Equipower

2 Tuotetta

Vetripharm GmbH on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan toiminut eläinlääkinnän tuotteiden parissa Euroopassa. Korkean osaamisen ansiosta yrityksen tuotteet edustavat alansa kärkeä. Innovatiivisen tuotekehityksen, huolellisten kliinisten testien ja hellittämättömän laadunvalvonnan tuloksena valmistuu tehokkaita lisäravinteita, erikoisruokia ja pölyämättömiä kuovikkeita hevosille, koirille, kissoille ja karjalle.

Vetripharm tarjoaa ensiluokkaista asiakaspalvelua ja työskentelee monin eri tavoin lunastaakseen kuluttajien ja eläinlääkäreiden luottamuksen ja odotukset. Motto ”Syötä laatua” näkyy laadukkaiden tuotteiden ohella muun muassa maksuttomana ruokintaneuvontana, jota yritys antaa asiakkailleen yhdessä kokeneiden eläinlääkäreiden kanssa. Kyse ei ole vain sopivan tuotteen tarjoamisesta, vaan parhaan mahdollisen yhdistelmän löytämisestä eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Equipowerin lisäksi muita Vetripharmin tunnettuja tuotemerkkejä ovat Canipur, Equi2000 sekä Equipur. Vastauksena erilaisiin hevosten hengitystie- ja iho-ongelmiin Vetripharm on kehittänyt myös pölyämättömän ja puhtaan puupohjaisen Equipower Allround-Span -kuivikkeen sekä Euro-Lin–pellavakuivikkeen.

 • Equipower® Shiner - tail & mane care spray

  Equipower Shinen avulla saat hevoselle silkkisen ja kiiltävän karvan tai jouhet. Shinen avulla hännän ja harjan selvitys ja kampaus käy vaivatta ja tuote estää lian tarttumista jouhiin ja karvoihin. Suihkuta tuotetta suoraan pullosta halutulle alueelle ja harjaa. Reilu litran koko pumppupullossa.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 5,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Equipower® Atemwegskräuter Hengitysteille 1l

  EquiPower Atemwegskräuter liquid on nestemäinen yskänsiirappi hevosten ja ponien hengitysteiden hyvinvointiin joka on mukava käyttää ja erityisen maittava. Tämä laadukas yrttisekoite muodostuu 12 erityisestä lääkekasvista ja niiden yhteisvaikutuksesta.
  Se vahvistaa hengityselimiä, helpottaa hapenotto ja suojaa hengityselimiä ärsytykseltä.

  Koostumus: Raakavalkuainen 0,8%, Raakarasva 0,1%, Raakakuitu 0,0%, Raakatuhka 1,2%, Kosteus 54,5%.

  Vaikuttavat aineet/L: Ribwort 125,000 mg Lakritsijuuri 125,000 mg Fenkoli 50,000 mg Thyme 50,000 mg Islannin jäkälä 30,000 mg Marshmallow lehdet 25,000 mg Ruiskaunokinlehti 20,000 mg Ruusunmarja 15,000 mg Lungwort 15,000 mg Mallow kukat 15,000 mg Kevätesikko kukat 15,000 mg Pansy 15,000 mg

  Ruokintaohje: Hevoset (500 kg) 25 ml / vrk, nuoret hevoset ja ponit 15 ml / vrk.
  Suositellaan käytettäväksi ruokinnan yhteydessä. Yrttisiirappi 1000 ml pullossa jossa kätevä ja siisti annostelija.

  Pakkaukoko: 1L siirappi.

  Normaali hinta: 30,69 €

  Special Price 9,21 €

  Tilapäisesti loppu