Busse

Tuotteet 1-24 / 480

Saksalainen Busse valmistaa laadukkaita käytännöllisyyteen perustuvia tarvikkeita hevosille, ratsastajille ja talliin. Tuotekehitys perustuu vuosikymmenten kokemukseen tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta mutta myös käytöstä.

Busse tarjoaa nahkavarusteita hevosille, turvavarusteita ratsastajille ja tekstiilejä, suojia sekä hellävaraisia mutta tehokkaita hoitotuotteita hevosille.

Ensiluokkaisista, turvallisista ja hyväksytyistä materiaaleista ja ainesosista valmistetut tuotteet tarjoavat käyttömukavuuden, käytännöllisyyden sekä tarkoituksenmukaisuuden lisäksi myös roppakaupalla tunnetta. Tunnetta laadusta ja korkeasta osaamisesta niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin.

 • Nahkachapsit Glamour Twinkle
  Tyylikkäät pehmeät close contact nahkachapsit. Ihanan pehmeissä ja napakasti istuvissa chapseissa kauniina yksityiskohtana varren yläosassa  tamppi joka koristeltu hillitysti pinille erivärisillä kristalleilla. Jouston asiosta chapsit ovat hyvin tyköistuvat ja helpot pukea. Aito pehmeä vasikannahka  antaa hyvän pohjetuntuman hevoseen sekä pidon satulaan. Takana laadukas YKK-vetoketju kiinnitys alhaalta ylös sekä neppari.

  Koot S-XL, mitta ilmoitettu pohkeen pituus/leveys cm.

  Saatavana myös muita kokoja, kysy lisää asiakaspalvelusta.

  99,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Short Chaps SOLID-JR
  Ihanan värikkäät lasten ja junnujen synteettistä konepestävää Amara-keinomokkaa olevat minichapsit kivalla hevosaiheisella printillä.
  Koot XS-XL ja värinä kuvan navy/pink.

  Tarkista sopiva koko taulukosta mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen.

   

  KokoPituus cmLeveys cm
  XS2723-26
  S29,525-28
  M3227-31
  L34,529-33
  XL3731-36
  23,90 €
 • Nahkachapsit Glamour Swarovski
  Tyylikkäät pehmeästä close contact nahkachapsit. Ihanan pehmeissä ja napakasti istuvissa chapseissa kauniina yksityiskohtana varren yläosassa kiiltonahkainen tamppi joka koristeltu hillitysti kristallein. Jouston asiosta chapsit ovat hyvin tyköistuvat ja helpot pukea. Aito pehmeä vasikannahka  antaa hyvän pohjetuntuman hevoseen sekä pidon satulaan. Takana laadukas YKK-vetoketju kiinnitys alhaalta ylös sekä neppari.

  Koot S-XL, mitta ilmoitettu pohkeen pituus/leveys cm.

  Saatavana myös muita kokoja, kysy lisää asiakaspalvelusta.

  96,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kannusremmit Twinkle
  Uudet näyttävät kannusremmit nahkaa joissa somisteena runsaasti pieniä värillisiä strasseja. Siro ja kapea kannusremmi jonka pituus 38cm.
  26,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fly Veil PROFI-UNI, Jersey

  Bussen moderni korvahuppu joka kiinnittyy myös turpahihnaan pysyen siten hyvin paikoillaan. Laadukas yksivärinen puuvillaneulos sekä mukava joustava korvaosat. Hyvät kiinnitykset suitsien niskahihnaan ja turpahihnaan. Laadukas huppu ilman logoja! Hyvät perusvärit ja koko full.

  28,50 €
 • Jalustimet Strass
  Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laadukkaat jalustimet jotka koristettu kivasti strassein. Leveys 12 cm.
  Valkoiset jalustinkumit kuuluvat mukaan.
  43,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Busse kärpäsmaski ZEBRA
  Bussen laadukas ja hyvin istuva kärpäshuppu hevoselle. Pienireikäinen verkko suojaa silmät hyönteisiltä eikä paina silmäripsiä. Hupun kiinnitys kahdella leveällä tarralla. Kaikki koot shetty, pony, cob, full ja ex-full.

