Equipower

1 Tuotetta

Vetripharm GmbH on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan toiminut eläinlääkinnän tuotteiden parissa Euroopassa. Korkean osaamisen ansiosta yrityksen tuotteet edustavat alansa kärkeä. Innovatiivisen tuotekehityksen, huolellisten kliinisten testien ja hellittämättömän laadunvalvonnan tuloksena valmistuu tehokkaita lisäravinteita, erikoisruokia ja pölyämättömiä kuovikkeita hevosille, koirille, kissoille ja karjalle.

Vetripharm tarjoaa ensiluokkaista asiakaspalvelua ja työskentelee monin eri tavoin lunastaakseen kuluttajien ja eläinlääkäreiden luottamuksen ja odotukset. Motto ”Syötä laatua” näkyy laadukkaiden tuotteiden ohella muun muassa maksuttomana ruokintaneuvontana, jota yritys antaa asiakkailleen yhdessä kokeneiden eläinlääkäreiden kanssa. Kyse ei ole vain sopivan tuotteen tarjoamisesta, vaan parhaan mahdollisen yhdistelmän löytämisestä eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Equipowerin lisäksi muita Vetripharmin tunnettuja tuotemerkkejä ovat Canipur, Equi2000 sekä Equipur. Vastauksena erilaisiin hevosten hengitystie- ja iho-ongelmiin Vetripharm on kehittänyt myös pölyämättömän ja puhtaan puupohjaisen Equipower Allround-Span -kuivikkeen sekä Euro-Lin–pellavakuivikkeen.

 • Vetripharm Devil's Claw

  EquiPower Teufelskralle - Devil’s Claw

  Luontaistuote harpagojuurta hevosille tukemaan aineenvaihduntaa luonnollisilla vaikuttavilla aineilla, vahvistaa jänteitä ja lisää liikuntaelimistön notkeutta.

  Ravintoainekoostumus:

  Raakavalkuainen 6,3%
  Raakarasva 8,7%
  Raakakuitu 8,3%
  Raakatuhka 5,6%
  Natrium 0,1%

  Koostumus: 

  Pellavansiemenet 15,0%, persilja 5,0%

   Lisäaineet / Tillsatsämnen per kg:

  Devil’s  Claw 800.000 mg  (Radix Harpagophyti procumbentis)

  Käyttöohje:
  Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 12g päivässä
  Hevoset (500 kg): 25g päivässä

  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta.

  Pakkauskoot: 800g ja 2kg. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  26,50 €