Tuotemerkit

5 Tuotetta

 • Christ lampaankarvaromaani Standard

  Christin pehmeä ja laadukas muotoiltu satulanalusta aidolla lampaankarvalla. Päällinen tikattua puuvillaa ja hevosen selkää vasten tuleva alaosa terapeuttista paksua lampaankarvaa. Pyöristettyihin reunoihin on jätetty lampaankarva näkyviin. Myös ponikoisena ja myös shettiksille oma koko.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 74,94 €

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 17,97 €

 • Busse talviratsastushanskat EMIL
  Bussen mukavat talviratsastushanskat on tehty fleecestä ja vahvistettu non-slip tekonahalla. Ranne on mukavan joustava. Hanskat on helppohoitoiset sillä ne voi pestä pesukoneessa.

  Normaali hinta: 13,90 €

  Special Price 11,12 €

 • Toppaloimi Turnout Highneck 300g fleecevuorella
  Testatusti vedenpitävä ja hengittävä toppaloimi talveen 300g toppauksella ja korkealla kaulaosalla. Hyvän loimen vedenpitävä ja hengittävä materiaali on 600D anti-tear polyesteri, 300g lämmin toppaus on puuvillavanua. Korkea kaulaosa, loimen leveät sivut ja häntäläppä suojaavat hevosesi hyvin. Lapalaskokset ja joustavat jalkalenkit antavat mahdollisuuden liikkua vapaasti. Loimessa kiinnitys säädettävillä pikalukoilla edestä ja ristivyöt. Loimen selkäkappale on toteutettu ilman saumaa ja kaikki muut saumat ovat vedenpitäviksi teipattuja. Koot 135-165 cm. Kuvan two-tone väri.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 66,36 €

 • HKM tallitoppaloimi Check 1200D + 200g

  HKM:n laadukas ja kestävä tallitoppis 200g toppauksella ja kestävällä 1200D kankaalla. Nätti ruudullinen kuosi ja kaikki ominaisuudet joita hyvältä tallitoppikselta kaipaat.

  - breathable
  - windproof
  - dirt resistant
  - durable and hard wearing
  - machine washable at 30 degrees
  - suitable for dryer
  - lining: 100% polyester
  - filling: 100% polyester
  - shell 100% polypropylene
  - sewn with 1200d pp-yarn
  - made of superior anti-rip fabric
  - best quality
  - easy care
  - flexible gussets allowing freedom of movement
  - adjustable front closures
  - delivered with bag
  - cross surcingles with metal buckles
  - 200g wadding fill

  59,95 €