Tuotemerkit

9 Tuotetta

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • USG harjalaatikko
  USG:n laadukas harjalaatikko jossa on kaikki tarpeellinen hevosen hoitotarvikkeiden säilytykseen. Kantokahva ja kannessa lokerot pikkutavaroiden säilytystä varten. Sisällä laatikoossa erillinen hylly sekä teline kaviosudille. Reilu koko 40 x 25 x 24 cm. Kivat metallinhohtoiset värit.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • Satulahuopa Flags allover
  Suomi 100 teemaan sopiva kaunis sinivalkoinen satulahuopa jossa iskuja vaimentava padimainen tikkaus ja vaahtomuovi toppaus. Anatomisesti muotoillut mallit ja tarrakiinnitys satulaan. Helppohoitoinen polyesteri pinta.
  46,95 €
 • Fleecepintelit Flags
  Suomi 100 teemaan sopivat valkoiset fleecepintelit 4 kappaleen setissä jotka koristettu suomen lipulla. Pituus 200cm poneille ja 300cm hevosille. Yhdistä muihin Flags sarjan varusteisiin!

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 21,21 €

 • Riimu Flags
  Suomi 100 teemaan sopiva sinivalkoinen nailonriimu jossa topattu ja säädettävä niskahihna sekä turpahihna. Pistoolilukko poskella ja hyvät metallinväriset soljet. Kaikki koot pony-full. Myös riimunnarut saatavilla sävy sävyyn!
  17,95 €
 • Jännesuojat Flags etujalkoihin
  Suomi 100 teemaan sopivat etujalan anatomisesti muotoillut jännesuojat. Neopreeni vuoraus ja kestävä polymeerikuori suojaavat iskuilta, kolhuilta ja hivutukselta. Tarrakiinnitys ja kaksi kokoa. Yhdistä saman sarjan takajalan jännesuojiin! Hinta parille.
  52,95 €
 • Jännesuojat Flags takajalkoihin
  Suomi 100 teemaan sopivat takajalan anatomisesti muotoillut jänne- eli tekniikkasuojat. Neopreeni vuoraus ja kestävä polymeerikuori suojaavat iskuilta, kolhuilta ja hivutukselta. Tarrakiinnitys ja kaksi kokoa. Yhdistä saman sarjan etujalan jännesuojiin! Hinta parille.
  42,95 €
 • Riimunnaru Flags
  Suomi 100 teemaan sopiva sinivalkoinen riimunnaru pistoolilukolla. Pituus 1,8 m polyesteriä. Yhdistä saman sarjan riimuun!
  10,95 €
 • Riinunaru Flags paniikkilukolla
  Suomi 100 teemaan hyvin sopiva riimunnaru paniikkilukolla polyesteriä. Yhdistä saman sarjan riimuun!
  11,95 €

  Tilapäisesti loppu