Tuotemerkit

Tuotteet 1-24 / 26

 • Busse kärpäsansa FlyBuster Garden

  FlyBuster Garden on helppokäyttöinen tehokas kärpäsansa joka vähentää kärpästen määrää noin 30 neliön alueelta jopa 90%.  Luontoystävällinen tuote ei sisällä myrkkyjä vaan esim. hiivaa ja ruokasoodaa ja on siksi turvallinen ihmisille ja eläimille.  Nesteen haju houkuttelee kärpäsiä ja ne ryömivät mielellään purkkiin jääden sinne ansaan.  2 liran vetoinen purkki jossa on kärpäsiä houkuttavaa nestettä noin 800ml. Ansa on valmis käytettäväksi kun poistat siitä kannen ja ripustat sen halutuun paikkaan noin 1,2-1,5 metrin korkeudelle esim. talliin, terassille, puutarhaan tai minne vaan mutta mahdollisimman tuulensuojaiseen paikkaan.

  Normaali hinta: 25,90 €

  Special Price 15,54 €

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 17,97 €

 • USG harjalaatikko
  USG:n laadukas harjalaatikko jossa on kaikki tarpeellinen hevosen hoitotarvikkeiden säilytykseen. Kantokahva ja kannessa lokerot pikkutavaroiden säilytystä varten. Sisällä laatikoossa erillinen hylly sekä teline kaviosudille. Reilu koko 40 x 25 x 24 cm. Kivat metallinhohtoiset värit.
  29,95 €
 • Busse riimu SILVERHORSE
  Bussen nailonriimussa on tarroilla kiinnitettävät pehmusteet niskassa ja turvalla. Tätä kestävää riimua voi säätää sekä niskasta että turvalta. Leuassa pikalukko. Tyylikkäät hevoskoristeet ympäri riimua.
  17,90 €
 • Busse Lampaannahan pesu- ja hoitoaine
  Bussen erityinen puhdistus- ja hoitoaine lampaannahkatuotteille. Soveltuu sekä kone- että käsipesuun.
  7,95 €
 • FOXFIRE Mane and Tail
  Foxfiren suosittu kosteuttava ja vahvistava hoitoaine harjalle ja hännälle joka myös kiillottaa ja selvittää. Hiustenhoitotuotteista tutut D-panthenol, keratiini ja biotiini vahvistavat jouhia ja tukevat niiden kasvua ja uusiutumista. Sisältää myös UV-suojan.
  11,50 €
 • Horse Fitform Biocan Harjan - Ja Hännänselvitysaine Natur
  Biocan spray harjan- ja ja hännän selvittämiseen ja karvan kiillottamiseen joka sisältää vain 100% luonnon omia ainesosia. Tuote sisältää vain kasviperäisiä luonnon omia tehoaineita jotka hoitavat ja siloittavat jouhet ja karvan tehden siitä helpon puhdistaa, selvittää ja harjata. Sopii myös herkälle iholle. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käytä kuiville jouhille, -karvapeitteelle. Luonnollinen tapa saada terveet ja kiiltävät puhtaat jouhet. Pakkauskoko 500ml ja pumppupullo.

  Normaali hinta: 26,25 €

  Special Price 15,75 €

 • Horse Fitformin Refreshing hierontageeli
  Horse Fitformin hoitava geeli, joka on oivallinen esimerkiksi rasituksen jälkeiseen lihastenhuoltoon tai hierontaan. Virkistää väsyneitä lihaksia ja parantaa pintaverenkiertoa. Voidaan käyttää hevosen koko vartalolle. Sisältää muun muassa Arnicaa ja inkivääriä. Sopii myös ihmisille. Kätevä 250ml pumppupullo tai isompi 500ml purkillinen!
  11,55 €
 • Horse Fitform ihobalsami MELKFETT
  Horse Fitformin ihobalsami kaikkeen käyttöön. Ihoystävällinen voide sisältää muun muassa rapsia. 500ml rasia on riittoisa ja kätevä ottaa esimerkiksi matkalle mukaan.
  12,25 €
 • EQUISKIN Balance kutinaan ja kesäihottuman hoitoon
  Erinomainen luonnonmukainen hoito ärtyneelle iholle ja kesäihottumaan. Tehokkaat öljyt ja vitamiinit vahvistavat ihoa sisältäpäin ja pitävät yllä kosteustasapainoa. Kamomilla rauhoittaa ja hoitaa ihoa sekä vähentää kutinaa jolloin tarve hangata vähenee. Kätevä pumppupullo 250ml.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 14,32 €

 • Horse Fitform Biocan Shampoo
  Horse Fitformin shampoo, joka on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Puhdistaa karvapeitteen ja ihon tehokkaasti ja läpikotaisin. Luonnolliset ainesosat vahvistavat karvaa ja saavat sen kiiltämään! Erittäin hellävarainen mutta tehokas puhdistus, joka soveltuu myös herkälle iholle. Pakkauskoko 500ml.

