Equipur

Tuotteet 1-24 / 34

Vetripharm GmbH on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan toiminut eläinlääkinnän tuotteiden parissa Euroopassa. Korkean osaamisen ansiosta yrityksen tuotteet edustavat alansa kärkeä. Innovatiivisen tuotekehityksen, huolellisten kliinisten testien ja hellittämättömän laadunvalvonnan tuloksena valmistuu tehokkaita lisäravinteita, erikoisruokia ja pölyämättömiä kuivikkeita hevosille, koirille, kissoille ja karjalle.

Vetripharm tarjoaa ensiluokkaista asiakaspalvelua ja työskentelee monin eri tavoin lunastaakseen kuluttajien ja eläinlääkäreiden luottamuksen ja odotukset. Motto ”Syötä laatua” näkyy laadukkaiden tuotteiden ohella muun muassa maksuttomana ruokintaneuvontana, jota yritys antaa asiakkailleen yhdessä kokeneiden eläinlääkäreiden kanssa. Kyse ei ole vain sopivan tuotteen tarjoamisesta, vaan parhaan mahdollisen yhdistelmän löytämisestä eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin varmistamiseksi

Equipurin lisäksi muita Vetripharmin tunnettuja tuotemerkkejä ovat Canipur, Equi2000 sekä Equipower. Vastauksena erilaisiin hevosten hengitystie- ja iho-ongelmiin Vetripharm on kehittänyt myös pölyämättömän ja puhtaan puupohjaisen Equipower Allround-Span kuivikkeen sekä Euro-Lin–pellavakuivikkeen.

 • Equipur® Dermaloxin Forte Hoitovoide
  Todella tehokas hoitovoide ihon ongelma-alueille kuten kuiviin ihottumiin, rupiin, haavoihin ja hiertymiin sdekä ehdoton täsmätuote rivin hoitoon. Hoitovoide muodostaa kalvon vahingoittuneelle iho-alueelle ja pitää ihon sen alla pehmeänä ja edesauttaa nopeaa paranemista. Käyttö paikallisesti vahingoittuneelle iho-alueelle päivittäin, parhaan tuloksen varmistamiseksi käyttöä jatkettava useiden peräkkäisten päivien ajan. Tuote sisältää mm. kalanmaksaöljyä, sinkkiä, deksapantenolia, E-vitamiinia, palavankivenöljyä, Aloe veraa, vaselinea ja lanoliinia.
  Testatusti huipputuote mm. satulavyön hiertymiin ja riviin!

  Erittäin riittoisa 100ml tuubi.

  Normaali hinta: 21,40 €

  Special Price 17,12 €

 • Equipur Chevaloxin sädemädän hoitoon
  EQUIPUR-Chevaloxin geeli on hoito kaikkiin kavio-ongelmiin ja sädemätään. Ruiskuta Chevaloxinia puhdistettuun kaviorakoon tai säteen uurteeseen kunnes uurre tai rako täyttyy. Pidä kaviota ylhäällä kunnes aine on pääosin imeytynyt. Käytä terveille kavioille ja säteille 1-2 kertaa viikossa tai aina kengityksen jälkeen tai jos hevonen joutuu seisomaan märässä maassa esim. mutaisessa tarhassa. Hoida sädemätää päivittäin kunnes säde on kuivunut. Tuote ei sisällä myrkyllisiä tai haihtuvia aineita. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Tehoaine kuparisulfaatti.

  Tuotekoko 200ml

  Normaali hinta: 19,90 €

  Special Price 15,92 €

 • Equipur® Ice-pack
  Ice-Pack on kertakäyttöinen kylmähaude ensiapuun. Välitön kylmähaude (-8°C) on tehokas ensiapu venähdyksiin ja revähdyksiin sekä sillä voidaan lievittää rasituksesta aiheutuvia kipuja harjoitusten jälkeen. Ice-Pack on kerttakäyttöinen ja se aktivoidaan puristamalla pussin sisällä oleva vesipussi rikki ja ravistelemalla pussin sisältöä. Kylmettynyt pussi sidotaan esim. pintelillä käsiteltävän alueen ympärille. Pussin sisällä oleva granulaatti muotoutuu hyvin esim. jänteen ympärille. Kylmähaudetta tulee käyttää yhtä jaksoisesti ainakin 20-30 min. jotta kylmä ehtii imeytyä hyvin syvälle kudoksiin. Kylmähauteen teho kestää noin 1 tunnin jonka jälkeen hoito voidaan toistaa uuden pussin avulla. Ice-pack on helppo kuljettaa mukana esim. kilpailupaikolla jossa muita viilennyskeinoja ei juuri ole saatavilla. Pussin koko 13x22 cm on suunniteltu juuri jänteiden, nivelsiteiden ja nivelien tehokkaaseen viilennykseen.

