HORSE fitform

13 Tuotetta

 • FOXFIRE Mane and Tail
  Foxfiren suosittu kosteuttava ja vahvistava hoitoaine harjalle ja hännälle joka myös kiillottaa ja selvittää. Hiustenhoitotuotteista tutut D-panthenol, keratiini ja biotiini vahvistavat jouhia ja tukevat niiden kasvua ja uusiutumista. Sisältää myös UV-suojan.

  Normaali hinta: 11,50 €

  Special Price 9,20 €

 • FOXFIRE Mane and Tail Spray Junior
  FOXFIREN hoitotuotteet nyt myös lapsille sopivassa mallissa! Suosittu kosteuttava ja vahvistava spray harjalle ja hännälle joka myös kiillottaa ja selvittää. Hiustenhoitotuotteistakin tutut D-panthenol, keratiini ja biotiini vahvistavat jouhia ja tukevat niiden kasvua ja uusiutumista. Sisältää myös UV-suojan. Nyt lisätty lapsille soveltuva appelsiinin tuoksu ja glitteri! Turvallinen tuote lapselle käyttää.

  Normaali hinta: 8,05 €

  Special Price 6,44 €

 • Horse Fitformin Refreshing hierontageeli
  Horse Fitformin hoitava geeli, joka on oivallinen esimerkiksi rasituksen jälkeiseen lihastenhuoltoon tai hierontaan. Virkistää väsyneitä lihaksia ja parantaa pintaverenkiertoa. Voidaan käyttää hevosen koko vartalolle. Sisältää muun muassa Arnicaa ja inkivääriä. Sopii myös ihmisille. Kätevä 250ml pumppupullo tai isompi 500ml purkillinen!

  Normaali hinta: 11,55 €

  Special Price 9,24 €

 • Horse Fitform ihobalsami MELKFETT
  Horse Fitformin ihobalsami kaikkeen käyttöön. Ihoystävällinen voide sisältää muun muassa rapsia. 500ml rasia on riittoisa ja kätevä ottaa esimerkiksi matkalle mukaan.

  Normaali hinta: 12,25 €

  Special Price 9,80 €

 • EQUISKIN Balance kutinaan ja kesäihottuman hoitoon
  Erinomainen luonnonmukainen hoito ärtyneelle iholle ja kesäihottumaan. Tehokkaat öljyt ja vitamiinit vahvistavat ihoa sisältäpäin ja pitävät yllä kosteustasapainoa. Kamomilla rauhoittaa ja hoitaa ihoa sekä vähentää kutinaa jolloin tarve hangata vähenee. Kätevä pumppupullo 250ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 16,72 €

 • Horse Fitform Biocan Shampoo
  Horse Fitformin shampoo, joka on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Puhdistaa karvapeitteen ja ihon tehokkaasti ja läpikotaisin. Luonnolliset ainesosat vahvistavat karvaa ja saavat sen kiiltämään! Erittäin hellävarainen mutta tehokas puhdistus, joka soveltuu myös herkälle iholle. Pakkauskoko 500ml.

  Normaali hinta: 20,75 €

  Special Price 10,38 €

 • Horse Fitform desinfiointispray BF 84
  Horse Fitformin desinfioiva spray, joka tappaa basilleja. Voidaan käyttää myös tallin pinnoille. Tuhoaa tehokkaasti mös bakteerit ja sienet. Ympäristöystävällinen suihke. Saatavilla väritöntä ja sinistä sprayta.

  Normaali hinta: 14,35 €

  Special Price 11,48 €

 • Horse Fitform kaviorasva
  Horse Fitformin basic kaviorasva päivittäiseen ja säännölliseen kavioiden huoltoon. Ylläpitämään kavion laatua, elastisuutta ja kosteutta. Saatavilla eri väreissä: kaikenvärisille kavioille sopiva vihreä, mustille kavioille sopiva musta sekä vaaleille kavioille sopiva keltainen väri. Kaksi kokoa: 450ml ja 1000ml.

  Normaali hinta: 7,85 €

  Special Price 6,28 €

 • Horse Fitform kavionhoitoaine Pedocan
  Horse Fitformin tehokas kavionhoitoaine säännölliseen kavioiden perushuoltoon. Käytetty muun muassa kasviöljyjä sekä mehiläisvahaa. Sisältää B-vitamiinia. Ylläpitää kavioiden kuntoa, luonnollista kosteustasapainoa ja kiiltoa. Riittoisa pakkaus 450ml tai 1000ml.

  Normaali hinta: 8,25 €

  Special Price 6,60 €

 • Horse Fitform kaviosuojasuihke Pedocrom
  Horse Fitformin kaviosuojasuihke spraypullossa. Helppo ja kätevä tapa suojata kaviota esimerkiksi halkeilulta ja liialta kosteudelta, antaen kuitenkin hengittää. Hyvä hoitotuote yleiseen kavionhuoltoon!

  Normaali hinta: 16,25 €

  Special Price 13,00 €

 • Horse Fitform kavionhoitogeeli Pedoclean Forte
  Horse Fitformin tehokas puhdistus- ja hoitogeeli kavioille, uudenlaisessa pullossa jossa valmiiksi harja levitystä varten. Sisältää muun muassa aloe veraa ja vitamiineja. Hygieeninen puhdistus, joka myös kosteuttaa. Voidaan käyttää veden kanssa tai ilman.

  Normaali hinta: 14,40 €

  Special Price 11,52 €

 • Horse Fitform kaviorasva Pedocan
  Horse Fitformin kaviorasva, joka vahvistaa kaviota ja auttaa ylläpitämään kavion yleistä terveyttä.

  Normaali hinta: 16,65 €

  Special Price 13,32 €

 • FOXFIRE Mane and Tail Spray 1L
  Foxfiren suosittu kosteuttava ja vahvistava spray harjalle ja hännälle joka myös kiillottaa ja selvittää. Hiustenhoitotuotteistakin tutut D-panthenol, keratiini ja biotiini vahvistavat jouhia ja tukevat niiden kasvua ja uusiutumista. Sisältää myös UV-suojan. 1000 ml pullo joka toimitetaan laatikossa kera spray-sumuttimen.

  Normaali hinta: 18,50 €

  Special Price 14,80 €