HKM

Tuotteet 1-24 / 153

HKM:n juuret löytyvät 60-luvun Saksasta. Egbersien perheen omistamassa suuressa ratsastuskoulussa syntyi ideoita, joita kehitettiin ja testattiin omilla tuntihevosilla. Kovassa käytössä olleilta tuotteilta vaadittiin jo tuolloin korkeaa laatua ja kestävyyttä. Sama ajatus on kantanut tuotesuunnittelua aina näihin päiviin saakka.

Alun perin omaan käyttöön tuotteita valmistaneesta yrityksestä on vuosikymmenten mittaan kasvanut laadukkaiden mutta kohtuuhintaisten hevos- ja ratsastusvarusteiden valmistaja. HKM:n työskentelyä ohjaa halu jatkuvaan toiminnan ja tuotteiden parantamiseen, sekä kyky ajatella asioita uudella tavalla. HKM:n ydinajatuksena on, että yrityksen tuotteet tarjoavat kaikille hevosharrastajille täysipainoisen ja yhdenvertaisen mahdollisuuden nauttia ratsastusharrastuksesta. Tämä strategia on kasvattanut HKM:stä tehokkaasti toimivan maailmanlaajuisen jätin hevostarvikkeiden alalla.

Yrityksen laajasta valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen aina jokapäiväisistä tallitarvikkeista kilpailumatkojen erikoisvarusteisiin.

 • Ratsastusfarkut Miss Blink
  Todella tyylikkäät farkkuratsarit kokopaikoilla naisille ja lapsille. Näissä housuissa vaihteeksi hieman korkeampi vyötärö. Housuissa monta kivaa yksityiskohtaa, kuten hienot kristallikoristeiset niitit taskuissa ja napeissa. Laadukas 95% puuvilla, 5% lycra materiaali ja joustavat 1/1-kokopaikat Alos-keinomokkaa. Tarrat lahkeissa. Koot lapsille 140-176cm ja naisille 34-54 normaalilahkeella.

  Normaali hinta: 92,95 €

  Special Price 27,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ikkunatarrat Horse
  Ikkunatarrat hevosaiheilla. Tarrat voi irrottaa ja kiinnittää yhä uudelleen.

  Normaali hinta: 9,24 €

  Special Price 2,77 €

  Tilapäisesti loppu

 • Horse earrings
  Kauniit aitoa Sterling hopeaa olevat hevosaiheiset korvakorut. Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

  Normaali hinta: 17,95 €

  Special Price 5,39 €

  Tilapäisesti loppu

 • Talviratsastussaappaat Country Artic

  HKM:n rennot aitoa rasvanahkaa oleva ratsastussaappaat moneen menoon. Kestävästä ja vettä hylkivästä rasvanahasta valmistettu saapas on teddy vuorattu lämpimäksi ja mukavaksi. Hyvä kumipohja on liukuestekuvioitu. Saappaassa on myös pukemista helpottava vetoketju takana ja elastinen varren yläosa. Koot 36-42 normaali mitoituksella.

  Tarkista mitat huolellisesti, varren leveys mitataan pohkeen leveimmästä kohdasta ja varren pituus polvitaipeesta lattiaan saakka.

  Normaali hinta: 139,95 €

  Special Price 41,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Talviratsastussaappaat Alaska
  Lämmin vuorellinen leather look- talvisaapas ratsastukseen. Saappaiden materiaali on pakkasen kestävää keinonahkaa joka helppo pitää puhtaana ja pitää hyvin myös vettä ja loskaa. Saappaiden pohja hyvin liukuestekuvioitu ja varren leveys on sädettävissä tarroilla. Saappanvarsi on vahvistettu pohkeen sisäpinnalta ja saappaissa myös nauhat sekä stoppari kannukselle. Koot 28-46.

  Normaali hinta: 52,95 €

  Special Price 15,89 €

 • Ratsastussaappaat Rimini

  Hyvät ja kivan hintaiset nahkaiset ratsastussaappaat vetoketjulla. Pitkä vetoketju varressa takana sekä jousto. Saappaan pinta on aitoa nahkaa! Pitävä, joustava sekä vedenpitävä kumipohja. Stopparit kannuksille. Koot 37-42.
  Mittaa pohkeen ympärys sen leveimmästä kohdasta ja pituus lattiasta polvitaipeeseen. Jos haluat apua mittaukseen tai lisätietoja tuotteesta kysy asiakaspalvelusta.

