Tuotemerkit

Tuotteet 1-24 / 27

 • Bucas Ihottumaloimi Sweet Itch Zebra
  Bucasin suosittu Zebra sarja on täydentynyt ihottumaloimella! Erittäin tiheä ja kestävä sweet itch-kangas verkkokangas pitää loitolla pienimmätkin hyönteiset, kuten polttiaiset ja suojaa UV-säteiltä. Pehmeä pintainen kangas ehkäisee myös hankauksesta mahdollisesti johtuvaa ihon rikkoutumista. Kaulakappaleellinen loimi suojaa koko hevosen tehokkaasti aina korviin saakka ja joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan. Koot 115-165cm.
  146,00 €
 • Kieffer Jalustinhihnat
  Kiefferin laadukkaat ja kestävät jalustinhinat pintanahkaa, sisäpuoli venymätöntä nylonia, vetolujuus 300 kg. Hihnan leveys 25mm.
  Musta ja ruskea väri. Kaikki pituudet 110-170cm.
  58,90 €
 • Kieffer Satulavyö Profi Vatsapanssarilla
  Kiefferin laadukas nahkainen panssarivyö. Joustot molemmissa päissä. Kiinnitysrenkaat apuohjille. Patenttisoljet. Musta ja ruskea. 115-150cm
  175,00 €
 • Premiere Muotoiltu Satulavyö Joustolla
  Premieren Jersey-puuvillasta valmistettu muotoiltu satulavyö joka on kestävä ja mukava. Satulavyön toisessa päässä on jousto. Hyvät rullasoljet.
  Pituudet 110-145 cm.
  25,95 €
 • Bucas Sadeloimi Sun Shower
  Bucasin loistava kesäisen kevyt sadeloimi verkkovuorella. Vedenpitävä ja hengittävä loimi jossa lisäksi Teflon® ulkokuori. Sun Shower on oiva loimi Suomen kesään, sillä se käy niin sateella kuin auringonpaisteellakin. Lapaleikkaus antaa hevoselle tilaa liikkua. Loimeen saatavissa myös kaulakappale, joka kiinnitetään tarroilla loimeen. Koot 135-165cm ja väri Silver.
  124,00 €
 • Bucas Talliloimi Shamrock Power Full Neck

  Bucasin toiminnallinen coolerloimi kiinteällä kaulakappaleella jonka ominaisuudet yllättävät. Kevyttä nopeasti kosteutta siirtävää loimea voit käyttää kuivatukseen , kuljetukseen ja kevyenä talliloimena. Loimen materiaali on tekninen kaksikerroksinen Stay-Dry -fleece/kangas joka siirtää kosteutta hyvin, on lämmin eikä sen sileään pintaan tartu kuivikkeet.  Loimen hyvä leikkaus antaa tilaa lavoille, loimessa on edessä solkikiinnitys ja loimessa on myös paikat jalkalenkeille. Loimen vuori on antibakteerinen ja sen etuosa on topattu mukavaksi. Tämän loimen voit pukea hikiselle tai märälle hevoselle ilman että loimea tarvitsee myöhemmin vaihtaa. Koot 115-170cm ja väri musta.

  Normaali hinta: 139,40 €

  Special Price 118,49 €

 • Bucas hyönteisloimi Buzz-off Full Neck Zebra
  Bucasin suositut Buzz-Off sarjan tuotteet on valmistettu erittäin kevyestä ja pehmeästä verkkokankaasta. Hieno verkko pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Kaulakappaleellinen loimi suojaa koko hevosen tehokkaasti ja joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Tutkimusten mukaan hyönteiset pitävät Zebra väritystä sekavana ja välttelevät sitä luonnostaan.
  Koot 125-170cm.
  119,90 €
 • Bucas Kärpäsloimi Buzz-Off Full Neck
  Suositut ja kestävät Bucas Buzz Off sarjan tuotteet on valmistettu erittäin kevyestä ja pehmeästä verkkokankaasta. Hieno verkko pitää pienimmätkin hyönteiset loitolla ja suojaa UV-säteiltä. Kaulakappaleellinen Buzz-Off suojaa koko hevosen tehokkaasti ja joustollinen mahaläppä pitää loimen hyvin paikallaan suojaten samalla herkkää ihoa vatsan alla. Yhdistä Buzz-Off päähuppuun.
  Koot 135-165cm ja väri Silver Blue.
  89,90 €
 • Kieffer Air Tex Satulavyö
  Kiefferin laadukas anatomisesti muotoiltu satulavyö este/yleissatulaan erittäin hengittävästä ja pehmeästä Air Tex materiaalista. Hyvät RST-rullasoljet. Konepestävä +30 astetta.Saatavana koot 90-150cm. Väri musta.

  Normaali hinta: 59,50 €

  Special Price 50,58 €

 • Premiere Satulavyö Neoprene
  Paksua tukevaa konepestävää neopreeniä oleva satulavyö. Rolleri soljet ruostumatonta terästä. Konepestävä satulavyö joka ei varmasti hierrä. Pituudet 90-140 cm viiden senttimetrin välein. Musta ja ruskea.