  Normaali hinta: 4,20 €

  Special Price 3,36 €

 • Equipur® Energen Plus parempaa suorituskykyä

  EQUIPUR® Energen Plus 850g

  Ravintolisä tasapainottamaan energiapuutteita ja täydentämään lihasten glykogeenivarastoja, tarjoaa hevoselle nopeasti hyödynnettävää energiaa. Varmista hevosesi palautuminen ja suorituskyky.

   Ravintoainekoostumus:

  Raakavalkuainen 27,2%
  Raakarasva 7,2%
  Raakakuitu 2,0%
  Raakatuhka 8,1%
  Kalium 1,1%
  Kalsium 0,7%
  Natrium 0,2%

  Koostumus: 

  Soijapapuproteiinitiiviste, maissitärkkelys, dekstroosi, auringonkukkaöljy

  Ravitsemukselliset lisäaineet:

  E-vitamiini 40.000 mg
  Rauta 2.500 mg
  Kupari 300 mg
  Seleeni 15 mg
  L-lysiiniä 32.000 mg

  Teknologiset lisäaineet:
  Lecithine 20.000 mg

  E1 rauta aminohappoje hydraatti, E4 kupari aminohappo hydraatti, 3b8.12 orgaanisessa muodossa tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399

   Käyttöohje:
  Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 25g päivässä
  Hevoset (500 kg): 50g päivässä

  Tehokkuuden maksimoimiseksi tuotetta tulisi annostella 3-4 päivää ennen fyysisesti vaativaa suoritusta ja 1-2 päivää sen jälkeen. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Ei dopingvaroaikaa.

  Normaali hinta: 26,29 €

  Special Price 21,03 €

 • Equipur® Ferrochel raudanpuutokseen

  EQUIPUR® Ferrochel 1kg

  Rautapitoinen lisäravinne raudanpuutteeseen ja sen ennaltaehkäisyyn sekä tukemaan veren hemoglobiinin muodostumista.

  Ravintoainekoostumus :

  Raakavalkuainen 11,1%
  Raakarasva 3,0%
  Raakakuitu 2,1%
  Raakatuhka 6,2%
  Kalsium 0,2%
  Natrium 0,1%

   Koostumus: 

  Dekstroosi, kaurahiutaleejauho, rypälepuriste.

  Ravitsemukselliset lisäaineet:

  E-vitamiini 10.000 mg
  K3-vitamiini 100 mg
  B12-vitamiini 10.000 mcg
  C-vitamiini 10.000 mg
  Foolihappo 200 mg
  Rauta 12.000 mg
  Koboltti 10 mg
  Kupari 1.600 mg
  Seleeni 20 mg
  Sinkki 2.500 mg
  DL-metioniini 20,000 mg
  teknologiset lisäaineet
  Piidioksidi 2.500 mg

   

  C-vitamiini kuten L-askorbiinihappo, E1 Rauta-aminohappo, hydraatti, E3 koboltti (II) - sulfaatti-heptahydraatti, E4 kuparikelaattihydraatti aminohappojen hydraatti, E6 sinkki aminohappojen hydraatti, E7 natriummolybdaatti, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 (Selenised hiiva inaktivoitu)

  Käyttöohje:

  Varsat 7-30vrk: 10g päivässä

  Varsat 31-120vrk: 20gm päivässä
  Vieroitetut varsat, nuoret hevoset ja ponit: 30g päivässä
  Hevoset (500 kg): 50g päivässä

  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa.

  Normaali hinta: 37,29 €

  Special Price 29,83 €

 • Equipur® Magnovit Harmoniaa suorituksiin
  EQUIPUR® Magnovit

  Ravintolisä magnesiumia ja B12-vitamiinia vahvistamaan hermoja, helpottamaan hevosen ahdistuneisuutta, säikkymistä ja ylireagointia ärsykkeisiin, tasapainottamalla hermostoa jolloin saavutetaan lisää kapasiteettia, harmoniaa ja tehokkuutta suorituskykyyn.