  Normaali hinta: 121,95 €

  Special Price 36,59 €

 • Ratsastussaappaat Spain Wide
  Spain ratsastussaappaat aitoa nahkaa leveällä varrella.
  Todella upeat nauhalliset ratsastussaappaat joissa vetoketju takana. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Kaksi väriä, perinteinen musta ja kaunis ruskea. Koot 36-44.
  Tarkasta sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.

  Normaali hinta: 201,95 €

  Special Price 60,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastussaappaat Spain Long
  Spain ratsastussaappaat aitoa nahkaa pitkällä ja kapealla varrella.
  Todella upeat nauhalliset ratsastussaappaat joissa vetoketju takana. Erittäin laadukasta nahkaa olevissa saappaissa on myös mukava nahkavuori ja kuminen liukuestekuvioitu pohja. Takana myös nepparikiinitys ylhäällä. Kaksi väriä, perinteinen musta ja kaunis ruskea. Koot 36-44.
  Tarkasta sopiva koko taulukosta ja tee mittaukset huolellisesti, sillä näissä laatusaappaissa ei ole joustavaa resoria takana. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.

  Normaali hinta: 201,95 €

  Special Price 60,59 €

 • Tallikengät Hamilton
  Perinteiset ja lämpöiset joka sään nauhalliset tallikengät. Vedenpitävän kengän jakaterä on luonnonkumia ja varren kangasosa on teflon-käsitelty ja siksi vettä hylkivä ja helppo puhdistaa liasta. Kengissä on liukuestekuvioitu pohja ja heijastin takana. Kuraisten tallipihojen paras kumppani. Kaikki koot 32-46.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 8,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Minichapsit Kids
  Lasten ja junnujen synteettistä konepestävää Amara-keinomokkaa olevat minichapsit kivalla hevosaiheisella printillä. Koot 4-12 vuotiaille seuraavasti.

  Tarkista sopiva koko taulukosta mittaamalla pohkeen leveys paksuimmasta kohdasta (ratsastusvaatteissa) sekä sopiva pituus nilkasta polvitaipeeseen. Vuodet kertovat sopivasta koosta vain viitteellisesti.

  4v. = pituus 26 cm leveys 24-27 cm
  6v. = pituus 29 cm leveys 26-31 cm
  8v. = pituus 33,5 cm leveys 28-35cm
  10v. = pituus 38 leveys 30-36 cm
  12v. = pituus 39,5 cm leveys 31-37 cm. Leveys ilmoitettu resorin joustovarana.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 8,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • HKM kypärämyssy
  Ihanan lämmin ja toimiva kypärähuppu minkä tahansa ratsastuskypärän alle. Hupun otsalle ja korville tuleva osa pehmeää fleeceä ja päälaella hupussa on hyvin hengittävä verkko-osa jotta tuuletus kypärän ilmanottoaukkojen kauttaa toimii. Todella toimiva ja hyvä huppu joka ei hiosta perinteisen hupun tapaan. Konepestävä. Väri musta ja yksi kaikille sopiva koko.

  Normaali hinta: 9,54 €

  Special Price 2,86 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ratsastushanskat Special
  Toimivat ja edulliset käsineet ratsastukseen. Käsineiden kämmenpinta on pitävää ja mukavaa keinomokkaa ja kämmenselkä joustavaa kangasta. Vahvistukset sormissa ja tarra ranteessa. Voidaan pestä koneessa 30asteessa. Musta väri ja koot XS-XXL.

  Normaali hinta: 13,95 €

  Special Price 4,19 €

  Tilapäisesti loppu

 • Nahkahanskat 3 Fingers
  Erityisesti ratsastukseen suunnitellut kolmisormi hansikkaat aitoa nahkaa thinsulate lämpövuorella. Hyvät resorit jotka lämmittävät myös ranteet. Käsineen kämmenpuoli on mokkahankaa jonka pito ohjista on parempi. Väri musta ja koot 6-12.

  Normaali hinta: 26,95 €

  Special Price 8,09 €

  Tilapäisesti loppu

 • Pro-gel Satulavyö Joustolla
  Erinomainen synteettinen ja hengittävä satulavyö jossa toisessa päässä jousto. Pehmeä PVC soft materiaali, anatomisesti muotoiltu. RST-soljet, väreinä musta ja ruskea. Pituudet 105-145cm.