  Normaali hinta: 15,95 €

  Special Price 13,56 €

 • Premiere Jalustinhihnat Leather
  Premieren hyvät nahasta valmistetut jalustinhihnat. Soljet ruostumatonta terästä, leveys 25 mm. Soljen kiinnityslenkki on vahvistettu nylonilla. Väreinä musta ja ruskea.

  Normaali hinta: 28,95 €

  Special Price 24,61 €

 • Bucas talliloimi Celtic Light
  Bucasin Celtic-sarjan talliloimi ja antibakteerisella kuivattavalla stay-dry vuorella. Tähän loimeen voit myös yhdistää erillisen kaulakappaleen.
  152,90 €
 • USG vyö Casual
  USG:n punottu vyö, joka tarjoaa ajatonta designia urheiluun ja vapaa-aikaan. Erittäin joustava vyö, jossa hopeanvärinen solki ja synteettistä nahkaa vyön molemmissa päissä. Leveys 3,5cm ja pituus 70-120cm. Monia ihania värejä!

  Normaali hinta: 15,49 €

  Special Price 13,17 €

 • BR satulavyö Gentle
  Tämä vyö on erittäin mukava hevoselle. Anatomisesti muotoillussa pehmeässä synteettisessä vyössä on joustot toisella puolella. Helppohoitoinen
  67,95 €
 • Acavallo® satulavyö Comfort Gel
  Acavallo anatomisesti muotoiltu satulavyö estesatulaan geelipehmusteilla. Pehmeä geeli tasaa painetta, vähentää hikoilua eikä nipistä. Elastiset joustot vyön molemmissa päissä sekä helposti kiristettävät RST-rullasoljet ja patentoitu D-rengas turvalukolla apuohjille. Upea sporttinen design ja helppohoitoinen laadukas synteettinen nahka. Musta ja ruskea väri sekä pituudet 120, 130 ja 140cm.
  122,95 €
 • Acavallo® satulavyö vatsapanssarilla Comfort Gel
  Acavallo anatomisesti muotoiltu satulavyö vatsapanssarilla ja geelipehmusteilla. Vatsapanssari suojaa hyvin ja pehmeä geeli tasaa painetta, vähentää hikoilua eikä nipistä. Elastiset joustot vyön molemmissa päissä sekä helposti kiristettävät RST-rullasoljet ja patentoitu D-rengas turvalukolla apuohjille. Upea sporttinen design ja helppohoitoinen laadukas synteettinen nahka. Musta ja ruskea väri sekä pituudet 120, 130 ja 140cm.

  Normaali hinta: 152,95 €

  Special Price 130,01 €

 • HKM toppaloimi kaulakappaleella Champion Combo Winter

  Syksyn ja talven toppaloimi kiinteällä kaulakappaleella ja ylivertaisilla ominaisuuksilla. Tässä loimessa jokainen yksityiskohta on otettu huomioon. Likaa hylkiväksi teflon-käsitelty 1200D ripstop polyesteri on 100% vedenpitävä ja loimessa on myös teipatut saumat. Loimen toppaus on 340g puuvillavanua ja vuori ihoystävällistä ja kosteutta siirtävää puuvillaa. Loimessa extra leveät sivut, suuri häntäläppä, irroitetavat jalkalenkit, lapalaskokset, hyvät soljet ja säädettävä solkikiinnitys edessä. Väri klassinen tummansininen ja koot 100-160 cm.

  145,95 €
 • Toppaloimi Champion Winter 340g
  Syksyn ja talven toppaloimi ylivertaisilla ominaisuuksilla. Tässä loimessa jokainen yksityiskohta on otettu huomioon. Likaa hylkiväksi teflon-käsitelty 1200D ripstop polyesteri on 100% vedenpitävä ja loimessa on myös teipatut saumat. Loimen toppaus on 340g puuvillavanua ja vuori ihoystävällistä ja kosteutta siirtävää puuvillaa. Loimessa extra leveät sivut, suuri häntäläppä, irroitetavat jalkalenkit, lapalaskokset, hyvät soljet ja säädettävä solkikiinnitys edessä. Väri klassinen tummansininen ja koot 100-160 cm.

  Normaali hinta: 122,95 €

  Special Price 104,51 €

 • Under rug Newport
  - breathable - highly insulated - Very high heat bearing (symbol-S) - Very highly windproof (Symbol-A) - Very highly breathable - rip-proof - machine washable at 30 degrees - suitable for dryer - 100% polyester - smooth, easy to clean fabric - best quality - tail strap - 300gm cotton filling - adjustable front closures - delivered with bag - extra long sides - consistent with all Champion rugs

  Normaali hinta: 72,95 €

  Special Price 62,01 €

 • Wahlsten W-profile satulavyö nahkaa, joustolla
  Nahkaa, joustot molemmissa päissä.
  189,00 €
 • Wahlsten W-profile s-mallin satulavyö nahkaa joustolla
  Pituus 110, 120,130 ja 140. Nahkaa, joustotmolemmissa päissä.
  189,00 €
 • Horse Comfort lasten ratsastushousut
  Pehmeät ja mukavat housut kokopaikoin.
  45,00 €
 • Horse Comfort Satulavyö neopreeni teddypehmuste
  Pehmeä ja mukava vyö. Tiukat kaksinkertaiset joustot molemmissa päissä.
  49,90 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2