Effol

Tuotteet 1-24 / 37

Hevosten hoitotuotteita ja lisäravinteita valmistavan saksalaisen Effolin tekemistä ohjaa vanha viisaus ”Ystävyyssuhdetta pitää hoitaa”. Jo yli sadan vuoden ajan brändi on omistautunut hevosystävien hyvinvointia ja suorituskykyä sekä terveyttä tukevien ja parantavien tuotteiden kehitystyölle.

Monet kilparatsastajat, -ohjastajat ja kasvattajat luottavat Effolin tuotteisiin, koska haluavat tarjota hevosilleen parhaiden mahdollisten tuotteiden lisäksi myös välittävää huolenpitoa. Korkealuokkaiset, luonnollisista aineosista valvotuissa olosuhteissa valmistetut tuotteet kantavat mukanaan ajatusta ystävyydestä; vastuusta, luottamuksesta ja arvostuksesta.

Tuotevalikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia harjan, hännän, kavioiden ja karvapeitteen hoitoon ja ylläpitoon tarkoitettuja tuotteita sekä sisäisesti nautittavia lisäravinteita. Kaikki Effol-tuotteet valmistetaan dermatologisesti testatuista, lain hyväksymistä raaka-aineista, minkä ansiosta ne ovat erityisen iho- ja karvapeiteystävällisiä.

 • Effol Fly Blocker Hyönteiskarkote 2.5 L
  Effol Fly Blocker on nyt Tukesin virallisesti hyväksymä ja rekisteröity hyönteiskarkote. Blockeri on nimensä mukaisesti erittäin tehokas ja pitkäkestoinen karkote, mutta silti hoitava ja karvapeitteelle ystävällinen. Effolin ja Sveitsin Tropics Instituutin kanssa yhteistyössä kehitetty hyönteissuoja on innovaatinen yhdistelmä tarkoin valittuja eteerisiä öljyjä ja tehoaineen on ikaridiini. Fly Blocker tehoaa hyvin myös punkkeihin, pistäviin hevospaarmoihin sekä hirvikärpäsiin. Turvallinen karkote sinulle käyttää ja hevosellesi ilman doping- tai teurasvaroaikoja. Edullinen täyttöastia 2,5 litraa kanisterissa.

  Normaali hinta: 119,95 €

  Special Price 95,96 €

 • Effol Fly Blocker Hyönteiskarkote 500ml

  Effol Fly Blocker Suomessa virallisesti hyväksytty ja rekisteröity hyönteiskarkote. Blockeri on nimensä mukaisesti erittäin tehokas ja pitkäkestoinen karkote, mutta silti hoitava ja karvapeitteelle ystävällinen. Effolin ja Sveitsin Tropics Instituutin kanssa yhteistyössä kehitetty hyönteissuoja on innovaatinen yhdistelmä tarkoin valittuja eteerisiä öljyjä ja tehoaineen on ikaridiini. Erittäin helppokäyttöinen heti valmis suihke Effolin kiitellyssä pumppupullossa tervatuoksulla. Fly Blocker tehoaa hyvin myös punkkeihin, pistäviin hevospaarmoihin ja hirvikärpäsiin.
  Turvallinen karkote sinulle käyttää ja hevosellesi ilman doping- tai teurasvaroaikoja.

  Normaali hinta: 30,95 €

  Special Price 24,76 €

 • Effol Fly Blocker Hyönteiskarkote Horse&rider
  Täysin tuoksuton, tuttu ja tehokas EFFOL Fly Blocker on hevosille ja ihmisille tarkoitettu rekisteröity hyönteiskarkote. Tehokas käyttövalmis hyönteiskarkote tuo suojaa ja helpotusta kaikkia lentäviä ja pistäviä hyönteisiä vastaan kuten hyttyset, kärpäset, polttiaiset, paarmat sekä suojaa myös ikäviltä punkeilta ja hirvikärpäsiltä. Täysin tuoksuton, iho- ja karvapeiteystävällinen spray on myös dermatologisesti testattu.
  Tehoaine on ikaridiini. Kätevä ja riittoisa 200ml pumppupullo.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 16,76 €

 • Effol Hair And Root Lotion
  Effol syvähoitava lotion on erityisesti jouhien tyven hoitoon tarkoitettu lotion. Hoito-aineen vaikutuksesta hilseen muodostus harjan- ja hännäntyvessä vähenee ja jouhien kasvu vahvistuu, huomaat eron jo muutaman käyttökerran jälkeen. Lotionin käyttö myös hillitsee kutinaa ja sopii myös kesäihottuman hoitoon. Pullossa 500ml.

