HORSE fitform

Tuotteet 1-24 / 41

 • EQUISKIN Balance kutinaan ja kesäihottuman hoitoon
  Luonnollinen ja silti tehokas lotion joka rauhoittaa kutiavaa ihoa ja helpottaa kesäihottuman oireita säännöllisesti käytettynä. Vaurioitunutta ihoa vahvistava vitaminoitu hoitoaine jokasisältää mm. kamomillaa, luonnon öljyjä sekä vitamiineja. 250ml kätevässä pumppupullossa.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 15,22 €

 • FOXFIRE Mane and Tail
  Foxfiren suosittu kosteuttava ja vahvistava hoitoaine harjalle ja hännälle joka myös kiillottaa ja selvittää. Hiustenhoitotuotteista tutut D-panthenol, keratiini ja biotiini vahvistavat jouhia ja tukevat niiden kasvua ja uusiutumista. Sisältää myös UV-suojan. Monta pullokokoa 0,5L -> 10L.
  11,50 €
 • FOXFIRE Mane and Tail Spray 1L
  Foxfiren suosittu kosteuttava ja vahvistava spray harjalle ja hännälle joka myös kiillottaa ja selvittää. Hiustenhoitotuotteistakin tutut D-panthenol, keratiini ja biotiini vahvistavat jouhia ja tukevat niiden kasvua ja uusiutumista. Sisältää myös UV-suojan. 1000 ml pullo joka toimitetaan laatikossa kera spray-sumuttimen.
  18,50 €
 • FOXFIRE Mane and Tail Spray Junior
  FOXFIREN hoitotuotteet nyt myös lapsille sopivassa mallissa! Suosittu kosteuttava ja vahvistava spray harjalle ja hännälle joka myös kiillottaa ja selvittää. Hiustenhoitotuotteistakin tutut D-panthenol, keratiini ja biotiini vahvistavat jouhia ja tukevat niiden kasvua ja uusiutumista. Sisältää myös UV-suojan. Nyt lisätty lapsille soveltuva appelsiinin tuoksu ja glitteri! Turvallinen tuote lapselle käyttää.
  8,05 €
 • Horse Fitform Biocan Harjan - Ja Hännänselvitysaine Natur
  Biocan spray harjan- ja ja hännän selvittämiseen ja karvan kiillottamiseen joka sisältää vain 100% luonnon omia ainesosia. Tuote sisältää vain kasviperäisiä luonnon omia tehoaineita jotka hoitavat ja siloittavat jouhet ja karvan tehden siitä helpon puhdistaa, selvittää ja harjata. Sopii myös herkälle iholle. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käytä kuiville jouhille, -karvapeitteelle. Luonnollinen tapa saada terveet ja kiiltävät puhtaat jouhet. Pakkauskoko 500ml ja pumppupullo.
  26,25 €
 • Horse Fitform Biocan Shampoo
  Horse Fitformin shampoo, joka on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Puhdistaa karvapeitteen ja ihon tehokkaasti ja läpikotaisin. Luonnolliset ainesosat vahvistavat karvaa ja saavat sen kiiltämään! Erittäin hellävarainen mutta tehokas puhdistus, joka soveltuu myös herkälle iholle. Pakkauskoko 500ml.
  18,75 €
 • Horse Fitform desinfiointispray BF 84
  Horse Fitformin desinfioiva spray, joka tappaa basilleja. Voidaan käyttää myös tallin pinnoille. Tuhoaa tehokkaasti mös bakteerit ja sienet. Ympäristöystävällinen suihke. Saatavilla väritöntä ja sinistä sprayta.
  14,35 €
 • Horse Fitform Glyzerin-satulasaippua
  Horse Fitformin hoitava glyseriinipohjainen, perinteinen satulasaippua kätevässä 250ml purkissa jossa myös sieni samassa. Hoitaa nahkatuotteita ja antaa niille kauniin kiillon. Sopii myös esimerkiksi ratsastussaappaille.
  10,95 €
 • Horse Fitform haavaspray ALU
  Horse Fitformin desinfioiva haavaspray, joka muodostaa haavan päälle suojaavan kalvon laastariksi jonka alla haava paranee nopeasti bakteereilta suojassa. Vedenkestävä. Pakkauskoko 200ml.
  17,65 €
 • Horse Fitform ihobalsami MELKFETT
  Horse Fitformin ihobalsami kaikkeen käyttöön. Ihoystävällinen voide sisältää muun muassa rapsia. 500ml rasia on riittoisa ja kätevä ottaa esimerkiksi matkalle mukaan.
  12,25 €
 • Horse Fitform kavionhoitoaine Pedocan
