Kieffer

19 Tuotetta

Saksalainen Kieffer on yksi legendaarisimmista ja tunnetuimmista ratsastustarvikemerkeistä maailmassa. Jo yli 165 vuoden ajan Kieffer on ollut synonyymi baijerilaiselle käsityötaidolle ja korkealaatuisille nahasta valmistetuille hevostarvikkeille. Tuotevalikoimaan kuuluvat englantilaiset koulu-, este- ja yleissatulat, satulatarvikkeet, suitset, ratsastustarvikkeet sekä muut nahasta valmistetut hevosvarusteet.

Kiefferin laadulla valmistetut satulat tehdään alusta alkaen käsityönä. Nahkavuotien laadunvarmistus, vuotien leikkaus, nahan käsittely ja satulan jokaisen osan asennus suoritetaan huolellisesti, perinteitä kunnioittaen ja korkealla ammattitaidolla.

Perinteiden vaalimisesta huolimatta Kieffer seuraa tätä päivää ja tähyää myös tulevaisuuteen. Jatkuva vuoropuhelu kilparatsastajien, harrastajien ja hevosten omistajien kanssa varmistaa, että tuotteet vastaavat käyttötarkoitustaan ja että yritys pystyy tarjoamaan käyttäjien tarpeeseen myös uudenlaisia, innovatiivisia tuotteita.

 • Kieffer Horse&Passion Kouluvyö Anatomic
  Kiefferin laadukas ja pehmeä keinonahkainen ns. "mutkavyö" koulusatulaan. Anatomisesti muotoiltu vyö antaa tilaa hevosen etujaloille ja auttaa satulaa pysymään paikoillaan. Hyvä H&P tex materiaali joka on helppohoitoiosta ja pitkäikäistä. Pienet joustot vyön molemmin puolin ja hyvät RST-rullasoljet. Myös D-rengas apuohjille. Musta väri ja pituudet 55-75cm.

  Normaali hinta: 94,90 €

  Special Price 75,92 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Jalustinhihnat Gladiator
  Kiefferin synteettistä SECU-nahkaa olevat erittäin kestävät ja veymättömät jalustinhihnat. Synteettinen materiaalia on erittäin kestävää, vettä- ja kosteutta hylkivää, hengittävää, pehmeää ja helposti puhdistettavaa. Nylon vahvistukset tekevät niistä venymättömät aina 500 kg saakka! Kaksoistikkaus ja RST-rullasolki viimeistelee laadun. Pituudet 130-160cm sekä värit musta ja ruskea.

  Normaali hinta: 69,90 €

  Special Price 41,94 €

 • Kieffer Bridle Belinda Black
  Crownpiece 'Belinda' Plain leather browband Width of noseband: 32 mm Chrome or brass buckles Web reins

  Normaali hinta: 139,95 €

  Special Price 83,97 €

 • Kieffer Salome II kankisuitset
  Kiefferin uudet upeat kankisuitset joissa on laadun ja toimivuuden lisäksi kaikki trendisuitsien ajankohtaiset elementit. Otsapannassa ketju ja swarovskit. Cob-koko. RST helat. Settiin kuuluvat myös kahdet nahkaohjat.

  Normaali hinta: 299,00 €

  Special Price 179,40 €

 • Kieffer satulavyö Jessica vatsapanssarilla
  Kieffer saddle girths are renowned for their comfort and their individual material characteristics. They come with 100 % stainless steel fittings. Made of antiallergenic Secu-Material High quality, sturdy belly guard for optimum protection of the horse against injuries by its hooves during jumping With snap hook and ring on girth centre to fasten breastplate Simple adjustment from the seat Durable and water-repellent All lengths are available in increments of 5 cm Roller buckles with elastomer strap

  Normaali hinta: 159,90 €

  Special Price 95,94 €

 • Kieffer Suitsisetti Carmen
  Todella upeat Kieffer laatusuitset meksikolaisella turpahihnalla. Mustien suitsien otsapannassa valintasi mukaan joko kullan- tai hopeanvärinen ketjukoriste. Huomaa myös kauniit pyöristetyt soljet jotka sointuvat otsapannan koristeen väriin. Koot cob ja full. Mukana toimitetaan myös hyvät kangasohjat.

  Normaali hinta: 169,00 €

  Special Price 101,40 €

 • Kieffer Gramaaniohjat
  Kiefferin laadukkaat nahkaiset gramaaniohjat. Mustat, pituus 5m. Rst-lukot.

  Normaali hinta: 79,90 €

  Special Price 47,94 €

 • Kieffer Bridle Belinda Brown
  Crownpiece 'Belinda' Plain leather browband Width of noseband: 32 mm Chrome or brass buckles Web reins Brown, cob size

  Normaali hinta: 139,95 €

  Special Price 83,97 €

 • Kieffer Nahkariimu Esperanza
  Kiefferin nahkariimu joka suunniteltu näyttely sekä tallikäyttöön. Pehmeäksi topatut niska ja turpahihna. Saatavana kolmea eri väriä koossa cob sekä full. Messinki lukot.

