Equipur

Tuotteet 1-24 / 35

Vetripharm GmbH on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan toiminut eläinlääkinnän tuotteiden parissa Euroopassa. Korkean osaamisen ansiosta yrityksen tuotteet edustavat alansa kärkeä. Innovatiivisen tuotekehityksen, huolellisten kliinisten testien ja hellittämättömän laadunvalvonnan tuloksena valmistuu tehokkaita lisäravinteita, erikoisruokia ja pölyämättömiä kuivikkeita hevosille, koirille, kissoille ja karjalle.

Vetripharm tarjoaa ensiluokkaista asiakaspalvelua ja työskentelee monin eri tavoin lunastaakseen kuluttajien ja eläinlääkäreiden luottamuksen ja odotukset. Motto ”Syötä laatua” näkyy laadukkaiden tuotteiden ohella muun muassa maksuttomana ruokintaneuvontana, jota yritys antaa asiakkailleen yhdessä kokeneiden eläinlääkäreiden kanssa. Kyse ei ole vain sopivan tuotteen tarjoamisesta, vaan parhaan mahdollisen yhdistelmän löytämisestä eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin varmistamiseksi

Equipurin lisäksi muita Vetripharmin tunnettuja tuotemerkkejä ovat Canipur, Equi2000 sekä Equipower. Vastauksena erilaisiin hevosten hengitystie- ja iho-ongelmiin Vetripharm on kehittänyt myös pölyämättömän ja puhtaan puupohjaisen Equipower Allround-Span kuivikkeen sekä Euro-Lin–pellavakuivikkeen.

 • Equipur Chevaloxin sädemädän hoitoon
  EQUIPUR-Chevaloxin geeli on hoito kaikkiin kavio-ongelmiin ja sädemätään. Ruiskuta Chevaloxinia puhdistettuun kaviorakoon tai säteen uurteeseen kunnes uurre tai rako täyttyy. Pidä kaviota ylhäällä kunnes aine on pääosin imeytynyt. Käytä terveille kavioille ja säteille 1-2 kertaa viikossa tai aina kengityksen jälkeen tai jos hevonen joutuu seisomaan märässä maassa esim. mutaisessa tarhassa. Hoida sädemätää päivittäin kunnes säde on kuivunut. Tuote ei sisällä myrkyllisiä tai haihtuvia aineita. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Tehoaine kuparisulfaatti.

