Tuotemerkit

23 Tuotetta

 • Equinox Ratsastushousut Carina Grip

  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven grip-ratsastushousut naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Hyvän pidon ja vakauden tuo näyttävä silikooninen full grip printti kokopaikkojen alueellla. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahje on ylivertaisen mukava käytössä.  Uusi ja sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä sekä napilliset "läppätaskut" takana. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Kokoa valitessa on hyvä muistaa että Schockemöhlen housut ovat normaalia pienempää mitoitusta. Koot 34-46 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.

  Normaali hinta: 172,95 €

  Special Price 103,77 €

 • Christ lampaankarvaromaani Standard

  Christin pehmeä ja laadukas muotoiltu satulanalusta aidolla lampaankarvalla. Päällinen tikattua puuvillaa ja hevosen selkää vasten tuleva alaosa terapeuttista paksua lampaankarvaa. Pyöristettyihin reunoihin on jätetty lampaankarva näkyviin. Myös ponikoisena ja myös shettiksille oma koko.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 74,94 €

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 17,97 €

 • Busse Spirit satulahuopa
  Bussen tyylikäs satulahuopa kauniilla yksityiskohdilla.
  41,90 €
 • ANKY® kisatakki Fancy
  Ankyn erittäin tyylikäs kisatakki, joka istuu ratsastajalle kuin toinen iho. Takki on suunniteltu liikkuvuudeltaan ja joustavuudeltaan erinomaiseksi. Elegantti ja klassinen look, joka korostuu kauluksen ja taskujen koristesaumoista sekä isoista napeista. Ankyn logo edessä. Väreinä musta, ruskea, harmaa ja marine. Koot 38-44. Saatavana myös pitkällä mitoituksella (64-88).
  182,95 €
 • ANKY® kisapaita Sporty Chic
  Ankyn mukava ja istuva kisapaita, joka on valmistettu pikeestä. Edessä nepparikiinitys. Viimeistelty ulkonäkö koristeellisilla strassikivillä edesssä ja kauluksessa, sekä hienostuneella koruompeleella. Väreinä tyylikäs valkoinen ja marine.
  72,95 €
 • ANKY® kisapaita 3D
  Ankyn polyspandexista valmistettu mukava ja istuva kisapaita. Vetoketjukiinnitys helpottamassa ja nopeuttamassa pukemista. Selässä oleva Ankyn 3D logo sekä kontrastivärivyötärö tuovat paitaan muotoa ja tyylikkyyttä. Väreinä valkoinen Marine-yksityiskohdilla ja Marine valkoisilla yksityiskohdilla.
  67,95 €
 • Busse kärpäsotsapanta VISBY
  Bussen kärpäsotsapanta on tehty helppohoitoisesta materiaalista ja se kiinnittyy tarroilla. Pannan pituus: 39-45cm (säädettävä), hapsujen pituudet: 17-30cm.
  6,90 €
 • Roeckl ROECK-GRIP Ratsastuskäsineet
  Luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat! Roecklin hengittävä ja hyvin ihoa myötäilevä sekä käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Tyylikäs ulkonäkö, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Kaikki koot 6-11 ja useita värivaihtoehtoja. Testaa itse!

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 31,95 €

 • Roeckl MADRID ratsastuskäsineet
  Roeckl Madrid on laadukas, urheilullisen ja trendikkään näköinen Comfort Cut Sport ratsastuskäsine. Kämmenen edistyksellinen Drytec G5 Grip-materiaali, sekä hengittävästä erittäin joustavasta verkosta valmistettu kämmenselkä maksimoivat käyttömukavuuden myös kuumimpina kesäpäivinä. Käsineillä voi myös käyttää kosketusnäytöllistä puhelinta tms. multimedialaitetta. Kivat ja sporttiset väriyhdistelmät sekä koot 6-10.5.

  Normaali hinta: 47,90 €

  Special Price 28,74 €

 • Roeckl MADISON Ratsastuskäsineet
  Roecklin suosikin päivitetty Comfort Cut muotoilu ja touchscreen compatible ominaisuus jolla käytät esim. älypuhelinta helposti hanskat kädessä. Edistyksellinen materiaali takaa hyvän pidon ja hengittävä kangas ylivertaisen käyttömukavuuden. Hyvät ja kestävät hanskat kaikkeen hevosten käsittelystä ratsastukseen. Väreinä black, marine, walnut, white ja grey. Koot 6-10.5.

  Normaali hinta: 29,90 €

  Special Price 17,94 €

 • Roeckl LISBOA Ratsastuskäsineet
  Roecklin Roeck Grip on luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat. Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Upea ulkonäkö aidoilla swarovskeilla koristettuna, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Värit ruskea, musta, sininen ja valkoinen. Koot 6-8.5.

  Normaali hinta: 68,90 €

  Special Price 41,34 €

 • Roeckl ROECK-GRIP WINTER Ratsastuskäsineet
  Roecklin suositusta ratsastuskäsineestä talvimalli johon on integroitu lämmin ja pehmeä fleecevuori. Roecklin Roeck Grip on luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat. Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Tyylikäs ulkonäkö, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Paljon eri värejä! Koot: 6-11.

  Normaali hinta: 44,95 €

  Special Price 26,97 €

 • Roeckl LISBOA WINTER Ratsastuskäsineet
  Roecklin aidoilla swarovskeilla koristetusta luksusmallista talviversio johon on integroitu lämmin ja pehmeä fleecevuori. Roecklin Roeck Grip on luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat. Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Upea ulkonäkö aidoilla swarovskeilla koristettuna, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Värit ruskea, musta ja sininen. Koot 6-8.5.

