Equipower

16 Tuotetta

Vetripharm GmbH on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan toiminut eläinlääkinnän tuotteiden parissa Euroopassa. Korkean osaamisen ansiosta yrityksen tuotteet edustavat alansa kärkeä. Innovatiivisen tuotekehityksen, huolellisten kliinisten testien ja hellittämättömän laadunvalvonnan tuloksena valmistuu tehokkaita lisäravinteita, erikoisruokia ja pölyämättömiä kuovikkeita hevosille, koirille, kissoille ja karjalle.

Vetripharm tarjoaa ensiluokkaista asiakaspalvelua ja työskentelee monin eri tavoin lunastaakseen kuluttajien ja eläinlääkäreiden luottamuksen ja odotukset. Motto ”Syötä laatua” näkyy laadukkaiden tuotteiden ohella muun muassa maksuttomana ruokintaneuvontana, jota yritys antaa asiakkailleen yhdessä kokeneiden eläinlääkäreiden kanssa. Kyse ei ole vain sopivan tuotteen tarjoamisesta, vaan parhaan mahdollisen yhdistelmän löytämisestä eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Equipowerin lisäksi muita Vetripharmin tunnettuja tuotemerkkejä ovat Canipur, Equi2000 sekä Equipur. Vastauksena erilaisiin hevosten hengitystie- ja iho-ongelmiin Vetripharm on kehittänyt myös pölyämättömän ja puhtaan puupohjaisen Equipower Allround-Span -kuivikkeen sekä Euro-Lin–pellavakuivikkeen.

 • Equipower® Atemwegskräuter Hengitysteille
  EquiPower® Atemwegskräuter on täydennysrehu hovoselle hengitysteiden hyvinvointiin. Tarkasti valittu yrttisekoitus edistää hevosen hengitysteiden hyvinvointia kolmella tavalla, vahvistaa hengityselimiä, tehostaa hapenottoa ja vakauttaa ruuansulatuksen toimintaa.

  Ravintoainekoostumus / Näringsämnen:

  Raakavalkuainen 16,4%
  Raakarasva 20,5%
  Raakakuitu 13,5%
  Hehkutusjäännös 8,7%
  Kalsium 0,8%
  Magnesium 0,3%
  Natrium 0,1%

  Koostumus/ Innehållet:

  Yrttisekostus sisältää seuraavia yrttejä: ribwort, lakritsijuuri, fenkoli, timjami, Islannin jäkälää, Marshmallow lehtiä, ruiskaunokinlehtiä Ruusunmarjaa, lungwort, Mallow- kukkia, kevätesikkon kukkia, orvokkinkukkia ja öljypellavaa.

  Käyttöohje/ Bruksanvisning:
  Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 35g päivässä
  Hevoset (500 kg): 70g päivässä.

  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää vähintään 60 päivän ajan.

  Pakkauskoko 1,5kg.

  EquiPower_Atemwegskrauter.pdf

   

  38,90 €
 • Equipower® Atemwegskräuter Hengitysteille 1l
  EquiPower Atemwegskräuter liquid on nestemäinen siirappi hevosten ja ponien hengitysteiden hyvinvointiin joka on mukava käyttää ja erityisen maittava. Tämä laadukas yrttisekoite muodostuu 12 erityisestä lääkekasvista ja niiden yhteisvaikutuksesta.
  Se vahvistaa hengityselimiä, helpottaa hapenotto ja suojaa hengityselimiä ärsytykseltä.

  Koostumus: Raakavalkuainen 0,8%, Raakarasva 0,1%, Raakakuitu 0,0%, Raakatuhka 1,2%, Kosteus 54,5%.

