Glööckler

22 Tuotetta

Mahtipontista muotisuunnittelijaa Harald Glööckleriä on kutsuttu yhdeksi muotimaailman häikäisevimmistä hahmoista – ideoiden tulivuoreksi – ja häntä on verrattu jopa Gianni Versaceen. Glööckler on suunnitellut muun muassa päitä kääntäviä, massasta erottuvia vaatteita, asusteita, sisustuksia, kodintekstiilejä ja esiintymisasuja mutta myös taidetta ja jopa pelejä. Muutama vuosi sitten mies antoi oman panoksensa hevostarvikkeiden suunnitteluun.

Glööcklerin ideologia kauniista maailmasta, jossa jokainen nainen kokoon tai ulkonäköön katsomatta kokee itsensä prinsessaksi näkyy niinikään miehen nimeä kantavissa hevostarvikkeissa: suunnittelijan tunnusmerkkiä, kimaltavaa kruunua kantavat loimet, suojat, pintelit ja satulahuovat tuovat todellista glamouria tallille. Glööckler on suunnitellut myös nimeään kantavia, massasta erottuvia ratsastusvaatteita ikuisen ihailunsa kohteille – naisille.

 • Fleecepintelit Royal Fur By Glööckler
  Fleecepintelit design by Harald Glööckler. Yhdistä saman sarjan satulahuopaan! Laadukasta Fleecea, näyttävät yksityiskohdat: "turkisreunus" ja kimaltava kruunu, kiinnitys tarroilla. Toimitetaan 4 kpl setissä. Pituus 300cm
  27,95 €
 • Glööckler fleecepintelit Royal Diamonds
  Glööcklerin upeat koristeelliset fleecepintelit. Toimitetaan neljän pintelin settinä.
  27,95 €
 • Glööckler korvahuppu Golden Royal Diamonds
  Glööckler Royal Diamonds -sarjan hieno korvahuppu – yhdistä saman sarjan upeaan satulahuopaan ja pinteleihin!
  20,95 €
 • Glööckler Neliöhuopa Animal Print Crown
  Trendikäs satulahuopa design by Harald Glööckler, musta huopa mautettuna Leopardikuosiprinttillä ja kultaisella kruunulla ja reunanauhalla. Neliöhuopa tikattu viistosti. Huopa on hyvin kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva. Kiinnitys tarroilla. Anatomisesti muotoillut mallit yleis- ja koulusatulaan. Koko Full.
  52,95 €
 • Glööckler poolopaita Golden Crown
  Glööcklerin käytännöllinen poolopaita, hengittävää ja joustavaa kangasta. Koot XS-XXL.
  52,95 €
 • Glööckler ratsastushousut Golden Allover
  Miellyttävän pehmeät kokopaikkaiset ratsastushousut saapaslahkeella.

  Normaali hinta: 102,90 €

  Special Price 69,95 €

 • Glööckler riimu Royal Diamonds
  Glööckler Royal Diamonds -sarjan upea riimu, jossa hyvin pehmeäksi topatut niska- ja turpahihna. Riimussa on hyvin säätövaraa ja pikalukko. Yhdistä saman sarjan loimeen!
  27,95 €
 • Glööckler riimunnaru Royal Diamonds
  Glööckler riimunnaru – yhdistä saman sarjan riimuun! Pituus 1,80 metriä.
  15,95 €
 • Glööckler riimunnaru Royal Diamonds
  Glööckler riimunnaru paniikkilukolla – yhdistä saman sarjan riimuun!
  17,95 €
 • Glööckler satulahuopa Royal Diamonds
  Glööcklerin ylellinen satulahuopa yleis- ja estesatulaan. Helppohoitoinen ja hengittävä huopa, jonka sisäpuoli on nopeasti kuivuvaa materiaalia. Yhdistä saman sarjan korvahuppuun ja pinteleihin! Koot pony ja full.
  52,95 €

