Equipe

7 Tuotetta

Equipe on italialainen korkeatasoisten este- ja koulusatuloiden valmistaja. Equipe-satulat tarjoavat maksimaalista mukavuutta niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Satuloiden valmistuksessa mestaritason käsityöosaaminen yhdistyy innovatiivisuuteen, jatkuvaan teknisten yksityiskohtien parantamiseen ja lakkamattomaan tuotekehitykseen.

Tuotteet valmistetaan italialaisesta ja ranskalaisesta ensiluokkaisesta nahasta, joka hankitaan sertifioiduilta nahkureilta. Visuaalisuuden lisäksi materiaalien laadussa kiinnitetään huomiota myös nahan tekniseen laatuun ja kestävyyteen.

Korkea ammattitaito ja ammattiylpeys näkyvät tuotteiden viimeistelyssä, yksityiskohdissa ja kauniissa muotoilussa mutta myös niiden tuotannossa. Tarkan laadunvalvonnan ansiosta jokainen satulan työvaihe voidaan tarvittaessa jäljittää tekijää myöden.

 • Equipe Soft Grease
  Equipen laadukas ja ihana "toffeen" tuoksuinen Italialainen nahkabalsami hoitaa ja kosteuttaa nahkaa ja säilyttää nahan pitkään käyttökuntoisena ja notkeana. Antaa nahalle suojaa kosteutta, hikoilua ja likaa vastaan.  Pakkauskoko 500ml.
  Ei sovellu synteettiselle nahalle.
  17,60 €
 • Equipe Suitset Emporio
  Equipen laadukkaat suitset Emporio-tuotesarjaa. Otsapanta ja englantilainen turparemmi koristeltu messinkiniiteillä sekä messinkilukot.
  Koot Pony-Full.

   

  79,00 €
 • Equipe Meksikolaiset Suitset Emporio
  Equipen laadukkaat meksikolaiset suitset Emporio-tuotesarjaa. Messinkiniitti-koristeet otsapannassa ja turpahihnassa. Lampaankarvapehmuste. Kauniit muotoillut messinkisoljet. Koot Pony-Full
  79,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Equipe Martingaalin Läppäosa
  Equipen pikalukollinen martingaalin läppäosa. Saatavilla messingin tai hopean värisillä soljilla/lukoilla. Koot Pony-Full
  75,90 €
 • Equipe Kumiohjat Emporio
  Equipen laadukkaat kumiohjat piilokiinnityksellä. Erittäin mukavat ja taipuisat kumiohjat jotka varmasti pysyvät käsissä, leveys 5/8" (noin 2cm).
  34,10 €

  Tilapäisesti loppu

 • Equipe Soft Care
  Equipen laadukas ja miellyttävän tuoksuinen Italialainen nahanhoitoaine joka samanaikaisesti hoitaa, kiillottaa ja kosteuttaa nahkaa ja antaa sille luonnollisen suojapinnan kostetta vastaan, säilyttäen nahan näin notkeana ja käyttökuntoisena pitkään. Ravista ennen käyttöä ja suihkuta suoraan käsiteltävälle pinnalle, kiillota pehmeällä liinalla tai lampaankarvakintaalla kunnes hoitoaine on imeytynyt.

  Pakkauskoko 500ml.

  26,40 €
 • Equipe Emporio Nahkaohjat Non-Slip
  Eguipe Emporio laadukkaat nahkaohjat joiden sisäpuoli pitävää kumia. Hook&studs piilokiinnitys.
  36,30 €