Tuotemerkit

5 Tuotetta

 • Schockemöhle Sports Riimunvarsi Catch Style
  Schockemöhle Sportsin laadukas hyvällä pistoolilukolla varustettu riimunnaru. Schockemöhle Sports Memphis Style riimun kanssa yhteensopivissa väreissä.

  Normaali hinta: 10,95 €

  Special Price 9,31 €

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • USG ratsastushousut Ashley
  USG:n perinteisen mukavat ratsastushousut 3/4 -kokopaikalla. Viistot kontrastiväriset etutaskut vetoketjulla. Housujen materiaali on 95% puuvillaa ja 5% spandexia (lycra®). Koot normaalilahkeella 34-46, sekä pitkällä lahkeella 72-84.

  Normaali hinta: 70,40 €

  Special Price 59,84 €

 • USG ratsastushousut Lorie
  USG:n uudet elegantit ratsastushousut 3/4 -painetulla kokopaikalla. Ajaton ja sporttinen tyyli. Kontrastiväriset saumat, sekä taskujen reunat. Materiaali on 96% polyesteriä, 4% elastaania. Lahkeet ovat mukavaa joustavaa elastaania (Lycra®) ilman tarroja. Koot normaalilahkeella 34-46, sekä pitkällä lahkeella 72-88.
  130,00 €
 • USG ratsastushousut Luana
  USG:n kokopaikkaiset ratsastushousut naisille. Seuraava sukupolvi USG:n bestselleristä Laguna-ratsastushoususta. Joustavat kokopaikat ja neljä taskua. Materiaali täyttää kaikki laatua vaativan ratsastajan vaatimukset liikkuvuudessa ja kestävyydessä. Lisämukavuutta tuo v-mallinen lahje jossa materiaalina elastinen lycra. Kangas 58% puuvillaa, 35% nylonia ja 8% spandexia. Kokona 36-46 + 76-84. Monia värisävyjä!

  Normaali hinta: 84,40 €

  Special Price 59,95 €