Fleck

Fleck

22 Tuotetta

Lähes puolen vuosisadan ajan Fleck on tehnyt vaikutuksen vaativimpiinkin asiakkaisiin upeilla, käsin tehdyillä ratsastus- ja ajoraipoillaan. Modernit materiaalit, ohittamaton viimeistely ja jäljittelemätön laatu yhdistettynä korkeaan osaamiseen sekä ammattitaitoon ovat tehneet Fleckistä yhden maailman tunnetuimmista raipanvalmistajista.

Yritys kehittää tuotteitaan jatkuvasti. Fleck tekee yhteistyötä ammattiratsastajien ja –ajajien kanssa ja etsii aktiivisesti uusia materiaaleja, tutkii trendejä ja kartoittaa uudenlaisia mahdollisuuksia innovatiiviseen muotoiluun. Fleckin mottona on, että hyvästäkin tuotteesta voi aina tehdä vielä entistä paremman.

Valtava valikoima värejä, punoksia ja kädensijamateriaaleja antaa raippojen suunnittelulle lähes rajattomat mahdollisuudet. Asiakas voi valita tuotteeseensa minkä tahansa värin, pituuden tai materiaalin ja Fleck tekee toiveista totta. Asiakaslähtöinen toimintatapa, korkea käsityötaito ja rakkaus yksityiskohtiin takaavat Fleckin tuotteiden korkean laadun vuodesta toiseen.

 • Fleck Juoksutusraippa Carbon
  Fleckin hieno kaksiosainen juoksutusraippa kevyttä hiilikuitua. Pituus 200cm ja upea metallinhohtoinen väri lajitelmana.

  Normaali hinta: 49,90 €

  Special Price 14,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Juoksutusraippa Carbon Premium
  Fleckin todellinen luksus raippa juoksutukseen. Kevyt ja kestävä raippa on valmistettu hiilikuidusta ja sen teleskooppivarren pituus on portaattomasti säädettävissä haluttuun pituuteen. Erinomainen VARIO-grip kahva.

  Normaali hinta: 129,90 €

  Special Price 38,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck kaksiosainen Juoksutusraippa Grip
  Fleckin laadukas kaksiosainen juoksutusraippa grip-kahvalla. Pituus 180cm. Värilajitelma.

  Normaali hinta: 39,90 €

  Special Price 11,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Kouluraippa Delta Pro
  Fleckin uutuusraipassa on estemalleista tuttu ergonomisesti käteen sopiva Delta pro-kahva. Ammattimainen toimivuus ja raikas uusi ulkönäkö.
  Pituudet 110, 120 130cm.

  Normaali hinta: 29,90 €

  Special Price 8,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Kouluraippa Feldmann
  Tunnetun Saksalaisen Walter Feldmannin Fleckille suunnittelema tasapainoitettu raippa. Tasapainoitetun kahvan ansiosta raippa on miellyttävä ja tarkka käytössä. Raipasta saatavilla pituudet 110, 120 ja 130cm. Väreinä musta ja ruskea.

  Normaali hinta: 39,90 €

  Special Price 11,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Kouluraippa Impuls Deluxe
  Fleckin Impuls sarjan raipoissa on uusi innovatiivinen ergonominen kahva. Kahvan pitävä pinta ja kolmionmallinen suunnittelu tekee raipasta miellyttävän ja vaivattoman käyttää. Impuls raipan kädensijassa on myös lenkki mistä raipan voi ripustaa säilytyksen ajaksi sekä tuki peukalolle maastatyöskentelyä varten. DeLuxe mallissa on pieni läppä. Väri musta ja pituudet 110, 120 ja 130 cm.

  Normaali hinta: 35,90 €

  Special Price 10,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Kouluraippa Impuls Flex
  Fleckin Impuls sarjan raipoissa on uusi innovatiivinen ergonominen kahva. Kahvan pitävä pinta ja kolmionmallinen suunnittelu tekee raipasta miellyttävän ja vaivattoman käyttää. Impuls raipan kädensijassa on myös lenkki mistä raipan voi ripustaa säilytyksen ajaksi ja tuki peukalolle maastatyöskentelyä varten. Flex mallissa on herkkä Flex-varsi ja siima päässä. Väri musta ja pituudet 110, 120 ja 130 cm.

  Normaali hinta: 35,90 €

  Special Price 10,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Raippa Impuls Touch
  Fleckin Impuls sarjan raippa maastatyöskentelyyn. Kahvan pitävä pinta ja kolmionmallinen suunnittelu tekee raipasta miellyttävän ja vaivattoman käyttää. Impuls raipan kädensijassa on myös lenkki mistä raipan voi ripustaa säilytyksen ajaksi sekä tuki peukalolle maastatyöskentelyä varten. Väri musta ja pituus 160 cm.