  Vaikuttavat aineet/L: Ribwort 125,000 mg Lakritsijuuri 125,000 mg Fenkoli 50,000 mg Thyme 50,000 mg Islannin jäkälä 30,000 mg Marshmallow lehdet 25,000 mg Ruiskaunokinlehti 20,000 mg Ruusunmarja 15,000 mg Lungwort 15,000 mg Mallow kukat 15,000 mg Kevätesikko kukat 15,000 mg Pansy 15,000 mg

  Ruokintaohje: Hevoset (500 kg) 25 ml / vrk, nuoret hevoset ja ponit 15 ml / vrk.
  Suositellaan käytettäväksi ruokinnan yhteydessä. Yrttisiirappi 1000 ml pullossa jossa kätevä ja siisti annostelija.

  Pakkaukoko: 1L siirappi.

  EquiPower_Atemwegskrauter_liquid.pdf

  27,90 €
 • Equipower® Biotin Kavioille
  EquiPower biotiinivalmiste joka edesauttaa kavioiden kasvua ja laatua. Loistava lisä myös hevosille joiden iho tai karvapeite kaipaa vahvistusta ja kunnostusta.
  22,90 €
 • Equipower® Biotin Liquid Kavioille
  Nestemäinen EquiPower biotiinivalmiste joka edesauttaa kavioiden kasvua ja laatua. Loistava lisä myös hevosille joiden iho tai karvapeite kaipaa vahvistusta ja kunnostusta. Tuotteen teho perustuu säännölliseen ja jatkuvaan käyttöön jolloin biotiinia tulee käyttää vähintään 3 kuukautta kaikille iho- ja karvapeitteen vaurioille ja 6-12 kuukautta kavio-ongelmille. Tehokas ravintolisä joka sisältää Biotiinia, metioniinia, sinkkiä ja kuparia, ravintoaineita joita terveet kaviot, iho ja karvapeite tarvitsevat.
  29,90 €
 • Equipower® Elektrolyte Palautumiseen
  EquiPower Elektrolytpellets Hevosten täydennysrehu helpossa ja kätevässä pelletti-muodossa ylläpitämään ja palauttamaan neste- ja hivenainetasapainoa. Ravintoainekoostumus: Kloridi 21,6% Natrium 11,5% Kalium 4,5% Kalsium 2,3% Magnesium 0,4% Fosfori 0,1% Koostumus: Natriumkloridi, kaurahiutale, omenauute, kaliumkloridi, persilja, kalsiumkarbonaatti, sokerijuurikasmelassi, magnesium-oksidi. Ravitsemukselliset lisäaineet: C-vitamiini 3.000 mg Nikotiinihappo 250 mg Pantoteenihappo 200 mg Iron 2.500 mg Jodi 8 mg Cobalt 5 mg Kupari 375 mg Mangaani 2.000 mg Sinkki 2.500 mg Seleeni 5 mg C-vitamiini kuten L-askorbiinihappo, pantoteenihappo kuten kalsium-D-pantotenaatti, E1 ferrosulfaatin monohydraatti, E2 kaliumjodidi, E3 koboltti sulfaatti-heptahydraatti, E4 kupari sulfaattipentahydraatti, E5 mangaani monohydraatti, E6 sinkkioksidi, E8 natriumseleniitti Käyttöohje: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 10-20g kerta (max. 100g päivässä) Hevoset (500 kg): 20-40g kerta (max. 200g päivässä) Annetaan perusruokinnan yhteydessä tai maittavuutensa ansiosta makupalan tapaan, vaikka suoraan kädestä. Runsaan hikoilun, kovan rasituksen tai ripulin johdosta, voidaan elektrolyyttejä annostella jopa viisi kertaa päivässä. Optimaalisen vaikutuksen saamiseksi, vettä on oltava koko ajan tarjolla. Yleisin syy, miksi hevoset eivät juo kilpailuissa on liian suuri elektrolyyttien menetys hikoillessa. Vain jos tämä puutos kompensoidaan elektrolyyteillä, hevoset jälleen juovat tarpeeksi vettä! Pakkauskoko: 1kg.
  20,90 €
 • Equipower® Elektrolyte Palautumiseen 1l

  EquiPower Elektrolyt Liquid on täydennysrehu hevoselle ylläpitämään ja palauttamaan neste- ja hivenainetasapainoa.