  Tilapäisesti loppu

 • Glööckler takki Golden Royal
  Glööcklerin upea tikattu tuulenpitävä takki ratsastukseen ja muuhun ulkoiluun. Lämpimässä takissa on ihana irroitettava karvakaulus, kaksisuuntainen vetoketju ja takissa on myös korkea vedenpitävyys. Koot XS-XXL.
  132,95 €
 • Glööckler toppatakki Golden Royal
  Glööckler Golden Royal -sarjan lämmin toppatakki. Takissa on korkea vedenpitävyys ja se on samalla hyvin hengittävä sekä tuulenpitävä. Muhkea pystykaulus, jonka takana on kivana yksityiskohtana kruunuprintti. Koot XS-XXL.
  102,95 €
 • Kauluspaita Silver Crown By Glööckler
  Todella kaunis pitkähihainen kauluspaita puuvillasekoitetta. Glööcklerin tapaan paidasta ei näyttävyyttä puutu! Brodeeratut hepeakruunut ja nappilistassa isot kristallikoristeiset napit. Istuva leikkaus ja materiaali puuvillaelastaani joka tekee paidasta mukavan ja joustavan käytössä. Koot XS-XL, valkoinen ja musta.
  52,95 €
 • Kisapaita Silver Crown By Glööckler
  Todella kaunis pitkähihainen kisapaita/ratsastuspaita puuvillasekoitetta. Glööcklerin tapaan kauniissa paidassa upeat yksityiskohdat ja näyttävässä nappilistassa isot kristallikoristeiset napit. Istuva leikkaus ja materiaali puuvillaelastaani joka tekee paidasta mukavan ja joustavan käytössä. Koot XS-XL, valkoinen ja musta.
  62,95 €
 • Korvahuppu Royal Fur By Glööckler
  Royal Fur malliston upea korvahuppu design by Harald Glööckler. Näyttävä "turkisreunus" ja kimaltavat yksityiskohdat. Yhdistä saman sarjan satulahuopiin! Koko Full
  20,95 €
 • Ratsastusliivi Royal Fur By Glööckler
  Glamouria ratsastukseen tässä aidolta näyttävässä, lämpimässä tekoturkisliivissä. Glööcklerin tapaan upeat yksityiskohdat ja näyttävät viimeistelyt. Istuva leikkaus ja materiaali 100% polyester. Koot XS-XL, väri musta.
  102,95 €
 • Ratsastustakki Golden Crown By Glööckler
  Trendikäs bleiseri mallinen takki ratsastukseen ja vapaa-aikaan design by Harald Glööckler. Istuva huoliteltu malli, selässä näyttävä brodeerattu kulta kruunu, edessä kulta napitus ja piilotaskut. Vaikka kisatakiksi! Veden ja tuulenpitävää joustavaa sekä helppohoitoista materiaalia 84% polyesteria 16% polyurethania. Koot XS-XL
  122,95 €
 • Riimunnaru Royal Fur By Glööckler
  Royal Fur malliston paksu naru polyesteria, pituus 180cm, pistoolilukolla. Yhdistä Royal Fur riimuun.
  16,95 €
 • Satulahuopa Royal Fur By Glööckler
  Upea musta satulahuopa design by Harald Glööckler. Tukeva, Padi tyyppinen huopa, näyttävät kimaltavat reunanauhat, turkisreunus sekä iso kruunu koristeena. Huopa on hyvin kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva. Kiinnitys satulaan tarroilla. Anatomisesti muotoillut mallit yleis- ja koulusatulaan.
  Koko Full.
  49,95 €
 • Silver Royal Silver Bootsit By Glööckler
  Upeat bootsit hopeaglitteriä, sinulle joka haluat erottua! Sisäpuoli pehmeää neoprenea. Tukeva tarrakiinnitys.

  Hienopesu. Väri: Hopea, Yksi koko: Cob/Full

  27,95 €
 • Takajalan Suojat Silver Crown By Glööckler
  Upeissa Glööckler suojissa on jotain uutta! Upean ulkonäön lisäksi takajalan matalat jännesuojat ovat hyvin iskuilta suojaavat ja anatomisesti muotoillut. Neopreeni vuoratuissa suojissa on hyvät leveät tarrat. Yksi kaikille sopiva koko cob/full.
  42,95 €
 • Takajalan Suojat Silver Royal By Glööckler
  Upea uutuus by Glööckler! Hopeaglitteriä sinulle joka haluat erottua joukosta! Upean ulkonäön lisäksi takajalan matalat jännesuojat ovat hyvin iskuilta suojaavat ja anatomisesti muotoillut. Neopreeni vuoratuissa suojissa on hyvät leveät tarrat. Yksi kaikille sopiva koko cob/full.
  42,95 €