Bucas

Tuotteet 1-24 / 56

Irlantilainen Bucas on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia loimia sekä muita hevostarvikkeita. Bucasin toiminnassa yhdistyvät irlantilainen hevosperinne, viimeisin teknologia ja yrityksen hyvä osaaminen niin eri teollisuudenaloista kuin markkinoistakin. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä on johtanut teknisesti edistyksellisten tuotteiden kehittämiseen.

Bucasia pidetään älykkäitä loimia valmistavana edelläkävijänä, eikä suotta. Yritys toi 80-luvulla ensimmäisenä markkinoille täysin vedenpitävät, hengittävät, iholta kosteutta poistavat loimet. Bucas esitteli ensimmäisenä myös aurinkoa heijastavat loimet, antibakteeriset vuorimateriaalit sekä kokovartalon peittävän hyönteisloimen.

Bucasin toimivista ja kestävistä tuotteista nauttivat hevoset omistajineen ympäri maailman. Yrityksen kaikkea toimintaa leimaavat vahva käyttäjätyytyväisyys ja –uskollisuus. Bucasin laaja valikoima kattaa kaikki hevosten loimitarpeet aina coolereista toppaloimiin, koirien loimia unohtamatta.

 • Bucas Competition Cooler
  Bucasin käytännöllinen coller-loimi jossa selkäosa on hyvin kosteutta siirtävää Power-Cooler kangasta ja loimen alaosa hyönteisltä suojaavaa verkkoloimea.
  98,00 €
 • Bucas hyönteisloimi Buzz-off Full Neck Zebra
  Bucasin suositut Buzz-Off sarjan tuotteet on valmistettu erittäin kevyestä ja pehmeästä verkkokankaasta. Hieno verkko pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Kaulakappaleellinen loimi suojaa koko hevosen tehokkaasti ja joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan.
  Koot 125-170cm.

  Normaali hinta: 119,90 €

  Special Price 101,92 €

 • Bucas Ihottumaloimi Sweet Itch Zebra
  Bucasin suosittu Zebra sarja on täydentynyt ihottumaloimella! Erittäin tiheä ja kestävä sweet itch-kangas verkkokangas pitää loitolla pienimmätkin hyönteiset, kuten polttiaiset ja suojaa UV-säteiltä. Pehmeä pintainen kangas ehkäisee myös hankauksesta mahdollisesti johtuvaa ihon rikkoutumista. Kaulakappaleellinen loimi suojaa koko hevosen tehokkaasti aina korviin saakka ja joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan. Koot 115-165cm.

  Normaali hinta: 146,00 €

  Special Price 124,10 €

 • Bucas Kärpäshuppu Buzz-Off
  Bucas Buzz Off sarjan kärpäshuppu on tehty samasta kankaasta kuin Buzz Off loimi ja on käytettävissä sellaisenaan, ilman riimua. Koot S-XL.

  Normaali hinta: 20,80 €

  Special Price 17,68 €

 • Bucas Kärpäshuppu Buzz-off Zebra
  Bucas Buzz Off Zepra kärpäshuppu on tehty samasta tiheästä verkkokankaasta kuin Buzz Off Zebra loimi ja on käytettävissä sellaisenaan, ilman riimua.
  Koot S-XL.

  Normaali hinta: 25,20 €

  Special Price 21,42 €

 • Bucas Kärpäsloimi Buzz-Off Full Neck
  Suositut ja kestävät Bucas Buzz Off sarjan tuotteet on valmistettu erittäin kevyestä ja pehmeästä verkkokankaasta. Hieno verkko pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Kaulakappaleellinen Buzz-Off suojaa koko hevosen tehokkaasti ja joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Yhdistä Buzz-Off päähuppuun.
  Koot 135-165cm ja väri Silver Blue.

  Normaali hinta: 89,90 €

  Special Price 76,42 €

 • Bucas Kaulakappale Buzz-Off Rain Combi Neck Zebra
  Bucas Buzz-Off Rain Combi Neck-kaulakappale on samaa yhdistelmämateriaalia kuin Buzz-Off-hyönteisloimessa. Yläosan kangas suojaa sateelta ja verkkokangas puolestaan hyönteisiltä. Nyt uutena myös zebra-kuviolla. Koot M-XL. Yhdistä saman sarjan loimeen ja käpäshuppuun.

