Königs

1 Tuotetta

Königs aloitti taipaleensa yhdeksi maailman tunnetuimista ratsastusjalkineiden valmistajaksi pienestä suutariliikkeestä Saksasta yli 150 vuotta sitten. 1990-luvulla yritys lakkautti maatyö- ja armeijakäyttöön tarkoitettujen kenkien tuotannon ja keskittyi yksinomaan ensiluokkaisten ratsastuskenkien valmistukseen.

Huippumateriaaleista suurelta osin yhä käsityönä valmistettavat ratsastussaappaat ja -jalkineet tehdään Saksassa yrityksen omissa nykyaikaisissa tiloissa. Tuotannon pitäminen omissa käsissä mahdollistaa Königsin joustavuuden, jonka ansiosta ratsastajat saavat tänäkin päivänä nauttia täysin mittatilauksena tehdystä suutarintyöstä: Kaikki ominaisuudet mitoista materiaaleihin ja teknisistä yksityiskohdista koristeisiin ovat ratsastajan itsensä valittavissa.

Königsin perinteitä ja trendejä yhdistävästä tuotevalikoimasta löytyy lähes rajattomasti erilaisia esteratsastus-, kouluratsastus- ja yleissaappaita, jodhpur-kenkiä, chapseja ja saapasvarusteita. Korkealaatuisia tuotteita käyttävät niin harraste- kuin kilparatsastajatkin ympäri maailman.

Tiesitkö että Königs saappaita tehdään myös mittatilauksena juuri asiakkaan omien toiveiden ja mittojen mukaan. Varaa asiakaspalvelusta aika ja tule tutustumaan malleihin ja mahdollisuuksiin. Königs asiantuntijamme auttaa mielellään valinnoissa ja tekee mittaukset saappaiden valmistusta varten.

 • Königs Ratsastussaappaat Favorit

  Königsin laadukkaat ja suositut nahkasaappaat ratsastukseen, lajiin kuin lajiin. Perinteinen saapasmalli, jonka varsi on istuva ja jäykähkö. Saapas on valmistettu mustasta laadukkaasta nahasta ja varren etuosassa on perinteisesti sauma. Saapas on myös vuorattu kokonaan aidolla nahalla. Saappaan nahkapohja suojattu ohuella liukuestekuvioidulla kumilla. Saappaan varressa on takana keskellä jäykistäjä joka pitää saappaan hyvin muodossaan. Königs kruunu varressa.

  Jalkaterän koko 4=36 2/3, 4.5= 37 1/3, 5=38, 5.5=38 2/3, 6=39 1/3, 6.5=40, 7=40 2/3, 7.5=41 1/3. Tuotetiedoissa koon perässä suluissa on ilmoitettu varren mitat  (sisäpituus/pohkeen leveys cm.) Tarkista mitat huolellisesti normaaleissa ratsastusvaatteissasi ja kysy tarvittaessa apua mittaukseen asiakaspalvelusta.
  Kaikkia Königs saapasmalleja on saatavissa tilauksesta kauttamme kaikissa taulukkomitoissa myös ja mittatilauksena.

  Normaali hinta: 401,00 €

  Special Price 120,30 €