• KEP ratsastuskypärä Velvet Swarovski

  KEP kypärien jokainen malli on suunniteltu optimoimaan parhaan mahdollisen fyysisen suorituskyvyn ja turvallisuuden hyödyntäen valikoituja moderneja materiaaleja. Siksi se onkin monen kansainvälisen kilparatsastajan uusi suosikki ja ensimmäinen valinta.

  Italiassa käsintehdyt kypärät vastaavat tiukimpiin vaatimuksiin turvallisuudesta ja täyttävät standardien ISO 9001-2008, ASTM ja BS vaatimukset turvallisuudesta sekä ovat CE-merkittyjä. Kaikissa malleissa on KEPin suunnittelema ja patentoima Air Control System joka on myös suljettavissa. Jokaisessa mallissa on täysin irroitettava inner pad -sisävuori ja näin yhdestä kypärästa saadaan padien avulla kaikki koot 51-58 sekä 59-62. Kypärän kiinnitys on myös iroitettava ja pestävää non-allergic keinonahkaa.

  Velvet Swarovski mallissa kypärän ulkopinta on upea musta samettinen ja tuuletusaukkoa koristavat upeat aidot Swarovski kristallit. Musta väri (kuvasta poiketen myös kiinnityshihnat ovat mustat). Kypärän paino 450g. Kaikkiin KEP-kypäriin on saatavilla taakse nimilaatta sekä talvikäyttöön korvat suojaava Winter pad.
  KEP-kypärä toimitetaan hienossa ja käytännöllisessä kypärälaukussa yhdessä puhdistusliinan kanssa.

  Normaali hinta: 893,00 €

  Special Price 580,45 €

 • KEP Inner Pad

  Kaikkiin KEP-kypäriin sopiva vaihdettava sisävuori Helppo irroittaa pesua varten ja vaihtaa kokonana uuteen. Valitse inner padin koko kypäräsi koon mukaan.

  Normaali hinta: 38,90 €

  Special Price 33,07 €

  Tilapäisesti loppu

 • KEP Winter Pad
  Kaikkiin KEP-kypäriin sopiva sisävuori talvikäyttöön. Lämmin vuori on helppo vaihtaa tavallisen sisävuoren tilalle ja tyylikäs pad suojaa myös korvasi. Kuvassa kypärä Winter Padilla. Valitse oikea koko kypäräsi koon mukaan.

  Normaali hinta: 48,90 €

  Special Price 41,57 €