Equinox

4 Tuotetta

Schockemöhle Sportsin ratsastushousumallisto Equinox tarjoaa erinomaista istuvuutta ja korkeaa laatua. Pitkän ja hengittävän saapaslahkeen ansiosta niin koko- kuin puolipaikkaisetkin housut tuntuvat miellyttäviltä käytössä pitkänkin päivän ajan. Nämä napakat puuvillasekoitehousut on tehty liikkumista sekä kovaa käyttöä silmällä pitäen.

 • Equinox Ratsastushousut Carina Grip

  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven grip-ratsastushousut naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Hyvän pidon ja vakauden tuo näyttävä silikooninen full grip printti kokopaikkojen alueellla. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahje on ylivertaisen mukava käytössä.  Uusi ja sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä sekä napilliset "läppätaskut" takana. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Kokoa valitessa on hyvä muistaa että Schockemöhlen housut ovat normaalia pienempää mitoitusta. Koot 34-46 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.

  172,95 €
 • Equinox ratsastushousut polvipaikoilla Libra Grip

  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven ratsastushousut grip-polvipaikoilla naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahja on ylivertaisen mukava käytössä. Täysin uusi anatomisesti muotoiltu polvipaikka silikooni printillä antaa ällistyttävän hyvän pidon ja kestävyyden. Uusi ja sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä sekä napilliset "taskut" takana. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Koot 34-44 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.

  167,95 €
 • Equinox Ratsastushousut Carina Navy
  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven ratsastushousut kokopaikoilla naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahja on ylivertaisen mukava käytössä. Uusi ja sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä sekä napilliset "taskut" takana. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Kokoa valitessa on hyvä muistaa että Schockemöhlen housut ovat normaalia pienempää mitoitusta. Koot 34-44 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.
  162,90 €
 • Equinox ratsastushousut polvipaikoilla Hydra

  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven ratsastushousut polvipaikoilla naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahja on ylivertaisen mukava käytössä. Anatomisesti muotoillut polvipaikkat perinteistä  konepestävää keinomokkaa antavat hyvän pidon ja kestävyyden. Sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Koot 34-44 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 92,92 €