  Normaali hinta: 18,75 €

  Special Price 11,25 €

 • Horse Fitform kavionhoitoaine Pedocan
  Horse Fitformin tehokas kavionhoitoaine säännölliseen kavioiden perushuoltoon. Käytetty muun muassa kasviöljyjä sekä mehiläisvahaa. Sisältää B-vitamiinia. Ylläpitää kavioiden kuntoa, luonnollista kosteustasapainoa ja kiiltoa. Riittoisa pakkaus 450ml tai 1000ml.
  8,25 €
 • Horse Fitform kaviosuojasuihke Pedocrom
  Horse Fitformin kaviosuojasuihke spraypullossa. Helppo ja kätevä tapa suojata kaviota esimerkiksi halkeilulta ja liialta kosteudelta, antaen kuitenkin hengittää. Hyvä hoitotuote yleiseen kavionhuoltoon!
  16,25 €
 • Horse Fitform kavionhoitogeeli Pedoclean Forte
  Horse Fitformin tehokas puhdistus- ja hoitogeeli kavioille, uudenlaisessa pullossa jossa valmiiksi harja levitystä varten. Sisältää muun muassa aloe veraa ja vitamiineja. Hygieeninen puhdistus, joka myös kosteuttaa. Voidaan käyttää veden kanssa tai ilman.
  14,40 €
 • Horse Fitform sädemädänhoitoaine
  Horse Fitformin sädemädänhoitoaine, joka puhdistaa kavion sekä säteen. Tehokas puhdistusaine, joka myös hoitaa kaviota. Ihoystävällinen tuote kätevässä pullossa.
  27,95 €
 • Horse Fitform kaviorasva Pedocan
  Horse Fitformin kaviorasva, joka vahvistaa kaviota ja auttaa ylläpitämään kavion yleistä terveyttä.
  16,65 €
 • Busse nahanhoitoaine
  Bussen nahanhoitoaine, joka sopii erityisesti satuloille. Pitää nahan pehmeänä ja säänkestävänä.
  28,90 €
 • Horse Fitform nahkarasva
  Horse Fitformin perinteinen nahkarasva säännölliseen nahanhuoltoon. Suojaa ja hoitaa nahkaa, parantaen sen kestävyyttä. Tekee tuotteelle myös likaa hylkivän pinnoitteen.

  Normaali hinta: 7,85 €

  Special Price 4,71 €

 • Horse Fitform nahanhoitoöljy Bienenwachs
  Horse fitformin nahanhoitoöljy, jonka valmistuksessa on käytetty 100% luonnollisia aineita, muun muassa mehiläisvahaa. Puhdistaa ja ravitsee, notkeuttaa nahkaa ja kiillottaa. Muodostaa suojaavan kerroksen nahan pinnalle ja tekee tuotteesta näin likaa ja vettä hylkivän.

  Normaali hinta: 10,15 €

  Special Price 6,09 €

 • Hännän ja harjan hoitosuihke
  Hoitosuihke karvapeitteelle ja jouhille. Helpottaa selvitystä, tuo kiiltoa ja volyymia. Virkistää ja suojaa ihoa
  18,95 €
 • Busse letityssetti BASIC
  Bussen käytännöllinen letitystarvikesetti sisältää vyön, jossa on erilliset taskut eri letitystarvikkeille, harjakamman, muovineulan, ratkojan ja kaksi hiusklipsiä. Vyön pituutta voi säätää (70-108cm).
  21,90 €
 • Busse letityssetti PROFI
  Bussen käytännöllinen letityssetti sisältää kamman, klipsin, sakset, ratkojan ja metallineuloja. Vyö on säädettävä (ympärys 70-108cm) ja siinä on pikalukko.
  26,90 €
 • Color stripes ratsastusloimi
  Kiva raidallinen fleeceloimi ratsastukseen. Häntäremmi ja kiinnitys satulan edestä tarralla. Kaikki koot 115-165cm.
  22,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2