Kieffer

14 Tuotetta

Saksalainen Kieffer on yksi legendaarisimmista ja tunnetuimmista ratsastustarvikemerkeistä maailmassa. Jo yli 165 vuoden ajan Kieffer on ollut synonyymi baijerilaiselle käsityötaidolle ja korkealaatuisille nahasta valmistetuille hevostarvikkeille. Tuotevalikoimaan kuuluvat englantilaiset koulu-, este- ja yleissatulat, satulatarvikkeet, suitset, ratsastustarvikkeet sekä muut nahasta valmistetut hevosvarusteet.

Kiefferin laadulla valmistetut satulat tehdään alusta alkaen käsityönä. Nahkavuotien laadunvarmistus, vuotien leikkaus, nahan käsittely ja satulan jokaisen osan asennus suoritetaan huolellisesti, perinteitä kunnioittaen ja korkealla ammattitaidolla.

Perinteiden vaalimisesta huolimatta Kieffer seuraa tätä päivää ja tähyää myös tulevaisuuteen. Jatkuva vuoropuhelu kilparatsastajien, harrastajien ja hevosten omistajien kanssa varmistaa, että tuotteet vastaavat käyttötarkoitustaan ja että yritys pystyy tarjoamaan käyttäjien tarpeeseen myös uudenlaisia, innovatiivisia tuotteita.

 • Kieffer Bridle Belinda Black
  Crownpiece 'Belinda' Plain leather browband Width of noseband: 32 mm Chrome or brass buckles Web reins

  Normaali hinta: 141,95 €

  Special Price 42,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Salome II kankisuitset
  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Otsapannassa ketju ja swarovskit. Cob-koko. RST helat. Settiin kuuluvat myös kahdet nahkaohjat.

  Normaali hinta: 301,00 €

  Special Price 90,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer satulavyö Jessica vatsapanssarilla
  Kieffer saddle girths are renowned for their comfort and their individual material characteristics. They come with 100 % stainless steel fittings. Made of antiallergenic Secu-Material High quality, sturdy belly guard for optimum protection of the horse against injuries by its hooves during jumping With snap hook and ring on girth centre to fasten breastplate Simple adjustment from the seat Durable and water-repellent All lengths are available in increments of 5 cm Roller buckles with elastomer strap

  Normaali hinta: 161,90 €

  Special Price 48,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Suitsisetti Carmen
  Todella upeat Kieffer laatusuitset meksikolaisella turpahihnalla. Mustien suitsien otsapannassa valintasi mukaan joko kullan- tai hopeanvärinen ketjukoriste. Huomaa myös kauniit pyöristetyt soljet jotka sointuvat otsapannan koristeen väriin. Koot cob ja full. Mukana toimitetaan myös hyvät kangasohjat.

  Normaali hinta: 171,00 €

  Special Price 51,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Gramaaniohjat
  Kiefferin laadukkaat nahkaiset gramaaniohjat. Mustat, pituus 5m. Rst-lukot.

  Normaali hinta: 81,90 €

  Special Price 24,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Bridle Belinda Brown
  Crownpiece 'Belinda' Plain leather browband Width of noseband: 32 mm Chrome or brass buckles Web reins Brown, cob size

  Normaali hinta: 141,95 €

  Special Price 42,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Suitsisetti Comfort Paris
  Kiefferin uudet upeat comfort suitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Laadukkaiden suitsien leveä (40mm) turpahihna on topattu mukavaksi ja päällystetty kiiltävällä lakerinahalla. Upea kaarevaksi muotoiltu otsapanta on koristettu aidoilla suurilla Swarovski kristalleilla. Suitsien niskahihna on muotoiltu korvien takaa mahdollismman vähän painetta aiheuttavaksi. Messinginväriset soljet ja setissä toimitetaan myös hyvät kangasohjat. Upeat laatusuitset joista on iloa pitkään. Koot cob ja full.

  Normaali hinta: 229,00 €

  Special Price 68,70 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Nahkariimu Esperanza
  Kiefferin nahkariimu joka suunniteltu näyttely sekä tallikäyttöön. Pehmeäksi topatut niska ja turpahihna. Saatavana kolmea eri väriä koossa cob sekä full. Messinki lukot.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 37,47 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Suitsisetti Katharina
  Kiefferin kauniit ja hieman erilaiset suitset hevoselle joka haluaa tulla huomatuksi. V-muotoon ommeltu otsapanta on koristeltu pienin kristallein. Suitsissa on pull-back turpahihna, RST-soljet ja sitä on saatavilla mustana ja ruskeana.

  Normaali hinta: 171,00 €

  Special Price 51,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Air Tex Satulavyö
  Kiefferin laadukas anatomisesti muotoiltu satulavyö este/yleissatulaan erittäin hengittävästä ja pehmeästä Air Tex materiaalista. Hyvät RST-rullasoljet. Konepestävä +30 astetta.Saatavana koot 90-150cm. Väri musta.

  Normaali hinta: 61,50 €

  Special Price 18,45 €

 • Kieffer Air Tex Kouluvyö
  Kiefferin laadukas anatomisesti muotoiltu satulavyö koulusatulaan erittäin hengittävästä ja pehmeästä Air Tex materiaalista. Hyvät RST-rullasoljet. Hevoselle miellyttävä vyö joka auttaa satulaa pysymään paikoillaan. Konepestävä +30 astetta. Saatavana koot 30-70cm ja väri musta.

  Normaali hinta: 57,90 €

  Special Price 17,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Koulusatulavyö Neopren
  Kiefferin alkuperäinen ja erittäin laadukas kouluvyö paksua neopreeniä. Tämän vyö kestää käyttöä ja konepesua (+30 astetta).
  Tämä malli perinteisellä jämäkällä RST-rullasoljella. Pituudet 40-80 cm ja väri musta.

  Normaali hinta: 61,90 €

  Special Price 18,57 €

 • Kieffer Aachen Yleissatula 16'
  Kieffer klassikko on Aachen yleissatula. Rungon avoin säkätila tekee satulasta ideaalin myös korkeasäkäiselle hevoselle. Normaali istuin ja hillityt polvituet tekevät Aachenista loistavan vaihtoehdon kaikkiin lajeihin harrastamisesta kilpailuihin. Laadukas satulanahka ja aito villatoppaus. Portaattomasti muokattava runko.  Istuimen koko 16 tuumaa ja väri musta.

  Normaali hinta: 2 114,00 €

  Special Price 695,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Garmisch Yleisatula 16'

  Kiefferin hyvä yleissatula joka vastaa tarpeeseen kun etsit laadukasta satulaa jolla voit harrastaa monipuolisesti sekä myös turvallisesti hypätä esteitä.  Satulassa on Gusset mallin aito villatoppaus. Pehmeä anatominen syvä istuin ja tukevat puolipitkät polvituet satulan siiven alla tuovat ratsastajalle mukavuutta ja tukea istuntaan. Helposti irroitettavat pohjetuet takana. Lyhyet vastihihnat.
  Muokattava runko jonka leveys on portaattomasti säädettävissä hevosen leveyden mukaan.
  Musta väri ja istuimen koko 16 tuumaa.

  Hyvä valinta vaikka junnulle pienellä istuikoolla, satula jolla voit mukavasti harrastaa lajia kuin lajia jopa kenttäratsastusta.  

  Normaali hinta: 2 174,00 €

  Special Price 695,00 €

  Tilapäisesti loppu