Tuotemerkit

3 Tuotetta

 • Christ lampaankarvaromaani Standard

  Christin pehmeä ja laadukas muotoiltu satulanalusta aidolla lampaankarvalla. Päällinen tikattua puuvillaa ja hevosen selkää vasten tuleva alaosa terapeuttista paksua lampaankarvaa. Pyöristettyihin reunoihin on jätetty lampaankarva näkyviin. Myös ponikoisena ja myös shettiksille oma koko.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 106,17 €

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • USG ratsastushousut Amber
  USG:n uudet tyylikkäät kontrastiväriset ratsastushousut koristeltuna kiiltävillä niittikoristeilla taskujen reunassa. Takataskut on koristeltu kauniilla kukkaisbrodeerauksella. Housuissa on 3/4 -kokopaikka ja joustavat lahkeet ilman tarroja, joka antaa housuille erityisen käyttömukavuuden. Materiaali on 52% polyamidia, 36% polyamidi mikrokuitua ja 12% elastaania (lycra®). Koot 34-48 + 72-88

  Normaali hinta: 94,45 €

  Special Price 80,28 €