  Normaali hinta: 122,90 €

  Special Price 73,74 €

 • Kieffer Suitsisetti Katharina
  Kiefferin kauniit ja hieman erilaiset suitset hevoselle joka haluaa tulla huomatuksi. V-muotoon ommeltu otsapanta on koristeltu pienin kristallein. Suitsissa on pull-back turpahihna, RST-soljet ja sitä on saatavilla mustana ja ruskeana.

  Normaali hinta: 169,00 €

  Special Price 101,40 €

 • Kieffer Horse&passion Satulavyö Anatomic
  Kiefferin laadukas keinonahkainen ns. "mutkavyö" yleis- ja estesatulaan. Anatomisesti muotoiltu vyö antaa tilaa hevosen etujaloille ja auttaa satulaa pysymään paikoillaan. Hyvä H&P tex materiaali joka on helppohoitoista ja pitkäikäistä. Jousto vyön toisessa päässä ja hyvät RST-rullasoljet. Myös D-rengas apuohjille. Musta väri ja pituudet 115-145cm.

  Normaali hinta: 95,50 €

  Special Price 57,30 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Air Tex Satulavyö
  Kiefferin laadukas anatomisesti muotoiltu satulavyö este/yleissatulaan erittäin hengittävästä ja pehmeästä Air Tex materiaalista. Hyvät RST-rullasoljet. Konepestävä +30 astetta.Saatavana koot 90-150cm. Väri musta.

  Normaali hinta: 59,50 €

  Special Price 35,70 €

 • Kieffer Air Tex Kouluvyö
  Kiefferin laadukas anatomisesti muotoiltu satulavyö koulusatulaan erittäin hengittävästä ja pehmeästä Air Tex materiaalista. Hyvät RST-rullasoljet. Hevoselle miellyttävä vyö joka auttaa satulaa pysymään paikoillaan. Konepestävä +30 astetta. Saatavana koot 30-70cm ja väri musta.

  Normaali hinta: 55,90 €

  Special Price 33,54 €

 • Kieffer Koulusatulavyö Neopren
  Kiefferin alkuperäinen ja erittäin laadukas kouluvyö paksua neopreeniä. Tämän vyö kestää käyttöä ja konepesua (+30 astetta).
  Tämä malli perinteisellä jämäkällä RST-rullasoljella. Pituudet 40-80 cm ja väri musta.

  Normaali hinta: 59,90 €

  Special Price 35,94 €

 • Kieffer Kankisuitset Ulla Salzgeber

  Kiefferin upeat kankisuitset, leveä (35mm) topattu Pull-back turpahihna. Mukava topattu niskahihna. Otsapanta on koristeltu kristalleilla sekä kullanvärisellä metallilla. Messinginväriset soljet ja setissä toimitetaan myös kahdet nahkaohjat. Koot cob ja full.

  Normaali hinta: 272,00 €

  Special Price 163,20 €

 • Kieffer nahkaohjat
  Kiefferin laadukkaat nahkaohjat, leveys 19mm.

  Normaali hinta: 84,90 €

  Special Price 50,94 €

 • Kieffer Wien Koulusatula 17'

  Kiefferin klassinen koulusatulamalli. Hyvin istuva malli jonka avoin säkätila tekee satulasta ideaalin myös korkeasäkäiselle hevoselle. Normaali istuin ja hillityt polvituet ohjaavat oikeaan asentoon, mutta kuitenkin antavat ratsastajan istunnalle vapauden. Istuimen koko 17 tuumaa ja väri kuvasta poiketen ruskea.
  Tässä mallissa muokattava runko jolloin satulan leveys voidaan portaattomasti säätää juuri hevosellesi sopivaksi.

  Normaali hinta: 2 340,00 €

  Special Price 1 404,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Kieffer Aachen Yleissatula 16'
  Kieffer klassikko on Aachen yleissatula. Rungon avoin säkätila tekee satulasta ideaalin myös korkeasäkäiselle hevoselle. Normaali istuin ja hillityt polvituet tekevät Aachenista loistavan vaihtoehdon kaikkiin lajeihin harrastamisesta kilpailuihin. Laadukas satulanahka ja aito villatoppaus. Portaattomasti muokattava runko.  Istuimen koko 16 tuumaa ja väri musta.

  Normaali hinta: 2 112,00 €

  Special Price 1 267,20 €

 • Kieffer Garmisch Yleisatula 16'

  Kiefferin hyvä yleissatula joka vastaa tarpeeseen kun etsit laadukasta satulaa jolla voit harrastaa monipuolisesti sekä myös turvallisesti hypätä esteitä.  Satulassa on Gusset mallin aito villatoppaus. Pehmeä anatominen syvä istuin ja tukevat puolipitkät polvituet satulan siiven alla tuovat ratsastajalle mukavuutta ja tukea istuntaan. Helposti irroitettavat pohjetuet takana. Lyhyet vastihihnat.
  Muokattava runko jonka leveys on portaattomasti säädettävissä hevosen leveyden mukaan.
  Musta väri ja istuimen koko 16 tuumaa.

  Hyvä valinta vaikka junnulle pienellä istuikoolla, satula jolla voit mukavasti harrastaa lajia kuin lajia jopa kenttäratsastusta.  

  Normaali hinta: 2 172,00 €

  Special Price 1 303,20 €