Effol

24 Tuotetta

Hevosten hoitotuotteita ja lisäravinteita valmistavan saksalaisen Effolin tekemistä ohjaa vanha viisaus ”Ystävyyssuhdetta pitää hoitaa”. Jo yli sadan vuoden ajan brändi on omistautunut hevosystävien hyvinvointia ja suorituskykyä sekä terveyttä tukevien ja parantavien tuotteiden kehitystyölle.

Monet kilparatsastajat, -ohjastajat ja kasvattajat luottavat Effolin tuotteisiin, koska haluavat tarjota hevosilleen parhaiden mahdollisten tuotteiden lisäksi myös välittävää huolenpitoa. Korkealuokkaiset, luonnollisista aineosista valvotuissa olosuhteissa valmistetut tuotteet kantavat mukanaan ajatusta ystävyydestä; vastuusta, luottamuksesta ja arvostuksesta.

Tuotevalikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia harjan, hännän, kavioiden ja karvapeitteen hoitoon ja ylläpitoon tarkoitettuja tuotteita sekä sisäisesti nautittavia lisäravinteita. Kaikki Effol-tuotteet valmistetaan dermatologisesti testatuista, lain hyväksymistä raaka-aineista, minkä ansiosta ne ovat erityisen iho- ja karvapeiteystävällisiä.

 • Effol Fly Blocker Hyönteiskarkote 2.5 L
  Effol Fly Blocker on nyt Tukesin virallisesti hyväksymä ja rekisteröity hyönteiskarkote. Blockeri on nimensä mukaisesti erittäin tehokas ja pitkäkestoinen karkote, mutta silti hoitava ja karvapeitteelle ystävällinen. Effolin ja Sveitsin Tropics Instituutin kanssa yhteistyössä kehitetty hyönteissuoja on innovaatinen yhdistelmä tarkoin valittuja eteerisiä öljyjä ja tehoaineen on ikaridiini. Fly Blocker tehoaa hyvin myös punkkeihin, pistäviin hevospaarmoihin sekä hirvikärpäsiin. Turvallinen karkote sinulle käyttää ja hevosellesi ilman doping- tai teurasvaroaikoja. Edullinen täyttöastia 2,5 litraa kanisterissa.

  Normaali hinta: 129,95 €

  Special Price 38,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Fly Blocker Hyönteiskarkote 500ml

  Effol Fly Blocker Suomessa virallisesti hyväksytty ja rekisteröity hyönteiskarkote. Blockeri on nimensä mukaisesti erittäin tehokas ja pitkäkestoinen karkote, mutta silti hoitava ja karvapeitteelle ystävällinen. Effolin ja Sveitsin Tropics Instituutin kanssa yhteistyössä kehitetty hyönteissuoja on innovaatinen yhdistelmä tarkoin valittuja eteerisiä öljyjä ja tehoaineen on ikaridiini. Erittäin helppokäyttöinen heti valmis suihke Effolin kiitellyssä pumppupullossa tervatuoksulla. Fly Blocker tehoaa hyvin myös punkkeihin, pistäviin hevospaarmoihin ja hirvikärpäsiin.
  Turvallinen karkote sinulle käyttää ja hevosellesi ilman doping- tai teurasvaroaikoja.

  Normaali hinta: 32,95 €

  Special Price 9,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Fly Blocker Hyönteiskarkote Horse&rider
  Täysin tuoksuton, tuttu ja tehokas EFFOL Fly Blocker on hevosille ja ihmisille tarkoitettu rekisteröity hyönteiskarkote. Tehokas käyttövalmis hyönteiskarkote tuo suojaa ja helpotusta kaikkia lentäviä ja pistäviä hyönteisiä vastaan kuten hyttyset, kärpäset, polttiaiset, paarmat sekä suojaa myös ikäviltä punkeilta ja hirvikärpäsiltä. Täysin tuoksuton, iho- ja karvapeiteystävällinen spray on myös dermatologisesti testattu.
  Tehoaine on ikaridiini. Kätevä ja riittoisa 200ml pumppupullo.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 6,29 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Hoitovoide Skin Repair