  Tuotekoko 200ml

  19,90 €
 • Equipur® Amino Lihaksistolle 1 kg
  Ravintolisä joka sisältää hevosen elimistölle tärkeitä aminohappoja. Aminoa suositellaan käytettäväksi kilpahevosilla edesauttamaan lihastenkasvua, varsoille edistämään luuston ja lihasten kehittymistä ja seniorihevosille tukemaan lihaskunnon ylläpitoa ja parantamaan aineenvaihduntaan. Siitoskäytössä olevien tammojen maidonerityksen tukemiseen ja orien spermantuotannon luonnolliseen ylläpitoon tuotteessa olevan lysiinin ansiosta. Aminon avulla voidaan vaikuttaa myös vastustuskyvyn lisääntymiseen ja loukaantumisten ennaltaehkäisyyn. Ravinneanalyysi; Proteiini 57,7 % Rasva 0,5 % Kuitu 0,2 % Tuhka 31,2 % Kalsium 8,0 % Lysiini 35,0 % Metioniini 18,0 % Kysteiini 3,5 % Per kg: Diatomiitti 130 000 mg HUOM! Pysyvien muutosten aikaan saamiseksi tuotetta tulee käyttää vähintän 6 viikon kuureina, parhaan tuloksen varmistamiseksi tuotetta tulee käyttää yhtäjaksoisesti. Annostus ruuan yhteydessä 50 g/päivä aikuiset hevoset (500 kg) ja 25 g/päivä varsat, nuoret hevoset ja ponit.
  46,50 €
 • Equipur® Amino Lihaksistolle 3 kg
  Ravintolisä joka sisältää hevosen elimistölle tärkeitä aminohappoja. Aminoa suositellaan käytettäväksi kilpahevosilla edesauttamaan lihastenkasvua, varsoille edistämään luuston ja lihasten kehittymistä ja seniorihevosille tukemaan lihaskunnon ylläpitoa ja parantamaan aineenvaihduntaan. Siitoskäytössä olevien tammojen maidonerityksen tukemiseen ja orien spermantuotannon luonnolliseen ylläpitoon tuotteessa olevan lysiinin ansiosta. Aminon avulla voidaan vaikuttaa myös vastustuskyvyn lisääntymiseen ja loukaantumisten ennaltaehkäisyyn. Ravinneanalyysi; Proteiini 57,7 % Rasva 0,5 % Kuitu 0,2 % Tuhka 31,2 % Kalsium 8,0 % Lysiini 35,0 % Metioniini 18,0 % Kysteiini 3,5 % Per kg: Diatomiitti 130 000 mg HUOM! Pysyvien muutosten aikaan saamiseksi tuotetta tulee käyttää vähintän 6 viikon kuureina, parhaan tuloksen varmistamiseksi tuotetta tulee käyttää yhtäjaksoisesti. Annostus ruuan yhteydessä 50 g/päivä aikuiset hevoset (500 kg) ja 25 g/päivä varsat, nuoret hevoset ja ponit. Tuotetta saatavana 1 kg ja 3 kg pakkauksissa. Hinta päivittyy valitun pakkauskoon mukaan.
  99,00 €
 • Equipur® Biotin Plus Karvalle Ja Kavioille
  Biotiinia sisältävä ravintolisä johon lisätty myös B6 vitamiinia, sinkkiä ja kuparia. Näiden vaikuttavien aineiden yhteisvaikutuksena ihosolut uudistuvat ja karva tulee kestävämmäksi. Biotiini edistää kavion kasvua ja parantaa sarveisaineen laatua tekemällä kavioista lujat ja kestävät. Biotin Plus ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 10,9% Raakarasva 0,7% Raakakuitu 0,6% Raakatuhka 4,6% Kalsium 0,2% Natrium 0,1% Sulphur 5,0% Koostumus glukoosia, metyyli sulfonyyli metaani (MSM), pellavaöljy Ravitsemukselliset lisäaineet: Biotiini 2.500.000 mcg = 2.500 mg B6-vitamiini 2.000 mg Kupari 1.500 mg Sinkki 15.000 mg DL-metioniini 75.000 mg Biotiinia D-(+)-biotiinia, B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, E4 kupari aminohappo hydraatti, E6 sinkki aminohappo hydraatti Käyttöohje/ Bruksanvisning: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 5g päivässä Hevoset (500 kg): 10g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää vähintään 6kk, tai 3kk kuurina kaksi kertaa vuodessa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Jauhe 1kg ja 3kg
  62,90 €
 • Equipur® Biotin Plus Tab Karvalle Ja Kavioille
