Tuotemerkit

9 Tuotetta

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • Easy Rider ratsastushousut Dione Knee Grip
  Trendikkäät ja mukavat Easy Rider ratsastushousut. Tässä mallissa polvipaikat toetutettu keinomokasta silikonisilla gripeillä. Kiva joustava, sileä ja likaa hylkiva Mega Tex materiaali joka on 93% nylon ja 7% spandex. Saapaslahkeet ilman tarroja lisäävät käyttömukavuutta. Upeat näyttävät vetoketjulliset taskut edessä ja takana tuovat näyttävyyttä. Hyvät prusvärit musta ja sininen sekä valkoinen kisahousuiksi. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.
  141,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Easy Rider ratsastushousut Dela Knee Grip
  Näyttävät yksityiskohdat ja mukavat materiaali. Easy Rider ratsastushousut on joissa polvipaikat on toteutettu keinomokasta silikonisilla gripeillä. Kiva joustava, sileä ja likaa hylkiva materiaali joka on 93% nylon ja 7% elastaani. Saapaslahkeet ilman tarroja lisäävät käyttömukavuutta. Näyttävät takataskut koristettu kristallein ja tähdin, taksut ja kontrastitikkaukset kiinnittävät huomiota edessä. Hyvät perusvärit. Koot 34-46 ja pitkällä lahkeella 72-88 huomioithan kokoa valitessasi että housut ovat melko pientä mitoitusta.
  125,60 €
 • USG harjalaatikko
  USG:n laadukas harjalaatikko jossa on kaikki tarpeellinen hevosen hoitotarvikkeiden säilytykseen. Kantokahva ja kannessa lokerot pikkutavaroiden säilytystä varten. Sisällä laatikoossa erillinen hylly sekä teline kaviosudille. Reilu koko 40 x 25 x 24 cm. Kivat metallinhohtoiset värit.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • Euro-Star ratsastushousut Dela Full
  Euro-Star naisten kokopaikkaiset ratsastushousut, joissa upeat glitteriyksityiskohdat taskuissa sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 34-46 normaalimitoituksella sekä 72-88 pitkällä mitoituksella.

  Normaali hinta: 125,60 €

  Special Price 106,76 €

 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Dela KneeGrip
  Euro-Star lasten polvipaikkaiset ratsastushousut silikoniprintillä. Lisäksi housuissa upeat koristeelliset taskut ja elastiset saapaslahkeet. Koot 140-176cm.
  125,60 €
 • Euro-Star ratsastushousut lapsille Dela Full
  Euro-Star lasten kokopaikkaiset ratsastushousut kangaspaikalla. Upeat glitteriyksityiskohdat taskuissa sekä elastiset saapaslahkeet. Koot 140-176cm.
  125,60 €
 • HV Polo takki Calina
  HV Polo naisten säänkestävä ja monikäyttöinen takki, jossa piilotettava huppu sekä useita vetoketjullisia taskuja. Koot XS-XXXL.
  124,16 €
 • BR JL riimunnaru
  Material: nylon Hardware: zinc with dark silver-coloured finish • Two-coloured lead rope with snap hook • Round lead rope: width 1.6 cm, length 210 cm • Matching BR JL halters, article 432147 and 432148
  12,95 €

  Tilapäisesti loppu