Eskadron

Tuotteet 1-24 / 190

Eskadron on ratsastavan maailman kaikkien tuntema klassikkomerkki. Saksalaisten huippuratsastajien kehittämän merkin tuotteet tunnetaan laadukkuudesta, käytännöllisyydestä ja ajanmukaisuudesta. Eskadron tarjoaakin yhden parhaista hevostarvikekattauksista maailmassa.

Jatkuvan tuotekehityksen, käyttäjäkokemusten perusteella ohjautuvan suunnittelun ja teknisten sekä tyylillisten yksityiskohtien hiomisen ansiosta Eskadronin tuotteet vastaavat vaativimmankin ratsastajan odotuksia. Erilaisten suojien, loimien, riimujen, satulahuopien ja monenlaisten tallitarvikkeiden lisäksi yritys valmistaa rajatusti tuotteita myös koirille.

Perusmalliston lisäksi Eskadron julkaisee vuosittain kaksi kausimallistoa, jotka tarjoavat upeita, yhteensopivia tekstiilejä hevosille kulloisissakin sesonkiväreissä.

 • Eskadron DOOR GATE karsinaan

  .Eskadronin logollinen verho karsinan oveen, säädettävä leveys ja pikalukot.

  Robust polypropylene upper fabric; functional mounting system; adjustable carabiner girths; measurements: 95cm x 50cm

  Normaali hinta: 60,90 €

  Special Price 30,45 €

 • Eskadron Talliloimi Procomfort
  Eskadronin paras ProComfort tallitoppaloimi jossa etuosan kiinnitys on mietitty täysin uusiksi. Kestävä Polytex pintamateriaali ja ja hengittävä Molton-puuvillavuori takaavat hyvän lämmönsäätelyn. Vaativaan käyttöön suunnitellun loimen etuosan suunnitteluun on kiinnitetty eritystä huomiota ja sen on kauttaaltaan vuorattu hiertämättömällä ja pehmeällä mikrokuitukankaalla joka voidaan kääntää suojaamaan myös kaulan ja loimen väliin. Loimessa myös hyvät ristivyöt ja häntäremmi.

  Värit navy ja ruskea coffee. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 164,37 €

  Special Price 131,50 €

 • Eskadron Start Number Pocket lähtönumerot
  Eskadronin tarrakiinnitteiset lähtönumerot satulahuopaan.

  Normaali hinta: 20,85 €

  Special Price 16,68 €

 • Eskadron BANDAGE BAG pintelikassi
  genius bag perfectly fitting for 3 sets of bandages or horse boots

  Normaali hinta: 19,98 €

  Special Price 15,98 €

 • Eskadron FLEXISOFT AIR jännesuojat
  dynamic look; perfect function; maximum safety; perforated neoprene ensures optimal air circulation; mesh protected air channels in the outer shell; reinforced TPE outer shell; specially moulded ergot area; flexisoft zone for optimal freedom of movement; elastic button closure system

  Normaali hinta: 102,38 €

  Special Price 81,90 €

 • Eskadron Karsinaverho
  Eskadronin style karsinaverho perusväreissä ja hyvillä kiinnitysmahdollisuuksilla. Oikeassa yläkulmassa logobrodeeraus. Koko 190x150cm.

  Normaali hinta: 51,42 €

  Special Price 41,14 €

 • Eskadron Pesupussi Suojille
  Kätevä pesupussi suojille ja pinteleille joka suojaa tarrat takertumasta muihin pestäviin konepesun aikana.

  Normaali hinta: 7,67 €

  Special Price 6,14 €

 • Eskadron Cross Country Jännesuojat Etujalkoihin
  Eskadronin Flexisoft Cross Country jännesuojat etujalkoihin jotka suunniteltu kovaan käyttöön tarjoten parhaan mahdollisen suojan. TPE-polymeeri suojaa jänteitä iskuilta ja pehmeä neopreeni vuoraus tekee suojista miellyttävät käytössä. Kiinnitys tarroilla ja varmennus vielä nepparilla. Koko Full, useita värejä.

