Easy Rider by Euro-Star

Tuotteet 1-24 / 25

Easy Rider by Euro-Star Oleko jo tutustunut Easy Rider ratsastushousuhin joiden toimivuus ja materiaalit yllättävät verrattuna niiden edulliseen hinnoitteluun. Aina uudet kuosit ja värit yhdistettynä Euro-Starin perinteisiin ja laatuun! Kaikki Euro-Star ratsastushousut löydät puolestaan linkistä ja brändin laajan valikoiman kausimallistoineen löydät linkistä Euro-Star.

 • Easy Rider ratsastushousut Zohra Softshell
  Mukavat Easy Rider softshell-ratsastushousut talviratsastukseen.Vettähylkivä ja tuultapitävä softshell on mukava, elastinen ja lämmin. Keinomokkaiset kokopaikat ja ns. saapaslahkeet ilman tarroja, jotka lisäävät käyttömukavuutta. 2 perusväriä black sekä navy sekä kivat kontrastiväriset tikkaukset ja printti takataskussa. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 153,04 €

  Special Price 122,43 €

 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Zohra FullGrip
  Euro-Starin lasten kokopaikkaiset ratsastushousut, joissa silikoninen FullGrip paikka. Lisäksi kauniit kontrastisaumat sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 140-176cm.
  112,50 €
 • Euro-Star ratsastushousut Zohra Diamond FullGrip
  Euro-Starin naisten kokopaikkaiset ratsastushousut silikoniprintillä. Housuissa ihanat raikkaat värit sekä kontrastisaumat. Lisäksi taskuissa ihanat tekojalokiviset yksityiskohdat. Elastiset saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.
  116,80 €
 • Euro-Star ratsastushousut Amira Full
  Euro-Starin naisten kokopaikkaiset ratsastushousut, jotka valmistettu erittäin elastisesta kankaasta. Ihanat värit sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 32-44 normaalimitoituksella ja 72-88 pitkällä mitoituksella.
  89,95 €
 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Zohra Diamond FullGrip
  Euro-Star lasten kokopaikkaiset ratsastushousut silikoniprintillä. Lisäksi upeat tekojalokiviset yksityiskohdat taskuissa ja elastiset saapaslahkeet. Koot 140-176cm.
  116,80 €
 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Amira Full
  Euro-Star lasten kokopaikkaiset ratsastushousut kangaspaikalla. Lisäksi upeat tekojalokiviset yksityiskohdat taskuissa ja elastiset saapaslahkeet. Koot 140-176cm.
  89,95 €
 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Abby Full
  Euro-Star lasten kokopaikkaiset ratsastushousut kangaspaikalla. Lisäksi upeat logoyksityiskohdat taskuissa ja elastiset saapaslahkeet. Koot 140-176cm.
  89,95 €
 • Euro-Star ratsastushousut Tess Denim FullGrip
  Euro-Starin naisten kokopaikkaiset ratsastushousut silikoniprintillä. Ihana farkkuratsastushousu, jossa koristeelliset taskut sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.
  125,60 €
 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Tess Denim FullGrip
  Euro-Starin lasten kokopaikkaiset ratsastushousut silikoniprintillä. Ihana farkkuratsastushousu, jossa koristeelliset taskut sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 110-176cm.
  125,60 €
 • Euro-Star ratsastushousut Dela Full
  Euro-Star naisten kokopaikkaiset ratsastushousut, joissa upeat glitteriyksityiskohdat taskuissa sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.
  125,60 €
 • Euro-Star ratsastushousut Nova FullGrip
  Euro-Star naisten kokopaikkaiset ratsastushousut silikoniprintillä. Hyvin perinteinen, mutta tyylikäs housu jossa elastiset saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.
  125,60 €
 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Dela KneeGrip
  Euro-Star lasten polvipaikkaiset ratsastushousut silikoniprintillä. Lisäksi housuissa upeat koristeelliset taskut ja elastiset saapaslahkeet. Koot 140-176cm.
  125,60 €
 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Dela Full
  Euro-Star lasten kokopaikkaiset ratsastushousut kangaspaikalla. Upeat glitteriyksityiskohdat taskuissa sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 140-176cm.
  125,60 €
 • Euro-Star ratsastushousut Lois Knee
  Euro-Star naisten ratsastushousut, joissa kankaiken polvipaikka. Lisäksi housussa koristeelliset taskut ja elastiset saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.
  92,50 €
 • Euro-Star ratsastushousut Lois Full
  Euro-Starin naisten ratsastushousut, joissa kankainen kokopaikka. Lisäksi housuissa koristeelliset taskut ja elastiset saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.
  103,50 €
 • Euro-Star ratsastushousut Kiana FullGrip
  Euro-Starin naisten kokopaikkaiset ratsastushousut erittäin koristeellisella silikoniprintillä. Lisäksi housuissa koristeelliset saumat sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.
  110,20 €
 • Euro-Star Elvera FullGrip ratsastuslegginssit
  Euro-Starin ihanat, kokopaikkaiset naisten ratsastuslegginssit silikoniprintillä. Erikoista tässä housussa on sen leggarimalli, joka jäljittelee verryttelyhousujen mallia eli on päällä mukava ja kiristämätön. Lisäksi housuissa elastiset saapaslahkeet ja kaksi piilotaskua vetoketjulla. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella. Materiaali 95% puuvilla ja 5% elastaani.
  79,95 €
 • Euro-Star ratsastushousut Cyra PowerGrip
  Euro-Starin upeat, kulutetut farkkuratsastushousut. Housuissa kokopaikat vahvalla powergrip-silikoniprintillä. Lisäksi elastiset saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.
  171,90 €
 • Easy Rider ratsastushousut Dione Knee Grip
  Trendikkäät ja mukavat Easy Rider ratsastushousut. Tässä mallissa polvipaikat toetutettu keinomokasta silikonisilla gripeillä. Kiva joustava, sileä ja likaa hylkiva Mega Tex materiaali joka on 93% nylon ja 7% spandex. Saapaslahkeet ilman tarroja lisäävät käyttömukavuutta. Upeat näyttävät vetoketjulliset taskut edessä ja takana tuovat näyttävyyttä. Hyvät prusvärit musta ja sininen sekä valkoinen kisahousuiksi. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.
  141,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star satulahuopa Lacy
  Euro-Starin ylellinen anatomisesti muotoiltu satulahuopa jossa iskuja vaimentava vanutäyte ja hyvin kosteutta siirtävä drytex-vuori.Laadukas ja upea huopa joka koristettu kauniisti hopealangalla ja kristalleilla. Yhdistä saman sarjan pinteleihin ja korvahuppuun. Koko Full.
  92,50 €