  Ravintoainekoostumus:

  Raakavalkuainen 0,8%
  Raakarasva 0,5%
  Raakakuitu 0,4%
  Raakatuhka 25,4%
  Magnesium 10,0%
  Kalsium 3,1%
  Natrium 0,1%

  Koostumus: 

  Dekstroosi, magnesiumoksidi, magnesium-fumaraatti, maissitärkkelys, kalsiumkarbonaatti

  Ravitsemukselliset lisäaineet:

  B12-vitamiini 250,000 mcg
  Sinkki 2.000 mg

  E6 sinkki aminohappo hydraatti

  Käyttöohje:
  Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 12g päivässä
  Hevoset (500 kg): 25g päivässä

  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Tarvittaessa annos voidaan antaa kaksin - nelinkertaisena 10 ensimmäisen päivän ajan. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää vähintään 2-4 viikkoa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä.  

  Pakkauskoot: Jauhe 1kg ja 3kg, hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 39,49 €

  Special Price 31,59 €

 • Equipur® Opticort Helpottamaan hevosen Cushingin oireyhtymän (ecs) oireita
  Ravintolisä joka sisältää tarkoin valittuja ainesosia kuten munkinpippuria, maksalle hyväksi olevia yrttejä, antioksidantteja, aminohappoja, magnesium-, omega-3-rasvahappoja, jne. Helpottamaan hevosen Cushingin oireyhtymän (ECS) oireita, kuten lisääntynyttä stressi-kortisolin eritystä, hormonijärjestelmän sekä aineenvaihdunnan häiriötä sekä tukemaan liikuntaelimistöä, ruoansulatusta ja immuunijärjestelmää.

  Normaali hinta: 61,49 €

  Special Price 49,19 €

 • Equipur® Renal Munuaisille
  EQUIPUR® Renal

  Ravintolisä tukemaan ja tasapainottamaan munuaisten toimintaa sekä tehostamaan aineenvaihduntaa. Tukee sydämen toimintaa, verenkiertoa sekä parantaa imusuonten toimintaa ja siten estää jalkojen turvotusta ja nesteen kertymistä.

  Normaali hinta: 40,59 €

  Special Price 32,47 €

 • Equipur® Tryptomag Harmoniaa ja rauhallisuutta
  Ravintolisä hevosille, sisältää L-tryptofaania, magnesiumia sekä B-vitamiineja, joilla on todettu erinomainen yhteisvaikutus ongelmatapauksissa rauhoittamaan hevosta ja helpottamaan stressiä. Lisää keskittymiskykyä, työskentelymotivaatiota ja hyvinvointia. Tryptomag on erinomainen ongelmanratkaisija liikavalppauteen. Tuloksena rauhallisempi hevonen ja samaan aikaan parempi työskentelymotivaatio,keskittymiskyky ja hyvinvointi. Vitamin A 50.000 I.E. Vitamin E 25.000 mg Vitamin B1 1.000 mg Vitamin B2 600 mg Vitamin B6 2.500 mg Vitamin B12 250.000 mcg Vitamin C 5.000 mg Niacin 4.000 mg L-tryptophane 100.000 mg

  Normaali hinta: 68,09 €

  Special Price 54,47 €

 • Equipur® Vitalyt Suorituskyvyn ylläpitoon
  EQUIPUR® Vitalyt

  Energiabuusteri ylläpitämään ja palauttamaan nopeasti sekä tehokkaasti hevosen suorituskyky, aktiivisten aineiden lisäksi elektrolyyttejä, kivennäisaineita, vitamiineja ja aminohappoja, joilla edistetään hyvää suorituskykyä ja nopeaa palautumista fyysisesti kovassa rasituksessa. Erittäin hyvä tuote esim. mukaan kenttäkilpailuihin tai rankkoihin treeneihin varmistamaan hevosen nopea palautuminen ja suorituskyvyn ylläpito.

  Normaali hinta: 54,89 €

  Special Price 43,91 €

 • Equipur® Zink Forte

  EQUIPUR Zink forte

  Täydennysrehu hevosille ja poneille sinkkiä ja seleeniä. Nämä solu-suojelija hivenaineet ovat elintärkeitä immuunijärjestelmälle ja aktiiviselle aineenvaihdunnalle, sekä välttämättömiä terveelle iholle ja vahvoille kavioille.

   Ravintoainekoostumus:

  Raakavalkuainen 19,9%
  Raakarasva 5,9%
  Raakakuitu 8,7%
  Raakatuhka 7,9%
  Kalsium 0,3%
  Natrium 0,1%
  Omega-3-rasvahappoja 1,0%

  Koostumus:
  Vehnälese, omenauute, persilja, pellavansiemenet, kuivahiiva

  Ravitsemukselliset lisäaineet:
  Sinkki 15.000 mg
  Seleeni 25 mg

  E6 sinkki aminohappo hydraatti, 3b8.12 orgaanisessa muodossa tuotettu seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 (seleeni hiiva inaktivoitu).