  Normaali hinta: 59,90 €

  Special Price 50,92 €

 • Bucas kaulakappale Celtic Combi Neck
  Bucasin Celtic-sarjan kaulakappale talliloimeen antibakteerisella kuivattavalla stay-dry vuorella sekä jouhia säästävällä silk-feel vuorella. Yhdistä mihin tahansa Celtic-sarja talliloimeen.
  72,90 €
 • Bucas kaulakappale Irish Combi Neck
  Bucasin Irish-sarjan loimiin yhteensopiva kaulakappale. Kaulakappale vedenpitävää ja hengittävää ripstoppia ja se sopii molempiin Irish-sarjan loimiin. Kaulakappaleessa on lämmittävä ja hengittävä fleecevuori sekä nylon-osa joka vähentää hankausta harjaan. Kaulakappaleen kiinnitys tarroilla kätevästi loimeen. Koot S-XL. Väri Navy.
  67,90 €
 • Bucas kaulakappale Power Turnout Combi Neck
  Bucasin Power-sarjan kaulakappale jossa Stay-Dry fleecevuori. Yhdistä helposti mihin tahansa Power-sarjan loimeen.
  98,00 €
 • Bucas kaulakappale Select Combi Neck
  Bucasin Select-sarjan kaulakappale kuivattavalla stay-dry vuorella jonka voit yhdistää Bucas Select-sarjan Turnout ja Turnin loimeen.
  68,90 €
 • Bucas kaulakappale Select Quilt Neck
  Bucasin Select-sarjan kaulakappale 150g vanulla ja karvapeitettä säästävällä silk-feel vuorella jonka voit yhdistää mihin tahansa Bucas Select-sarjan Quilt ja Cooler loimeen.
  48,90 €
 • Bucas kaulakappale Smartex Turnout Combi Neck
  Bucasin Smartex -sarjan toppaloimiin yhteensopiva kaulakappale. Kaulakappale vedenpitävää ja erittäin kestävää Ballistic nylonia. Hengittävässä kaulakappaleessa on lämmittävä Stay-Dry fleecevuori sekä Silk Feel-osa joka vähentää hankausta harjaan. Kaulakappaleen kiinnitys tarroilla kätevästi loimeen.
  92,90 €
 • Bucas Kaulakappale Sun Shower Combi Neck
  Sun Shower Combi Neck- kaulakappale on kevyt kaulakappale verkkovuorella. Vedenpitävä ja hengittävä, jossa lisäksi Teflon® pinnoite. Sun Shower on erittäin hyvä loimikokonaisuus Suomen kesään, sillä se käy niin sateella kuin auringonpaisteellakin. Koot S-XL Silver
  58,00 €
 • Bucas Loimikylläste Rug Conditioner
  Bucasin hyvä suihkutettava loimikylläste jota suositellaan käytettäväksi jokaisen pesukerran jälkeen. Kylläste luo vedenpitävän ohuen kalvon loimen pintaan joka parantaa sen vedenpitävyyttää hylkimällä vettä ja siten pidentää loimen käyttöikää. Käytä myös talliloimiin jolloin niiden pinnasta tulee likaa ja kuivikkeita hylkivä. Spray-pullo 400ml.
  16,50 €
 • Bucas pidentäjä T-Hook Panel Extender
  Bucasin kevyesti topattu lisäosa 24cm Bucas loimiin. Tämän lisäkappaleen avulla loimen etuosaan saa helposti lisää tilaa ja hevosen on miellyttävämpi liikkua ja syödä. T-solki ja tarrakiinnitys. Värit sininen ja musta. Sopii erityisesti Irish, Shamrock sekä Power Cooler loimiin.
  17,90 €
 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off
  Bucasin verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä. Tiheä ja kevyt verkkokangas on myös UV-suojattu.

  Normaali hinta: 102,90 €

  Special Price 87,47 €

 • Bucas ratsastusloimi Buzz-Off Zebra
  Bucasin zebra-kuvioitu verkkoloimi ratsastukseen irroitettavalla kaulakappaleella suojaa hevosesi ratsastuksen aikana kaikilta lentäviltä hyönteisiltä.

  Normaali hinta: 132,90 €

  Special Price 112,97 €

 • Bucas ratsastusloimi Irish Leg Warmer
  Bucasin huippuhyvä ratsastusloimi joka suojaa myös ratsastajan sateelta ja kylmyydeltä. 100% vedenpitävä ripstop materiaali jossa ultrakevyt 50g toppaus ja kevyt silk feel -vuori.
  142,90 €
 • Bucas ratsastusloimi Quarter Sheet
  Bucasin vedenpitävä ratsastusloimi Stay Dry fleece vuorella.
  72,90 €
 • Bucas ratsastusloimi Rain Protector
  Bucasin kevyt vedenpitävä sadeloimi ratsastukseen kaulakappaleella joka suojaa koko hevosen.
  88,00 €
 • Bucas ratsastusloimi Riding Rug
  Bucasin vedenpitävä loimi ratsastukseen antibakteerisella ja kuivattavalla Stay-dry fleecevuorella ja heijastimilla.
  88,00 €
 • Bucas Rug Wash Loimille
  Bucasin hyvä pesu-aine loimille jota suositellaan käytettäväksi jokaiseen loimipesuun jolloin loimen vettähylkivä pinta säilyy ja siten pidentää loimen käyttöikää. Pakkauskoko 250ml.
  14,90 €
 • Bucas sadeloimi Buzz-Off Rain Full Neck
  Bucas Buzz- Off sarjan loimi on toimiva yhdistelmä Sun Shower-kesäsadeloimea ja Buzz-Off-hyönteisloimea kiinteällä kaulakappaleella.

  Normaali hinta: 152,90 €

  Special Price 129,97 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3