  Tilapäisesti loppu

 • Easy Rider ratsastushousut Dela Knee Grip
  Näyttävät yksityiskohdat ja mukavat materiaali. Easy Rider ratsastushousut on joissa polvipaikat on toteutettu keinomokasta silikonisilla gripeillä. Kiva joustava, sileä ja likaa hylkiva materiaali joka on 93% nylon ja 7% elastaani. Saapaslahkeet ilman tarroja lisäävät käyttömukavuutta. Näyttävät takataskut koristettu kristallein ja tähdin, taksut ja kontrastitikkaukset kiinnittävät huomiota edessä. Hyvät perusvärit. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.
  125,60 €
 • Easy Rider ratsastushousut Felisa Denim Full
  Easy Rider by Euro-Star ratsastusfarkut kokopaikoilla naisille. Todella trendikäs malli jossa bling-bling koristeet taskuissa ja kivipesty used look. Todella pehmeä ja joustava farkkukangas 95% puuvilla ja 5% elastaania. Mustat joustavat keinomokkaiset kokopaikat ja mukava saapaslahje. Koot 34-46 sekä pitkällä lahkeella 72-88 (36-44). Kuvasta poiketen kokopaikka on mustaa keinomokkaa.

  Normaali hinta: 147,00 €

  Special Price 95,55 €

 • Easy Rider ratsastushousut Felisa Full Grip
  Easy Rider ratsastushousut grip-kokopaikoilla ja upeilla strassi koristeilla. Uusi malli ja edistyksellinen Mega Tex (93% NYLON - 7% SPANDEX) materiaali joka on vettä ja likaa hylkivä, hengittävä sekä kosteutta iholta pois siirtävä. 4 suuntaan joustava kangas on mukava käytössä ja sisäpinnaltaan pehmeä. Silikooninen grip-kokopaikka tuo hyvän kitkan ja pidon satulaan. Taskuissa printti joka koristettu upeasti strasseilla sävy sävyyn. Kontrastiväriset tikkaukset ja lycra-saapaslahje. 4 perusväriä ja myös valkoinen kisahousuksi. Koot 34-46 normaalilahkeella ja 72-88 (36-44) pidemmällä lahkeella.
  152,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2