Tuotemerkit

6 Tuotetta

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 17,97 €

 • USG harjalaatikko
  USG:n laadukas harjalaatikko jossa on kaikki tarpeellinen hevosen hoitotarvikkeiden säilytykseen. Kantokahva ja kannessa lokerot pikkutavaroiden säilytystä varten. Sisällä laatikoossa erillinen hylly sekä teline kaviosudille. Reilu koko 40 x 25 x 24 cm. Kivat metallinhohtoiset värit.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • USG ratsastushousut Jess
  USG trendikkäät ja sporttiset ratsastushousut naisille joustavilla 3/4-kokopaikoilla. Mukava slim-fit farkkumalli jossa runsaasti kivoja yksityiskohtia. Viisi taskua, kontrastiväriset saumat, kontrastiväriset paikat, logoja ja brodeerauksia. Tässä modernissa mallissa nilkan tarra on korvattu V-muotoisella Lycra®-insertillä eli ns. saapaslahkeella. Housujen innovatiivinen materiaali Meryl®Actisystem™ on kestävää, helppohoitoista ja erittäin hengittävää. Housujen mteriaali 67% cotton, 25% polyamid (nylon®), 8% spandex (lycra®). Koot 34-46 + 72-84
  125,40 €
 • Riimu North Pole teddy pehmusteilla

  Pehmeä 100% polypropylene riimu pikalukolla ja keinokarvaisilla teddy-pehmusteilla. Paljon kivoja värejä!

  14,95 €
 • HKM riimu Stars
  HKM:n pehmeäksi toppattu riimu jossa hyvät säädöt ja pikalukko. 100% polypropylene.

  Normaali hinta: 9,95 €

  Special Price 7,96 €

 • HKM riimunnaru Stars
  HKM riimunnaru 100% polyesteriä pikalukolla. Pituus 180cm ja paljon värejä. Yhdistä Stars riimuun!
  7,95 €