Tuotemerkit

4 Tuotetta

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 17,97 €

 • USG harjalaatikko
  USG:n laadukas harjalaatikko jossa on kaikki tarpeellinen hevosen hoitotarvikkeiden säilytykseen. Kantokahva ja kannessa lokerot pikkutavaroiden säilytystä varten. Sisällä laatikoossa erillinen hylly sekä teline kaviosudille. Reilu koko 40 x 25 x 24 cm. Kivat metallinhohtoiset värit.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • HV Polo kevyttoppatakki Merid
  HV Polon naisten kevyttoppatakki, jossa ihana vinoonommeltu tikkaus! Kaksi vetoketjullista taskua edessä sekä pieni brodeerattu logo rinnuksella. Kangas 100% polyesteria.

  Normaali hinta: 111,56 €

  Special Price 66,94 €

 • HKM satulahuopa Alicante
  Anatomisesti muotoiltu satulahuopa joka pehmustettu mukavaksi ja painetta tasaavaksi. 100% polyesteria ja kosteutta siirtävä vuori.Monta hyvää väriyhdistelmää ja yleis- ja koulusatulaan.
  39,95 €