Tuotemerkit

21 Tuotetta

 • RAPIDE nahkarasva 150ml
  Rapiden nahkarasva, joka on perus nahanhuoltoon tarkoitettu tuote. Rasva liukenee nahan huokosiin ja notkeuttaa sekä hoitaa nahkaa. Suojaa nahkaa ja sitä voidaan käyttää hevostarvikkeiden lisäksi myös esimerkiksi huonekaluille ja asusteille. Muista aina testata tuotetta pienelle alueelle! Kätevä pieni 150ml purkki.
  9,50 €
 • Rapide shampoo black horse 500ml
  Rapiden Black Horse-shampoo, jossa mukana myös aloe vera ja B-vitamiini. Erityisesti mustille ja tummanruskeille hevosille tarkoitettu shampoo, joka elvyttää tummaa väriä ja poistaa lian samalla. Edistää karvan ja jouhien kiiltoa ja hoitaa ihoa. Käyttö: vaahdotetaan märkään karvaan ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhdellaan pois runsaalla lämpimällä vedellä.

  Normaali hinta: 13,10 €

  Special Price 11,14 €

 • Rapide kylmägeeli 250ml
  Rapiden kylmägeeli 250ml tuubissa. Rauhoittaa lihaksia ja niveliä rankan treenin jälkeen. Rentouttaa, viilentää ja edesauttaa palautumista. Voidaan käyttää myös hoitona turvotukseen ja helpottamaan esimerkiksi satulan aiheuttamaa painetta. Sisältää Arnicaa ja Mentholia.
  13,10 €
 • Rapide shampoo Derma 500ml
  Rapiden Derma-shampoo, joka on suunniteltu erityisesti ihottumasta tai hilseestä kärsiville hevosille. Pesun lisäksi shampoo vähentää kutinaa huomattavasti ja sitä voidaan käyttää myös ehkäisevänä tuotteena esimerkiksi kesäihottumaiselle hevoselle. Käyttö: vaahdotetaan märälle karvalle, annetaan vaikuttaa hetken. Huuhdotaan runsaalla lämpimällä vedellä. Säännöllinen pesu ehkäisee ihottumaa ja kutinaa.
  15,10 €
 • Rapide linimentti 1l
  Rapiden linimentti, joka hoitaa herkkiä, jäykkiä ja kankeita lihaksia sekä niveliä. Helpottaa myös lihasuupumista. Sopii erinomaisesti esimerkiksi hierontaan!
  28,20 €
 • Rapide lämpögeeli 250ml
  Rapiden lämpögeeli, joka hoitaa väsyneitä ja jäykkiä lihaksia. Stimuloi verenkiertoa ja lämmittää sekä rentouttaa lihaksia, tehden niistä jälleen notkeita ja joustavia. Voidaan käyttää myös esimerkiksi lämmittelyyn ennen treeniä ja vamman hoitoon. Kätevä 250ml tuubi.
  14,30 €
 • Rapide kavioterva 500ml
  Rapiden kavioterva 500ml. Täydellinen tuote päivittäiseen kavionhoitoon. Luonnollinen hevosystävällinen tuote, joka on tehokas, kosteutta kestävä ja sädemätää ehkäisevä. Voidaan käyttää päivittäin, puhdista kavio ennen käyttöä vedellä.
  13,20 €
 • RAPIDE nahkasaippua 500ml
  Rapiden nahkasaippua 500ml, joka on suunniteltu erityisesti puhdistamaan ja hoitamaan nahkatuotetta. Sopii erinomaisesti esimerkiksi suitsille ja nahkasaappaille, mutta myös muille tuotteille kuten vöille tai huonekaluille. Puhdistaa pinttyneemmänkin lian ja pitää nahan pehmeänä sekä notkeana. Tuotteessa käytetty muun muassa kookos- ja risiiniöljyä.
  14,80 €
 • Rapide lämpögeeli lihaksille
  Rapiden lämpögeeli helpottamaan jännittyneitä, väsyneitä ja kireitä lihaksia. Ennalta-ehkäisee ja hoitaa lihasvaurioita, kuten tulehtumista ja kipua. Parantaa pintaverenkiertoa, nopeuttaa palautumista ja auttaa esimerkiksi alkulämmittelyyn. Mukava lämmittävä vaikutus.
  14,30 €
 • Rapide satulasaippua
  Rapiden satulasaippua 250g, puhdistaa kaikenlaiset nahkaiset tuotteet, kiillottaa ja hoitaa. Hierotaan kostealla liinalla suoraan nahalle.
  11,40 €
 • Rapide Shampoo 1l
  Rapiden shampoo 1l, joka sisältää aloe veraa sekä B-vitamiinia. Puhdistaa ja huoltaa karvapeitettä, harjaa sekä häntää. Ootimaalisen pH-arvonsa vuoksi shampoo ei vaikuta hevosen karvan ja ihon luonnolliseen suojaan. Ihana Aloe Vera ja B-vitamiini kosteuttavat ihoa. Levitä kauttaaltaan märkään turkkiin ja jouhiin, pese sienellä ja huuhtele huolellisesti.