  Normaali hinta: 82,90 €

  Special Price 49,74 €

 • Roeckl MADISON WINTER Ratsastuskäsineet
  Roecklin talviratsastuskäsine tunnetusta Madison mallista. Käsineessä päivitetty Comfort Cut muotoilu ja touchscreen compatible ominaisuus jolla käytät esim. älypuhelinta helposti hanskat kädessä. Edistyksellinen materiaali takaa hyvän pidon ja hengittävä kangas ylivertaisen käyttömukavuuden. Micro fleecevuori. Hyvät ja kestävät hanskat kaikkeen hevosten käsittelystä ratsastukseen. Väreinä black, marine, walnut, white ja grey. Koot 6-10.5.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 25,77 €

 • Roeckl Weldon talviratsastuskäsine
  Highly versatile and extremely elastic – ROECKL SPORTS presents the WELDON. Convenient: this allrounder is TOUCHSCREEN COMPATIBLE, allowing you to take calls on your smartphone without having to take off your gloves. The thumb and index finger were designed using the sophisticated 3D cut to enable quicker and easier use of the touchscreen without compromising wear comfort. Furthermore, this model will captivate equestrians with its slender cut. Thanks to ROECKL’s exclusive COMFORTCUT, extra trimming on the index finger is not required. The backhand and palm are made from warm, soft and especially elastic Polartec® Power Stretch® Pro. The materials’ particularly heavy quality guarantees extra warmth, while the flatlock seams provide increased wear comfort and grip. Convenient and beautiful: the palm featuring countless siliconized little ROECKL hand logos ensures a perfect grip on the reins. The area between the ring finger and the little finger, which is the part of the glove that comes into contact with the reins, features an additional siliconized reinforcement. The pull-on aid makes it easier to put on the gloves. New: Starting in autumn 2019, this handy allrounder will also be available in the trendy color berry with a feminine ROECKL lettering. Reflective design elements complete this glove’s range of features.

  Normaali hinta: 46,95 €

  Special Price 28,17 €

 • Roeckl KUKA JR ratsastuskäsineet
  Roeckl KUKA on erityisesti lasten tarpeisiin suunniteltu ratsastuskäsine. Hyvin istuva ja pitävä ratsastuskäsine kivalla zebra-printillä. Heijastavat tereet suojaksi pimeään syksyyn! Koot: 4-6.

  Normaali hinta: 20,95 €

  Special Price 12,57 €

 • Roeckl ROECK GRIP WINTER JR Ratsastuskäsineet
  Juniorkoot luultavasti maailman suosituimmasta talviratsastuskäsineestä! Roecklin hengittävä ja hyvin ihoa myötäilevä sekä käteen istuva käsine micro fleece vuorella. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Tyylikäs ulkonäkö, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Koot 4-5 ja useita värivaihtoehtoja.

  Normaali hinta: 41,90 €

  Special Price 25,14 €

 • Roeckl MADISON JR. WINTER Ratsastuskäsineet
  Juniorkoko Roecklin suositusta Madison Winter talviratsastuskäsineestä. Edistyksellinen materiaali takaa hyvän pidon ja hengittävä kangas ylivertaisen käyttömukavuuden. Hyvät ja kestävät hanskat kaikkeen hevosten käsittelystä ratsastukseen. Väreinä black, marine, walnut, white. Koko 5

  Normaali hinta: 35,50 €

  Special Price 21,30 €

 • Roeckl TOLEDO Ratsastuskäsineet
  Roecklin Teenies sarjan trendikäs ja värikäs käsine junnuille. Kämmenpuoli kestävää ja joustavaa konepestävää keinomokkaa ratsastusvahvikeilla ja kämmenselkä joustavaa lycraa. Mukava käsine joka antaa hyvän pidon ohjista. Pirteät väriyhdistelmät ja koot 5,5 - 8,0.

  Normaali hinta: 29,90 €

  Special Price 17,94 €

 • Pikeur PATRIZIA KONTRAST ratsastushousut lapsille
  Pikeurin kivat ratsastushousut junnuille kontrastivärisillä McCrown-kokopaikoilla. Nätit etutaskut kontrastitikkauksin ja Pikeur printti reidessä. Tässä mallissa laadukas kangas Microcotton Dynamic (66% puuvilla, 27% polyamidi ja 7% elastaani). Perusvärit ja koot 140-176cm.

  Normaali hinta: 115,90 €

  Special Price 92,72 €

 • Pikeur ASKAN softshell-kisatakki miehille
  Urheilullinen miesten kisatakki kevyttä, elastista ja hyvin hengittävää materiaalia, istuva malli, vetoketjulliset taskut. Materiaali: 85 % polyamide, 15 % elasthane koot: 44 - 58, 90 - 110.
  309,00 €
 • Dimacci rannekoru Orsini Gold
  Dimaccin Orsini rannekorussa on leveä nahkainen ranneke jonka pituus on säädettävissä oman tarpeen mukaan. Korussa katseenvangitsijana on kuolainaiheinen koriste joka on kullattua terästä. Jokainen koru toimitetaan kauniissa Dimacci lahjarasiassa ja paperikassissa.

  Normaali hinta: 99,90 €

  Special Price 59,94 €