  Normaali hinta: 19,90 €

  Special Price 11,94 €

 • Effol Harjan- Ja Hännän Selvitysaine
  Effolin klassikko on hoitoneste spray-pullossa joka vahvistaa jouhia, antaa niille terveen kiillon ja selvittää takut. Sisältää silikoniöljyjä.
  Pakkauskoko 500 ml. Uusi ihana puhtaan raikas tuoksu!
  Pakkaus on kuvasta poiketen valkoinen.

  Normaali hinta: 18,95 €

  Special Price 11,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Mouth Butter 150ml Apple

  Effolin uutuus on omenan makuinen balsami, joka hoitaa ja suojaa hevosen suupieliä. Ehkäisee hiertymiä ja suojaa hevosen herkkiä suupieliä kuin ”toinen iho” ja pitäen ne pehmeinä. Edistää tutkitusti myös kuolaimen hyväksyntää ja suun toimivuutta sekä syljen eritystä ratsastaessa. Levitetään ohuelti suupieliin ennen ja jälkeen ratsastuksen, voidaan levittää myös suoraan kuolaimiin. Tuote sopii hyvin myös ratsastajalle huulirasvaksi. Pakkauskoko 150ml.

  Hyvän makuinen ja tuoksuinen hoitava voiteluaine jonka käyttäjistä Effolin tekemän tutkimuksen mukaan

  -75% ratsastajista koki hevosen olevan tyytyväisempi työskennellessään ja ratsastuksen laadun parantuneen jo 2 viikon käytön jälkeen

  - 87.5% vahvisti syljen erityksen lisääntyneen ja kuolaimen toiminnallisuuden parantuneen

  - 100% käyttäjistä suosittelisi Effol Mouth Butter käyttöä myös muille.

  Normaali hinta: 17,95 €

  Special Price 10,77 €

 • Effol Hoitovoide Skin Repair

  Effolin antiseptinen hoitovoide jonka eteeriset öljyt lievittävä tulehduksia ja kutinaa sekä pehmentävät ihoa. Tarkasti valitut ainesosat, kuten panthenol, sinkki ja vitamiinit edistävät haavojen parantumista, muodostavat suojakalvon bakteereja, sieniä ja loisia vastaan hoitaen ihoa samalla. Voidaan käyttää myös tehokkaasti rivin hoidossa. Pakkauskoko 150 ml.

  Normaali hinta: 19,95 €

  Special Price 11,97 €

 • Effol Aurinkoisuojavoide Spf 8
  Effollin aurinkousojavoide aran ihon suojaamiseksi auringolta on dermatologisesti testattu, ihoystävällinen voide joka sisältää mm. kehäkukkaa. Kätevästi mukana kulkeva voide joka suojaa sekä hevosta että ratsastajaa ja edistää pienten ihovaurioiden paranemista. Aurinkosuojakerroin 8 joka suojaa UVA ja UVB säteiltä. 150ml rasiassa.

  Normaali hinta: 11,95 €

  Special Price 7,17 €

 • Effol Kids Shampoo Hevoselle
  Ihana aprikoosin tuoksuinen hevosshampoo. Hoitaa karvaa ja ihoa antaen samalla sille kauniin kiillon. Toimitetaan käytännöllisessä pumppupullossa 300ml.

  Normaali hinta: 12,90 €

  Special Price 7,74 €

 • Effol Shampoo Ocean Star 500ml
  Voisiko hevosen pesu olla helpompaa, suihkuta ja huuhtele! Effol Ocean Star Spray-shampoo on uusi, ainutlaatuinen shampoo hevosille ja poneille. Shampoo puhdistaa syvälle karvapeitteen huokosiin. Helmiäistä sisältävä shampoo auttaa luomaan ainutlaatuisen kiillon karvalle. Suihkuta vaahtoutuva shampoo suoraan hevoseen ja huuhtele hyvin letkulla. Lopputuloksena puhdas ja kiiltävä karvapeite. Miellyttävä tuoksu. Spray-pullo 500ml.

  Normaali hinta: 18,90 €

  Special Price 11,34 €

 • Effol Shampoo White Star 125ml
  Effolin white star kimoshampoo on erityisen tehokas juuri valkoisille, harmaille ja kimoille hevosille ja poneille. Shampoo sisältää mm. kamomillaa joka puhdistaa vaalean turkin tehokkaasti ja silti hellästi. Tämä shampoo tehoaa erinomaisesti myös keltaisiin tahroihin. Suihkuta vaahtoutuva shampoo suoraan hevoseen ja huuhtele hyvin letkulla. Pakkauskoko 125 ml matkalle mukaan!

