Tuotemerkit

Tuotteet 1-24 / 48

 • Premiere Otsapanta Crystal
  Neljällä pienellä kristalliketjulla koristeltu otsapanta. Värit Light Blue ja Pink. Koot Pony-Full.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • Br Suitset Eston
  BR:n tyylikkäät kiiltävällä lakerinahalla ja upealla swarovski otsaqpannalla viimeistellyt koulusuitset. Niskahihna anatomisesti muotoiltu ja topattu mukavaksi. Lakerinahalla päällystetty muotoiltu otspanta aidoilla suurilla swarovski kristalleilla ja leveä (+4,5cm) pullback -turpahihna leukapehmustella ja alaturpahihnalla. Laadukas nahka ja kaikkineen viimeistelty laatu. Kiinnitys kuolaimiin ns. hook&stud piilokiinnityksellä. Suitsien soljet ovat hopeanväriset ja pyöreät. Mustat suitset voit valita myös valkoiseksi topatulla turpahihnalla. Koot cob ja full.

  Kaikkiin BR suitsiin on saatavissa hyvin varaosia mahdollisesti rikkoituneiden tilalle sekä myös vaihtoehtoisia turpahihnoja. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

  VINKKI! Muista samaan settiin saatavilla myös upeat lakerinahkaiset ohjat.

  182,95 €
 • BR Suitset Brentwood
  BR:n laadukkaat suitset näyttävällä Swarovski otsapannalla. Niskahihna topattu mukavaksi ja hieno suora otsapanta jonka koristeena isot aidot kristallit. Suitsissa leveä (noin 3cm) ja mukavaksi pullback -turpahihna leukapehmustella ja alaturpahihna. Kuolainten kiinnitys hook&stud piilokiinnityksellä. Erittäin laadukas nahka ja pyöristetyt hopeanväriset RST-soljet. Koot pony-full.

  Kaikkiin BR suitsiin on saatavissa hyvin varaosia mahdollisesti rikkoituneiden tilalle sekä myös vaihtoehtoisia turpahihnoja. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 114,36 €

 • BR Suitset Kingston
  BR:n kauniit ja tyylikkäät kiiltävällä lakerinahalla viimeistellyt koulusuitset. Niskahihna topattu mukavaksi. Topatut ja lakerinahalla päällystetty muotoiltu otspanta ja leveä (+4,5cm) pullback -turpahihna leukapehmustella ja alaturpahihnalla. Laadukas nahka ja kaikkineen viimeistelty laatu. Kiinnitys kuolaimiin ns. hook&stud piilokiinnityksellä. Suitsien soljet ovat hopeanväriset ja pyöreät. Mustat suitset voit valita myös valkoisilla toppauksilla. Koot cob ja full.

  Kaikkiin BR suitsiin on saatavissa hyvin varaosia mahdollisesti rikkoituneiden tilalle sekä myös vaihtoehtoisia turpahihnoja. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

  VINKKI! Muista samaan settiin myös upeat lakerinahkaiset ohjat.

  Normaali hinta: 130,95 €

  Special Price 111,31 €

 • BR Kankisuitset Wendover
  BR:n upeat kankisuitset lakerinahkaa näyttävillä Swarovski kristalleilla. Suitsien anatomisesti muotoiltu ja topattu niskahihna ei aiheuta korvien taakse painetta perinteisten kanskisuitsien tapaan. Näyttävä muotoiltu otsapanta jossa aidot suuret kaksiväriset aidot Swarovski kristallit. Koulusuitsien tapaan leveä (4,5cm) ja pehmeäksi topattu pullback -turpahihna joka kauniisti lakerinahalla päällystetty. Näyttävät suitset parasta nahkaa ja hienosti viimeistellyt. Poskihihnojen kiinnitys kuolaimiin hook&stud -piilokiinnityksin. Väri musta tai musta valkoiseksi topatulla turpahihnalla. Koko cob ja full.

  Kaikkiin BR suitsiin on saatavissa hyvin varaosia mahdollisesti rikkoituneiden tilalle sekä myös vaihtoehtoisia turpahihnoja. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

  VINKKI! Muista myös hienot lakerinahkaiset ohjat.