  Biotiinia sisältävä kätevä tablettimuoitoinen ravintolisä johon lisätty myös B6 vitamiinia, sinkkiä ja kuparia. Näiden vaikuttavien aineiden yhteisvaikutuksena ihosolut uudistuvat ja karva tulee kestävämmäksi. Biotiini edistää kavion kasvua ja parantaa sarveisaineen laatua tekemällä kavioista lujat ja kestävät. Biotin Plus ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 10,9% Raakarasva 0,7% Raakakuitu 0,6% Raakatuhka 4,6% Kalsium 0,2% Natrium 0,1% Sulphur 5,0% Tabletti ravintoainekoostumus Raakavalkuainen 16,5% Raakarasva 2,8% Raakakuitu 2,5% Raakatuhka 6,8% Kystiini 2,5% Koostumus/ Innehållet: Peruna-tärkkelys, dekstroosi, rehu-sokeri, pellavaöljy Ravitsemukselliset lisäaineet: Biotiini 2.500.000 mcg = 2.500 mg B6-vitamiini 2.000 mg Kupari 1.500 mg Sinkki 15.000 mg DL-metioniini 75.000 mg Biotiinia D-(+)-biotiinia, B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, E4 kupari aminohappo hydraatti, E6 sinkki aminohappo hydraatti Käyttöohje/ Bruksanvisning: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: ½ tablettia päivässä Hevoset (500 kg): 1 tabletti päivässä Tabletti voidaan antaa sellaisenaan, kuten makupalana. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää vähintään 6kk, tai 3kk kuurina kaksi kertaa vuodessa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Pakkauskoot 200g /50 tablettia ja 400g /100 tablettia
  38,90 €
 • Equipur® Bronchialkräuter Hengitysteille
  Hengitysteiden hyvinvointia edesauttava lisäravinne joka sisältää 14 tarkoin valittua ja toisiaan täydentäviä ja tukevia yrttejä mm. timjamia, nokkosta, anista ja kuusenkerkkää.
  28,20 €
 • Equipur® Calcin Luuston Hyvinvoinnille
  Ravintolisä turvaamaan riittävää kalsiumin saantia. Kalsiumin ja D3-vitamiimin saanti on erityisen tärkeää kantaville ja imettäville tammoille sekä kasvaville varsoille. Vanhoille hevosille osteoporoosin ehkäisyyn. Ravintoainekoostumus Raakavalkuainen 0,1% Raakarasva 0,1% Raakakuitu 0,3% Raakatuhka 36,5% Kalsium 12,0% Fosfori 4,2% Natrium 0,1% Koostumus Kalsiumglukonaatti, dekstroosi, dikalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti Ravitsemukselliset lisäaineet: D3-vitamiini 50,000 I.E E671 D3-vitamiinia Käyttöohje/ Bruksanvisning: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 25g päivässä Oriit ja urheiluhevoset: 50g päivässä Tammat: 100g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Pakkauskoot 1kg ja 3kg. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.
  37,90 €
 • Equipur® Corfit Sydämelle
  Lisäravinne yrttisekoitus optimaalisen sydämen toimintaan ja verenkiertoon. Suositellaan erityisesti kuumina kesäkuukausina sydämen vajaatoimintaan tai vanhoille hevosille. Ravintoainekoostumus Raakavalkuainen 15,3% Raakarasva 6,1% Raakakuitu 9,3% Raakatuhka 15,5% Kalsium 2,6% Magnesium 1,3% Kalium 1,0% Natrium 0,1% Omega-3-rasvahappoja 1,0% Koostumus Yrttisekoitus 40,0% (orapihlaja lehdet ja kukat, orapihlaja hedelmiä, Ginkgo lehdet, valkosipuli), vehnähiutaleita, pellavansiemen, kalsiumkarbonaattia, magnesiumoksidia, dikalsiumfosfaatti, rypälepuriste. Lisäaineet Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 20.000 mg L-karnitiini 50.000 mg Seleeni 20 mg L-lysiiniä 10.000 mg 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 (selenised hiiva inaktivoitu). Käyttöohje Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 25g päivässä Hevoset (500 kg): 50g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta. Tarvittaessa annostus voidaan kaksinkertaistaa. Pakkauskoot 1kg ja 3kg. Hinta päivittyy valitun tuotekoon mukaan.
  56,40 €
 • Equipur® Dermaloxin Forte Hoitovoide
  Todella tehokas hoitovoide ihon ongelma-alueille kuten kuiviin ihottumiin, rupiin, haavoihin ja hiertymiin sdekä ehdoton täsmätuote rivin hoitoon. Hoitovoide muodostaa kalvon vahingoittuneelle iho-alueelle ja pitää ihon sen alla pehmeänä ja edesauttaa nopeaa paranemista. Käyttö paikallisesti vahingoittuneelle iho-alueelle päivittäin, parhaan tuloksen varmistamiseksi käyttöä jatkettava useiden peräkkäisten päivien ajan. Tuote sisältää mm. kalanmaksaöljyä, sinkkiä, deksapantenolia, E-vitamiinia, palavankivenöljyä, Aloe veraa, vaselinea ja lanoliinia.
  Testatusti huipputuote mm. satulavyön hiertymiin ja riviin!

