Tuotemerkit

11 Tuotetta

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • USG harjalaatikko
  USG:n laadukas harjalaatikko jossa on kaikki tarpeellinen hevosen hoitotarvikkeiden säilytykseen. Kantokahva ja kannessa lokerot pikkutavaroiden säilytystä varten. Sisällä laatikoossa erillinen hylly sekä teline kaviosudille. Reilu koko 40 x 25 x 24 cm. Kivat metallinhohtoiset värit.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • HV Polo fleeceloimi Fedor
  HV Polon oikea luksus fleeceloimi, jossa paljon kauniita yksityiskohtia. Loimessa topatut olkapäät jotka tuovat lisämukavuutta. Uudenlainen innovatiivinen säädettävä kiinnitys edessä. Kaksi säädettävää mahavyötä, joiden välissä neopreenikappale joka pitää mahavyöt kiinni toisissaan eivätkä ne näinollen pääse liukumaan pois paikoiltaan tai sotkeutumaan mihinkään. Kaikissa kiinnitysvöissä HV Polo pro-sarjan logo. Tyylitelty ulkonäkö valkoisella kaistaleella ja suurella logolla kruunaavat kokonaisuuden.
  101,66 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo fleeceloimi Fallatijn
  HV Polon luksus fleeceloimi, johon jätetty tilaa myöskin sponsorin logolle. Iso kiinnitystarra edessä koristeltu HV Polon pro-sarjan logolla. Tyylitelty loimi kaikenlaisille käyttäjille! Väreinä navy ja lämmin harmaa, koot 135cm-165cm.
  81,86 €
 • HV Polo softshellloimi Fonaro
  HV Polon softshellloimi kaikenlaiseen käyttöön! Erittäin hengittävä, hyvin kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva tyylikäs loimi. Pehmeä lisätoppaus lavoilla sekä halkiot jotka tuovat liikkuvuutta ja mukavuutta. Innovatiivinen kiinnitys edessä sekä säädettävät mahavyöt neopreenisuojalla joka pitää vyöt kiinni toisissaan. Printattu logo ja kaunokuvioteksti tuovat loimelle yksinkertaista eleganttisuutta! 100% polyesteria.
  151,16 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo verkkoloimi softshell Mesh Furioso
  HV Polon kesäinen, kisapaikoillekkin sopiva softshellloimen ja verkkoloimen yhdistelmä. Nopeasti kuivattava ja kosteutta siirtävä loimi joka suojaa myös hyönteisiltä. Häntäläppä ja säädettävät ristivyöt sekä pikalukot edessä. Tyylikäs ulkonäkö ja iso logo. Ajattomat värit ja koot 125-165cm.
  155,61 €
 • HV Polo koulusatulahuopa Mystral
  HV POLON klassinen tyylikäs satulahuopa koulusatulaan. Hillitty Pro Gear sarjan huopa joka toimii aina. Puuvillaisen huovan toppaus on 400g polyfill-vavu ja vohvelikankainen vuori siirtää hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Pieni logo brodeerattuna ja kauniit satiiniset koristepunokset sekä klassikko värit, myös valkoinen kisahuovaksi. Koko Full.
  52,16 €
 • HV Polo satulahuopa Mystral
  HV POLON klassinen tyylikäs satulahuopa este - ja yleissatulaan. Hillitty Pro Gear sarjan huopa joka toimii aina. Puuvillaisen huovan toppaus on 400g polyfill-vavu ja vohvelikankainen vuori siirtää hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Pieni logo brodeerattuna ja kauniit satiiniset koristepunokset sekä klassikko värit, myös valkoinen kisahuovaksi. Koko Full.
  52,16 €

  Tilapäisesti loppu

 • HV Polo Fiction loimivyö
  HV Polo Elastic blanket girth matching to the HV POLO PRO collection. Embroidery logo.
  8,96 €
 • HV Polo Gandi traileriliina
  HV Polo Luxury adjustable trailerline with heavy metal hooks and leather details. With embroidery logo.
  17,06 €
 • HV Polo ratsastussukat Imago
  HV Polon tekniset ratsastussukat, joiden varsi hengittävää ja joustavaa materiaalia ja sukkaosa vahvempaa neulosta. Hillitty HV Polon logo varressa.
  11,75 €