Euro-Star

Tuotteet 1-24 / 208

Euro-Star-merkin 1959 perustanut Hans Gotzens oli aikansa pioneeri ja visionääri. Yrityksen alkuajoista lähtien Euro-Star on etsinyt, soveltanut ja kokeilut uusia materiaaleja, malleja, ideoita ja toiminnallisuuksia tarkoituksenaan luoda uudenlaisia innovaatioita ja entistä parempia tuotteita ratsastajien sekä hevosten käyttöön.

Yritys valmistaa laadukkaita asuja ja asusteita naisille, miehille ja lapsille sekä tekstiilejä hevosille. Suunnittelun lähtökohtia ovat toiminnallisuus, tekniset yksityiskohdat, käytettävyys ja tyylikkys. Euro-Star on esitellyt ratsastajille useita edistyksellisiä innovaatioita, jotka parantavat esimerkiksi tuotteiden istuvuutta ja ratsastustuntumaa.

Tänäkin päivänä Euro-Star omistautuu työlleen perustajansa tavoin: intohimoisesti. Mallistosuunnittelun tavoitteena on täydellinen hevosen ja ratsastajan muodostama tiimi – niin tekstiilien kuin toiminnallisuudenkin kannalta. Tämä tinkimätön ote työhön on nostanut Euro-Starin yhdeksi maailman johtavista hevosurheilubrändeistä.

 • Belt Boston
  Euro-Star

  Normaali hinta: 43,00 €

  Special Price 34,40 €

 • Blanket Comfortex
  222,34 €
 • Boots Set of 4 pieces
  Euro-Star

  Normaali hinta: 56,10 €

  Special Price 44,88 €

 • Easy Rider ratsastushousut Felisa Denim Full
  Easy Rider by Euro-Star ratsastusfarkut kokopaikoilla naisille. Todella trendikäs malli jossa bling-bling koristeet taskuissa ja kivipesty used look. Todella pehmeä ja joustava farkkukangas 95% puuvilla ja 5% elastaania. Mustat joustavat keinomokkaiset kokopaikat ja mukava saapaslahje. Koot 34-46 sekä pitkällä lahkeella 72-88 (36-44). Kuvasta poiketen kokopaikka on mustaa keinomokkaa.
  147,00 €
 • Easy Rider ratsastushousut Felisa Denim Knee Grip
  Easy Rider by Euro-Star ratsastusfarkut grip-polvipaikoilla naisille. Trendikäs malli jossa bling-bling koristeet taskuissa ja kivipesty used look. Todella pehmeä ja joustava farkkukangas 95% puuvilla ja 5% elastaania. Mukava saapaslahje. Koot 34-46 sekä pitkällä lahkeella 72-88 (36-44).
  142,00 €
 • Easy Rider ratsastushousut Felisa Knee Grip
  Easy Rider by Euro-Star ratsastushousut grip-polvipaikoilla ja upeilla strassi koristeilla. Uusi malli ja edistyksellinen Mega Tex (93% NYLON - 7% SPANDEX) materiaali joka on vettä ja likaa hylkivä, hengittävä sekä kosteutta iholta pois siirtävä. 4 suuntaan joustava kangas on mukava käytössä ja sisäpinnaltaan pehmeä. Silikooninen grip-kokopaikka tuo hyvän kitkan ja pidon satulaan. Taskuissa printti joka koristettu upeasti strasseilla sävy sävyyn. Kontrastiväriset tikkaukset ja lycra-saapaslahje. Sininen väri ja myös valkoinen kisahousuksi. Koot 34-46 normaalilahkeella ja 72-88 (36-44) pidemmällä lahkeella. Kuvissa sama malli kokopaikoilla.
  142,00 €
 • Easy Rider ratsastushousut Zohra Diamond Full
  Easy Rider by Euro-Star ratsastushousut kokopaikoilla. Mukava materiaali ja keinomokkaiset kokopaikat ja ns. saapaslahkeet ilman tarroja, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Taskuissa hillityt koristekivet sekä kontrastitikkaukset. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88, huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.
  112,00 €
 • Euro-Star satulahuopa Crystal
  Euro-Starin kauniisti tikattu satulahuopa jossa koristeena kristallinauha, koristepunokset ja brodeeraus. Hyvässä huovassa edistyksellinen iskuja vaimentava (ASF) vanutäyte sekä nopeasti kuivuva tekninen Dry Tex vuori.Omat anatomisesti muotoillut mallit yleis- ja estesatulaan. Ajankohtaisissa kausiväreissä. Kiinnitys satulaan tarroilla. Koko Full.

  Normaali hinta: 78,90 €

  Special Price 63,12 €

 • Euro-Star satulahuopa Excellent 161
  Euro-Starin kauniisti tikattu Exelent sarjan satulahuopa kausiväreissä. Huovassa edityksellinen Iskuja vaimentava vanutäyte sekä nopeasti kuivuva tekninen Dry Tex vuori. Kauniit koristepunokset ja brodeerattu logo. Hyvät anatomisesti muotoillut mallit koulusatulaan sekä yleis- ja estesatulahuopa, jopa 9 kivaa väriä! Yhdistä saman sarjan pinteleihin ja korvahuppuun. Koko full.