  Käyttöohje:
  Varsat: 8g päivässä
  Nuoret hevoset ja ponit: 16g päivässä
  Hevoset (500 kg): 33g päivässä

  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Tarvittaessa annostus voidaan kaksinkertaistaa. Ei doping varoaikaa.

  Pakkauskoot pelletti 1kg ja 3kg, hinta päivittyy pakkauskoon mukaan.

  Normaali hinta: 24,09 €

  Special Price 19,27 €

 • Equipur® Fohlen Varsoille
  Kaikki mitä varsa tarvitsee tasapainoiseen kasvuun. Ravintolisä hevoselle sisältää kaikki kasvuun tarvittavat tärkeät mineraalit, hivenaineet, vitamiinit ja aminohapot. Parhaisiin tuloksiin päästään kun tuotetta käytetään säännöllisesti perusruokavalion yhteydessä. Vähintään 2-3 kuukauden yhtäjaksoista käyttöä suositellaan. Ravinneanalyysi; Proteiini 17,3 % Rasva 3,2 % Kuitu 1,1 % Tuhka 44,3 % Kalsium 9,3 % Kloori 4,5 % Natrium 2,2 % Magnesium 2,2 % Kalium 1,8 % Fosfori 1,6 % Rikki 0,4 % Omega3-rasvahapot 0,6 % Per kg: Vitamiini A 500.000 I.E. Vitamiini B1 500 mg Vitamiini B2 300 mg Vitamiini B6 300 mg Vitamiini B12 10.000 mcg Vitamiini C 8.000 mg Vitamiini D3 30.000 I.E. Vitamiini E 6.700 mg Vitamiini K3 50 mg Biotiini 30.000 mcg Betakaroteeni 1.000 mg Nikotiniiniamidi 1.000 mg Foolihappo 700 mg Pantoteenihappo 800 mg Koliini 1.500 mg Inositoli 1.500 mg Lesitiini 1.500 mg Sinkki 6.000 mg Rauta 4.000 mg Mangaani 3.000 mg Kupari 700 mg Jodi 15 mg Molybdeeni 25 mg Koboltti 10 mg Seleeni 10 mg Lesitiinit 1,500mg Piimaa 10,000mg. Annostus ruuan yhteydessä varsat 3-6 kuukautta 30 g/päivä, varsat 7-12 kuukautta 45 g/päivä varsat 12 - ja nuoret hevoset 60 g/päivä. HUOM! Annostusohjeita ei saa ylittää tuoteen korkean D3 vitamiini pitoisuuden vuoksi ja tuote on tarkoitettu vain kasvaville hevosille. Pakkauskoot 1kg ja 3kg jauhe. 1 kg riittää noin 30 päivän annostukseen. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 39,49 €

  Special Price 31,59 €

 • Equipur® Glykan Nivelten ja jänteiden hyvinvoinnille
  EQUIPUR Glygan on täydennysrehu hevosille joka ylläpitää nivelten ja jänteiden liikkuvuutta ja hyvinvointia. Laadukas ravintolisä sisältää ainutlaatuisen ja tehokkaan yhdistelmän, vihersimpukkaa (green-lipped New Zealand mussel extract) kondroitiinia, piimaata, Devil's claw -juuriuutetta, Omega-3 rasvahappoja, inkivääriä, MSM sekä yrttejä, vitamiineja, hivenaineita. Glykanin säännöllinen käyttö edistää nivelten ja tukikudosten liikkuvuutta, vähentää jäykkyyttä ja laskee turvotusta. Helpottaa nivelkipua ja edistää kudosten uusiutumista ja toimintakykyä. Suositellaan erityisesti kilpahevosille osana lihashuoltoa sekä nivelrikon oireiden helpottamiseen tai akuutin jännevamman tukihoitona. Koostumus: Vihersimpukka 20% (green-lipped New Zealand mussel extract), yrttiseos 15%(pajunkuori, koivu, Arnica, nokkonen, kamomilla Devil's claw), kondroitiinisulfaatti 10%, MSM 6%, inkivääri, pellavansiemen, pellavaöljy. Ravinneanalyysi: Raakavalkuainen 20,1% Raakarasva 7,4% Raakakuitu 6,1% Hehkutusjäännös 19,0% Rikki 2,7% Natrium 1,0% Omega-3 rasvahapot 2,8%. Per kg: E-vitamiini 16.000 mg, C-vitamiini 16.000 mg, Rauta 8,300 mg, Jodi 7 mg, Koboltti 4 mg, Kupari 1,300 mg, Mangaani 6,700 mg, Sinkki 8,300 mg, Molybdeeni 17 mg, Seleeni 17 mg, DL-metioniini 10.000 mg, Piimaa 30.000 mg. Käyttöohje Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 10g päivässä Hevoset (500 kg): 30g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Korkeiden hivenainepitoisuuksien vuoksi päiväannosta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Vihersimpukan korkeasta pitoisuudesta johtuen on käyttö hyvä aloittaa vähitellen totuttamalla. Suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta. Tuotetta saatavana jauheena ja 1 kg ja 3 kg pakkauksissa. Hinta päivittyy tuotteelle valitun pakkauksen mukaan.

