Carr & Day & Martin

Tuotteet 1-24 / 34

 • Carr & Day & Martin tahranpoistoshampoo
  CDM:n tehokas pinttyneitäkin tahroja poistava shampoo hevoselle. Sopii erityisen hyvin vaaleille hevosille ja erityisiin ongelmakohtiin kuten kintereihin ja polviin. Poistaa jopa keltaisuuden, ollen silti ihoystävällinen. Pakkaus 500ml.

  Normaali hinta: 16,95 €

  Special Price 8,48 €

  Tilapäisesti loppu

 • Cdm Shine Dreamcoat
  Kätevä ja tehokas kiillon antaja vaikkapa kisoihin. Ei jätä rasvaiseksi eikä liukkaaksi, joten soveltuu erinomaisesti käytettäväksi harjaan ennen letitystä tai ennen hevosen satulointia. Jättää syvän kiillon pitkäksi aikaan ja pitää karvan pehmeänä. Miellyttävä sitruunaruohon tuoksuinen. Kätevä spraypullo.

  Normaali hinta: 29,80 €

  Special Price 23,84 €

 • Carr & Day & Martin kavionhoitoaine
  CDM:n vesipohjainen kavionhoitoaine, joka kosteuttaa ja hoitaa kaviota. Suunniteltu päivittäiseen kavionhoitoon. Ehkäisee halkeilua ja kavion vahingoittumista. Pakkaus 500 ml sisältää sudin.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 23,96 €

 • Carr & Day & Martin Stockholm Hoof Tar kavioterva
  CDM:n Stocckholm Tar, joka ylläpitää tervettä sädettä, pohjaa ja kaviota. Paksu koostumus joka suojaa. Sopii erityisesti käytettäväksi kavion vahingoittuneisiin osiin. Pakkaus 455ml.

  Normaali hinta: 17,50 €

  Special Price 14,00 €

 • Carr & Day & Martin haavaemulsio
  CDM:n monikäyttöinen, antibakteerinen voide haavojen hoitoon. Rauhoittaa ja edistää luonnollista paranemista. Suojaa haavaa likaisissa olosuhteissa muodostamalla haavan päälle vedenkestävän mutta hengittävän suojan. Pakkaus 180g.

  Normaali hinta: 25,50 €

  Special Price 20,40 €

 • Carr & Day & Martin nahkaöljy Belvoir 500 ml
  CDM:n nahkaöljy, joka sisältää kookosöljyä ja glyseriiniä. Pehmentää ja suojaa nahkaa, pidentäen sen käyttöikää. Vinkki! Parhaan tuloksen saat kun hoidat nahan ensin Belvoir nahanpuhdistusaineella ja sen jälkeen Belvoir nahanhoitoäöjyllä!

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 16,76 €

 • Carr & Day & Martin nahkabalsami Belvoir 500 ml
  CDM:n belvoir nahanhoitoaine, joka hoitaa ja ravitsee nahkaa. Tuotteen pehmeä, vahamainen koostumus tekee siitä helppokäyttöisen ja erittäin tehokkaasti imeytyvän. Sisältää muun muassa mehiläisvahaa.

  Normaali hinta: 22,75 €

  Special Price 18,20 €

 • Carr & Day & Martin nahkaöljy 300 ml
  CDM:n nahkaöljy, joka on oikea tehohoitaja erittäin kuivalle nahalle. Kosteuttaa nahkaa pehmentäen sitä ja jättäen nahan mukavan notkeaksi. Sopii hyvin esimerkiksi satuloille, valjaille ja nahkakengille.

  Normaali hinta: 13,95 €

  Special Price 11,16 €

 • Carr & Day & Martin nahanpuhdistusaine Belvoir 500ml
  VDM:n nahanpuhdistusaine yleiseen puhdistukseen! Tehokas puhdistaja, joka poistaa lian ja mudan. Saippua ei kuivu nahkaan. Käytetään ennen muita nahanhoitotuotteita parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Vinkki! Puhdista nahka ensin tällä puhdistusaineella ja hoida nahkaa sen jälkeen Belvoir nahkaöljyllä!

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 11,96 €

 • Carr & Day & Martin nahkasaippua Brecknell Turner 500 ml
  CDM:n satulasaippua, joka poistaa lian, hien ja mudan! Sisältää muun muassa glyseriiniä. Erittäin monikäyttöinen hyvä nahan perushoitoaine säännölliseen puhdistukseen! Pakkaus 500 ml, sisältää sienen.

  Normaali hinta: 18,50 €

  Special Price 14,80 €

 • Carr & Day Martin Switch Pro kesäihottuman hoitoon
  CDM uutuus Switch Pro helpottaa ja rauhoittaa tehokkaasti hyönteisten puremien aiheuttamaa ihoärsytystä ja kutinaa sekä ehkäisee uusia oireita ja edistää ihon paranemista. Käytä puhtaalle karvapeitteelle/iholle kahdesti päivässä noin 3-4 viikon ajan tai käytä ennaltaehkäisevästi aroille alueille koko hyönteiskauden kauden ajan (maaliskuusta syyskuulle). Vaikuttava aine Benzyl Benzoate ja pakkauskoko riittoisa 500ml.

