Effax

15 Tuotetta

Nahanhoitotuotteita valmistava Effax on saksalaisen Schweizer-Effax konsernin omistama tuotemerkki, kuten hevosten hoitotuotteita ja lisäravinteita valmistava Effolkin. Effaxin korkealuokkaiset, nahkaa hellästi ilman vettä puhdistavat ja hoitavat tuotteet sopivat niin ratsastustarvikkeiden, autojen sisustuksen, nahkaesineiden kuin moottoripyörien varusteidenkin huoltamiseen.

Effaxin laajan hoitotuotevalikoiman tuotteet pitävät varusteet hyväkuntoisina ja puhtaina. Testattujen, laadukkaista raaka-aineista valmistettujen ja käytössä hyväksi havaittujen tuotteiden yhdistelmä tarjoaa parasta mahdollista huolenpitoa sekä hevosen että ratsastajan nahkavarusteille. Valikoimasta löytyy saapasrasvojen, kiillotussuihkeiden nahkaöljyjen, -balsamin, ja –saippuoiden lisäksi myös homesuoja-aine sekä istuntaa tiivistävä satulaliima.

 • Effax Boot Polish Saapasrasva
  Effax helppokäyttöinen musta plankki nahkasaappaille ja nahkakengille. Tuubin päässä kätevä sieni levitykseen. Pakkausoko 75ml.
  8,90 €
 • Effax Glycerine Satulasaippua
  Effaxin hoitava glyseriinipohjainen, perinteinen satulasaippua kätevässä 300ml purkissa jossa myös sieni samassa. Hoitaa nahkatuotteita ja antaa niille kauniin kiillon.
  12,95 €
 • Effax satulasaippua Leather Combi +
  Effax nestemäinen, vaahtoava nahan hoito- ja puhdistusaine kätevässä spray-pullossa. Tehokas koostumus, joka tunkeutuu syvälle nahkaan säilyttäen sen luonnolliset ominaisuudet. Ei sisällä rasvaa. Vähentää nahan pinnan halkeilua, sekä estää nahan kostumista ja homehtumista. Pakkauskoko 500 ml.
  20,50 €
 • Effax Nahan Homesuoja
  Effaxin tehokas suoja nahkatuotteille joka suojaa varusteita kosteudelta ja homeelta. Kätevä 125ml suihkepullo.
  12,95 €
 • Effax Nahkabalsami
  Effaxin suursuosikki on nahkabalsami joka hoitaa nahkaa ja säilyttää nahan pitkään käyttökuntoisena ja notkeana. Sisältää mm. mehiläisvahaa ja lanoliinia. Pakkauskoko 500ml.
  15,95 €
 • Effax nahkaöljy
  Effaxin nopeasti imeytyvä öljy kaikille nahkatuotteille. Hoitaa nahkaa ja pitää sen pehmeänä. Jättää nahan pinnan vettä hylkiväksi. Pakkauskoko 500ml.
  15,95 €
 • Effax Nestesaippua Leather Combi
  Effax suosittu tehokas puhdistusaine nahkatuotteille. Puhdistaa nahan jättäen siihen suojaavan ja kiiltävän pinnan. Pakkauskoko 500ml.
  16,50 €
 • Effax Satulaliima Leather Grip Stick
  Effaxin tehokas satulaliima helppokäyttöisessä puikossa. Levitä liimaa suoraan puikosta alueelle jolle kaipaat lisää pitoa, satulan istuimeen, saappaanvarsiin jne. Pakkauskoko 50 ml.
  13,95 €
 • Effax Satulasaippua Cream Soap

  Effaxin supersuosittu nestemäinen puhdistus- ja hoitoaine nahalle kätevässä FlicFlac pullossa. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen saippua jota levitetään suoraan puhdistettavalla pinnalle eikä vettä tarvita erikseen. Ihanan ylellinen kermamainen koostumus. Pakkauskoko 400ml.

  15,95 €
 • Effax Silikonisieni Speedy Leather Shine
  Effaxin Leather Shine silikonisieni saappaiden, kenkien sekä muiden nahkavarusteiden kiillotukseen. Kulkee kätevästi mukana siistissä muovikotelossa.
  5,95 €
 • Effax Suojaava Kiilloke Polish
  Effax polish spray kiillottaa ja puhdistaa kaikkia synteettisiä materiaaleja kuten PVC, kumi, PU jne. Se tekee synteettisistä saappaista ja suojista kuin uusia! Pakkauskoko 100 ml.
  10,95 €
 • Effax Leather Balm nahkarasva
  Effaxin suosittu nahkarasva nyt kätevässä 150 ml tuubissa. Ihanasti levittäytyvä balsami joka hoitaa nahkaa ja säilyttää nahan pitkään käyttökuntoisena ja notkeana. Sisältää mm. avokadoöljyä, mehiläisvahaa ja lanoliinia. Pakkauskoko 150ml.
  8,50 €
 • Effax Leather Balm + Grip
  Effax Lether Balm + Grip is two in one - leather care with anti-slip effect! Erityisesti satulaan tarkoitettu hoitava grip balm joka lisää kitkaa satulan ja ratsastajan välillä ja vakauttaa istuntaa. Korkealaatuiset ainesosat kuten avokadoöljy, lanoliini ja mehiläisvaha hoitavat nahkaa ja tekevät siitä pehmeän, vettähylkivän sekä kiiltävän. 250ml purkki jossa mukana sieni levitystä varten.
  12,90 €
 • Effax Leather Serum + nahkavarusteille
  Effaxin laadukas hoitoseerumi kaikille nahkatuotteille joka jättää kosteutta ja likaa hylkivän pinnan sekä hoitaa pintaa syvemmältä. Lanoliini ja avokadoöljy hoitavat halkeamia ja tekevät nahasta pehmeä ja joustavan. Jopa pinnaltaan kovettunut nahka tulee uudelleen joustavaksi ja pehmeäksi. Todellinen tehohoito kosteuttaa ja jättää kosteutta hylkivän ja loistavan kiillon sekä miellyttävän erottuvan tuoksun. Helppo käyttää suihkupullosta.
  15,95 €
 • Effol Med Cooling Gel Spray kylmägeeli
  Effol Med Cooling-Gelspray on uusi innovaatinen tuote viilennykseen ja jopa edistää verenkiertoa ja palautumista kovan rasituksen jälkeen. Hyvän käytettävyyden omaava uusi suosikki jonka helposti suihkutat halutulle alueelle. Ei valu eikä tahmaa. Riitoisa suihkupullo 500ml.
  18,90 €