  Normaali hinta: 7,90 €

  Special Price 4,74 €

 • Effol Shampoo White Star 500ml
  Effolin white star kimoshampoo on erityisen tehokas juuri valkoisille, harmaille ja kimoille hevosille ja poneille. Shampoo sisältää mm. kamomillaa joka puhdistaa vaalean turkin tehokkaasti ja silti hellästi. Tämä shampoo tehoaa erinomaisesti myös keltaisiin tahroihin. Suihkuta vaahtoutuva shampoo suoraan hevoseen ja huuhtele hyvin letkulla. Pakkauskoko 500 ml.

  Normaali hinta: 18,90 €

  Special Price 11,34 €

 • Effol Superstar Shine 125ml
  Effolin uusi karvankiilloke joka antaa karvalle uskomattoman ja ennennäkemättömän kiillon tehden siitä samalla helppohoitoisen ja likaa hylkivän. Silikon-emulsio tekee karvasta myös tuuheamman ja suojaa sitä kuivumiselta ja haarottumiselta. Tuote jonka vaikutus kestää päiviä. Kätevä pumppupullo 125ml matkalle mukaan!
  VINKKI! Suihkuta karvapeitteelle Superstaria ennen klippaamista ja klippaaminen helpottuu huomattavasti.

  Normaali hinta: 7,90 €

  Special Price 4,74 €

 • Effol Ice Pack kylmäyspussi
  Effol Ice Pack on kertakäyttöinen pikakylmäyspussi. Helppo ja nopea käyttää akuutin vamman hoidossa. Pussin koko15x27cm.

  Normaali hinta: 7,95 €

  Special Price 4,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Kaviogeeli Summer Hoof
  Effolin hyvä kaviogeeli joka on suunniteltu erityisesti kesäisten kavio-onglmien hoitoon. Geeli sisältää kaikki kavioille tarpeelliset tehoaineet ja kosteuttaa kesän kuivattamia kavioita tehokkaasti pitäen ne kosteina joustavina. Geeli on helppo levittää ja kaikin puolin mukava käytössä. Pakkauskoko 500 ml.

  Normaali hinta: 15,90 €

  Special Price 9,54 €

 • Effol Kaviorasva Hoof Moisture Balance
  Effolin täysin uudenlainen kaviorasva koville ja kuiville sekä normaaleille kavioille, joka huolehtii kavioiden oikeasta kosteustasapainosta. Glyseriiniä, lanoliinia, pähkinäpuu-uutetta sisältävä voide kosteuttaa kavioita sekä myös suojaa liialliselta kosteudelta ja vettymiseltä esim. erittäin kosteissa tarhaolosuhteissa. Pakkauskoko 500ml.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 10,74 €

  Tilapäisesti loppu

 • Effol Kaviosuti Telineessä
  Todella käytännöllinen suti kaikkien Effol tuotteiden levittämiseen omassa telineessä johon saat myös liitettyä purkin. Siistiä ja helppokäyttöistä.

  Normaali hinta: 7,90 €

  Special Price 4,74 €

 • Effol Kavioterva Spray
  Effolin näppärässä sumutinpullossa oleva kavioterva. Hoitaa ja desinfioi kavioita luonnon omilla aineilla. Terva kuivattaa sekä suojaa kavioita ja sädettä kosteudelta muodostaen pinnalle hengittävän kalvon. Pakkauskoko 100 ml joka kuitenkin riittää noin 60 käyttökertaan. Tehokas apu mm. sädemädän hoitoon.

  Normaali hinta: 13,90 €

  Special Price 8,34 €

 • Effol Dragons Blood Haavaspray
  Effolin uusi tehokas haavaspray joka ei sisällä kirvelevää alkoholia mutta on silti tehokas ja suojaava. "Lohikäärmeen veri" on luonnon oma hartsi jota saadaan puusta uuttamalla. Tämä hartsi yhdistettynä innovatiiviseen kemiaan muodostaa haavan päälle suojaavan ja hengittävän kalvon laastariksi jonka alla haava paranee nopeasti bakteereilta suojassa. Pakkauskoko 200 ml.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 10,74 €

 • Effol hyönteiskarkote Fly Blocker + Geeli 2 Pack

  NYT 500ml EFFOL Fly Blocker pumppupullo + 500ml EFFOL karkotegeeli edullisesti yhteishintaan!

