Carr & Day & Martin

Tuotteet 1-24 / 30

 • Carr & Day & Martin Coat Shine-hoitosuihke 600 ml
  CDM:n coat shine, joka antaa pitkäkestoista kiiltoa karvapeitteelle, sekä auttaa poistamaan likaa ja tahroja. Uudessa suihkepullossa ominaisuutena se, että sillä voi suihkuttaa vaikka pullo olisi esimerkiksi ylösalaisin. Tämä ominaisuus auttaa suihkimaan myös paikkoihin joihin muuten on vaikea päästä! Suihkepullo on myös erittäin hiljainen.
  23,95 €
 • Carr & Day & Martin Dreamcoat 600 ml
  CDM:n dreamcoat, joka antaa uskomatonta kiiltoa esimerkiksi näyttelykehään! Luonnollinen lopputulos, joka ei näytä tai tunnu rasvaiselta. Koska ei jätä rasvaista pintaa, voidaan suihkuttaa myös satulan alueelle. Hienostunut sitruunaruohon tuoksu. Kätevä suihke, joka pehmentää karvaa sekä jouhia. Uudessa suihkepullossa ominaisuutena se, että sillä voi suihkuttaa vaikka pullo olisi esimerkiksi ylösalaisin. Tämä ominaisuus auttaa suihkimaan myös paikkoihin joihin muuten on vaikea päästä! Suihkepullo on myös erittäin hiljainen.
  23,95 €
 • Carr & Day & Martin haavaemulsio
  CDM:n monikäyttöinen, antibakteerinen voide haavojen hoitoon. Rauhoittaa ja edistää luonnollista paranemista. Suojaa haavaa likaisissa olosuhteissa muodostamalla haavan päälle vedenkestävän mutta hengittävän suojan. Pakkaus 180g.
  25,50 €
 • Carr & Day & Martin harjan ja hännän hoitosuihke 600 ml
  CDM:n harjan ja hännän hoitosuihke, joka pitää jouhet sileänä ja erittäin pehmeinä sekä takuttomina. Pitkäkestoinen vaikutus. Uudessa suihkepullossa ominaisuutena se, että sillä voi suihkuttaa vaikka pullo olisi esimerkiksi ylösalaisin. Tämä ominaisuus auttaa suihkimaan myös paikkoihin joihin muuten on vaikea päästä! Suihkepullo on myös erittäin hiljainen.
  23,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Carr & Day & Martin harjan ja hännän selvityssuihke Canter
  CDM:n harjan ja hännän selvityssuihke, joka antaa jouhille kiiltoa ja pitää ne takuttomina. Hylkii likaa jättäen jouhet pehmeiksi ja kiiltäviksi! Pakkaus 1l.
  28,50 €
 • Carr & Day & Martin kavionhoitoaine
  CDM:n vesipohjainen kavionhoitoaine, joka kosteuttaa ja hoitaa kaviota. Suunniteltu päivittäiseen kavionhoitoon. Ehkäisee halkeilua ja kavion vahingoittumista. Pakkaus 500 ml sisältää sudin.
  29,95 €
 • Carr & Day & Martin kavionhoitoaine Cornucrescine 500 ml
  CDM:n päivittäiseen käyttöön suunniteltu kavionhoitoaine, Käytetään brush-on-tyylillä kosteuttamaan ja suojaamaan kaviota. Säännöllinen käyttö edistää kavion terveyttä. Pakkaus 500ml sisältää kätevän sudin!
  34,95 €
 • Carr & Day & Martin kavionsuoja-aine Cornucrescine 500 ml
  CDM:n päivittäiseen kavionhoitoon tarkoitettu tuote, joka suojaa kaviota likaisissa ja mutaisissa olosuhteissa. Antaa kavion hengittää, mutta samalla estää liikakosteutta imeytymästä kavioon. Helppo levittää pakkauksen mukana tulevalla sudilla!
  35,95 €
 • Carr & Day & Martin kavioöljy 500 ml
  CDM:n perinteinen kavioöljy, joka hoitaa kaviota, estää halkeilua ja antaa luonnollista kiiltoa. Säännöllinen käyttö pitää kaviot terveinä ja vahvoina!
  13,75 €
 • Carr & Day & Martin nahanhoitosuihke 600 ml
  CDM:n nahanhoitosuihke, joka hoitaa ja suojaa sekä antaa nahalle luonnollista kiiltoa. Sisältää muun muassa glyseriiniä. Tuote on tarkoitettu säännölliseen nahanhoitoon. Helpon suihkupullon avulla nahanhoito on nopeaa ja kätevää! Vinkki! Puhdista nahka ensin puhdistussuihkeella ja hoida sitten hoitosuihkeella!
  23,75 €

