Tuotemerkit

24 Tuotetta

 • Ratsastussukat Equestrian
  Kivat pitkät printtisukat ratsastukseen. Sukkien miellyttävä, joustava ja kestävä materiaali on 80 % puuvillaa, 17 % polyesteriä ja 3 % elastaania.
  Yksi koko aikuisille.

  Normaali hinta: 6,95 €

  Special Price 5,56 €

 • Fleecepintelit Polar
  Edulliset  ja hyvin ryhtinsä säilyttävät polar fleecepintelit. Toimitetaan 4 kappaleen setissä vetoketjullisessa pussissa. Lukematon määrä värejä!

  Normaali hinta: 15,95 €

  Special Price 12,76 €

 • Talliloimi Basic
  Ihanteellinen välikauden puuvillaloimi talliin. Hengittävää ja helppohoitoista 100% puuvillaa. Loimessa edessä solkikiinnitys, ristivyöt ja lapalaskokset. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 47,95 €

  Special Price 38,36 €

 • Pehmuste Lambswool
  Noin 30 cm pitkä pehmuste aitoa lampaankarvaa kivoissa väreissä turparemmiin tai niskahihnaan. Tarrakiinnitys.
  10,95 €
 • Satulanalusta Lambswool Plus

  Miksi lampaankarvaromaanin pitäisi olla värilttään aina vaalea? Näissä aitoa lampaankarvaa olevissa romaaneissa on mistä valita, 17 kivaa väriä! Kauniisti tikattu pinta on 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaa. Yhdistä muihin saman sävyisiin pehmusteisiin tai vaikka satulahuopaasi sävy sävyyn. Koko full jossa romaanin pituus on noin 58cm. Romaanissa on myös avoin selkärangantila.

  82,95 €
 • Christ lampaankarvaromaani Standard

  Christin pehmeä ja laadukas muotoiltu satulanalusta aidolla lampaankarvalla. Päällinen tikattua puuvillaa ja hevosen selkää vasten tuleva alaosa terapeuttista paksua lampaankarvaa. Pyöristettyihin reunoihin on jätetty lampaankarva näkyviin. Myös ponikoisena ja myös shettiksille oma koko.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 74,94 €

 • Joustopintelit
  Hyvät joustopintelit jotka säilyttävät muotonsa pesusta toiseen. Tarrakiinnitys ja pituus 180 cm. Setissä 4 kpl pinteleitä ja toimitus vetoketjullisessa pussissa. Paljon hyviä värejä.
  20,95 €
 • Lämpöpintelit Acrylic
  Hyvin ryhtinsä pitävät kevyet ja lämmittävät akryylipintelit talliin tai treeniin. Pintelin leveys noin 5cm. Monta hyvää väriä ja setissä 4 kpl pinteleitä.
  26,95 €
 • BR Event takajalan hivutussuojat Color
  Takajalan matalat hivutussuojat taattua BR laatua ihanissa väreissä. Suojien materiaali on kestävää synteettistä PU:ta ja vuoraus hyvin iskuja vaimentavaa neopreeniä. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne.
  16,95 €
 • Satulahuopa Kontinent Dressage
  100% pehmeästä puuvillasta valmistettu neliöhuopa koulusatulaan. Huopa anatomisesti muotoiltu ja siinä on 100% polyesterista valmistettu täyte. Tarrakiinnitykset ja kiva koristenauha. Kauniit värit!
  39,95 €
 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 17,97 €

 • Kumibootsit Economic Plus
  Pehmeäksi keinokarvalla topatut kumibootsit jotka suojaavat iskuilta eivätkä hierrä vuohisessa. Kiinnitys tarroilla. Hinta parille. Paljon värejä ja kokoja!

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 11,96 €

 • Riimu North Pole teddy pehmusteilla

  Pehmeä 100% polypropylene riimu pikalukolla ja keinokarvaisilla teddy-pehmusteilla. Paljon kivoja värejä!

  14,95 €
 • HKM riimu Stars
  HKM:n pehmeäksi toppattu riimu jossa hyvät säädöt ja pikalukko. 100% polypropylene.

  Normaali hinta: 9,95 €

  Special Price 7,96 €

 • HKM riimunnaru Stars
  HKM riimunnaru 100% polyesteriä pikalukolla. Pituus 180cm ja paljon värejä. Yhdistä Stars riimuun!
  7,95 €
 • Satulahuopa -Porto-
  Tämä satulahuopa imee nopeasti kosteuden pois hevosesta. Se on hyvin pehmustettu ja se suojaa paine pisteiltä. Huopa on konepestävä 30 asteessa.
  37,95 €
 • Satulahuopa -Crystal Fashion-
  Tehokkaasti kosteutta imevä satulahuopa on anatomisesti muotoiltu. Se kiinnitetään satulaan tarroilla. Huopa on helppohoitoinen ja sen voi laittaa pesukoneeseen ja kuivausrumpuun.
  46,95 €
 • Eskadron Heritage Collection satulahuopa Heritage Brand
  Eskadronn Heritage malliston upea satulahuopa brodeeratulla Heritage-logolla ja näyttävällä koristepunoksella. Anatomisesti muotoillut mallit kaikkille satuloille sekä koot pony ja full. Kauniit kausivärit jotka yhdistyvät vaikka saman sarjan jersey loimeen.

  Normaali hinta: 80,00 €

  Special Price 48,00 €

 • HKM Ratsastussukat Horse Photo lapsille
  Lasten pehmeät printtisukat ratsastukseen 98% nylon, 2% elastane
  5,95 €