  Normaali hinta: 84,84 €

  Special Price 42,42 €

 • Eskadron fleecepintelit
  Eskadronin laadukkaat fleecepintelit logollisilla tarroilla. Pintelin pituus noin 3,5m ja leveys 11cm. Pakkauksessa 4 kpl pinteleitä. Paljon värejä.

  Normaali hinta: 36,90 €

  Special Price 18,45 €

 • Eskadron Next Generation riimu Vintage
  Eskadron Next Generation sarjan upeat uusi topattu nailonriimu jossa hienot niitikoristeet.  Riimussa säätö niskahihnassa ja reilu säätövara myös turvan alta ja hyvät painetta tasaavat toppaukset. Erittäin kestävä laaturiimu jossa hienot mattapintaiset soljet ja Next Generation printti turvan päällä. Koot Pony- X-Full.

  Normaali hinta: 41,95 €

  Special Price 20,98 €

 • Eskadron Tallitoppaloimi Nylon Kaulakappaleella 500g

  Eskadronin hyvä perustoppis kaulakappaleella talliin. Loimen materiaali on kiiltävä nailon joka on helppo pitää puhtaana ja loimessa on 500g vanutoppaus. Loimessa on erinomaiset ristivyöt ja säädettävät pikalukolliset soljet edessä. Koot 125-165 cm.

  Normaali hinta: 189,95 €

  Special Price 151,96 €

 • Eskadron Talliloimi Procomfort 360g
  Eskadronin paras ProComfort talliloimi jossa etuosan kiinnitys on mietitty täysin uusiksi. Kestävä Polytex pintamateriaali ja lämmin 360g toppaus sekä hengittävä Molton-puuvillavuori takaavat hyvän lämmönsäätelyn. Ammattilais käyttöön suunnitellun loimen etuosan suunnitteluun on kiinnitetty eritystä huomiota ja sen on kauttaaltaan vuorattu hiertämättömällä ja pehmeällä mikrokuitu kankaalla joka voidaan kääntää suojaamaan myös kaulan ja loimen väliin. Loimessa myös hyvät ristivyöt ja häntäremmi. Värit navy ja coffee.  Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 211,41 €

  Special Price 169,13 €

 • Eskadron Kaulakappale 1680d
  Vedenpitävä kaulakappale karvapeitettä säästävällä nailon vuorella ja tarrakiinnityksillä 1680D ulkoloimiin. Väri Coffee. Koot M-XL.

  Normaali hinta: 60,00 €

  Special Price 30,00 €

 • Eskadron REGULAR korvahuppu
  Eskadronin perinteinen korvahuppu jossa elastiset korvasuojat. Koot pony ja full. VINKKI! Yhdistä saman sävyiseksi setiksi Eskadronin satulahuopien ja pintelien kanssa. crocheted fly protection for the head; elastic jersey ears

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 20,76 €

 • Eskadron ZIPNECK sadeloimi ratsastukseen

  Eskadronin todella käytännöllinen kevyt vuoreton sadeloimi jossa kiinteässä kaulakappaleessa vetoketjukiinnitys sekä tarrat. Kaulakappaleen molemmilla sivuilla Eskadron tekstipainatus. Läpiviennit jakustimille joten loimen kanssa voi hyvin ratsastaa. Sopii hienosti mukaan kilpailuihin ja on korvaamaton apua sateen sattuessa. Koot 125cm-165cm.

  • ingenious rain sheet for showers which come by surprise
  • waterproof
  • neckpiece can be closed at the front by means of a strong zip
  • no lining
  • very light and easy to handle
  • special cut with space for the saddle and stirrup slits
  • ideal for horse shows
  • tail strap and striking Eskadron print
  • rug can be stored in the bag which is integrated in its tail flap, when not in use

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 71,96 €

 • Eskadron Bootsit Lammfell
  Arjen luksusta ovat Eskadronin synteettistä nahkaa olevat bootsit joissa aitoa lampaankarvaa oleva pehmuste. Koot S-XXL.