  Tilapäisesti loppu

 • Carr & Day & Martin nahanpuhdistusaine Belvoir 500ml
  VDM:n nahanpuhdistusaine yleiseen puhdistukseen! Tehokas puhdistaja, joka poistaa lian ja mudan. Saippua ei kuivu nahkaan. Käytetään ennen muita nahanhoitotuotteita parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Vinkki! Puhdista nahka ensin tällä puhdistusaineella ja hoida nahkaa sen jälkeen Belvoir nahkaöljyllä!
  14,95 €
 • Carr & Day & Martin nahanpuhdistussuihke 600ml
  CDM:n nahanpuhdistusspray, joka "nostaa" lian nahasta esiin ja helposti puhdistettavaksi. Kätevä suihkupullo, jonka avulla nahkatuotteet on helppo ja nopea puhdistaa. Voidaan käyttää myös synteettiselle nahalle. Voidaan suihkuttaa suoraan nahkapinnalle.
  16,75 €
 • Carr & Day & Martin nahkabalsami Belvoir 500 ml
  CDM:n belvoir nahanhoitoaine, joka hoitaa ja ravitsee nahkaa. Tuotteen pehmeä, vahamainen koostumus tekee siitä helppokäyttöisen ja erittäin tehokkaasti imeytyvän. Sisältää muun muassa mehiläisvahaa.
  22,75 €
 • Carr & Day & Martin nahkaöljy 300 ml
  CDM:n nahkaöljy, joka on oikea tehohoitaja erittäin kuivalle nahalle. Kosteuttaa nahkaa pehmentäen sitä ja jättäen nahan mukavan notkeaksi. Sopii hyvin esimerkiksi satuloille, valjaille ja nahkakengille.
  13,95 €
 • Carr & Day & Martin nahkaöljy Belvoir 500 ml
  CDM:n nahkaöljy, joka sisältää kookosöljyä ja glyseriiniä. Pehmentää ja suojaa nahkaa, pidentäen sen käyttöikää. Vinkki! Parhaan tuloksen saat kun hoidat nahan ensin Belvoir nahanpuhdistusaineella ja sen jälkeen Belvoir nahanhoitoäöjyllä!
  20,95 €
 • Carr & Day & Martin nahkaöljy neatsfoot 500 ml
  CDM:n nahkaöljy, joka huoltaa vanhaa nahkaa sekä pehmentää uutta. Ylläpitää nahan notkeutta ja pehmeyttä antaen nahalle luonnollisen kiillon ja suojan. Pakkaus 500ml.
  13,50 €
 • Carr & Day & Martin nahkasaippua Brecknell Turner 250 ml
  CDM:n satulasaippua, joka poistaa lian, hien ja mudan! Sisältää muun muassa glyseriiniä. Erittäin monikäyttöinen hyvä nahan perushoitoaine säännölliseen puhdistukseen! Pakkaus 250ml.
  11,50 €
 • Carr & Day & Martin nahkasaippua Brecknell Turner 500 ml
  CDM:n satulasaippua, joka poistaa lian, hien ja mudan! Sisältää muun muassa glyseriiniä. Erittäin monikäyttöinen hyvä nahan perushoitoaine säännölliseen puhdistukseen! Pakkaus 500 ml, sisältää sienen.
  18,50 €
 • Carr & Day & Martin Puhdistusliinat Belvoir
  CDM:n tehokas kertakäyttöinen liina, joka poistaa hetkessä kaiken lian nahkavarusteiden pinnalta. Kätevä 15 liinan pakkaus.
  13,50 €
 • Carr & Day & Martin satulasaippua
  CDM:n nahanhoitoaine, joka sisältää muun muassa kookosöljyä sekä glyseriiniä. Pehmentää, suojaa ja hoitaa nahkaa pidentäen sen käyttöikää. Sopii erityisen hyvin satuloille. Vinkki! Saat parhaan tuloksen kun puhdistat nahan ensin Belvoir nahanpuhdistusaineella ja sen jälkeen tällä nahanhoitoaineella! 250g
  10,95 €
 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop Bay 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu punaruskeille, rautiaille ja ruunikoille. Pakkaus 500ml.
  14,75 €
 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop Black 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu mustille hevosille. Pakkaus 500ml.
  14,75 €
 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop chestnut 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu palominoille. Pakkaus 500ml.
  14,75 €
 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop Grey 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu harmaille hevosille. Pakkaus 500ml.
  14,75 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2