  Effolin antiseptinen hoitovoide jonka eteeriset öljyt lievittävä tulehduksia ja kutinaa sekä pehmentävät ihoa. Tarkasti valitut ainesosat, kuten panthenol, sinkki ja vitamiinit edistävät haavojen parantumista, muodostavat suojakalvon bakteereja, sieniä ja loisia vastaan hoitaen ihoa samalla. Voidaan käyttää myös tehokkaasti rivin hoidossa. Pakkauskoko 150 ml.

  Normaali hinta: 21,95 €

  Special Price 6,59 €

 • Effol Aurinkoisuojavoide Spf 8
  Effollin aurinkousojavoide aran ihon suojaamiseksi auringolta on dermatologisesti testattu, ihoystävällinen voide joka sisältää mm. kehäkukkaa. Kätevästi mukana kulkeva voide joka suojaa sekä hevosta että ratsastajaa ja edistää pienten ihovaurioiden paranemista. Aurinkosuojakerroin 8 joka suojaa UVA ja UVB säteiltä. 150ml rasiassa.

  Normaali hinta: 13,95 €

  Special Price 4,19 €

 • Effol Kids Shampoo Hevoselle
  Ihana aprikoosin tuoksuinen hevosshampoo. Hoitaa karvaa ja ihoa antaen samalla sille kauniin kiillon. Toimitetaan käytännöllisessä pumppupullossa 300ml.

  Normaali hinta: 14,90 €

  Special Price 4,47 €

 • Effol Shampoo Ocean Star 500ml
  Voisiko hevosen pesu olla helpompaa, suihkuta ja huuhtele! Effol Ocean Star Spray-shampoo on uusi, ainutlaatuinen shampoo hevosille ja poneille. Shampoo puhdistaa syvälle karvapeitteen huokosiin. Helmiäistä sisältävä shampoo auttaa luomaan ainutlaatuisen kiillon karvalle. Suihkuta vaahtoutuva shampoo suoraan hevoseen ja huuhtele hyvin letkulla. Lopputuloksena puhdas ja kiiltävä karvapeite. Miellyttävä tuoksu. Spray-pullo 500ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 6,27 €

 • Effol Shampoo White Star 125ml
  Effolin white star kimoshampoo on erityisen tehokas juuri valkoisille, harmaille ja kimoille hevosille ja poneille. Shampoo sisältää mm. kamomillaa joka puhdistaa vaalean turkin tehokkaasti ja silti hellästi. Tämä shampoo tehoaa erinomaisesti myös keltaisiin tahroihin. Suihkuta vaahtoutuva shampoo suoraan hevoseen ja huuhtele hyvin letkulla. Pakkauskoko 125 ml matkalle mukaan!

  Normaali hinta: 11,88 €

  Special Price 2,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Shampoo White Star 500ml
  Effolin white star kimoshampoo on erityisen tehokas juuri valkoisille, harmaille ja kimoille hevosille ja poneille. Shampoo sisältää mm. kamomillaa joka puhdistaa vaalean turkin tehokkaasti ja silti hellästi. Tämä shampoo tehoaa erinomaisesti myös keltaisiin tahroihin. Suihkuta vaahtoutuva shampoo suoraan hevoseen ja huuhtele hyvin letkulla. Pakkauskoko 500 ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 6,27 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Superstar Shine 125ml
  Effolin uusi karvankiilloke joka antaa karvalle uskomattoman ja ennennäkemättömän kiillon tehden siitä samalla helppohoitoisen ja likaa hylkivän. Silikon-emulsio tekee karvasta myös tuuheamman ja suojaa sitä kuivumiselta ja haarottumiselta. Tuote jonka vaikutus kestää päiviä. Kätevä pumppupullo 125ml matkalle mukaan!
  VINKKI! Suihkuta karvapeitteelle Superstaria ennen klippaamista ja klippaaminen helpottuu huomattavasti.

