. Loimen materiaali on tekninen kaksikerroksinen Stay-Dry -fleece/kangas joka siirtää kosteutta hyvin, on lämmin eikä sen sileään pintaan tartu kuivikkeet. Loimen hyvä leikkaus antaa tilaa lavoille, loimessa on edessä solkikiinnitys ja loimessa on myös paikat jalkalenkeille. Loimen vuori on antibakteerinen ja sen etuosa on topattu mukavaksi. Tämän loimen voit pukea hikiselle tai märälle hevoselle ilman että loimea tarvitsee myöhemmin vaihtaa. Väri sininen navy ja kaikki koot 85-170cm.

  Normaali hinta: 122,90 €

  Special Price 104,47 €

 • Bucas sadeloimi Power Turnout High Neck
  Bucasin Power-sarjan sadeloimi korkealla kaulaosalla ja kuivattavalla stay-dry fleecevuorella ja kätevällä Click and Go -kiinnityksellä. Todellinen luksusloimi jonka ominaisuudet ja toiminnallisuus vakuuttavat.
  262,90 €
 • Bucas sadeloimi Power Turnout

  Bucasin Power-sarjan sadeloimi kuivattavalla stay-dry fleecevuorella. Todellinen luksusloimi jonka ominaisuudet ja toiminnallisuus vakuuttavat. Erittäin helppo Click and Go-kiinnitys edessä.

  Tästä mallista on saatavana tilauksesta myös ns. Big Neck versio jossa on reilumpi kaula-aukko ja tilaa lavoille. Se sopii erionomaisesti esim. suomenhevosille sekä muille kylmäveriroduille tai vaikka massiivisille oreille.

  232,90 €
 • Bucas talliloimi Power Cooler
  Bucasin kevyt ja kuivattava loimi edistyksellistä antibakteerista stay-dry fleeceä. Sopii niin talliin kuin kuivatukseen, kuljetukseen, kilpailuihin jne.

  Normaali hinta: 88,00 €

  Special Price 74,80 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3