Euro-Star Reitmoden

Tuotteet 1-24 / 252

Euro-Star Reitmoden Euro-Star-merkin 1959 perustanut Hans Gotzens oli aikansa pioneeri ja visionääri. Yrityksen alkuajoista lähtien Euro-Star on etsinyt, soveltanut ja kokeilut uusia materiaaleja, malleja, ideoita ja toiminnallisuuksia tarkoituksenaan luoda uudenlaisia innovaatioita ja entistä parempia tuotteita ratsastajien sekä hevosten käyttöön. Yritys valmistaa laadukkaita asuja ja asusteita naisille, miehille ja lapsille sekä tekstiilejä hevosille. Suunnittelun lähtökohtia ovat toiminnallisuus, tekniset yksityiskohdat, käytettävyys ja tyylikkys. Euro-Star on esitellyt ratsastajille useita edistyksellisiä innovaatioita, jotka parantavat esimerkiksi tuotteiden istuvuutta ja ratsastustuntumaa. Tänäkin päivänä Euro-Star omistautuu työlleen perustajansa tavoin: intohimoisesti. Mallistosuunnittelun tavoitteena on täydellinen hevosen ja ratsastajan muodostama tiimi – niin tekstiilien kuin toiminnallisuudenkin kannalta. Tämä tinkimätön ote työhön on nostanut Euro-Starin yhdeksi maailman johtavista hevosurheilubrändeistä.
 • Euro-Star ratsastushousut Enie FullGrip
  Euro-Starin Enie ratsastushousut silikonisilla fullgrip-kokopaikoilla. Euro-Star Enie on mukava uusi malli jossa leveä vyötärönauha kahdella napilla sekä näyttävät kontrastivetskarit edessä. Kontrastiväriset tikkaukset ja kontrastipaikat viimeistelevät ulkokonäön. Laadukkaiden housujen materiaali on hengittävä ja joustava 67% puuvilla, 26% polyamidi ja 7% elastaani. Erittäin hyvän kitkan omaavat fullgrip-kokopaikat ja toimiva flex- saapaslahje. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88, huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 179,90 €

  Special Price 143,92 €

 • Euro-star Ratsastushousut Laura Softshell Kontrast
  Euro-Starin Laura mallista softshell-ratsastushousut talviratsastukseen kontrastivärisillä kokopaikoilla. Vettähylkivä ja tuultapitävä winter softshell joka on mukava, elastinen ja lämmin. 3/4 McCrown-kokopaikat ja Flex- saapaslahkeet, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Hienot kontrastitikkaukset sekä bling-bling koristekivet takataskuissa tekee housuista näyttävät. Laadukas materiaali 49% polyesteri, 30% polyamidi, 12% polyuretaani ja 9% elastaani. Väriyhdistelmät graphite/black, khaki/mocha.

  Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 212,90 €

  Special Price 170,32 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-star Ratsastussukat Grip
  Euro-Starin uudet tekniset sukat ratsastukseen joiden sisäsyrjään on integroitu ratsastushousuista tuttu silikoniprintti. Tämä grippi antaa hyvän pidon satulaa vaikak ratsastaisit pelkissä kengissä ilman minichapseja. Erinomainen tekninen materiaali joka on kevyt ja mukava 63% nylon , 29% polyesteri ja  8% elastaani. Yksi aikuisille sopiva koko. Värit sininen ja musta.

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 8,76 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star ratsastushousut Active KneeGrip miehille
  Euro-Starin toimivat ja tyylikkäät Active KneeGrip ratsastushousut miehille innovatiivisilla KneeGrip-polvipaikoilla.

  Normaali hinta: 210,79 €

  Special Price 168,63 €

 • Euro-Star ratsastushousut Active FullGrip miehille
  Euro-Starin toimivat ja tyylikkäät Active Fullgrip ratsastushousut miehille innovatiivisilla silikonipolvipaikoilla.

  Normaali hinta: 233,89 €

  Special Price 187,11 €

 • Euro-Star Ratsastushousut Laura Softshell
  Euro-Starin Laura mallista softshell-ratsastushousut talviratsastukseen. Vettähylkivä ja tuultapitävä winter softshell joka on mukava, elastinen ja lämmin. 3/4 McCrown-kokopaikat ja Flex- saapaslahkeet, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Hienot kontrastitikkaukset sekä bling-bling koristekivet takataskuissa tekee housuista näyttävät. Laadukas materiaali 49% polyesteri, 30% polyamidi, 12% polyuretaani ja 9% elastaani. 3 perusväriä black, navy sekä ruskea ebony. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 212,90 €

  Special Price 170,32 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star fleecetakki Karina
  Euro-Starin lämmin ja pehmeä fleecetakki joka suunniteltu ulkökäyttöön. Sporttinen malli jossa pystykaulus, vetskaritaskut ja ihanan pehmeä teddy-vuoraus. Kaksitievetoketju helpottaa takin ratsastuskäyttöä. Hyvät perusvärit ja upea punainen beaujolais. Koot XS-XXL.

  Normaali hinta: 82,90 €

  Special Price 58,03 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star Ratsastushousut Laura Softshell Kontrast Tudra
  Euro-Starin Laura mallista kausiväriset softshell-ratsastushousut talviratsastukseen kontrastivärisillä kokopaikoilla. Vettähylkivä ja tuultapitävä winter softshell joka on mukava, elastinen ja lämmin. 3/4 McCrown-kokopaikat ja Flex- saapaslahkeet, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Hienot kontrastitikkaukset sekä bling-bling koristekivet takataskuissa tekee housuista näyttävät. Laadukas materiaali 49% polyesteri, 30% polyamidi, 12% polyuretaani ja 9% elastaani. Kausivärinä tundra/navy.

  Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 212,90 €

  Special Price 170,32 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star Ratsastushousut Collien Softshell
  Euro-Starin Collien softshell-ratsastushousut talviratsastukseen. Vettähylkivä ja tuultapitävä winter softshell joka on mukava, elastinen ja lämmin. 3/4 McCrown-kokopaikat ja Flex- saapaslahkeet, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Schoellerin laadukas materiaali 49% polyesteri, 30% polyamidi, 12% polyuretaani ja 9% elastaani. 3 perusväriä black, navy sekä ruskea ebony. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 168,90 €

  Special Price 135,12 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-star ratsastushousut Energy Full Grip
  Euro-Starin Energy ratsatushousut FullGrip-kokopaikoilla, jotka takaavat pitävyyden. Laadukkaiden housujen materiaali on SummerTechoStretch, joka on hengittävää, ohutta ja erityisen mukavaa iholla. Toimiva flex- saapaslahje ja näppärä vetoketjullinen takatasku.

  Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88, huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 213,95 €

  Special Price 171,16 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star Ratsastushousut ESX Protection FullGrip
  Euro-Starin innovatiiviset ratsastushousut silikonisilla Grip-kokopaikoilla. Housuissa on erityiset Poron® pehmusteet jotka suojaavat häntäluuta, polvia, ja lantiota tippumisen varalta. Materiaalina on Schoellerin laadukas TecnoStretch: 94% polyamidi, 6% elastaani. 4 perusväriä black, navy, white sekä ruskea truffle mustilla paikoilla. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88. Huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 233,89 €

  Special Price 187,11 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star Ratsastushousut Dorina Flex
  Euro-Starin laadukkaat ratsastushousut joustavilla McCrown-kokopaikoilla. Tässä mallissa nepparilliset taskut takana ja sivutaskut edessä. Kontrastitikkaukset ovat hieno yksityiskohta. Housut ovat joustavaa ja hengittävää microkuitua: 67% puuvilla, 26% polyamidi, 7% elastaani.  Laadukkaat perushousut perusväreissä. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88. Huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.

  Normaali hinta: 232,95 €

  Special Price 186,36 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star riimunaru Amica
  Euro-Starin punottu ja kestävä riimunaru. Kuvasta poiketen naru pistoolilukolla. Miellyttävä materiaali on 100% polypropeliini.

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 11,96 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star riimu Amica
  Euro-Starin pehmeä nailoniriimu punotuilla koristeilla ja hyvillä säädöillä.

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 21,56 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star satulahuopa Lacy
  Euro-Starin ylellinen anatomisesti muotoiltu satulahuopa jossa iskuja vaimentava vanutäyte ja hyvin kosteutta siirtävä drytex-vuori.Laadukas ja upea huopa joka koristettu kauniisti hopealangalla ja kristalleilla. Yhdistä saman sarjan pinteleihin ja korvahuppuun. Koko Full.

  Normaali hinta: 92,50 €

  Special Price 74,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star satulahuopa Circle
  Euro-Starin hieman erilailla tikattu anatomisesti muotoiltu satulahuopa. Sporttisen huovan materiaali on erinomainen Micro Touch ja huovan sisäpinta on nopeasti kuivuva tekninen DryTex. Tyylikkäätt yskityiskohdat ja kivat värit. Koko full.

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 58,36 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star korvahuppu Lacy
  Euro-Starin korvahuppu tyylikkäillä hopeisilla yksityiskohdilla. Yhdistä saman sarjan satulahuopaan ja pinteleihin.

  Normaali hinta: 38,90 €

  Special Price 31,12 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star fleecepintelit Lacy
  Euro-Starin fleecepintelit tyylikkäällä hopeisella kirjailulla ja tarrakiinnityksellä. Yhdistä saman sarjan huopaan ja korvahuppuun.

  Normaali hinta: 42,90 €

  Special Price 34,32 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star korvahuppu Circle
  Euro-Starin pehmeästä puuvillasta valmistettu korvahuppu tyylikkäillä yksityiskohdilla. Yhdistä saman sarjan huopaan.

  Normaali hinta: 35,50 €

  Special Price 28,40 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star pintelipatjat
  Euro-Starin paksut, iskuilta suojaavat ja nopeasti kuivuvat pintelipatjat 4 kappaleen settinä. Tarrojen avulla patjat pysyvät hyvin paikoillaan pinteloinnin ajan. Settejä kahta eri kokoa M-30x40cm ja L-45x45cm.

  Normaali hinta: 52,90 €

  Special Price 42,32 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star fleeceliivi Kaley
  Euro-Starin ultrapehmeä fleeceliivi vetoketjutaskuilla ratsastukseen ja vapaa-aikaan. Lämmin teddyvuori.

  Normaali hinta: 72,90 €

  Special Price 58,32 €

 • Euro-Star collegetakki Grace
  Euro-Starin lämmin ja ihana collegetakki tekoturkiksella ja norjalaiskuvioisilla yksityiskohdilla.

  Normaali hinta: 102,90 €

  Special Price 82,32 €

  Tilapäisesti loppu

 • Euro-Star Unisex Technical Socks saapassukat
  High quality socks especially designed for horse riders. Comfortable, non-constricting cuff, strengthened sole, heel and toe. Technical material for an easier entrance into the riding boot. 63% Nylon, 29% Polyester, 8% Spandex

  Normaali hinta: 11,00 €

  Special Price 8,80 €

 • Euro-Star Unisex ES Plaited vyö
  -Combination of textile material and real leather -High elastic -Plaited design -Silver metal buckle

  Normaali hinta: 27,00 €

  Special Price 21,60 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5