  Erittäin riittoisa 100ml tuubi.

  21,40 €
 • Equipur® Digest Plus Ruuansulatukselle
  EQUIPUR® Digest Plus Probiootti joka edistää ruuansulatusta ja tasapainottaa suolistoflooraa sekä edesauttaa säännöllistä suoliston liikettä. Hyväksi rehuerien vaihtuessa, sairauden tai lääkityksen jälkeen. Ruuansulatusvaivoista kärsiville, ähkyherkille hevosille tai jos hevosella on löysä lanta. Ehkäisee ravitsemuksellisia terveysongelmia. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 12,5% Raakarasva 4,6% Raakakuitu 7,6% Raakatuhka 30,9% Kalsium 1,4% Magnesium 1,3% Kalium 1,3% Kloridi 1,1% Natrium 0,7% Fosfori 0,4% Omega-3-rasvahapot 0,6% Koostumus: Yrttisekoitus (maito-ohdake, artisokka, voikukka, lakritsi), leseet, omena puriste, kaurahiutaleet, kuivahiiva, sokerijuurikasmelassi, kypsennetty vilja, pellava, kalsiumkarbonaatti, psyllium siementen kuoret, merilevä, hiivauute (MOS), magnesium-oksidi, natrium- ja kalium-kloridi Ravitsemukselliset lisäaineet: B1-vitamiini 750 mg B2-vitamiini 300 mg B6-vitamiini 300 mg B12-vitamiini 15.000 mcg E-vitamiini 1,000 mg Biotiini 10.000 mcg Foolihappo 1,000 mg Nikotiinihappo 1.000 mg Pantoteenihappo 750 mg Koliinikloridi 2.000 mg Jodi 12 mg Mangaani 1.000 mg Sinkki 2.500 mg Seleeni 5 mg teknologiset lisäaineet: Kieselgur 200.000 mg Lesitiinejä 2.500 mg ruuansulatusta edistävät: Saccharomyces cerevisiae 40 x 10E10 KBE Käyttöohje: Varsat: 25g päivässä Nuoret hevoset ja ponit: 50g päivässä Hevoset (500 kg): 100g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Käyttö vuoden ympäri ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Pakkauskoot: Pelletti 1kg ja 3kg hinta päivittyy valitun koon mukaan.
  34,30 €
 • Equipur® Elektrolyt Plus Palautumiseen
  Laadukas ja tehokas täydennysrehu hevoselle ylläpitämään nestetasapainoa rasituksessa. Kovassa rasituksessa hevonen hikoilla jopa 15-20 litraa menettäen tärkeitä elektrolyyttejä ja hivenaineita. Elektrolyt Plus jauheen koostumus vastaa mahdollisimman tarkasti hevosen hien suolapitoisuuden koostumusta ja palauttaa siten neste- ja suolatasapainon nopeasti. Käytä valmistetta ennen ja jälkeen kovan rasituksen esim. kipailuissa. Jauhe voidaan myös sekoittaa juomaveteen. Koostumus Dekstroosi, natriumkloridi, kaliumkloridi, kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, pellavaöljy. Ravintoainekoostumus Hehkutusjäännos 43,9%, Kloridi 21,3%, Natrium 11,5%, Kalium 4,5%, Kalsium 1,5%,Raakavalkuainen 0,5%, Raakarasva 0,5%, Raakakuitu 0,2%,Magnesium 0,2%. Lisäaineet per kg: C-vitamiini 5000 mg, Nikotiinihappo 250 mg, Pantoteenihappo 200 mg, Rauta 2500 mg, Sinkki 2500 mg, Mangaani 2000 mg, Kupari 375 mg, Jodi 8 mg, Koboltti 5 mg, Seleeni 5 mg, Käyttöohje Annostus ruuan yhteydessä tai juomaveteen sekoitettuna 20-40 g/päivä aikuiset hevoset (500 kg) ja 10-20 g varsat, nuoret hevoset ja ponit. Kovan rasituksen johdosta tuoteta voidaan annostella turvallisesti suositusmäärä viidesti päivässä. Vettä oltava jatkuvasti saatavilla. Tuotetta saatavana 1 kg ja 3 kg pakkauksissa. Hinta pävityy pakkauskoon mukaan.
  29,80 €
 • Equipur® Energen Plus
  EQUIPUR® Energen Plus

  Ravintolisä tasapainottamaan energiapuutteita ja täydentämään lihasten glykogeeni varastoja, tarjoaa hevoselle nopeasti hyvödynnettävää energiaa. Varmista hevosesi palautuminen ja suorituskyky.

  26,70 €
 • Equipur® Ferrochel Rauta
  EQUIPUR® Ferrochel

  Rautapitoinen lisäravinne raudanpuutteeseen ja sen ennaltaehkäisyyn sekä tukemaan veren hemoglobiinin muodostumista.

  Ravintoainekoostumus :

  Raakavalkuainen 11,1%
  Raakarasva 3,0%
  Raakakuitu 2,1%
  Raakatuhka 6,2%
  Kalsium 0,2%
  Natrium 0,1%

   Koostumus: 

  Dekstroosi, kaurahiutaleejauho, rypälepuriste.

  Ravitsemukselliset lisäaineet:

  E-vitamiini 10.000 mg
  K3-vitamiini 100 mg
  B12-vitamiini 10.000 mcg
  C-vitamiini 10.000 mg
  Foolihappo 200 mg
  Rauta 12.000 mg
  Koboltti 10 mg
  Kupari 1.600 mg
  Seleeni 20 mg
  Sinkki 2.500 mg
  DL-metioniini 20,000 mg
  teknologiset lisäaineet
  Piidioksidi 2.500 mg

   

  C-vitamiini kuten L-askorbiinihappo, E1 Rauta-aminohappo, hydraatti, E3 koboltti (II) - sulfaatti-heptahydraatti, E4 kuparikelaattihydraatti aminohappojen hydraatti, E6 sinkki aminohappojen hydraatti, E7 natriummolybdaatti, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 (Selenised hiiva inaktivoitu)

  Käyttöohje:

  Varsat 7-30vrk: 10g päivässä

  Varsat 31-120vrk: 20gm päivässä
  Vieroitetut varsat, nuoret hevoset ja ponit: 30g päivässä
  Hevoset (500 kg): 50g päivässä

  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa.