  Normaali hinta: 46,95 €

  Special Price 14,09 €

  Tilapäisesti loppu

 • Riimu Softice
  Kiva pehmeäksi topattu riimu ihanan raikkaissa trendiväreissä. Pistoolilukko ja säätö niskahihnassa. Hopeanväriset soljet ja koot pony-full.

  Normaali hinta: 11,94 €

  Special Price 2,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Juoksutusvyö kädensijoilla Canvas
  Puuvilla canvas juoksutusvyö jossa tukevat kädensijat. Rullasoljet, tyynymäiset toppaukset sekä nahkaiset kiinnityshihnat ja useita D-renkaita apuohjille.

  Normaali hinta: 49,95 €

  Special Price 14,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Estesatulahuopa Jumping
  Moderni tikattu satulahuopa estesatulaan easy care 65%polyesteriä ja 35% puuvillaa. Kiinnitys satulaan tarroilla. Kivat värit, valintasi mukaan joko hopean- tai kullanvärisellä reunanauhalla. Koko cob/full.

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 7,49 €

 • Fleecepintelit Polar
  Edulliset  ja hyvin ryhtinsä säilyttävät polar fleecepintelit. Toimitetaan 4 kappaleen setissä vetoketjullisessa pussissa. Lukematon määrä värejä!

  Normaali hinta: 15,95 €

  Special Price 4,79 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ihottumaloimi Sweet Itch Zebra
  Edullinen ja toimiva zebra-kuvioitu ihottumaloimi kesäihottumasta tai voimakkaasti hyönteisistä häiriintyville hevosille. Hyönteiset eivät tutkitusti pidä Zebra-värityksestä ja välttelevät sitä. Polyesteri verkkoloimi on  suunniteltu suojaaman hevonen mahdollisimman hyvin kaikilta hyönteisiltä 24/7 käytössä. Loimessa on on erillinen reilu ja peittävä vatsaläppä, kiinteä kaulaosa ja häntäläppä. Konepestävä (+30 astetta) loimi on helppohoitoinen ja mukava käytössä. Koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 26,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Hyönteisloimi Zebra
  Seeprakuvioitu hyönteisloimi joka on tiheä ja kestävä. Kuviointi karkottaa hyönteisiä ja tiheä polyesteriverkko pitää ne poissa hevosen iholta. Hyvässä loimessa on hyvin suojaavat extraleveät sivut, kiinnitys soljella edestä, ristivyöt ja häntäremmi. Konepestävä (+30 astetta) loimi joka ei hiosta.

  Koot 95-165cm.

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 12,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Ihottumaloimi Eczema Security
  Uusi ja moderni Eczema ihottumaloimi kesäihottumasta tai hyönteisistä muuten kärsiville hevosille. Erittäin joustava, hengittävä ja kestävä loimi on suunniteltu suojaaman hevonen mahdollisimman hyvin kaikilta hyönteisiltä 24h. Loimessa on erillinen vatsaläppä, kaulakappale ja reilu häntäläppä. Konepestävä loimi on helppohoitoinen ja mukava. Hieno metallihohtoinen silver harmaa väri ja koot 105-165 cm.

  Normaali hinta: 82,95 €

  Special Price 24,89 €

  Tilapäisesti loppu

 • Nivelbridong Argentan
  Nivelkuolain syljeneritystä stimuloivaa argentania. RST -renkaat joiden halkaisija 55 mm. Paksuus 14 mm.

  Normaali hinta: 18,95 €

  Special Price 5,69 €

 • Ratsastusloimi Fashion Stripe
  Trendikäs ja raikas vaakaraidoilla koristettu fleeceloimi ratsastukseen. Lämpimässä, hengittävässä ja hyvin kosteutta siirtävässä loimessa satulaleikkaus ja kiinnitys tarralla sekä häntäremmi. Kivat värit ja koot 135-165 cm.

  Normaali hinta: 24,95 €

  Special Price 7,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Talliloimi Basic
  Ihanteellinen välikauden puuvillaloimi talliin. Hengittävää ja helppohoitoista 100% puuvillaa. Loimessa edessä solkikiinnitys, ristivyöt ja lapalaskokset. Koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 47,95 €

  Special Price 14,39 €

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5