Effax

6 Tuotetta

Nahanhoitotuotteita valmistava Effax on saksalaisen Schweizer-Effax konsernin omistama tuotemerkki, kuten hevosten hoitotuotteita ja lisäravinteita valmistava Effolkin. Effaxin korkealuokkaiset, nahkaa hellästi ilman vettä puhdistavat ja hoitavat tuotteet sopivat niin ratsastustarvikkeiden, autojen sisustuksen, nahkaesineiden kuin moottoripyörien varusteidenkin huoltamiseen.

Effaxin laajan hoitotuotevalikoiman tuotteet pitävät varusteet hyväkuntoisina ja puhtaina. Testattujen, laadukkaista raaka-aineista valmistettujen ja käytössä hyväksi havaittujen tuotteiden yhdistelmä tarjoaa parasta mahdollista huolenpitoa sekä hevosen että ratsastajan nahkavarusteille. Valikoimasta löytyy saapasrasvojen, kiillotussuihkeiden nahkaöljyjen, -balsamin, ja –saippuoiden lisäksi myös homesuoja-aine sekä istuntaa tiivistävä satulaliima.

 • Effax Nahan Homesuoja
  Effaxin tehokas suoja nahkatuotteille joka suojaa varusteita kosteudelta ja homeelta. Kätevä 125ml suihkepullo.

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 4,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effax nahkaöljy
  Effaxin nopeasti imeytyvä öljy kaikille nahkatuotteille. Hoitaa nahkaa ja pitää sen pehmeänä. Jättää nahan pinnan vettä hylkiväksi. Pakkauskoko 500ml.

  Normaali hinta: 17,95 €

  Special Price 5,39 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effax satulasaippua Leather Combi
  Effax suosittu tehokas ja kätevä nestemäinen puhdistusaine kaikille nahkatuotteille. Puhdistaa nahan jättäen siihen suojaavan ja kiiltävän pinnan. Pakkauskoko riittoisa 500ml.

  Normaali hinta: 18,50 €

  Special Price 5,55 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effax Satulaliima Leather Grip Stick
  Effaxin tehokas satulaliima helppokäyttöisessä puikossa. Levitä liimaa suoraan puikosta alueelle jolle kaipaat lisää pitoa, satulan istuimeen, saappaanvarsiin jne. Pakkauskoko 50 ml.

  Normaali hinta: 15,95 €

  Special Price 4,79 €

 • Effax Suojaava Kiilloke Polish
  Effax polish spray kiillottaa ja puhdistaa kaikkia synteettisiä materiaaleja kuten PVC, kumi, PU jne. Se tekee synteettisistä saappaista ja suojista kuin uusia! Pakkauskoko 100 ml.

  Normaali hinta: 12,95 €

  Special Price 3,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effax Leather Balm + Grip
  Effax Lether Balm + Grip is two in one - leather care with anti-slip effect! Erityisesti satulaan tarkoitettu hoitava grip balm joka lisää kitkaa satulan ja ratsastajan välillä ja vakauttaa istuntaa. Korkealaatuiset ainesosat kuten avokadoöljy, lanoliini ja mehiläisvaha hoitavat nahkaa ja tekevät siitä pehmeän, vettähylkivän sekä kiiltävän. 250ml purkki jossa mukana sieni levitystä varten.

  Normaali hinta: 14,90 €

  Special Price 4,47 €