  Ravintoainekoostumus
  Raakavalkuainen 0,0%
  Raakarasva 0,0%
  Raakakuitu 0,1%
  Raakatuhka 27,6%
  Kosteus 71,4%
  Kloridi 15,4%
  Natrium 7,0%
  Kalium 3,6%
  Kalsium 0,4%
  Magnesium 0,2%

  Koostumus:
  Vesi, natriumkloridi, kaliumkloridi, magnesiumkloridi, kalsiumkloridi, dekstroosi

  Käyttöohje:
  Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 10-20ml
  Hevoset (500 kg): 20-40ml

  Runsaan hikoilun, kovan rasituksen tai ripulin johdosta, voidaan elektrolyyttejä annostella jopa viisi kertaa päivässä. Optimaalisen vaikutuksen saamiseksi, vettä on oltava koko ajan tarjolla. Yleisin syy, miksi hevoset eivät juo kilpailuissa on liian suuri elektrolyyttien menetys hikoillessa. Vain jos tämä puutos kompensoidaan elektrolyyteillä, hevoset jälleen juovat tarpeeksi vettä!

  1000 ml pullo jossa mukana kätevä annostelija. Erinomaisen helppo käyttää vaikka kisapaikoilla. Väritön ja hajuton neste joka liukenee veteen heti ja saa hevosen juomaan mielellään. Voidaan lisätä myös hevosen ruokaan.

  Pakkauskoko: 1L neste.

  20,90 €
 • Equipower® Glucosaminpellets
  EquiPower Glucosaminpellets

  Ravintolisä koko liikuntaelimistölle, ravinteita jotka tehokkaasti uudistavat sekä vahvistavat niveliä, jänteitä, nivelsiteitä, luita ja lihaksia.

  Tehokas tuote myös ylläpitää ja edesauttaa lihasten kehittymistä ja muodostumista. Monipuolinen ravinne tukee kaikkia hevoselle tärkeitä liikunta-elimiä niveliä, jänteitä, nivelsiteitä, luita ja lihaksia.
  Glukosamiinia käytettään myös nivelrikkojen hoidossa ja vähentämään niiden oireita. Hyvä kunto ja liikuntaelimistä huolehtinen ei ole vain kilpahevosten yksinoikeus, säännöllinen glukosamiinin käyttö uudistaa ja suojaa niveliä, vahvistaa jänteitä ja sidekudoksia sekä suojelee kestävyyttä ja lihaksistoa ja jopa saattaa vahvistaa luita.
  Erinomainen toimintakykyä ylläpitävä tuote nivelongelmista kärisiville hevosille.

