Tuotemerkit

8 Tuotetta

 • Schockemöhle Sports Riimunvarsi Catch Style
  Schockemöhle Sportsin laadukas hyvällä pistoolilukolla varustettu riimunnaru. Schockemöhle Sports Memphis Style riimun kanssa yhteensopivissa väreissä.

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 9,31 €

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • Roeckl KENDI ratsastuskäsineet lapsille
  Roecklin 100% vedenpitävät toppakäsineet lapsille ratsastukseen. ROECK-TEX MEMBRANE suojaa kylmältä ja tuulelta. Lämmin toppaus ja pehmeä vuori tekee hankoista mukavat käytössä. Pitävä grippi pitää ohjat käsissä ja vahvistukset suojaavat kulumiselta. Pitkä neulottu resori ei jätä ranteita paljaaksi. Konepesu 30 astetta.
  39,95 €
 • Roeckl MENDON ratsastuskäsineet
  Roecklin Mendon käsineet muodikkaassa melange lookissa kesään! Roecklin suosittu ROECK-GRIP® kämmenissä antaa erinomaisen pidon ohjiin ja elastinen sekä hengittävä Melange Lycra imee kosteutta jolloin käsine ei hiosta. Heijastava ja perforoidut insertit luovat sporttisen ulkonäön. Tarrakiinnitys ranteessa ja Roeckl logo. Koot 6 -10.5. TOUCHSCREEN COMPATIBLE käsineet joita ei tarvitse riisua käyttääkseen kostetusnäyttöä.
  59,90 €