  Normaali hinta: 97,90 €

  Special Price 78,32 €

 • Equipur® Gastral vatsan suojaksi
  EQUIPUR® Gastral Täydennysrehu jonka ainesosat suojaavat mahalaukun limakalvoa ja ylläpitävät hyvää toimintaa ruoansulatuskanavassa. Suositellaan hevosille joilla on havaittu mahahaava tai sen oireita, sekä ennaltaehkäisemään em. oireiden syntyä. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 14,3% Raakarasva 10,9% Raakakuitu 9,5% Raakatuhka 29,7% Magnesium 10,6% Omega-3-rasvahapot 3,9% Koostumus: Yrttisekoitus (orapihlaja, neidonhiuspuu, kamomilla, lakritsi, piparminttu), magnesium-oksidi-, pellava-, kalsiumkarbonaatti, soijapapuproteiinitiiviste, omenauute, pellavaöljy Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 20.000 mg C-vitamiini 40.000 mg Seleeni 10 mg L-tryptofaani 40.000 mg teknologiset lisäaineet Lecithine 20.000 mg C-vitamiini kuten L-askorbiinihappoa, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 Käyttöohje: Annostus per ruokintakerta: Varsat: 5g kerta, (max 30g päivässä) Nuoret hevoset: 10g kerta, (max 60g päivässä) Ponit: 15g kerta, (max 90g päivässä) Hevoset (500 kg): 25g kerta, (max 150g päivässä) Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi antaa 3-4 kertaa päivässä ruokinnan yhteydessä ja käyttöä tulisi jatkaa vähintään 4 viikkoa. Koska tuote sisältää yrttejä ja tryptofaania, suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta.

  Normaali hinta: 48,29 €

  Special Price 38,63 €

 • Equipur® Metabol Aineenvaihdunnalle
  Equipur Metabol on lisäravinne joka tehostaa maksan ja aineenvaihdunnan toimintaa ja auttaa tasapainottamaan maksan mahdollisia toimintahäiriöitä. Tuote sisältää korkealaatuisia aminohappoja, yrttejä, vitamiineja ja hivenaineita. Kilpahevosten ruokavalio sisältää korkeita enegiapitoisuuksia joka on jaettu päivisin 2-3 ruoka-annokseen, näin ruuan kuitujen ja energian suhde on muuttunut ja aineenvaihdunta ja maksa joutuvat kovalle rasitukselle. HUOM! Tuotteen käytön aloituksesta on hyvä neuvotella eläinlääkärisi kanssa, eikä tuotteen yhtäjaksoista käyttöä yli 6 kuukauden ajan suositella. Ravinneanalyysi; Proteiini 11,7 % Rasva 7,1 % Kuitu 9,9 % Tuhka 12,9 % Kalsium 1,5 % Metioniini 1,0 % Per kg: Vitamiini A 1 200.000 I.E. Vitamiini B1 400 mg Vitamiini B2 200 mg Vitamiini B6 200 mg Vitamiini B12 40.000 mcg Vitamiini C 20.000 mg Vitamiini D3 120.000 I.E. Vitamiini E 14.000 mg Koliini 40.000 mg Inositoli 10.000 mg Lesitiini 10.000 mg Nikotiniiniamidi 1.000 mg Foolihappo 700 mg Pantoteenihappo 800 mg Koliini 1.500 mg Inositoli 1.500 mg Lesitiini 1.500 mg Betaine 6.000 mg Foolihappo 1.000 mg Pantoneenihappo 700 mg Annostus ruuan yhteydessä varsat, ponit ja nuoret hevoset 30 g/päivä. Täysikokoiset hevoset (500kg) 50 g/päivä. HUOM! Annostusohjeita ei saa ylittää tuoteen korkean D3 vitamiini pitoisuuden vuoksi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi tuotetta tulee käyttää 3-6 viikon pituisina kuureina. EI JATKUVAAN KÄYTTÖÖN! Tuotetta saatavana jauheena ja 1 kg ja 3 kg pakkauksissa. Hinta päivittyy valitun pakkauskoon mukaan.