  Effol Fly Blocker on tunnetusti tehokas Suomessa virallisesti hyväksytty ja rekisteröity hyönteiskarkote. Blockeri on nimensä mukaisesti erittäin tehokas ja pitkäkestoinen suoja hyönteisä vastaan, mutta silti hoitava ja karvapeitteelle ystävällinen. Hyönteissuoja on innovaatinen yhdistelmä tarkoin valittuja eteerisiä öljyjä ja tehoaineen on ikaridiini. Erittäin helppokäyttöinen heti valmis suihke Effolin kiitellyssä pumppupullossa. Fly Blocker tehoaa hyvin hyttysiin, mäkäräisiin, polttiasisiin, kärpäsiin, paarmoihin sekä myös punkkeihin, pureviin hevospaarmoihin ja hirvikärpäsiin. Turvallinen karkote sinulle käyttää ja hevosellesi ilman doping- tai teurasvaroaikoja. Effol rekisteröity hyönteisgeeli on hellävarainen ja pitkävaikutteinen hyönteiskarkote hevosten suojaksi kärpäsiä sekä muita kiusallisia lentäviä hyönteisiä vastaan. Helppokäyttöinen ja riittoisa geeli on helppo levittää pakkauksessa olevalla sienellä. Karkotegeeli sopii erityisesti herkille hevosille jotka pelkäävät suihkutusta. Effol hyönteisgeelin vaikutus säilyy tunteja vaikka hevonen hikoilisikin. Effol Hyönteisgeeli on ihoystävällinen ja dermatologisesti testattu. Tehoaine Ikaridiini. Ei teurasvaroaikoja tai muita käyttörajoitteita. Pakkauskoko 500ml purkissa + sieni.

  Normaali hinta: 55,95 €

  Special Price 44,76 €

 • Effol hyönteiskarkote Fly Blocker + Horse&rider 2 Pack

  NYT 500ml EFFOL Fly Blocker pumppupullo + 200ml EFFOl Fly Blocker H&R edullisesti  yhteishintaan!

  Effol Fly Blocker on tunnetusti tehokas Suomessa virallisesti hyväksytty ja rekisteröity hyönteiskarkote. Blockeri on nimensä mukaisesti erittäin tehokas ja pitkäkestoinen suoja hyönteisä vastaan, mutta silti hoitava ja karvapeitteelle ystävällinen. Hyönteissuoja on innovaatinen yhdistelmä tarkoin valittuja eteerisiä öljyjä ja tehoaineen on ikaridiini. Erittäin helppokäyttöinen heti valmis suihke Effolin kiitellyssä pumppupullossa. Fly Blocker tehoaa hyvin hyttysiin, mäkäräisiin, polttiasisiin, kärpäsiin, paarmoihin sekä myös punkkeihin, pureviin hevospaarmoihin ja hirvikärpäsiin. Turvallinen karkote sinulle käyttää ja hevosellesi ilman doping- tai teurasvaroaikoja. Täysin tuoksuton, tuttu ja tehokas EFFOL Fly Blocker on hevosille ja ihmisille tarkoitettu rekisteröity hyönteiskarkote. Tehokas käyttövalmis hyönteiskarkote tuo suojaa ja helpotusta kaikkia lentäviä ja pistäviä hyönteisiä vastaan kuten hyttyset, kärpäset, polttiaiset, paarmat sekä suojaa myös ikäviltä punkeilta ja hirvikärpäsiltä. Täysin tuoksuton, iho- ja karvapeiteystävällinen spray on myös dermatologisesti testattu.
  Tehoaine on ikaridiini. Kätevä ja riittoisa 200ml pumppupullo.

   

   

  Normaali hinta: 50,95 €

  Special Price 40,76 €

 • Effol Hyönteiskarkotegeeli Anti Fly
  Effol rekisteröity hyönteisgeeli on hellävarainen ja pitkävaikutteinen hyönteiskarkote hevosten suojaksi kärpäsiä sekä muita kiusallisia lentäviä hyönteisiä vastaan. Helppokäyttöinen ja riittoisa geeli on helppo levittää pakkauksessa olevalla sienellä. Karkotegeeli sopii erityisesti herkille hevosille jotka pelkäävät suihkutusta. Effol hyönteisgeelin vaikutus säilyy tunteja vaikka hevonen hikoilisikin. Effol Hyönteisgeeli on ihoystävällinen ja dermatologisesti testattu. Tehoaine Ikaridiini. Ei teurasvaroaikoja tai muita käyttörajoitteita. Pakkauskoko 500ml purkissa + sieni.

  Normaali hinta: 25,50 €

  Special Price 20,40 €

 • Hey Sport Kypärän Puhdistusaine Helm Fresh
  HEY-Sport aktiivinen vaahtopesu puhdistaa ja raikastaa kypärän sisältä ja ulkopinnoilta. Suihkuta ja anna vaikuttaa hetki ja pyyhi pois. Sopii käytettäväksi myös kengille, repuille ja kasseille sekä muille materiaaleille joita ei voi pestä pesukoneessa. Hajuja neutraloiva koostumus joka ei vahingoita materiaaleja ja niiden ominaisuuksia.

  Normaali hinta: 15,90 €

  Special Price 9,54 €

 • Effol Huulirasva
  Effol huulirasva, aurinkokerroin 20.

  Normaali hinta: 7,95 €

  Special Price 4,77 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2