  Normaali hinta: 72,20 €

  Special Price 57,76 €

 • Euro-Star Baseballcap 161
  Euro-Starin puuvillainen lippis kesävärissä brodeerauksella. Yksi säädettävä koko.

  Normaali hinta: 24,00 €

  Special Price 19,20 €

 • Euro-star collegetakki Felia
  Euro-starin erittäin tekninen ja urheilullinen takki, jossa yhdistyy hupparin ja takin ominaisuudet. Materiaali pehmeää fleecemäistä neuloskangasta ja yksityiskohdat softshellia. Takissa korkea kaulus sekä huppu.
  148,40 €
 • Euro-star collegetakki Gertje
  Euro-starin naisten collegetakki, jossa pystyynnostettavat kaulukset sekä kaksi vetoketjullista taskua. Takin materiaali erittäin hengittävää ja urheiluun soveltuvaa 40% polyesteria, 35% villaa ja 25% puuvillaa. Takin kauluksessa ihana tekokuituinen villavuori. Hihojen sisäsyrjään ja kylkiin on käytetty verkkokangasta hengittävyyden takaamiseksi.
  95,30 €
 • Euro-Star collegetakki Grace
  Euro-Starin lämmin ja ihana collegetakki tekoturkiksella ja norjalaiskuvioisilla yksityiskohdilla.
  102,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star collegetakki Jette
  Euro-Starin sporttinen collegetakki pystykauluksella puuvillasekoitetta. Pehmeä ja hengittävä takki jossa kivat kontrastiväriset yksityiskohdat. Vetskaritaskut ja kaksitievetoketju. Kausivärit ja koot XXS-XXL.

  Normaali hinta: 73,00 €

  Special Price 58,40 €

 • Euro-Star fleeceliivi Kaley
  Euro-Starin ultrapehmeä fleeceliivi vetoketjutaskuilla ratsastukseen ja vapaa-aikaan. Lämmin teddyvuori.
  72,90 €
 • Euro-Star fleecepintelit Excellent 145
  Euro-Starin Excellent sarjan värien kanssa yhteensopivat fleecepintelit, Yhdistä sämän sarjan huopiin ja korvahuppuihin. Pituus 4 m ja leveys 12 cm, setissä tarrakiinnitteisiä pinteleitä 4 kpl.
  38,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star fleecepintelit Excellent 161
  Euro-Star hyvät fleecepintelit Excellent-sarjan väreissä. Näyttävät logot ja kiinnitystarrat. Yhdistä saman sarjan satulahuopaan! Pintelin leveys 12cm ja setissä 4 kpl.

  Normaali hinta: 46,80 €

  Special Price 37,44 €

 • Euro-Star fleecepintelit Lacy
  Euro-Starin fleecepintelit tyylikkäällä hopeisella kirjailulla ja tarrakiinnityksellä. Yhdistä saman sarjan huopaan ja korvahuppuun.
  42,90 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star fleecepintelit Lotus
  Euro-Starin kauniit kimaltavalla Lotus brodeerauksella koristetut fleecepintelit tarrakiinnityksellä. Leveys 12cm ja toimitetaan 4 kappaleen setissä. Ihanat kausivärit. Yhdistä saman sarjan satulahuopaan ja korvahuppuun!

  Normaali hinta: 44,90 €

  Special Price 35,92 €

 • Euro-Star fleecepintelit Tempi
  Euro-Star 4 fleece bandages made of high quality anti-pilling micro fleece . With Secure-Velcro fastening. Including bag. 100% Polyester

  Normaali hinta: 35,30 €

  Special Price 28,24 €

 • Euro-Star fleecetakki Karina
  Euro-Starin lämmin ja pehmeä fleecetakki joka suunniteltu ulkökäyttöön. Sporttinen malli jossa pystykaulus, vetskaritaskut ja ihanan pehmeä teddy-vuoraus. Kaksitievetoketju helpottaa takin ratsastuskäyttöä. Hyvät perusvärit ja upea punainen beaujolais. Koot XS-XXL.
  82,90 €
 • Euro-Star fleecetakki Karina Black
  Euro-Starin lämmin ja pehmeä fleecetakki joka suunniteltu ulkökäyttöön. Sporttinen malli jossa pystykaulus, vetskaritaskut ja ihanan pehmeä teddy-vuoraus. Kaksitievetoketju helpottaa takin ratsastuskäyttöä. Hyvät perusvärit ja upea punainen beaujolais. Koot XS-XXL.

  Normaali hinta: 82,90 €

  Special Price 61,95 €

 • Euro-Star fleecetakki Valeska
  Euro-Starin tyylikäs ja sporttinen fleecetakki kontrastiyksityiskohdilla.
  102,90 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5