  Normaali hinta: 62,59 €

  Special Price 50,07 €

 • Equipur® Racepower - lisää suorituskykyä
  EQUIPUR® Racepower, aktivoi rasva- ja lihassolu- aineenvaihduntaa estäen maitohappojen muodostumista ja turvaten lihasten hapen ja energian saannin. Pitkäaikainen parantava vaikutus hevosen suorituskykyyn. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 33,7% Raakarasva 5,2% Raakakuitu 2,8% Raakatuhka 11,3% Kalium 1,4% Kalsium 0,7% Magnesium 0,7% Fosfori 0,4% Natrium 0,2% Lysiini 3,2% Arginiini 2,0% Treoniini 1,0% Kystiini 0,5% Metioniini 0,5% Omega-3-rasvahappoja 1,0% Koostumus: Soijapapuproteiinitiiviste, kuumennettu vilja, hiivauute (MOS), banaani jauho (karkea), magnesium fumaraatti, kuivahiiva, pellavansiemenjauho, maissitärkkelys Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 20.000 mg B6-vitamiini 1,000 mg C-vitamiini 10.000 mg L-karnitiini 37,500 mg Rauta 6,000 mg Jodi 15 mg Kupari 800 mg Sinkki 1.000 mg Seleeni 10 mg L-lysiiniä 16.000 mg Ruuansulatusta edistävät: Saccharomyces cerevisiae 10 x 10E10 KBE B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, C-vitamiini kuten L-askorbiinihappo, E1 rauta-aminohappo hydraatti, E2 kaliumjodidi, E4 kupari aminohappo hydraatti, E6 sinkki aminohappo hydraatti, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu Seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399, 4b1702 Saccharomyces cerevisiae (NCYC Sc 47) Käyttöohje: Urheiluponit: 70g päivässä Urheiluhevoset (500 kg): 100g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voidaan annostus 1 ½ kertaistaa 3 päivää ennen suoritusta ja suorituspäivänä. On suositeltavaa jatkaa käyttöä koko kilpailukauden. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Ei dopingvaroaikaa. Pakkauskoot: Jauhe 1kg ja 3kg, hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 39,49 €

  Special Price 31,59 €

 • Equipur® Vitafit Antioksidantteja
  EQUIPUR Vitafit® Sisältää hevoselle tärkeitä solun suojavitamiineja, aminohappoja ja sinkkiä, suojaamaan ja vahvistamaan liikuntaelimistöä ja immuunijärjestelmää. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 5,8% Raakarasva 7,6% Raakakuitu 1,9% Raakatuhka 7,3% Kalsium 0,7% Natrium 0,2% Koostumus: Dekstroosi, kaurahiutalejauho Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 60.000 mg C-vitamiini 160.000 mg Beetakaroteeni 5.000 mg Seleeni 30 mg Sinkki 4.000 mg L-lysiiniä 5.000 mg DL-metioniini 5.000 mg C-vitamiini kuten L-askorbiinihappoa, E6 sinkki aminohappojen hydraatti, 3b8.12 luonnonmukaisesti tuotettu seleeni Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 Käyttöohje: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 15g päivässä Hevoset (500 kg): 25g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Seleenipitoisuudesta johtuen päiväannosta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Ei doping varoaikaa. Pakkauskoot Jauhe 1kg ja 3kg. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 42,79 €

  Special Price 34,23 €

 • Equipur® Skin Ihon Parhaaksi

  Ravintolisä Skin hevoselle sisältää oikeassa suhteessa kaiken mitä hevosesi hyvinhoidettu iho ja karvapeite tarvitsee. Tuotteen sisältämät yrtit ja vitamiinit yhdessä vahvistavat ihoa ja tasapainottavat aineenvaihduntaa edistäen karvan kasvua. Tämä ainutlaatuinen tuote stimuloi karvan kasvua, vähentää ihoärsytystä, on anti-allegisoiva, hillitsee kutinaa ja hyönteisten pistojen aiheuttamaa ärsytystä, edistää ihosolujen uudistumista, edistää haavojen ja rupien paranemista ja mikä tarkeintä, hillitsee kesäihottuman oireita tehokkaasti.
  Ravinneanalyysi; Proteiini 6,7 % Rasva 6,1 % Kuitu 4,4 % Tuhka 31,3 % Kalsium 2,5 % Metioniini 1,0 % Magneesium 0,1 % Rikki 1,3 % Per kg: Vitamiini A 400.000 I.E. Vitamiini B2 300 mg Vitamiini C 20.000 mg Vitamiini E 10.000 mg Koliini 1.000 mg Biotiini 300.000 mg Rauta 2.000 mg Sinkki 2.000 mg Kupari 400 mg Diatomiitti 160.000 mg
  Akuuteissa ihoärsytyksissä yhtäjaksoista käyttöä suositellaan kunnes oireet ovat selvästi helpottuneet tai vähintään 3-6 viikon ajan. Ennaltaehkäisevästi tuotteen käyttö, erityisesti kesäihottumaisilla hevosilla, tulee aloittaa 2-3 viikkoa ennen laidunkauden alkua.
  Annostus ruuan yhteydessä varsat, ponit ja nuoret hevoset 30 g/päivä. Täysikokoiset hevoset (500kg) 50 g/päivä.
  HUOM! Annostusohjeita ei saa ylittää tuoteen korkeiden hivenainepitoisuuksien vuoksi.
  Pakkauskoot 1kg ja 3kg jauhe. 3kg riittää noin 60 päivän annostukseen täysikokoiselle (500kg) hevoselle.

