Glööckler

2 Tuotetta

Mahtipontista muotisuunnittelijaa Harald Glööckleriä on kutsuttu yhdeksi muotimaailman häikäisevimmistä hahmoista – ideoiden tulivuoreksi – ja häntä on verrattu jopa Gianni Versaceen. Glööckler on suunnitellut muun muassa päitä kääntäviä, massasta erottuvia vaatteita, asusteita, sisustuksia, kodintekstiilejä ja esiintymisasuja mutta myös taidetta ja jopa pelejä. Muutama vuosi sitten mies antoi oman panoksensa hevostarvikkeiden suunnitteluun.

Glööcklerin ideologia kauniista maailmasta, jossa jokainen nainen kokoon tai ulkonäköön katsomatta kokee itsensä prinsessaksi näkyy niinikään miehen nimeä kantavissa hevostarvikkeissa: suunnittelijan tunnusmerkkiä, kimaltavaa kruunua kantavat loimet, suojat, pintelit ja satulahuovat tuovat todellista glamouria tallille. Glööckler on suunnitellut myös nimeään kantavia, massasta erottuvia ratsastusvaatteita ikuisen ihailunsa kohteille – naisille.

 • Kauluspaita Silver Crown By Glööckler
  Todella kaunis pitkähihainen kauluspaita puuvillasekoitetta. Glööcklerin tapaan paidasta ei näyttävyyttä puutu! Brodeeratut hepeakruunut ja nappilistassa isot kristallikoristeiset napit. Istuva leikkaus ja materiaali puuvillaelastaani joka tekee paidasta mukavan ja joustavan käytössä. Koot XS-XL, valkoinen ja musta.

  Normaali hinta: 54,95 €

  Special Price 32,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Glööckler ratsastushousut Golden Allover
  Miellyttävän pehmeät kokopaikkaiset ratsastushousut saapaslahkeella.

  Normaali hinta: 102,90 €

  Special Price 61,74 €