Tuotemerkit

3 Tuotetta

 • Christ lampaankarvaromaani Standard

  Christin pehmeä ja laadukas muotoiltu satulanalusta aidolla lampaankarvalla. Päällinen tikattua puuvillaa ja hevosen selkää vasten tuleva alaosa terapeuttista paksua lampaankarvaa. Pyöristettyihin reunoihin on jätetty lampaankarva näkyviin. Myös ponikoisena ja myös shettiksille oma koko.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 106,17 €

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • Busse selkäsuoja Back Protector
  Bussen laadukas CE-merkitty ja standardin EN 1621-2, LEVEL 2 vaatimukset täyttävä selkäsuoja ratsastukseen. Mukavan kevyt liivi joka muotoutuu anatomisesti hyvin, suojaa selkää iskuilta ja on joustavan mukava käytössä. Liivin 100% polyesteripinta pinta on helppo pitää puhtaana. Kaksi väriä musta aikuisille ja musta/pinkki sekä musta lapsille. Koot CS-CXL lapsille ja koot S-XL aikuisille. Tarkista oma kokosi taulukosta alta!
  78,90 €