  12,60 €
 • Rapide shampoo 500ml
  Rapiden shampoo 500ml, joka sisältää aloe veraa sekä B-vitamiinia. Puhdistaa ja huoltaa karvapeitettä, harjaa sekä häntää. Ootimaalisen pH-arvonsa vuoksi shampoo ei vaikuta hevosen karvan ja ihon luonnolliseen suojaan. Ihana Aloe Vera ja B-vitamiini kosteuttavat ihoa. Levitä kauttaaltaan märkään turkkiin ja jouhiin, pese sienellä ja huuhtele huolellisesti.
  9,40 €
 • RAPIDE nahkaspray Spray Soapie
  Rapiden Spray Soapie 500ml nahanhoitoon. Poistaa lian ja rasvan nahasta kuivattamatta sitä. Sisältää kookos- ja risiiniöljyä. Puhdista nahka ensin kevyesti, suihkuta spray puhdistusliinaan ja pyyhi nahka. Anna vaikuttaa ja puhdista kostealla liinalla.
  11,90 €
 • Rapide Sprayer
  Rapiden pumppu eli sprayer-korkkiosa joka sopii kaikkiin Rapiden suihkutettaviin pulloihin/tuotteisiin.
  4,10 €
 • Rapide sprayshampoo
  Rapiden sprayshampoo 500ml, joka sisältää aloe veraa sekä B-vitamiinia. Puhdistaa ja huoltaa karvapeitettä, harjaa sekä häntää. Ootimaalisen pH-arvonsa vuoksi shampoo ei vaikuta hevosen karvan ja ihon luonnolliseen suojaan. Kätevä spray-pullo helpottaa annostelua ja ehkäisee liikaa vaahtoutumista. Ihana Aloe Vera ja B-vitamiini kosteuttavat ihoa. Suihkuta kauttaaltaan märkään turkkiin ja jouhiin, pese sienellä ja huuhtele huolellisesti.
  9,40 €
 • Rapide kavionhoitoaine Stockholm Tar
  Rapiden kavionhoitoaine Stockholm Tar 1kg. Täydellinen tuote päivittäiseen kavionhoitoon. Luonnollinen hevosystävällinen tuote, joka on tehokas, kosteutta kestävä ja sädemätää ehkäisevä. Voidaan käyttää päivittäin, puhdista kavio ennen käyttöä vedellä.
  16,80 €
 • RAPIDE Wax vahakankaille
  Rapiden Wax-hoitotuote 150ml vahakankaisille vaatteille ja muille tuotteille. Varmistaa vedenkestävyyden ja vahakankaan huolitellun ulkonäön. Puhdista ensin irtolika tuotteesta huolellisesti ja kuivauksen jälkeen levitä vaha kauttaaltaan tuotteelle.
  10,40 €
 • RAPIDE Waxspray vahakankaille
  Rapiden Waxspray 300ml vahakankaisille tekstiileille ja tuotteille. Suihkutettava suoja, joka varmistaa vedenpitävyyden ja huolittelee kankaan ulkonäön. Pese tekstiilistä lika ensin vedellä ja kuivauksen jälkeen hiero vaha.
  12,60 €
 • Rapide Eczema & Itch Balm kutinaan ja kesäihottumaan
  Rapiden hyväksi havaittu hoitoaine kesäihottumaan ja hyönteisten pistojen aiheuttamaan kutinaan ja ihoärsytykseen. Mm. yrttejä ja viilentävää minttua sisiältävä balsami edistää ärsyyntynen ihon paranemista ja uuden karvapeitteen kasvua säännöllisesti käytettynä. Hiero runsaasti hoitoainetta vaurioituneelle alueelle niin että se imeytyy ihoon saakka. Käytä vain puhtaalle tai pestylle sekä kuivatulle karvapeitteelle/jouhiin. Toista käsittely kahdesti päivässä usean päivän ajan tai niin kauan kuin oireet helpottavat. Pakkauskoko 250ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 17,77 €

 • Rapide tekstiilipesuaine
  Rapiden 300ml mieto tekstiilipesuaine, joka on suunniteltu varsinkin ulkoiluvaatteissa käytettäville tekstiileille kuten core-texille, fleecelle ja softshellille. Soveltuu niin konepesuun kuin käsinpesuun. Lue pesuohjeet huolella pullon ohjeista, ravista ennen käyttöä!
  13,20 €
 • Rapide tekstiilipesuaine Waterproof 300 ml
  Rapiden tekstiilipesuaine waterproof, joka lisää vaatteidesi vedenpitävyyskapasiteettia. Kyllästys tapahtuu pesun aikana, jolloin pesuaine edistää ulkoiluvaatteesi veden- ja liankestävyyttä. Sopii urheilu- ja ulkoilutekstiileille kuten fleecelle, core-texille ja softshellille. Ei vaikuta vaatteen hengittävyyteen.
  15,70 €