  Normaali hinta: 68,97 €

  Special Price 55,18 €

 • Equipur® Kylmägeeli
  Tehokas väritön kylmägeeli joka viilentää jänteitä, lihaksia, nivelsiteitä ja neveliä rasituksen jälkeen. Geeli hierotaan huolellisesti halutulle hoito-alueelle, jaloissa pinteleiden käyttö tehostaa tuotteen vaikutusta. Kokeile myös ratsastuksen jälkeen kainaloihin ja satulavyön kohdalle. HUOM! Älä levitä tuotetta rikkoutuneelle iholle tai haavoihin. EQUIPUR - Kühlgelin käyttö ei ole kielletty antidopingsäännösten mukaan ja se siältää seuraavia vaikuttavia aineita: Piparminttuöljy - edistää verenkiertoa ja vähentää tulehdusta Eucalyptusöljy - virkistää verenkiertoa ja on lievästi desinfioiva Mentoli - viilentää ja lievittää kipua ja kutinaa Alkoholi - jäähdyttää pintaa ja desinfioiva vaikutus. Pakkauskoko 500g.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 14,32 €

 • Equipur® Amino Lihaksistolle

  Täydennysrehu hevosille joka sisältää hevosen elimistölle tärkeitä aminohappoja. Aminoa suositellaan käytettäväksi kilpahevosilla edesauttamaan lihastenkasvua, varsoille edistämään luuston ja lihasten kehittymistä ja seniorihevosille tukemaan lihaskunnon ylläpitoa ja parantamaan aineenvaihduntaan. Siitoskäytössä olevien tammojen maidonerityksen tukemiseen ja orien spermantuotannon luonnolliseen ylläpitoon tuotteessa olevan lysiinin ansiosta. Aminon avulla voidaan vaikuttaa myös vastustuskyvyn lisääntymiseen ja loukaantumisten ennaltaehkäisyyn.

  Ravinneanalyysi; Proteiini 57,7 % Rasva 0,5 % Kuitu 0,2 % Tuhka 31,2 % Kalsium 8,0 % Lysiini 35,0 % Metioniini 18,0 % Kysteiini 3,5 % Per kg: Diatomiitti 130 000 mg

  HUOM! Pysyvien muutosten aikaan saamiseksi tuotetta tulee käyttää vähintän 6 viikon kuureina, parhaan tuloksen varmistamiseksi tuotetta tulee käyttää yhtäjaksoisesti. Annostus ruuan yhteydessä 50 g/päivä aikuiset hevoset (500 kg) ja 25 g/päivä varsat, nuoret hevoset ja ponit.

  Normaali hinta: 42,79 €

  Special Price 34,23 €

 • Equipur® Biotin Plus Tab karvalle ja kavioille
  Biotiinia sisältävä kätevä tablettimuoitoinen ravintolisä johon lisätty myös B6 vitamiinia, sinkkiä ja kuparia. Näiden vaikuttavien aineiden yhteisvaikutuksena ihosolut uudistuvat ja karva tulee kestävämmäksi. Biotiini edistää kavion kasvua ja parantaa sarveisaineen laatua tekemällä kavioista lujat ja kestävät. Biotin Plus ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 10,9% Raakarasva 0,7% Raakakuitu 0,6% Raakatuhka 4,6% Kalsium 0,2% Natrium 0,1% Sulphur 5,0% Tabletti ravintoainekoostumus Raakavalkuainen 16,5% Raakarasva 2,8% Raakakuitu 2,5% Raakatuhka 6,8% Kystiini 2,5% Koostumus/ Innehållet: Peruna-tärkkelys, dekstroosi, rehu-sokeri, pellavaöljy Ravitsemukselliset lisäaineet: Biotiini 2.500.000 mcg = 2.500 mg B6-vitamiini 2.000 mg Kupari 1.500 mg Sinkki 15.000 mg DL-metioniini 75.000 mg Biotiinia D-(+)-biotiinia, B6-vitamiini kuten pyridoksiinihydrokloridi, E4 kupari aminohappo hydraatti, E6 sinkki aminohappo hydraatti. Käyttöohje/ Bruksanvisning: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: ½ tablettia päivässä Hevoset (500 kg): 1 tabletti päivässä Tabletti voidaan antaa sellaisenaan, kuten makupalana. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää vähintään 6kk, tai 3kk kuurina kaksi kertaa vuodessa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Pakkauskoot 200g /50 tablettia ja 400g /100 tablettia

