Tuotemerkit

10 Tuotetta

 • Schockemöhle Sports Riimunvarsi Catch Style
  Schockemöhle Sportsin laadukas hyvällä pistoolilukolla varustettu riimunnaru. Schockemöhle Sports Memphis Style riimun kanssa yhteensopivissa väreissä.

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 9,31 €

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • Roeckl KENDI ratsastuskäsineet lapsille
  Roecklin 100% vedenpitävät toppakäsineet lapsille ratsastukseen. ROECK-TEX MEMBRANE suojaa kylmältä ja tuulelta. Lämmin toppaus ja pehmeä vuori tekee hankoista mukavat käytössä. Pitävä grippi pitää ohjat käsissä ja vahvistukset suojaavat kulumiselta. Pitkä neulottu resori ei jätä ranteita paljaaksi. Konepesu 30 astetta.
  39,95 €
 • Roeckl WARWICK JUNIOR talviratsastuskäsine
  Convenient and extremely elastic – ROECKL SPORTS presents the WARWICK JUNIOR. The backhand and palm are both made from Polartec® Power Stretch® Pro, a warm, soft and particularly elastic material. Young riding enthusiasts will also love ROECKL’s exclusive COMFORT CUT. Thanks to this particularly slender and comfortable cut, there is no need for trimming on the index finger. Convenient and beautiful at the same time: the palm is elaborately siliconized with countless ROECKL logos, thus ensuring an ideal grip on the reins. The area between the ring finger and the little finger, which also comes into contact with the reins, has been siliconized as well. The ROECKL logo on the cuff tops off this model’s set of well-thought-out features.

  Normaali hinta: 36,50 €

  Special Price 31,03 €

 • Roeckl MENDON ratsastuskäsineet
  Roecklin Mendon käsineet muodikkaassa melange lookissa kesään! Roecklin suosittu ROECK-GRIP® kämmenissä antaa erinomaisen pidon ohjiin ja elastinen sekä hengittävä Melange Lycra imee kosteutta jolloin käsine ei hiosta. Heijastava ja perforoidut insertit luovat sporttisen ulkonäön. Tarrakiinnitys ranteessa ja Roeckl logo. Koot 6 -10.5. TOUCHSCREEN COMPATIBLE käsineet joita ei tarvitse riisua käyttääkseen kostetusnäyttöä.

  Normaali hinta: 59,90 €

  Special Price 50,92 €

 • Roeckl KELLI ratsastuskäsineet
  Roeckl KELLI ratsastuskäsineet lapsille joissa yhdistyy toimivuus, kiva ulkonäkö ja sopivat värit sekä pojille että tytöille. Digital Suede kämmenissä suojaa käsien herkkää ihoa ja antaa pitoa ohjiin. Kämmenselän printattu lycra on joustava ja mukava käytössä. Tarrakiinnitys ranteessa. Lasten koot 4,5 ja 6. Berry värissä bling-tähti koristeena!

  Normaali hinta: 24,90 €

  Special Price 21,17 €

 • Roeckl ROECK-GRIP PRO ratsastuskäsineet
  Roecklin perinteisesta Roeck-Grip ratsastuskäsineestä uusi versio jossa asiakkaiden toiveesta isompi Roeckl-printti. Käsineen konepestävä materiaali on tuttu ROECK-GRIP® joka on myös TOUCHSCREEN COMPATIBLE. Hyvä valinta vaikka kisakäsineeksi!

  Normaali hinta: 39,95 €

  Special Price 24,95 €

 • Roeckl MANSFIELD ratsastuskäsineet
  Roeckl Mansfield ratsastuskäsineet ovat uudistettu moderni versio Number mallista. Käsineiden kämmenselkä on joustava ja mukava heavy Lycra dull + 2-way Spandex ja kämmepuoli ohjiin hyvän pidon antava keinomokkainen Digital Suede. Comfort cut malli jossa tarrakiinnitys ja heijastavat sporttiset printit. Hyvät värivaihtoehdot ja koot 6-11. Palm Material: Digital Suede

  Normaali hinta: 34,95 €