  Normaali hinta: 49,90 €

  Special Price 14,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Esteraippa Premium
  Fleckin premium esteraipassa on tyylikäs nahkainen kahva ja käsin punottu nahkainen nuppi. Raipan varsi on lakattu kiiltäväksi ja raipassa on ommeltu nahkainen closed-läppä. Pituus 50 cm ja kolme hienoa väriä, musta, choco ja caramel.

  Normaali hinta: 41,90 €

  Special Price 12,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Kouluraippa Strass Elements Blue
  Tyylikäs kouluraippa uutuus, jossa musta-sininen kahva koristeltuna kristalleilla.

  Normaali hinta: 52,50 €

  Special Price 15,75 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Kouluraippa Feldmann Sports Strass
  Fleckin tunnetuimmasta kouluraipasta täysin uusi versio. Feldmann Sport versiosta hienosteltu versio, "pallukat" ovat kestävää kumia liukuestekuviolla ja tekevät raipasta täydellisesti tasapainoitetun, uudistuksena kahva on korkealaatuista nahkaa ja koristeltu kimaltelevilla strasseilla. Raipasta saatavilla pituudet 110, 120 ja 130cm. Värinä musta.

  Normaali hinta: 55,90 €

  Special Price 16,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Esteraippa Carbon composite
  Fleckin höyhenenkevyt esteraippa. Valmistettu carbon hiilikuidusta ja kahvassa erinomainen pito. Pituus 60cm ja nahkaläppä.

  Normaali hinta: 34,90 €

  Special Price 10,47 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck yleisraippa Black
  Fleck riding whip nylon cover, rubber handle and wrist loop.

  Normaali hinta: 10,43 €

  Special Price 2,61 €

 • Fleck kouluraippa Black
  Fleckin kouluraippa kumikahvalla. Muu osa raipasta nylonia. Pituudet 100cm ja 110cm.

  Normaali hinta: 12,90 €

  Special Price 3,87 €

 • Fleck esteraippa Multicolor
  Fleckin esteraippa kumikahvalla ja käsilenkillä. Muu osa raipasta nylonia. Pituus 60cm.

  Normaali hinta: 11,94 €

  Special Price 2,99 €

 • Fleck kouluraippa Feldmann balance Carbon Sports
  Tunnetun Saksalaisen Walter Feldmannin Fleckille suunnittelemasta tasapainotetusta kouluraipasta uusi, ultra-kevyt hiilikuitumalli. Tasapainoitetun kahvan ansiosta raippa on miellyttävä ja tarkka käytössä. Raipasta saatavilla pituudet 110, 120 ja 130cm. Väri musta.

  Normaali hinta: 45,90 €

  Special Price 13,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck yleisraippa Multicolor
  Fleckin edullinen yleisraippa kumikahvalla ja käsilenkillä. Muu osa raipasta nylonia. Pituus 80cm.

  Normaali hinta: 11,94 €

  Special Price 2,99 €

 • Fleck kouluraippa Ultra Soft
  Fleck laadukas perinteinen kouluraippa joka on kätene sopiva erittäin pehmeällä ja pitävällä kahvalla. Hopeanvärinen nuppi. Musta väri ja pituudet 110-130cm.

  Normaali hinta: 39,90 €

  Special Price 11,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck kouluraippa Ultra Soft Nameplate
  Fleck laadukas perinteinen kouluraippa joka on kätene sopiva erittäin pehmeällä ja pitävällä kahvalla. Hopeanvärinen nuppi. Musta väri ja pituudet 110-130cm. Tässä mallissa kätevä paikka omalle nimelle tunnistamisen helpottamiseksi.

  Normaali hinta: 43,90 €

  Special Price 13,17 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck Kouluraippa Contact
  Fleckin uusi sporttinen kouluraippa, erityisen hyvällä pidolla. Kahva on mukavan pehmeää käteen muotoutuvaa materiaalia. Tyylikkäät värit blue, brown ja black, koot 110cm-130cm.

  Normaali hinta: 39,90 €

  Special Price 11,97 €

 • Fleck kouluraipparaippa Softgrip
  Fleckin laadukas kouluraippa nailonia jossa erittäinen pehmeä ja pitävä softgrip-kahva. Pituus 120cm ja värilajitelma musta, ruskea ja sininen.

  Normaali hinta: 19,90 €

  Special Price 5,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Fleck kouluraippa Strass Elements Black
  Fleckin tyylikäs ja laadukas kouluraippa, jossa musta kahva koristeltuna upeasti kristalleilla. Kaunis nahkainen käsin punottu nuppi.

  Normaali hinta: 52,50 €

  Special Price 15,75 €

  Tilapäisesti loppu