  Pakkauskoot 1kg ja 3kg, hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  EQUIPUR_Ferrochel.pdf

   

  39,80 €
 • Equipur® Fohlen Varsoille
  Kaikki mitä varsa tarvitsee tasapainoiseen kasvuun. Ravintolisä hevoselle sisältää kaikki kasvuun tarvittavat tärkeät mineraalit, hivenaineet, vitamiinit ja aminohapot. Parhaisiin tuloksiin päästään kun tuotetta käytetään säännöllisesti perusruokavalion yhteydessä. Vähintään 2-3 kuukauden yhtäjaksoista käyttöä suositellaan. Ravinneanalyysi; Proteiini 17,3 % Rasva 3,2 % Kuitu 1,1 % Tuhka 44,3 % Kalsium 9,3 % Kloori 4,5 % Natrium 2,2 % Magnesium 2,2 % Kalium 1,8 % Fosfori 1,6 % Rikki 0,4 % Omega3-rasvahapot 0,6 % Per kg: Vitamiini A 500.000 I.E. Vitamiini B1 500 mg Vitamiini B2 300 mg Vitamiini B6 300 mg Vitamiini B12 10.000 mcg Vitamiini C 8.000 mg Vitamiini D3 30.000 I.E. Vitamiini E 6.700 mg Vitamiini K3 50 mg Biotiini 30.000 mcg Betakaroteeni 1.000 mg Nikotiniiniamidi 1.000 mg Foolihappo 700 mg Pantoteenihappo 800 mg Koliini 1.500 mg Inositoli 1.500 mg Lesitiini 1.500 mg Sinkki 6.000 mg Rauta 4.000 mg Mangaani 3.000 mg Kupari 700 mg Jodi 15 mg Molybdeeni 25 mg Koboltti 10 mg Seleeni 10 mg Lesitiinit 1,500mg Piimaa 10,000mg Annostus ruuan yhteydessä varsat 3-6 kuukautta 30 g/päivä, varsat 7-12 kuukautta 45 g/päivä varsat 12 - ja nuoret hevoset 60 g/päivä. HUOM! Annostusohjeita ei saa ylittää tuoteen korkean D3 vitamiini pitoisuuden vuoksi ja tuote on tarkoitettu vain kasvaville hevosille. Pakkauskoot 1kg ja 3kg jauhe. 1 kg riittää noin 30 päivän annostukseen. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.
  42,90 €
 • Equipur® Gastral Mahan Suojaksi
  EQUIPUR® Gastral Täydennysrehu jonka ainesosat suojaavat mahalaukun limakalvoa ja ylläpitävät hyvää toimintaa ruoansulatuskanavassa. Suositellaan hevosille joilla on havaittu mahahaava tai sen oireita, sekä ennaltaehkäisemään em. oireiden syntyä. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 14,3% Raakarasva 10,9% Raakakuitu 9,5% Raakatuhka 29,7% Magnesium 10,6% Omega-3-rasvahapot 3,9% Koostumus: Yrttisekoitus (orapihlaja, neidonhiuspuu, kamomilla, lakritsi, piparminttu), magnesium-oksidi-, pellava-, kalsiumkarbonaatti, soijapapuproteiinitiiviste, omenauute, pellavaöljy Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 20.000 mg C-vitamiini 40.000 mg Seleeni 10 mg L-tryptofaani 40.000 mg teknologiset lisäaineet Lecithine 20.000 mg C-vitamiini kuten L-askorbiinihappoa, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 (Selenised hiiva inaktivoitu) Käyttöohje: Annostus per ruokintakerta: Varsat: 5g kerta, (max 30g päivässä) Nuoret hevoset: 10g kerta, (max 60g päivässä) Ponit: 15g kerta, (max 90g päivässä) Hevoset (500 kg): 25g kerta, (max 150g päivässä) Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi antaa 3-4 kertaa päivässä ruokinnan yhteydessä ja käyttöä tulisi jatkaa vähintään 4 viikkoa. Koska tuote sisältää yrttejä ja tryptofaania, suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta. Pakkauskoko 1kg.