  72,90 €
 • Equipower® Magnesium Hermostolle
  EquiPower Magnesium Ravintolisä magnesiumia ja B12-vitamiinia vahvoille hermoille. Helpottamaan hevosen ahdistuneisuutta, säikkymistä ja ylireagointia ärsykkeisiin, tasapainottamalla hermostoa jolloin saavutetaan lisää kapasiteettia, harmoniaa ja tehokkuutta suorituskykyyn. EquiPower Magnesium auttaa vakauttamaan hermojärjestelmän vuorovaikutusta magnesiumilla hermostuneisuuteen ja ahdistuneisuuteen, tryptofaanilla edesauttamaan sisäistä rauhaa ja B12-vitamiinilla vastaanottavuutta. Hevosen hyvinvointi stressi- ja rasitustilanteissa kohenee ja ei toivotut reaktiot vähenevät. Näin myös motivaatio saadaan paremmaksi ja sitä kautta myös suorituskyky kun keskittyminen on kunnossa. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 7,3% Raakarasva 2,0% Raakakuitu 0,8% Raakatuhka 26,7% Magnesium 11,8% Kalsium 2,0% Fosfori 0,2% Natrium 0,1% Koostumus: Vehnäjauho, dekstroosi, magnesiumoksidi, magnesium-fumaraatti, kalsiumkarbonaatti Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet: B12-vitamiini 100,000 mcg L-tryptofaani 20.000 mg Käyttöohje: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 12g päivässä Hevoset (500 kg): 25g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää vähintään 2 viikkoa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. FEI:n sääntöjen mukaan tuotteen käyttö on kilpailuissa sallittu. Pakkauskoot: Jauhe 750g ja 2kg purkissa sekä annostelija. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.
  22,90 €
 • Equipower® Mineral
  EquiPower Mineral Kivennäisrehu hevoselle, sisältää kaikki tärkeät kivennäisaineet, vitamiineja ja hivenaineita. Laajakirjoinen ravintolisä joka sisältää kaikki tärkeät vitamiinit, kivennäiset ja antioksidantit kunnon ja terveyden ylläpitoon kaikille hevosille ja poneille. Loistava lisä perusruokavalioon! Yksi tuote jossa on kaikki. Ravintoainekoostumus: Kalsium 22,0% Natrium 5,0% Fosfori 4,4% Kalium 2,0% Magnesium 2,0% Sulphur 0,3% Koostumus: Kalsiumkarbonaattia, dikalsiumfosfaattia, natrium-kloridi, kaliumkloridi, magnesium-oksidi, natriumsulfaattia Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiinia 600,000 I.E. D3-vitamiini 60.000 I.E. E-vitamiini 3.000 mg K3-vitamiini 100 mg B1-vitamiini 100 mg B2-vitamiini 150 mg B6-vitamiini 150 mg B12-vitamiini 1,500 mcg C-vitamiini 5.000 mg Biotiini 3.500 mcg Foolihappo 20 mg Nikotiinihappo 800 mg Pantoteenihappo 350 mg Cholin kloridi 500 mg Iron 1.500 mg Jodi 15 mg Koboltti 10 mg Kupari 750 mg Mangaani 1.500 mg Sinkki 3.000 mg Molybdeeni 15 mg Seleeni 15 mg DL-metioniini 3.000 m teknologiset lisäaineet Kieselgur 74.000 mg E672-vitamiini, E671 D3-vitamiini, B1-vitamiini kuten tiamiinihydrokloridi, B2-vitamiini kuten riboflaviini, B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, C-vitamiini kuten L-askorbiinihappoa, biotiini kuten D-(+)-biotiinia, pantoteenihappo kuten kalsium-D-pantotenaatti E1 rauta sulfaattimonohydraatti, E2 kaliumjodidi, E3 koboltti rautasulfaattiheptahydraattia, E4 kupari sulfaattipentahydraatti, E5 mangaani sulfaattimonohydraatti, E6 sinkki-, E7 natriummolybdaattia, E8 natriumseleniitti Käyttöohje: Varsat: 50g päivässä Vuotiaat: 75g päivässä Harrastehevoset: 100g päivässä Kilpahevoset: 125g päivässä Siitoshevoset: 150g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Jauhe 1,5kg ja 5kg hinta päivittyy pakkauskoon mukaan.
  15,90 €
 • Equipower® Pellavaöljy