  Normaali hinta: 43,89 €

  Special Price 35,11 €

 • Equipur® Knobletten Luonnollista Suojaa Hyönteisiltä Hevoselle

  Täydennysrehu hevoselle joka sisältää tarkasti valitun sekoituksen yrttejä ja vitamiineja vahvistamaan elimistön omaa puolustusta hyönteisiä vastaan ja tukemaan ruuansulatusta. Sopii myös erityisesti kesäihottumaisten hevosten suojaukseen ja hoitoon!
  VINKKI! Tuotteen parhaan tehon varmistamiseksi sen käyttö tulisi aloittaa jo ennen ensimmäisten hyönteisten ilmaantumista ja jatkaa läpi koko hyönteiskauden.
  Tuotteen maksimaalinen teho saavutetaan noin kahden viikon kuluessa käytön aloittamisesta.

  Normaali hinta: 65,89 €

  Special Price 52,71 €

 • Equipur® Bronchialkräuter Hengitysteille

  Equipur® Bronchialkräuter on hengitysteiden hyvinvointia edesauttava täydennysrehu hevosille ja poneille joka sisältää 14 tarkoin valittua ja toisiaan täydentäviä ja tukevia yrttejä mm. timjamia, nokkosta, anista ja kuusenkerkkää. Yrttien eteeriset öljyt vahvistavat luontaista vastustuskykyä ja ehkäisevät bakteereja jolloin hengitysteiden tulehdusriski vähenee. Tuotteen tanniinit ja flavonoidit parantavat hevosen hapenottokykyä, vähentävät ärsytystä ja parantavat liman eritystä ja poistumista hengitysteistä.

  Ravintoainekoostumus
  Raakavalkuainen 15,9%
  Raakarasva 5,6%
  Raakakuitu 16,4%
  Raakatuhka 9,9%
  Natrium 0,1%

   Koostumus
  Yrttisekoitus (nokkonen, leskenlehti, marsmallow, fenkoli, anis, lakritsi juuri, kuusen neulasia, ribwort, elder kukka, timjami, johanneksen pod, Islannin jäkälä, kuusen verso, tammen kuori).

  Käyttöohje
  Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 30g päivässä
  Hevoset (500 kg): 50g päivässä

  Yrttisekoituksena 1kg ja 3kg pakkauksina.
  Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Yrttisekoituksille suositellaan 48 tunnin varoaikaa ennen kilpailusuoritusta.

  Normaali hinta: 26,29 €

  Special Price 21,03 €

 • Equipur® Calcin luuston hyvinvoinnille
  Ravintolisä turvaamaan riittävää kalsiumin saantia. Kalsiumin ja D3-vitamiimin saanti on erityisen tärkeää kantaville ja imettäville tammoille sekä kasvaville varsoille. Vanhoille hevosille osteoporoosin ehkäisyyn. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 0,1% Raakarasva 0,1% Raakakuitu 0,3% Raakatuhka 36,5% Kalsium 12,0% Fosfori 4,2% Natrium 0,1% Koostumus Kalsiumglukonaatti, dekstroosi, dikalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti Ravitsemukselliset lisäaineet: D3-vitamiini 50,000 I.E E671 D3-vitamiinia Käyttöohje/ Bruksanvisning: Varsat, nuoret hevoset ja ponit: 25g päivässä, oriit ja urheiluhevoset: 50g päivässä Tammat: 100g päivässä Annetaan perusruokinnan yhteydessä. Parhaan tuloksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää pidemmän aikaa. Jatkuva käyttö ei aiheuta ongelmia ja on hyödyllistä. Annostusta ei tulisi yli kaksinkertaistaa. Pakkauskoot 1kg ja 3kg. Hinta päivittyy valitun koon mukaan.

  Normaali hinta: 32,89 €

  Special Price 26,31 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2