  52,90 €
 • Equipur® Glykan Nivelten Ja Jänteiden Hyvinvoinnille
  EQUIPUR Glygan on täydennysrehu hevosille joka ylläpitää nivelten ja jänteiden liikkuvuutta ja hyvinvointia. Laadukas ravintolisä sisältää ainutlaatuisen ja tehokkaan yhdistelmän, vihersimpukkaa (green-lipped New Zealand mussel extract) kondroitiinia, piimaata, Devil's claw -juuriuutetta, Omega-3 rasvahappoja, inkivääriä, MSM sekä yrttejä, vitamiineja, hivenaineita. Glykanin säännöllinen käyttö edistää nivelten ja tukikudosten liikkuvuutta, vähentää jäykkyyttä ja laskee turvotusta. Helpottaa nivelkipua ja edistää kudosten uusiutumista ja toimintakykyä. Suositellaan erityisesti kilpahevosille osana lihashuoltoa sekä nivelrikon oireiden helpottamiseen tai akuutin jännevamman tukihoitona. Koostumus: Vihersimpukka 20% (green-lipped New Zealand mussel extract), yrttiseos 15%(pajunkuori, koivu, Arnica, nokkonen, kamomilla Devil's claw), , kondroitiinisulfaatti 10%, MSM 6%, inkivääri, pellavansiemen, pellavaöljy. Ravinneanalyysi: Raakavalkuainen 20,1% Raakarasva 7,4% Raakakuitu 6,1% Hehkutusjäännös 19,0% Rikki 2,7% Natrium 1,0% Omega-3 rasvahapot 2,8%. Per kg: E-vitamiini 16.000 mg, C-vitamiini 16.000 mg, Rauta 8,300 mg, Jodi 7 mg, Koboltti 4 mg, Kupari 1,300 mg, Mangaani 6,700 mg, Sinkki 8,300 mg, Molybdeeni 17 mg, Seleeni 17 mg, DL-metioniini 10.000 mg, Piimaa 30.000 mg. Käyttöohje Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 10g päivässä Hevoset (500 kg): 30g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Korkeiden hivenainepitoisuuksien vuoksi päiväannosta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Vihersimpukan korkeasta pitoisuudesta johtuen on käyttö hyvä aloittaa vähitellen totuttamalla. Suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta. Tuotetta saatavana jauheena ja 1 kg ja 3 kg pakkauksissa. Hinta päivittyy tuotteelle valitun pakkauksen mukaan.
  94,30 €
 • Equipur® Ice-pack
  Ice-Pack on kertakäyttöinen kylmähaude ensiapuun. Välitön kylmähaude (-8°C) on tehokas ensiapu venähdyksiin ja revähdyksiin sekä sillä voidaan lievittää rasituksesta aiheutuvia kipuja harjoitusten jälkeen. Ice-Pack on kerttakäyttöinen ja se aktivoidaan puristamalla pussin sisällä oleva vesipussi rikki ja ravistelemalla pussin sisältöä. Kylmettynyt pussi sidotaan esim. pintelillä käsiteltävän alueen ympärille. Pussin sisällä oleva granulaatti muotoutuu hyvin esim. jänteen ympärille. Kylmähaudetta tulee käyttää yhtä jaksoisesti ainakin 20-30 min. jotta kylmä ehtii imeytyä hyvin syvälle kudoksiin. Kylmähauteen teho kestää noin 1 tunnin jonka jälkeen hoito voidaan toistaa uuden pussin avulla. Ice-pack on helppo kuljettaa mukana esim. kilpailupaikolla jossa muita viilennyskeinoja ei juuri ole saatavilla. Pussin koko 13x22 cm on suunniteltu juuri jänteiden, nivelsiteiden ja nivelien tehokkaaseen viilennykseen.
  4,20 €
 • Equipur® Knobletten 3kg Luonnollista Suojaa Hyönteisiltä Hevoselle