  Hevosen hyvinvointia edesauttavat välttämättömät Omega -3 ja Omega -6 rasvahapot kätevässä ja helposti käytettävässä muodossa laadukkaassa 100 % pellavaöljyssä. Pellavaöljy on myös erityisen hyvä lisäenergian lähde, energiaa 36,2 MJ/kg, joka ei kuitenkaan aiheuta turhaa kuumumista. Pellavaöljyn käytöllä on kiistattomat vaikutukset myös karvapeitteen ja suoliston hyvinvointiin. Koostumus: Pellavaöljy 100% (kylmäpuristettu öljypellava) Keskimääräinen pitoisuus välttämättömiä rasvahappoja: Linoleenihappo (omega 3) 60,0% Linolihappo (omega 6) 15,0% Ruokintaohjeet: Hevoset 50 ml/vrk, varsat ja ponit 25 ml/vrk. pakkauskoko 1 l.
  9,90 €
 • Equipower® Probiotikum
  EquiPower Probioticum Täydennysrehu hevosille suolistoflooran tasapainottamiseksi ja säännöllisen ruoansulatuksen turvaamiseksi. Helpottamaan ruuansulatushäiriöitä hevosille joilla esiintyy esim. löysää ulostetta. Probiotikum tarjoaa optimaalisen ravintolisän suolistoflooran tasapainottamiseksi ja säännöllisen ruoansulatukseen turvaamiseksi. Probiotikumin vaikuttavat aineet optimoivat ruoansulatuskanavan toimintaa, vakauttaa suolistoflooran toimintaa ja tukee tärkeiden ravintoaineiden imeytymistä. Tuote sopii myös käytettäväksi erilaisissa ruokavalioon liittyvissä häiriöissä ja muutoksissa jolloin sen käyttö elvyttää suoliston fysiologista toimintaa. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 15,1% Raakarasva 9,4% Raakakuitu 7,1% Raakatuhka 35,4% Magnesium 5,5% Kalsium 2,0% Kalium 0,9% Natrium 0,5% Omega-3 rasvahapot 3,3% Koostumus: Yrttiseos (orapihlaja, neidonhiuspuu, kamomilla, lakritsi, piparminttu, pyhä ohdake, artisokkaa, voikukka), pellavansiemen, magnesiumoksidi, leseet, kalsiumkarbonaattia, kuivahiiva, herajauhe, tiivistettyä soijaproteiinia, hiivauute (MOS) . Ravitsemukselliset lisäaineet: Vitamiini 30.000 I.E. D3-vitamiini 3,000 I.E. E-vitamiini 15.000 mg K3-vitamiinia 10 mg B1-vitamiini 100 mg B2-vitamiini 30 mg B6-vitamiini 30 mg B12-vitamiini 1,500 mcg C-vitamiini 20.000 mg Biotiini 10.000 mcg Foolihappo 100 mg Nikotiinihappo 100 mg Pantoteenihappo 100 mg Cholin kloridi 500 mg Rauta 500 mg Jodi 2 mg Koboltti 1 mg Kupari 100 mg Mangaani 400 mg Sinkki 500 mg Molybdeeni 5 mg Seleeni 10 mg L-tryptofaani 30.000 mg teknologiset lisäaineet Lesitiinejä 15.000 mg Kieselgur 150.000 mg ruuansulatusta edistävät: Saccharomyces cerevisiae 50 x 10E10 KBE E672-vitamiini, E671 D3-vitamiini, B1-vitamiini kuten tiamiinihydrokloridi, B2-vitamiini kuten riboflaviini, B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, C-vitamiini kuten L-askorbiinihappoa, biotiini kuten D-(+)-biotiinia, pantoteenihappo kuten kalsium-D-pantotenaatti E1 rauta aminohappoje hydraatti, E2 kaliumjodidi, E3 koboltti rautasulfaattiheptahydraattia, E4 kupari aminohappo hydraatti, E5 mangaani aminohappo hydraatti, E6 sinkki aminohappo hydraatti, E7 natriummolybdaattia, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 (Selenised hiiva inaktivoitu), Käyttöohje: Varsat: 2x10g päivässä Nuoret hevoset ja ponit: 2x25g päivässä Hevoset (500 kg): 2x50g päivässä päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Päiväannosta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Suositellaan 48tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta. Ennaltaehkäisevässä käytössä annostus voidaan puolittaa. Pakkauskoot 750g ja 2kg Jauhe. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.
  29,90 €
 • Equipower® Reiskeimöl Energiaa
  EquiPower Reiskeimöl – Riisiöljy®