  202,95 €
 • Christ lampaankarvaromaani Standard

  Christin pehmeä ja laadukas muotoiltu satulanalusta aidolla lampaankarvalla. Päällinen tikattua puuvillaa ja hevosen selkää vasten tuleva alaosa terapeuttista paksua lampaankarvaa. Pyöristettyihin reunoihin on jätetty lampaankarva näkyviin. Myös ponikoisena ja myös shettiksille oma koko.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 74,94 €

 • BR Event takajalan hivutussuojat Color
  Takajalan matalat hivutussuojat taattua BR laatua ihanissa väreissä. Suojien materiaali on kestävää synteettistä PU:ta ja vuoraus hyvin iskuja vaimentavaa neopreeniä. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne.
  16,95 €
 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 17,97 €

 • Busse Profi-Soft suitset
  Bussen laadukkaasta nahasta valmistetut suitset pehmustetulla turparemmillä.
  78,00 €
 • Busse Englisch-Kombiniert turpahihna
  Bussen kestävä turpahihna toppauksilla.
  28,90 €
 • Busse Hannover remonttiturpahihna
  Bussen laadukas remonttiturpahihna toppauksilla.
  28,90 €
 • Busse Schweden pullback-turpahihna
  Bussen pullback-turpahihna, joka on pehmeästi topattu turvan ja leuan alueelta.
  33,90 €
 • Busse Schweden-Kandare pullback-turpahihna
  Bussen pullback-turpahihna double-suitsiin, joka on pehmeästi topattu turvan ja leuan alueelta.
  33,90 €
 • Busse Grand Prix pullback-turpahihna
  Bussen nahkainen pullback-turpahihna integroidulla leukapehmusteella vaativan ratsastajan makuun.
  53,00 €
 • Busse Stuttgart turpahihna
  Bussen nahkainen turpahihna erityisleveällä topatulla turparemmillä.
  53,00 €
 • Busse Hannover-Profi remonttiturpahihna
  Bussen nahkainen remonttiturpahihna topatulla turparemmillä.
  48,00 €
 • ANKY® suitsisetti Patent crank
  Ankyn suitsisetti huippulaadukkaasta englantilaisesta nahasta, joka takaa suitsille pitkän iän. Pehmustettu niskaremmi ja leveä sekä erittäin pehmeä turparemmi lisäturpiksella. Otsapannassa swarowski-kristalleja tuomassa lisätyylikkyyttä. Suitset kuuluvat pakettiin.
  192,95 €
 • ANKY® suitsisetti Patent shaped
  Ankyn tyylikäs suitsisetti, jossa pehmustettu ja anatomisesti muotoiltu niskahihna. Turpahihna on pehmustettu, lakerinahalla koristeltu. Komeuden kruunaa tekoujalokivillä koristeltu elegantti otsapanta. Settiin kuuluu myös ohjat.
  192,95 €
 • ANKY suitsisetti Printed Crank
  Ankyn suitset, jotka on valmistettu erittäin korkealaatuisesta englantilaisesta nahasta. Anatomisesti muotoiltu niskaremmi pehmusteilla, sekä reptile-printattu, pehmustettu ja anatomisesti muotoiltu turparemmi. Myös lisäturparemmi. Ohjat kuuluvat settiin. Upea tekojalokivillä koristeltu otsapanta! Valittavana kokonaan mustat tai sitten musta-valkoiset.
  172,95 €
 • ANKY® suitsisetti Double Round
  Ankyn suitsisetti, joka valmistettu laadukkaasta ja pitkäikäisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskaremmi ja leveä, erittäin pehmeä ergonomisesti muotoiltu turparemmi. Otsapantaa koristavat tyylikkäät swarovski-kristallit. Poskiremmit viimeistelevät suitsen klassisen ulkonäön. Ohjat kuuluvat settiin.
  292,95 €
 • ANKY® suitsisetti Black Sensation Double
  Ankyn Black Sensation suitsisetti, joka on valmistettu huippulaatuisesta ja pitkäikäisestä englantilaisesta nahasta. Pehmustettu niskahihna ja paksu sekä erittäin pehmeä ergonomisesti muotoiltu turpahihna. Koristeena upotettuja swarovski jalokiviä. Kaarevassa otsapannassa yksinkertaisen tyylikkäät tekojalokivet. Soljet valmistettu punametallista. Tuplaposkihihnat. Ohjat kuuluvat settiin.
  292,95 €
 • Busse turparemmi MASSA
  Bussen valkoisilla toppauksilla varustettu turparemmi on tehty parhaasta italialaisesta nahasta. Tämä ekstra leveä turpahihna kapenee kohti sivuja. Turparemmi kiinnittyy niskahihnaan molemmilta puolilta. Sisältää niskahihnan. Soljet ovat ruostumatonta terästä.
  73,00 €
 • Busse pullback-turparemmi MAILAND
  Bussen valkoisilla toppauksilla varustettu pullback-turparemmi on tehty parhaasta italialaisesta nahasta. Tämä ekstra leveä turpahihna kapenee kohti sivuja. Turparemmi kiinnittyy niskahihnaan molemmilta puolilta. Sisältää niskahihnan. Soljet ovat ruostumatonta terästä.

  Normaali hinta: 73,00 €

  Special Price 62,05 €

 • Busse riimu SPIRIT
  Bussen nailonriimu kromisilla soljilla. Turpa ja niska pehmeästi topattu. Niska portaattomasti säädettävä ja leuassa pikalukko.
  10,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2