  Normaali hinta: 11,88 €

  Special Price 2,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Kaviogeeli Summer Hoof
  Effolin hyvä kaviogeeli joka on suunniteltu erityisesti kesäisten kavio-onglmien hoitoon. Geeli sisältää kaikki kavioille tarpeelliset tehoaineet ja kosteuttaa kesän kuivattamia kavioita tehokkaasti pitäen ne kosteina joustavina. Geeli on helppo levittää ja kaikin puolin mukava käytössä. Pakkauskoko 500 ml.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 5,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Kaviosuti Telineessä
  Todella käytännöllinen suti kaikkien Effol tuotteiden levittämiseen omassa telineessä johon saat myös liitettyä purkin. Siistiä ja helppokäyttöistä.

  Normaali hinta: 11,88 €

  Special Price 2,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Kavioterva Spray
  Effolin näppärässä sumutinpullossa oleva kavioterva. Hoitaa ja desinfioi kavioita luonnon omilla aineilla. Terva kuivattaa sekä suojaa kavioita ja sädettä kosteudelta muodostaen pinnalle hengittävän kalvon. Pakkauskoko 100 ml joka kuitenkin riittää noin 60 käyttökertaan. Tehokas apu mm. sädemädän hoitoon.

  Normaali hinta: 15,90 €

  Special Price 4,77 €

 • Effol Dragons Blood Haavaspray
  Effolin uusi tehokas haavaspray joka ei sisällä kirvelevää alkoholia mutta on silti tehokas ja suojaava. "Lohikäärmeen veri" on luonnon oma hartsi jota saadaan puusta uuttamalla. Tämä hartsi yhdistettynä innovatiiviseen kemiaan muodostaa haavan päälle suojaavan ja hengittävän kalvon laastariksi jonka alla haava paranee nopeasti bakteereilta suojassa. Pakkauskoko 200 ml.

  Normaali hinta: 19,90 €

  Special Price 5,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Hyönteiskarkotegeeli Anti Fly
  Effol rekisteröity hyönteisgeeli on hellävarainen ja pitkävaikutteinen hyönteiskarkote hevosten suojaksi kärpäsiä sekä muita kiusallisia lentäviä hyönteisiä vastaan. Helppokäyttöinen ja riittoisa geeli on helppo levittää pakkauksessa olevalla sienellä. Karkotegeeli sopii erityisesti herkille hevosille jotka pelkäävät suihkutusta. Effol hyönteisgeelin vaikutus säilyy tunteja vaikka hevonen hikoilisikin. Effol Hyönteisgeeli on ihoystävällinen ja dermatologisesti testattu. Tehoaine Ikaridiini. Ei teurasvaroaikoja tai muita käyttörajoitteita. Pakkauskoko 500ml purkissa + sieni.

  Normaali hinta: 26,90 €

  Special Price 8,07 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Huulirasva
  Effol huulirasva, aurinkokerroin 20.

  Normaali hinta: 11,94 €

  Special Price 2,99 €

 • Effol Med yskänsiirappi BronchoCare Syrup 1L
  Täydennysrehu hevosille hengitysteiden vahvistamiseksi. Maistuva yrttisiirappi vahvistaa ja rauhoittaa ärtyneitä hengitysteitä, edistää limakalvojen puhdistumista ja tukee elimistön omaa puolustusjärjestelmää. Siirappi sisältää vain luonnon omia yrttejä kuten eukalyptusta, rosmariinia ja timjamia.

  Ravintoainekoostumus:
  0.1 % Raakaproteiini, 0.4 % raakarasva, 0.1% raakatuhka, 0% raakakuitu, 94.2 % kosteus, 0.1 Natrium, 0.02 % magnesium

  Koostumus: magnesiumkloridi,natriumkloridi

  Yskänsiirappi on helppo annostella suoraan pullosta rehujen sekaan kääntämällä pullo ylösalaisin. 1000ml pullo. Varoaika 48h. Kuuriluontoisesti käytettynä vähintään 5 päivän ajan 2x20ml. Max. 100ml per päivä.