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 35,96 €

 • Carr & Day & Martin Sieni
  CDM:n ergoomisesti muotoiltu erittäin monikäyttöinen sieni kaikenlaiseen puhdistukseen.

  Normaali hinta: 4,25 €

  Special Price 3,40 €

 • Carr & Day & Martin nahkaöljy neatsfoot 500 ml
  CDM:n nahkaöljy, joka huoltaa vanhaa nahkaa sekä pehmentää uutta. Ylläpitää nahan notkeutta ja pehmeyttä antaen nahalle luonnollisen kiillon ja suojan. Pakkaus 500ml.

  Normaali hinta: 13,50 €

  Special Price 10,80 €

 • Carr & Day & Martin satulasaippua
  CDM:n nahanhoitoaine, joka sisältää muun muassa kookosöljyä sekä glyseriiniä. Pehmentää, suojaa ja hoitaa nahkaa pidentäen sen käyttöikää. Sopii erityisen hyvin satuloille. Vinkki! Saat parhaan tuloksen kun puhdistat nahan ensin Belvoir nahanpuhdistusaineella ja sen jälkeen tällä nahanhoitoaineella! 250g

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 8,76 €

 • Carr & Day & Martin nahkasaippua Brecknell Turner 250 ml
  CDM:n satulasaippua, joka poistaa lian, hien ja mudan! Sisältää muun muassa glyseriiniä. Erittäin monikäyttöinen hyvä nahan perushoitoaine säännölliseen puhdistukseen! Pakkaus 250ml.

  Normaali hinta: 11,50 €

  Special Price 9,20 €

 • Carr & Day & Martin Puhdistusliinat Belvoir
  CDM:n tehokas kertakäyttöinen liina, joka poistaa hetkessä kaiken lian nahkavarusteiden pinnalta. Kätevä 15 liinan pakkaus.

  Normaali hinta: 13,50 €

  Special Price 10,80 €

  Tilapäisesti loppu

 • Carr & Day & Martin nahanpuhdistussuihke 600ml
  CDM:n nahanpuhdistusspray, joka "nostaa" lian nahasta esiin ja helposti puhdistettavaksi. Kätevä suihkupullo, jonka avulla nahkatuotteet on helppo ja nopea puhdistaa. Voidaan käyttää myös synteettiselle nahalle. Voidaan suihkuttaa suoraan nahkapinnalle.

  Normaali hinta: 16,75 €

  Special Price 13,40 €

 • Carr & Day & Martin kavioöljy 500 ml
  CDM:n perinteinen kavioöljy, joka hoitaa kaviota, estää halkeilua ja antaa luonnollista kiiltoa. Säännöllinen käyttö pitää kaviot terveinä ja vahvoina!

  Normaali hinta: 13,75 €

  Special Price 11,00 €

 • Carr & Day & Martin kavionhoitoaine Cornucrescine 500 ml
  CDM:n päivittäiseen käyttöön suunniteltu kavionhoitoaine, Käytetään brush-on-tyylillä kosteuttamaan ja suojaamaan kaviota. Säännöllinen käyttö edistää kavion terveyttä. Pakkaus 500ml sisältää kätevän sudin!

  Normaali hinta: 34,95 €

  Special Price 27,96 €

 • Carr & Day & Martin kavionsuoja-aine Cornucrescine 500 ml
  CDM:n päivittäiseen kavionhoitoon tarkoitettu tuote, joka suojaa kaviota likaisissa ja mutaisissa olosuhteissa. Antaa kavion hengittää, mutta samalla estää liikakosteutta imeytymästä kavioon. Helppo levittää pakkauksen mukana tulevalla sudilla!

  Normaali hinta: 35,95 €

  Special Price 28,76 €

 • Carr & Day & Martin Shampoo Gallop 1 l
  Carr&Day&Martinin syväpuhdistava ja tehokas shampoo hevosille. Sisältää myös hoitoainetta joten on hellävarainen ja jättää hevosesi karvan pehmeäksi. Poistaa tehokkaasti likaa ja pölyä. Jättää hevosesi karvan miellyttävän raikkaaksi. Riittoisa 1 litran pakkaus.

  Normaali hinta: 18,95 €

  Special Price 15,16 €

 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop Bay 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu punaruskeille, rautiaille ja ruunikoille. Pakkaus 500ml.

  Normaali hinta: 14,75 €

  Special Price 11,80 €

 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop chestnut 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu palominoille. Pakkaus 500ml.

  Normaali hinta: 14,75 €

  Special Price 11,80 €

 • Carr & Day & Martin sävyshampoo Gallop Black 500 ml
  CDM:n sävyshampoo, joka suunniteltu parantamaan hevosesi karvan väriä ja laatua. Puhdistaa ja hoitaa, vahvistaen myös karvan omaa luonnollista väriä ja kiiltoa. Tämä shampoo suunniteltu mustille hevosille. Pakkaus 500ml.

  Normaali hinta: 14,75 €

  Special Price 11,80 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2