Likit

5 Tuotetta

Likit on britannialainen hevoslelujen ja –herkkujen sekä suolakivituotteiden valmistaja ja markkinoija. Leikkisä Likit tekee hevostelusta vielä piirun verran hauskempaa niin ihmisille kuin hevosillekin. Yrityksen hyväntuulisten, innovatiivisten, turvallisten ja herkullisten tuotteiden tärkein tehtävä onkin pitää hevosystävät iloisina.

Likitin tuotteet valmistetaan Skotlannissa ihmisten käyttöönkin hyväksytyistä raaka-aineista. Koostumukset suunnitellaan yhdessä hevosten ravitsemuksen asiantuntijoiden kanssa ja laadun varmistamiseksi jokainen tuote läpikäy tarkan laatukontrollin vielä ennen tehtaalta lähtöään. Laadun seurantajärjestelmän avulla jokainen lelu, namipala tai nuolukivi on jäljitettävissä myyntipisteestä tehtaalle saakka.

Likitin tuotekehitys on yhtä hauskaa ja villiä kuin sen tuotteetkin. Uudet ideat saavat alkunsa milloin unista, milloin älynväläyksistä, milloin yrityksessä perinteeksi muodostuneista aivomyrsky-palavereista. Usein ideoita sinkoilee myös asiakkailta, ja Likit pyrkiikin parhaansa mukaan täyttämään asiakkaiden villeimmätkin odotukset.

 • Likit Refil Multiback 3
  Likit Multback sisältävät 3 herkullista maustettua nuolukiveä käytettäväksi Likit tai Tastie leluissa.
  3x650 g multiback sisältää kirsikan, banaanin ja omenan makuiset nuolukivet jotka sopivat Likit Holderiin ja Boredom Brakeriin.

  Normaali hinta: 20,40 €

  Special Price 16,32 €

 • Likit Refil Multiback 5
  Likit Multback sisältävät 5 herkullista maustettua nuolukiveä käytettäväksi Likit leluissa.
  5x250g:n multiback sisältää kirsikan, banaanin, 2xomenan ja porkkanan makuiset nuolukivet jotka sopivat Boredom Breakeriin, Tongue Twisteriin sekä  Boredom Buster.

  Normaali hinta: 23,50 €

  Special Price 18,80 €

 • Likit Feeder Snak-a-Ball

  Likit pallo jonka voit täyttää hevosen lempiruualla, kauralla tai vaikka heppanameilla. Karsinassa hevonen pallo liikuttelemalla vapauttaa pieniä makupaloja joka ehkaisee pitkästymistä karsinassa ja on mukavaa, palkitsevaa ja opettavaista puuhaa.

  Fill the ball with Likit Snaks or any dry horse feed and the horse pushes it around by their nose or hoof to release the feed. Helps to relieve boredom as well as encourage a more natural way of feeding.

  Normaali hinta: 48,95 €

  Special Price 39,16 €

 • Likit Starter Kit
  Likit aloituspakkaus jossa mukana Likit holder ja kolme siihen sopivaa makukiveä (650 g) sekä kaksi pussia Likit heppanameja. Sopii hyvin myös vaikka lahjaksi tallikavereille sillä tuotteet on pakattu valmiiksi kivaan boxiin.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 23,96 €

 • Stud Muffins Mini Muffins joulukalenteri 24x12gr
  Ihanaa joulunodotusta Stud Muffins Mini Muffins joulukalenterin parissa ! Jokaisen 24 luukun takaa paljastuu hevosellesi maistuva ja terveellinen 100% käsintehty Stud Muffins Mini Muffin. Not only delicious, but healthy as well! Kiva lahja myös tallikavereille. Limited Edition!

  Normaali hinta: 13,95 €

  Special Price 11,16 €

  Tilapäisesti loppu