  Normaali hinta: 47,05 €

  Special Price 14,12 €

 • EFFOL hoitotuotteet Minies
  Effolin laadukkaat hoitotuotteet hevoselle sekä Effax hoitotuotteet nahkavarusteille kätevissä 50ml matka- tai kokeilupakkauksissa. Valitse sopiva tuote tarpeesi mukaan tai tilaa vaikka kaikki.

  Normaali hinta: 7,92 €

  Special Price 2,38 €

 • Effol Kids super-clean shampoo
  Ihana vadelman tuoksuinen hevosshampoo. Hoitaa karvaa ja ihoa antaen samalla sille kauniin kiillon. Toimitetaan käytännöllisessä pumppupullossa 300ml.

  Normaali hinta: 14,90 €

  Special Price 4,47 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Refresh-Gel kylmägeeli 500 ml

  Effolin tehokas kylmägeeli kätevässä 500 ml pullossa viilentää aktiivisesti kudoksissa ja auttaa palautumaan.
  Helppo annostella, ei tahmaa ja on karvapeitteelle ja iholle ärsyttämätön. Dermatologisesti testattu.

  Normaali hinta: 16,95 €

  Special Price 5,09 €

  Tilapäisesti loppu

 • HEY SPORT® Lightflex Spray heijastinspray
  HEY SPORT LIGHTFLEX SPRAY heijastinspray sopii kaikille tekstiileille sekä muille pestäville materiaaleille kuten nahalle, puulle, muoveille ja metallille. Väritön runsaasti heijastavia partikkeileita sisältä suihkutettava neste joka muuttuu heijastavaksi kun valo osuu käsiteltyyn alueeseen. Sopii käytettaväksi lähes kaikissa hevosen varusteissa sekä ratsastajan vaatteissa. Tai vaikka koirien varusteissa sekä lasten vaatteissa, polkupyörissä, kypärissä jne. Heijastava vaikutus kestää pitkään eikä sade huuhdo sitä pois. Halutessasi sprayn voi kuitenkin pestä pois esim. pesemällä vaatteet pesukoneessa. Voit luoda vapaasti omia kivoja kuvioita tai käyttää pakkauksen mukana tulevia sabloonoita kivojen kuvioiden luomiseen. Käyttöohjeet: Ravista pullo hyvin jotta kuula pullon sisällä lähtee liikkeelle ja suihkuta haluttuun kohteeseen ohuelti noin 20cm etäisyydeltä. Anna kuivua 2min. Ota kuva salamaa käyttämällä ja tarkista tulos.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Kids Leather-Magic sataulasaippua
  Effolin ihana emulsiomainen hoito ja puhdistus nahkavarusteille jota voit käyttää ilman vettä. Vadelmainen tuoksu ja pumppupullo 300ml.

  Normaali hinta: 14,90 €

  Special Price 4,47 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Med Cooling wash shampoo

  Effol Med Cooling-Wash on tehokas ja karvapeitetta hoitava viilentävä shampoo joka auttaa rentoutumaan ja virkistymään lihaksia rankan treenin jälkeen. Viilentävä raikas vaikutus säilyy pitkään pesun jalkeen ja karvapeite jää puhtaaksi ja kiiltäväksi ilman kuivaamista.
  Sekoita 3 korkillista litraan vettä ja käytä näin laimennettuna hevosen jalkojen ja lihasten pesuun. Riittoisa 500ml pullo.


  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 6,27 €

 • Effol Med Cooling Gel Spray kylmägeeli
  Effol Med Cooling-Gelspray on uusi innovaatinen tuote viilennykseen ja jopa edistää verenkiertoa ja palautumista kovan rasituksen jälkeen. Hyvän käytettävyyden omaava uusi suosikki jonka helposti suihkutat halutulle alueelle. Ei valu eikä tahmaa. Riitoisa suihkupullo 500ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 6,27 €