Tuotemerkit

14 Tuotetta

 • Christ lampaankarvaromaani Standard

  Christin pehmeä ja laadukas muotoiltu satulanalusta aidolla lampaankarvalla. Päällinen tikattua puuvillaa ja hevosen selkää vasten tuleva alaosa terapeuttista paksua lampaankarvaa. Pyöristettyihin reunoihin on jätetty lampaankarva näkyviin. Myös ponikoisena ja myös shettiksille oma koko.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 74,94 €

 • BR Event takajalan hivutussuojat Color
  Takajalan matalat hivutussuojat taattua BR laatua ihanissa väreissä. Suojien materiaali on kestävää synteettistä PU:ta ja vuoraus hyvin iskuja vaimentavaa neopreeniä. Valitse ihanista väreistä ja yhdistä vaikka muihin BR Event sarjan tuotteisiin, satuhuopaan, korvasuojiin jne.
  16,95 €
 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 17,97 €

 • Bootsit Flags
  Suomi 100 teemaan sopivat valkoiset neopreenbootsit keinonahkaisella helppohoitoisella pinnalla ja suomen lipuin koristettuna. Tarrakiinnitys ja hinta parille. Kaikki koot. Yhdistä muihin Flags sarjan varusteisiin!
  27,95 €
 • Jalustimet Flags
  Suomi 100 teemaan sopivat kevyet alumiinijalustimet jotka koristettu suomen lipun värein. Yhdistä muihin Flags sarjan varusteisiin!
  77,95 €
 • Coolerloimi Flags
  Suomi 100 teemaan sopiva käytännöllinen coolerloimi joka koristettu suomen lipulla. Nopeasti kosteutta siirtävä loimi joka sopii kuivatukseen ja kuljetukseen. Kiinnitys edestä kahdella soljella ja häntäremmi. Koot 125-165cm. Yhdistä muihin Flags sarjan varusteisiin!
  122,95 €
 • Satulahuopa Flags allover
  Suomi 100 teemaan sopiva kaunis sinivalkoinen satulahuopa jossa iskuja vaimentava padimainen tikkaus ja vaahtomuovi toppaus. Anatomisesti muotoillut mallit ja tarrakiinnitys satulaan. Helppohoitoinen polyesteri pinta.
  46,95 €
 • Satulahuopa Flags
  Suomi 100 teemaan sopiva kaunis valkoinen huopa joka koristettu suomen lipulla. Iskuja vaimentava padimainen tikkaus ja vaahtomuovi toppaus. Anatomisesti muotoillut mallit ja tarrakiinnitys satulaan. Helppohoitoinen polyesteri pinta.
  42,95 €
 • Fleecepintelit Flags
  Suomi 100 teemaan sopivat valkoiset fleecepintelit 4 kappaleen setissä jotka koristettu suomen lipulla. Pituus 200cm poneille ja 300cm hevosille. Yhdistä muihin Flags sarjan varusteisiin!

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 19,96 €

 • Riimu Flags
  Suomi 100 teemaan sopiva sinivalkoinen nailonriimu jossa topattu ja säädettävä niskahihna sekä turpahihna. Pistoolilukko poskella ja hyvät metallinväriset soljet. Kaikki koot pony-full. Myös riimunnarut saatavilla sävy sävyyn!
  17,95 €
 • Korvahuppu Flags
  Suomi 100 teemaan sopiva korvahuppu. Kaikki koot pony-full. Yhdistä muihin Flags sarjan tuotteisiin!
  17,95 €
 • Jännesuojat Flags etujalkoihin
  Suomi 100 teemaan sopivat etujalan anatomisesti muotoillut jännesuojat. Neopreeni vuoraus ja kestävä polymeerikuori suojaavat iskuilta, kolhuilta ja hivutukselta. Tarrakiinnitys ja kaksi kokoa. Yhdistä saman sarjan takajalan jännesuojiin! Hinta parille.
  52,95 €
 • Jännesuojat Flags takajalkoihin
  Suomi 100 teemaan sopivat takajalan anatomisesti muotoillut jänne- eli tekniikkasuojat. Neopreeni vuoraus ja kestävä polymeerikuori suojaavat iskuilta, kolhuilta ja hivutukselta. Tarrakiinnitys ja kaksi kokoa. Yhdistä saman sarjan etujalan jännesuojiin! Hinta parille.
  42,95 €
 • Juoksutusliina Flags
  Suomi 100 teemaan hyvin sopiva juoksutusliina joka on pehmeä ja mukava käteen. Pituus 8 m.

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 9,31 €