  Normaali hinta: 58,90 €

  Special Price 47,12 €

 • Eskadron Bootsit Synthetic Leather
  Eskadronin klassikko on erittäin kestävät neopreenilla (5,5 mm) vuoratut bootsit joiden pinta on kestävää synteettistä nahkaa. Helpot pitää puhtaana ja tyylikäs ulkonäkö. Koot S-XXL.

  Normaali hinta: 41,90 €

  Special Price 20,95 €

 • Eskadron LB Jännesuojat Takajalkoihin

  Suosituista Ludger Beerbaumin jännesuojista matala versio eli ns. tekniikkasuoja takajalkoihin. Suojien materiaali on hyvin iskuja vaimentavaa TPE-polymeriä ja niissä on neopren vuoraus. Kiinnitys tarroilla joissa koristeena Eskadron logo. Useita värejä. Yhdistä saman sarjan etujalan jännesuojiin. Koko Full.

  Normaali hinta: 48,90 €

  Special Price 24,45 €

 • Eskadron Neoprenbootsit
  Laadukkaat Eskadronin neopren (12 mm) bootit joiden kiinitys kahdella logollisella tarralla. Väreinä musta ja ruskeat sekä koot S-XXL.

  Normaali hinta: 27,50 €

  Special Price 22,00 €

 • Eskadron Prodressage Takajalkoihin
  Näissä Eskadronin takajalan neopreen suojissa on kiinnitetty erityistä huomiota liikkumisen vapauteen jo suojan muotoilussa. Tukeva neopreeni asettuu jalkaa vasten optimaalisesti. Kiinnitys tarroilla. Koko Full. Värit musta ja valkoinen.

  Normaali hinta: 91,90 €

  Special Price 45,95 €

 • Eskadron Training Boots Hivutussuojat Etujalkoihin

  Perinteiset Eskadron hivutusuojat TPE-polymeeriä ja paksua neopreeniä etujalkoihin. Kestävät , mukavat suojat päivittäiseen käyttöön vaikka pinteleiden sijaan. Kiinnitys joustavilla tarroilla.Monta väriä ja kaikki koot pony - extra full.

  Normaali hinta: 47,95 €

  Special Price 23,98 €

 • Eskadron Training Boots Hivutussuojat Takajalkoihin

  Perinteiset Eskadron hivutusuojat TPE-polymeeriä ja paksua neopreeniä takajalkoihin. Kestävät ja mukavat suojat päivittäiseen käyttöön.
  Monta väriä ja kaikki koot pony-extra full.

  Normaali hinta: 51,95 €

  Special Price 25,98 €

 • Eskadron ANTI SLIP PAD satulanalusta

  Eskadronin laadukas liukueste satulan alle jonka voit vaikka itse leikata haluamaasi muotoon. Tämä alusta ei kerää lämpöä ja ohuena säilyttää hyvän kontaktin hevosen ja ratsastajan välillä. Valmistettu laadukkaasta reijitetystä solukumista. Musta väri.

  perforated cellular rubber pad; prevents slipping of the saddle; slim design, means the rider remains in close contact with the horse; no heat accumulation

  Normaali hinta: 49,45 €

  Special Price 39,56 €

  Tilapäisesti loppu

 • Eskadron PRO BALANCE PAD satulanalusta

  Eskadronin innovaatio on kaksiosainen tarroilla säädettävä kiilaromaani satulan alle joka jättää myös selkärangan vapaaksi. Kaksiosainen romaani on valmistettu laadukkaasta solukumista. Väri musta ja full koko.

  Balancing saddle pad; consists of two seperate cellular rubber halves; connected by 4 individually adjustable velcro fastenings; individually adjustable width of the pad channel; anti slip celluar rubber underside; optimal feedom for the spinous processes; minimal height 0.5 cm rises to 2.5 cm

  Normaali hinta: 68,15 €

  Special Price 54,52 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5