  Täydennysrehu hevoselle joka sisältää tarkasti valitun sekoituksen yrttejä ja vitamiineja vahvistamaan elimistön omaa puolustusta hyönteisiä vastaan ja tukemaan ruuansulatusta. Sopii myös erityisesti kesäihottumaisten hevosten suojaukseen ja hoitoon!
  VINKKI! Tuotteen parhaan tehon varmistamiseksi sen käyttö tulisi aloittaa jo ennen ensimmäisten hyönteisten ilmaantumista ja jatkaa läpi koko hyönteiskauden.
  Tuotteen maksimaalinen teho saavutetaan noin kahden viikon kuluessa käytön aloittamisesta.

  Normaali hinta: 62,50 €

  Special Price 53,13 €

 • Equipur® Kylmägeeli
  Tehokas väritön kylmägeeli joka viilentää jänteitä, lihaksia, nivelsiteitä ja neveliä rasituksen jälkeen. Geeli hierotaan huolellisesti halutulle hoito-alueelle, jaloissa pinteleiden käyttö tehostaa tuotteen vaikutusta. Kokeile myös ratsastuksen jälkeen kainaloihin ja satulavyön kohdalle. HUOM! Älä levitä tuotetta rikkoutuneelle iholle tai haavoihin. EQUIPUR - Kühlgelin käyttö ei ole kielletty antidopingsäännösten mukaan ja se siältää seuraavia vaikuttavia aineita: Piparminttuöljy - edistää verenkiertoa ja vähentää tulehdusta Eucalyptusöljy - virkistää verenkiertoa ja on lievästi desinfioiva Mentoli - viilentää ja lievittää kipua ja kutinaa Alkoholi - jäähdyttää pintaa ja desinfioiva vaikutus. Pakkauskoot 500g ja 1000g, hinta päivittyy valitun koon mukaan.
  20,00 €
 • Equipur® Laminal Täydennysrehu Kaviokuumeen Hoitoon Ja Ennaltaehkäisy
  EQUIPUR - Laminal on täydennysrehu hevosille kaviokuumeen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.
  57,90 €
 • Equipur® Leinplus Pellavarouhe Yleiskunnon Ylläpitoon
  Leinplus täysrehu hevoselle on sellaisenaan käyttövalmis 100% hieno pellavarouhe jota voisi myös hevosen terveysrehuksi kutsua sen hyvinvointia edistävän vaikutuksen vuoksi. Säännöllisesti käytettynä pellavaroude hoitaa ja suojaa suolistoa ja edistää hyödyllisten mikrobien kasvua. Musiinin on todettu estävän ummetusta ilman, että se löystyttäisi ulostetta. Pellavarouhetta voidaan käyttää myös kuuriluontoisesti hevosten suolistosairauksien hoitoon ja toipumisen nopeuttamiseksi. Kylmäpuristuksessa syntyvässä pellavansiemenrouheessa on runsaasti rasvaa ja lisäksi se sisältää paljon linoli- (omega-6) ja linoleenihappoja (omega-3), jotka ovat tärkeitä ihon ja karvapeitteen kunnolle, estäen ihon kuivumista, hilseilyä, karvanlähtöä ja ihon infektioriskiä. Omega-3- ja -6-rasvahapot voivat myös estää paikallisia tulehduksia ja rasituksessa syntyviä lihasten kudosvaurioita.

  Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 20,8% Raakarasva 35,2% Raakakuitu 7,4% Hehkutusjäännös 3,3% Omega-3 rasvahapot 21,0%

  Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 50 - 100 g päivässä

  Hevoset (500 kg): 100 - 150 g päivässä

  Siitoshevoset (500 kg): 150 - 200 g päivässä

  Älä kuumenna yli 50 ° C, koska arvokkaat tärkeät ravontoaineet saattavat tuhoutua kuumennuksessa. Liottamista ei tarvita vaan jauhe voidaan annostella suoraan ruuan joukkoon! Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tuotetta tulisi käyttää säännöllisesti ruokinnassa ympäri vuoden. Dopingin ja lääkitys sääntöjen mukaan tuotteen käyttö kilpailujen aikana on sallittua, ei varoaikoja.

  Käyttövalmis 100% pellavarouhe 5000g ämpärissä ja annostelija.

  28,60 €
 • Equipur® Magnovit Harmoniaa Suorituksiin
  EQUIPUR® Magnovit

  Ravintolisä magnesiumia ja B12-vitamiinia vahvoille hermoille. Helpottamaan hevosen ahdistuneisuutta, säikkymistä ja ylireagointia ärsykkeisiin, tasapainottamalla hermostoa jolloin saavutetaan lisää kapasiteettia, harmoniaa ja tehokkuutta suorituskykyyn.

  Ravintoainekoostumus:

  Raakavalkuainen 0,8%
  Raakarasva 0,5%
  Raakakuitu 0,4%
  Raakatuhka 25,4%
  Magnesium 10,0%
  Kalsium 3,1%
  Natrium 0,1%

  Koostumus: 

  Dekstroosi, magnesiumoksidi, magnesium-fumaraatti, maissitärkkelys, kalsiumkarbonaatti

  Ravitsemukselliset lisäaineet:

  B12-vitamiini 250,000 mcg
  Sinkki 2.000 mg

  E6 sinkki aminohappo hydraatti

  Käyttöohje:
  Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 12g päivässä
  Hevoset (500 kg): 25g päivässä

  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Tarvittaessa annos voidaan antaa kaksin - nelinkertaisena 10 ensimmäisen päivän ajan. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää vähintään 2-4 viikkoa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä.  

