Christ

12 Tuotetta

Christ valmistaa huippulaadukkaita lampaannahalla pehmustettuja tuotteita ihmisille, hevosille ja koirille. Tuotteiden laatu tehdään jokaisessa työvaiheessa uudestaan, aina yksittäisen taljan valinnasta valmiin tuotteen viimeistelyyn.

Pehmeä lampaannahka on aito luonnontuote, joka lämmittävien ominaisuuksiensa lisäksi myös pehmustaa ja suojaa käyttäjäänsä. Karvan väliin jäävä ilmakerros hengittää ja joustaa ja vähentää kitkaa esimerkiksi satulavyön ja ihon välissä.

Christin hevostuotteiden valikoimasta löytyvät lampaannahalla pehmustetut satulavyöt, kankiketjut, satulasuojat ja –huovat, jalkasuojat sekä karvankiillotukseen käytettävät kintaat. Laadukkaat tuotteet ovat pitkäikäisiä ja konepestäviä.

 • Christ C7 Pesuneste Lampaankarvalle 250ml
  Christin tehokas lampaankarvalle ja kaikille luonnonkuiduille suunniteltu hellävarainen pesuaine joka säilyttää karvan oman luonnollisen rasvan. Pakkauskoko 250 ml.

  Normaali hinta: 15,00 €

  Special Price 4,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Competition Niskahihnan Pehmuste
  Christin lampaannahkainen niskahihnan pehmuste jossa tikattua mustaa puuvillaa toinen puoli. Pituus 32 cm.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Kankiketjun Pehmuste
  Christin pehmeä aidosta lampaankarvasta valmistettu kankiketjun pehmuste jossa toinne puoli tikattua puuvillaa. Pituus 14 cm ja tarrakiinnitys.

  Normaali hinta: 26,80 €

  Special Price 8,04 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Lampaankarva Niskahihnaan
  Christin lampaankarvainen niskapehmike tarrakiinnityksellä suitsiin tai riimuun.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Lampaankarva Turparemmiin
  Christin lampaankarvainen pehmuste tarrakiinnityksellä turparemmiin.

  Normaali hinta: 26,80 €

  Special Price 8,04 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ lampaankarvaromaani Standard

  Christin pehmeä ja laadukas muotoiltu satulanalusta aidolla lampaankarvalla. Päällinen tikattua puuvillaa ja hevosen selkää vasten tuleva alaosa terapeuttista paksua lampaankarvaa. Pyöristettyihin reunoihin on jätetty lampaankarva näkyviin. Myös ponikoisena ja myös shettiksille oma koko.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 37,47 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Basic Plus Lampaankarvasatula

  Christ lampaankarvainen terapiasatula sopii kaikille hevosille ja antaa hauskan, intensiivisen ratsastuskokemuksen. Hevosen lämpö ja liikkeet tuntuvat hyvin satulan läpi, koska pääset istumaan todella lähellä hevosta, mutta kuitenkin mukavasti ja pehmeästi. Yleensä tätä satulaa käytetään ilman jalustimia, mutta halutessasi saat kiinnitettyä jalustimet, huomioithan kuitenkin että jalustimille ei voi varata painoa selkäännoustessa, keventäessä tai kevyessä istunnassa. Lampaankarvainen satula sopii myös hyvin selkäongelmaisten hevosten kuntoutukseen ja liikutukseen. Tässä Plus-mallissa on erilliset toppauspaneelit.

  HUOM! Kuvan jalustimet, jalustinhihnat ja satulavyö eivät kuulu hintaan, mutta niitä erikseen tilattavissa.

  Normaali hinta: 369,00 €

  Special Price 110,70 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Premium Plus PONY Lampaankarvasatula

  Christ lampaankarvainen terapiasatula sopii kaikille hevosille ja antaa hauskan, intensiivisen ratsastuskokemuksen. Hevosen lämpö ja liikkeet tuntuvat hyvin satulan läpi, koska pääset istumaan todella lähellä hevosta, mutta kuitenkin mukavasti ja pehmeästi. Yleensä tätä satulaa käytetään ilman jalustimia, mutta halutessasi saat kiinnitettyä jalustimet, huomioithan kuitenkin että jalustimille ei voi varata painoa selkäännoustessa, keventäessä tai kevyessä istunnassa. Lampaankarvainen satula sopii myös hyvin selkäongelmaisten hevosten kuntoutukseen ja liikutukseen. Premium mallissa lisää vakautta istuntaan tuovat polvituet ja uudessa plus-mallissa on erilliset toppauspaneelit.

  Normaali hinta: 435,00 €

  Special Price 130,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Competition turparemmin pehmuste
  Christin lampaannahkainen turpahihnan pehmuste jossa tikattua mustaa puuvillaa toinen puoli. Pituus 28 cm.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

 • Christ Satulavyön Pehmuste Dressage 90cm

  Christin laadukas muotoiltu satulavyön pehmuste koulusatulavyöhön. Hevosen ihoa vasten tuleva puoli on pehmeää ja hiertymiä estävää aitoa terapeuttista lampaankarvaa. Toisella puolella tikattu puuvillainen pinta ja tarranauhat pehmusteen kiinnittämiseksi satulavyöhön.

  Normaali hinta: 71,90 €

  Special Price 21,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Moonshape satulavyö lampaankarvalla
  Christin anatomisesti muotoiltu satulavyö koulusatulaan jossa aito ihana terapeuttinen lampaankarva. Satulavyön kaareva muotoilu antaa etujalkojen liikkeelle tilaa ja varmistaa että satula pysyy paremmin paikoillaan.Lampaankarva hevosta vasten ja vyön toinen pinta tikattua mustaa puuvillaa. Hyvät tukevat rullasoljet ja D-ringas apuohjille. Pituudet 50-80cm.

  Normaali hinta: 129,90 €

  Special Price 38,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Christ Contour satulavyö lampaankarvalla
  Christin upea muotoiltu satulavyö koulusatulaan jossa aito ihana terapeuttinen lampaankarva. Lampaankarva hevosta vasten ja vyön toinen pinta tikattua mustaa puuvillaa. Hyvät tukevat rullasoljet ja D-renkaat apuohjille. Sopii erinomaisesti myös käytettäväksi Christin lampaankarvasatulan kanssa.

  Normaali hinta: 129,90 €

  Special Price 38,97 €

  Tilapäisesti loppu