Equipe

4 Tuotetta

Equipe on italialainen korkeatasoisten este- ja koulusatuloiden valmistaja. Equipe-satulat tarjoavat maksimaalista mukavuutta niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Satuloiden valmistuksessa mestaritason käsityöosaaminen yhdistyy innovatiivisuuteen, jatkuvaan teknisten yksityiskohtien parantamiseen ja lakkamattomaan tuotekehitykseen.

Tuotteet valmistetaan italialaisesta ja ranskalaisesta ensiluokkaisesta nahasta, joka hankitaan sertifioiduilta nahkureilta. Visuaalisuuden lisäksi materiaalien laadussa kiinnitetään huomiota myös nahan tekniseen laatuun ja kestävyyteen.

Korkea ammattitaito ja ammattiylpeys näkyvät tuotteiden viimeistelyssä, yksityiskohdissa ja kauniissa muotoilussa mutta myös niiden tuotannossa. Tarkan laadunvalvonnan ansiosta jokainen satulan työvaihe voidaan tarvittaessa jäljittää tekijää myöden.

 • Equipe Suitset Emporio
  Equipen laadukkaat suitset Emporio-tuotesarjaa. Otsapanta ja englantilainen turparemmi koristeltu messinkiniiteillä sekä messinkilukot.
  Koot Pony-Full.

   

  Normaali hinta: 79,00 €

  Special Price 47,40 €

 • Equipe Meksikolaiset Suitset Emporio
  Equipen laadukkaat meksikolaiset suitset Emporio-tuotesarjaa. Messinkiniitti-koristeet otsapannassa ja turpahihnassa. Lampaankarvapehmuste. Kauniit muotoillut messinkisoljet. Koot Pony-Full
  79,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Equipe Kumiohjat Emporio
  Equipen laadukkaat kumiohjat piilokiinnityksellä. Erittäin mukavat ja taipuisat kumiohjat jotka varmasti pysyvät käsissä, leveys 5/8" (noin 2cm).
  34,10 €

  Tilapäisesti loppu

 • Equipe Emporio Nahkaohjat Non-Slip
  Eguipe Emporio laadukkaat nahkaohjat joiden sisäpuoli pitävää kumia. Hook&studs piilokiinnitys.

  Normaali hinta: 36,30 €

  Special Price 21,78 €