  Pakkauskoot: Jauhe 1kg ja 3kg, hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  EQUIPUR_Magnovit.pdf

  43,00 €
 • Equipur® Metabol Aineenvaihdunnalle
  Metabol on lisäravinne joka tehostaa maksan ja aineenvaihdunnan toimintaa ja auttaa tasapainottamaan maksan mahd. toimintahäiriöitä. Tuote sisältää korkealaatuisia aminohappoja, yrttejä, vitamiineja ja hivenaineita. Nykyaikaisella ruokinnalla tulemme usein kuormittaneeksi hevosten ruuansulatusta sen äärirajoille. Kilpahevosten ruokavalio sisältää korkeita enegiapitoisuuksia joka on jaettu päivisin 2-3 ruoka-annokseen, näin ruuan kuitujen ja energian suhde on muuttunut ja aineenvaihdunta ja maksa joutuvat kovalle rasitukselle. Rasituksen jatkuessa pitkään ei korkeita energiapitoisuuksia sisältävällä ruualla enää pystytä parantamaan suorituksia koskan maksan toimintakyky on alentunut jatkuvasta rasituksesta johtuen eikä se enää pysty käyttämään ravintoaineta hyödyksi. HUOM! Tuotteen käytön aloituksesta on hyvä neuvotella eläinlääkärisi kanssa, eikä tuotteen yhtäjaksoista käyttöä yli 6 kuukauden ajan suositella. Ravinneanalyysi; Proteiini 11,7 % Rasva 7,1 % Kuitu 9,9 % Tuhka 12,9 % Kalsium 1,5 % Metioniini 1,0 % Per kg: Vitamiini A 1 200.000 I.E. Vitamiini B1 400 mg Vitamiini B2 200 mg Vitamiini B6 200 mg Vitamiini B12 40.000 mcg Vitamiini C 20.000 mg Vitamiini D3 120.000 I.E. Vitamiini E 14.000 mg Koliini 40.000 mg Inositoli 10.000 mg Lesitiini 10.000 mg Nikotiniiniamidi 1.000 mg Foolihappo 700 mg Pantoteenihappo 800 mg Koliini 1.500 mg Inositoli 1.500 mg Lesitiini 1.500 mg Betaine 6.000 mg Foolihappo 1.000 mg Pantoneenihappo 700 mg Annostus ruuan yhteydessä varsat, ponit ja nuoret hevoset 30 g/päivä. Täysikokoiset hevoset (500kg) 50 g/päivä. HUOM! Annostusohjeita ei saa ylittää tuoteen korkean D3 vitamiini pitoisuuden vuoksi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi tuotetta tulee käyttää 3-6 viikon pituisina kuureina. EI JATKUVAAN KÄYTTÖÖN! Tuotetta saatavana jauheena ja 1 kg ja 3 kg pakkauksissa. Hinta päivittyy valitun pakkauskoon mukaan.
  62,90 €
 • Equipur® Mineral
  Sisältää kaikki tärkeät vitamiinit, kivennäiset ja antioksidantit kunnon ja terveyden ylläpitoon hevosille ja poneille. Ehkäisee puutostilojen syntymistä joita nykyään esiintyy yhä usemmin.

  Ravinneanalyysi:Kalsium 21.0% Fosfori 7.0% Natrium 4.5% Magnesium 1.3 %

  Per kg: Vitamin A 1,200.00 I.U Vitamin D3 120,000 I.U Vitamin E5 5,000mg Rauta 1,150 mg Kupari 500mg mangaani 1,150 mg Sinkki 5,000mg Seleeni 17mg DL-metioniini 3,000mg.

  Koostumus:Dikalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, dekstroosi, magnesiumoksidi.

  Annostus jokapäiväisen ruokinnan yhteydessä varsat, nuoret hevoset ja ponit 15g ja hevoset (500kg) 30g.

   

  3kg riittää noin 100 päivän annostukseen.

  8kg riittää noin 260 päivän annostukseen.

  Hinta päivittyy ostoskoriin valitun tuotekoon mukaan.

   

  EQUIPUR_Mineral.pdf

  42,00 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2