Tuotemerkit

4 Tuotetta

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • USG harjalaatikko
  USG:n laadukas harjalaatikko jossa on kaikki tarpeellinen hevosen hoitotarvikkeiden säilytykseen. Kantokahva ja kannessa lokerot pikkutavaroiden säilytystä varten. Sisällä laatikoossa erillinen hylly sekä teline kaviosudille. Reilu koko 40 x 25 x 24 cm. Kivat metallinhohtoiset värit.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • HV Polo villatakki Lundar
  HV Polo villatakki, jossa piilotettu nappikiinnitys sekä yksinkertainen pieni logo rinnuksella. Yksinkertainen, elegantti ja ennenkaikkea monikäyttöinen villatakki, jonka kangas 95% villaa ja 5% kashmiria.
  92,66 €
 • HV Polo neuletunika Nicole
  HV Polon naisten neuletunika, jossa aavistuksen normaalia leveämpi kaula-aukko. Simppeli, mutta ylellinen neule kaikenlaiseen käyttöön, kangas 95% villaa ja 5% kashmiria.
  81,86 €