  Horse Fitformin tehokas kavionhoitoaine säännölliseen kavioiden perushuoltoon. Käytetty muun muassa kasviöljyjä sekä mehiläisvahaa. Sisältää B-vitamiinia. Ylläpitää kavioiden kuntoa, luonnollista kosteustasapainoa ja kiiltoa. Riittoisa pakkaus 450ml tai 1000ml.
  8,25 €
 • Horse Fitform kavionhoitoaine Pedocan Excellent
  Horse Fitformin kavionhoitoaine, joka on voidepohjainen tehohoitoaine kaviolle ja säteelle. Pohja rakentuu hunajasta ja öljyistä, jotka ylläpitävät elastisuutta, luonnollista kosteutta ja terveyttä. Biotiini ja vitamiini C vahvistavat kavion kasvua ja yleiatä terveyttä.
  15,75 €
 • Horse Fitform kavionhoitogeeli Pedoclean Forte
  Horse Fitformin tehokas puhdistus- ja hoitogeeli kavioille, uudenlaisessa pullossa jossa valmiiksi harja levitystä varten. Sisältää muun muassa aloe veraa ja vitamiineja. Hygieeninen puhdistus, joka myös kosteuttaa. Voidaan käyttää veden kanssa tai ilman.
  14,40 €
 • Horse Fitform kavioöljy
  Horse Fitformin kavioöljy, joka hoitaa ja vahvistaa kaviota. Kätevä pakkaus, jossa myös suti. Koko 500ml.
  16,45 €
 • Horse Fitform kavioöljy Pedocan
  Horse Fitformin kavioöljy, joka vahvistaa kaviota ja auttaa ylläpitämään kavion yleistä terveyttä. 100% luonnollisista aineksista valmistettu. Pakkaus 500ml.
  9,95 €
 • Horse Fitform kavioöljy Pedocan annostelijassa
  Horse Fitformin tehokas ja käytännöllinen kavioöljy nyt kätevässä uudelleentäytettävässä annostelijassa! Öljy sisältää luonnonmukaisia kasviöljyjä kuten laakeripuun öljyä ja se edistää kavion kasvua, hyvinvointia ja kosteustasapainoa. Pakkauskoko 200ml.
  10,35 €
 • Horse Fitform kaviorasva
  Horse Fitformin basic kaviorasva päivittäiseen ja säännölliseen kavioiden huoltoon. Ylläpitämään kavion laatua, elastisuutta ja kosteutta. Saatavilla eri väreissä: kaikenvärisille kavioille sopiva vihreä, mustille kavioille sopiva musta sekä vaaleille kavioille sopiva keltainen väri. Kaksi kokoa: 450ml ja 1000ml.
  7,85 €
 • Horse Fitform kaviorasva Pedocan
  Horse Fitformin kaviorasva, joka vahvistaa kaviota ja auttaa ylläpitämään kavion yleistä terveyttä.
  16,65 €
 • Horse Fitform kaviosuojasuihke Pedocrom
  Horse Fitformin kaviosuojasuihke spraypullossa. Helppo ja kätevä tapa suojata kaviota esimerkiksi halkeilulta ja liialta kosteudelta, antaen kuitenkin hengittää. Hyvä hoitotuote yleiseen kavionhuoltoon!
  16,25 €
 • Horse Fitform kumikiilloke
  Horse Fitformin kumisaappaiden hoitoaine, joka pitää saappaat elastisena ja estää halkeilua. Antaa kumisaappaille upean kiillon! Puhdistaa ja kiillottaa sekä suojaa kumista valmistettuja saappaita (synteettistä tai naturalia) sekä esimerkiksi PVC-materiaalista valmistettuja. Voidaan käyttää myös esimerkiksi hevosen suojille ja bootseille. Spray-pullosta tuote on helppo suihkuttaa!
  11,40 €
 • Horse Fitform kyllästespray tekstiileille
  Horse Fitformin tekstiileille tarkoitettu kyllästespray, joka parantaa niiden veden- ja lianhylkivyyttä.
  19,35 €
 • Horse Fitform MSM-voide
  Horse Fitformin MSM voide, joka suojaa ja ravitsee ihoa sekä säilyttää sen luonnollisen tasapainon.
  18,35 €
 • Horse Fitform nahan puhdistusspray Leder-New
  Horse Fitformin puhdistusspray nahan säännölliseen huoltoon ja puhdistukseen. Suojelee nahkaa esimerkiksi kosteudelta, ylläpitää väriä ja kiiltoa. Ei sisällä rasvoja.
  14,15 €
 • Horse Fitform nahanhoitolotion
  Horse Fitformin nahanhoitoaine säännölliseen nahanhoitoon ja puhdistukseen. Antaa kiiltoa pehmeille nahkatuotteille. Puhdistaa, pehmentää ja kiillottaa. Valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Pakkauksen mukana tulee pulloon integroitu sieni levitystä varten!
  6,35 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2