  Ravintolisä joka edistää lihasten kasvua ja parantaa suorituskykyä. Optimoi energia-aineenvaihduntaan maksassa tarjoten hyvin sulavaa, proteiini-vapaata energiaa. Sisältää myös luonnon E-vitamiinia.

  29,90 €
 • Equipower® Schwarzkummelöl Immuunijärjestelmälle
  Schwarzkümmelöl

  Ravintolisä hevoselle ihon, karvapeitteen, keuhkojen ja ruoansulatuksen suojaksi, sekä allergisiin oireisiin. Kylmäpuristettu mustakuminaöljy sisältää runsaasti immuunijärjestelmää vahvistavia Omega-6-gamma-linolihappoja.

  Ravintoainekoostumus:

  Raakakuitu 0,0%
  Raakarasva 99,9%
  Raakatuhka 0,0%
  Raakavalkuainen 0,0%
  Sulava energia 36,2 MJ / kg

  Koostumus: 

  Musta kumina öljy 100% (coldpressed Egyptin mustaa kumina öljy) Keskimääräinen pitoisuus välttämättömiä rasvahappoja:
  Linoleenihappo (Omega 3) 2,0%
  Linolihappoa (omega 6) 55,0%
  Eikosadieenihappoa (Omega 9) 3,0%

   

  Käyttöohje:
  Nuoret hevoset ja ponit: 10ml päivässä
  Hevoset (500 kg): 20ml päivässä

  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa.

  EquiPower_Schwarzkummelol.pdf

  Pakkauskoko 500ml

  24,90 €
 • Equipower® Shiner
  Shinerin avulla saat hevoselle silkkisen ja kiiltävän karvan tai jouhet. Shinerin avulla hännän ja harjan selvitys ja kampaus käy vaivatta ja tuote estää lian tarttumista jouhiin ja karvoihin. Suihkuta tuotetta suoraan pullosta halutulle alueelle ja harjaa. Reilu litran koko pumppupullossa.
  22,90 €
 • Equipower® Vitamin E Lihaksille
  EquiPower Vitamin E E-vitamiini neste parantaa lihasten aineenvaihduntaa, mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja suorituskyvyn. Nopeuttaa lihasten kehitystä sekä ylläpitää lihaksistoa lepojaksoilla. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 11,4% Raakarasva 7,6% Raakakuitu 3,1% Raakatuhka 23,5% Magnesium 5,0% Kalsium 3,5% Fosfori 1,0% Natrium 0,1% Koostumus/ Innehållet: Vehnäjauho, vehnäsuurimo leseet, dekstroosi-, magnesium-, kalsium-karbonaatti, dikalsiumfosfaatti, pellavaöljy Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 50.000 mg Seleeni 10 mg L-lysiiniä 30.000 mg E8 natriumseleniitti Käyttöohje: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 25g päivässä Hevoset (500 kg): 50g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Päiväannosta ei tulisi yli kaksinkertaistaa.
  20,90 €
 • Equipower® Vitamin E Liquid Lihaksille
  EquiPower Vitamin E Liquid E-vitamiini neste parantaa lihasten aineenvaihduntaa, mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja suorituskyvyn. Nopeuttaa lihasten kehitystä sekä ylläpitää lihaksistoa lepojaksoilla. Ravintoainekoostumus : Raakavalkuainen 5,7% Raakarasva 11,0% Raakakuitu 0,4% Raakatuhka 11,8% Kosteus 53,8% Magnesium 2,0% Kalsium 2,0% Koostumus: Vesi-, magnesium-, kalsiumkloridia, dekstroosi Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 100.000 mg Seleeni 20 mg L-lysiiniä 60.000 mg E8 natriumseleniittiä. Käyttöohje: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 5-15ml päivässä Hevoset (500 kg): 25ml päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Päiväannosta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Nestemäinen siirappi 1000 ml joka on helppo annostella pulossa olevan annostelijan avulla.
  48,90 €