  Normaali hinta: 33,90 €

  Special Price 28,82 €

 • Heinäverkko Pro
  Uusi heinäverkko joka yhdistää heinäpussin ja verkon yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Laadukas ja kestävä PVC-verkko jonka kaksi sivua ja pohja ovat polyesteriä. Näin heinien putoileminen maahan vähenee entisestään sekä hidastaa syömistä sekä tuo hieman puuhaa ruokailun yhteyteen.   Slow-food heinäverkkon pienet syöttöreiät ovat noin 5 x 5 cm.  Kiristysnauha ja metallirenkaat. Heinäverkon koko 27x27x66 cm.
  42,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ääntä eristävä korvahuppu Calm&Silence

  Ääntä eristävä laadukas korvahuppu joka suojaa hyönteisiltä ja vaimentaa ääniä. Tämän puuvillaisen hupun korvaosat on vuorattu synteettisellä kumilla joka vaimentaa tehokkaasti ääniä ja rajoittaa esim. hyönteisten aiheuttamalta päänravistelulta. Mustassa hupussa myös koristepunos sävy sävyyn. Koko full.
  VINKKI! Kouluratsastuksen kilpailusäännöt sanovat korvahupun käytöstä seuraavaa "Ohuesta materiaalista valmistettu korvhuppu on sallittu kaikissa kilpailuissa ja se saa olla valmistettu äänieristävästä materiaalista."

  23,90 €
 • Ihottumaloimi Eczema Zebra
  Uusi zebra-kuvioitu Eczema ihottumaloimi kesäihottumasta tai hyönteisistä muuten kärsiville hevosille. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä. Erittäin nopeasti kuivuva, joustava, hengittävä ja loimi on polyesteriä. Kestävä loimi on  suunniteltu suojaaman hevonen mahdollisimman hyvin kaikilta hyönteisiltä 24/7 käytössä. UV-suojatussa loimessa on on erillinen vatsaläppä, kaulakappale ja reilu häntäläppä. Säädettävä kaula-aukko. Konepestävä loimi on helppohoitoinen ja myös mukava. Runsaasti kokoja, tarkista hevosesi selän pituus ja valitse sopiva koko alta.XXXS (75-95 cm back length)
  XXS (95-105 cm back length)
  XS (105-115 cm back length)
  S (115-125 cm back length)
  M (125-135 cm back length)
  L (135-145 cm back length)
  XL (145-155 cm back length)
  XXL (155-165 cm back length)

  Normaali hinta: 143,90 €

  Special Price 122,32 €

 • Hyönteishuppu Zebra
  Laadukas ja hyvin istuva kärpäshuppu joka suojaa myös korvat. Pienireikäinen verkko suojaa silmät hyönteisiltä eikä paina silmäripsiä. Joustava korvaosa puolestaa sopii kaikenkokoisille korville. Hupun kiinnitys kahdella leveällä tarralla. Kaikki koot shetty, pony, cob, full ja ex-full.

  Normaali hinta: 37,90 €

  Special Price 32,22 €

 • Kannusremmit Glamour
  Uudet näyttävät kannusremmit kiiltonahkaa jonka soljet koristettu näyttävästi strassein. Siro ja kapea kannusremmi jonka pituus 38cm.
  26,90 €
 • Heinäverkko Easy Pro
  Uusi erittäin tiheä heinäverkko slow food ruokintaan ja ahmateille. Pienisilmäisessä tiheässä verkossa heinät pysyvät paremmin ja hevonen joutuu näkemää enemmän vaivaa ja saa poimituksi pienempiä suullisia. Laadukas ja kestävä polyesteriverkko jonka reikäkoko noin 3,5x3,5cm. Verkon pituus tyhjänä noin 95cm.
  Suuaukon polyesterivahvistuksen avulla verkko on hämmästyttävän helppo ja kätevä täyttää.
  26,90 €
 • Heinäverkko Slow Plain Pro
  Laadukas ja kovaa kulutusta kestävä slow-food heinäverkko. Pienet syöttöreiät, n. 5 x 5 cm. Kiristysnauha ilman metallia. Verkon pituus tyhjänä noin 100 cm.
  15,90 €
 • Vuohissuojat Sore Protection Ice
  Vuohisten ja vuohiskuopan suojaamisen tarkoitetut suojat. Synteettisestä solukumista valmistettu suoja suojaa vuohisia polkemisilta, osumilta ja hiertymiltä vaikka bootsien alla. Kiinnitys tarroilla. Helpot pitää puhtaina. Hinta parille. Hyvä lisäsuojaus hokkiaikana.
  12,50 €
 • Busse Klett polvituet
  Bussen pehmeät nahkaiset polvituet kaikkiin satulamalleihin.
  33,90 €
 • Busse Status jalustinremmit
  Bussen jalustinremmit Status II -yleis- ja koulusatulaan.
  13,90 €
 • Busse satulahihna
  Bussen kestävä satulahihna.
  7,95 €
 • Busse Englisch häntäremmi
  Bussen säädettävä häntäremmi nahkaa.
  23,90 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5