HKM

Tuotteet 1-24 / 547

HKM:n juuret löytyvät 60-luvun Saksasta. Egbersien perheen omistamassa suuressa ratsastuskoulussa syntyi ideoita, joita kehitettiin ja testattiin omilla tuntihevosilla. Kovassa käytössä olleilta tuotteilta vaadittiin jo tuolloin korkeaa laatua ja kestävyyttä. Sama ajatus on kantanut tuotesuunnittelua aina näihin päiviin saakka.

Alun perin omaan käyttöön tuotteita valmistaneesta yrityksestä on vuosikymmenten mittaan kasvanut laadukkaiden mutta kohtuuhintaisten hevos- ja ratsastusvarusteiden valmistaja. HKM:n työskentelyä ohjaa halu jatkuvaan toiminnan ja tuotteiden parantamiseen, sekä kyky ajatella asioita uudella tavalla. HKM:n ydinajatuksena on, että yrityksen tuotteet tarjoavat kaikille hevosharrastajille täysipainoisen ja yhdenvertaisen mahdollisuuden nauttia ratsastusharrastuksesta. Tämä strategia on kasvattanut HKM:stä tehokkaasti toimivan maailmanlaajuisen jätin hevostarvikkeiden alalla.

Yrityksen laajasta valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen aina jokapäiväisistä tallitarvikkeista kilpailumatkojen erikoisvarusteisiin.

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5