Likit

4 Tuotetta

Likit on britannialainen hevoslelujen ja –herkkujen sekä suolakivituotteiden valmistaja ja markkinoija. Leikkisä Likit tekee hevostelusta vielä piirun verran hauskempaa niin ihmisille kuin hevosillekin. Yrityksen hyväntuulisten, innovatiivisten, turvallisten ja herkullisten tuotteiden tärkein tehtävä onkin pitää hevosystävät iloisina.

Likitin tuotteet valmistetaan Skotlannissa ihmisten käyttöönkin hyväksytyistä raaka-aineista. Koostumukset suunnitellaan yhdessä hevosten ravitsemuksen asiantuntijoiden kanssa ja laadun varmistamiseksi jokainen tuote läpikäy tarkan laatukontrollin vielä ennen tehtaalta lähtöään. Laadun seurantajärjestelmän avulla jokainen lelu, namipala tai nuolukivi on jäljitettävissä myyntipisteestä tehtaalle saakka.

Likitin tuotekehitys on yhtä hauskaa ja villiä kuin sen tuotteetkin. Uudet ideat saavat alkunsa milloin unista, milloin älynväläyksistä, milloin yrityksessä perinteeksi muodostuneista aivomyrsky-palavereista. Usein ideoita sinkoilee myös asiakkailta, ja Likit pyrkiikin parhaansa mukaan täyttämään asiakkaiden villeimmätkin odotukset.

 • Likit Refil Multiback 3
  Likit Multback sisältävät 3 herkullista maustettua nuolukiveä käytettäväksi Likit tai Tastie leluissa.
  3x650 g multiback sisältää kirsikan, banaanin ja omenan makuiset nuolukivet jotka sopivat Likit Holderiin ja Boredom Brakeriin.
  20,40 €
 • Likit Refil Multiback 5
  Likit Multback sisältävät 5 herkullista maustettua nuolukiveä käytettäväksi Likit leluissa.
  5x250g:n multiback sisältää kirsikan, banaanin, 2xomenan ja porkkanan makuiset nuolukivet jotka sopivat Boredom Breakeriin, Tongue Twisteriin sekä  Boredom Buster.
  23,50 €
 • Likit Snaks heppanamit Apple/Cinnamon 500 g
  Herkullinen Likit sydämmen muotoinen nami hevoselle joka voidaan tarjota kädestä tai vaikka laittaa Snak-a-Ball täytteeksi. Makuna omena & kaneli. Tämä vähäsokerinen nami sisältää vain luonnon omia maku- ja väriaineita. 500g pussi.
  7,50 €
 • LIKIT winter selection box
  Likitin Limited Edition box jouluun joka sisältää valikoiman maistuvia Likit heppanameja palkitsemiseen. Laatikossa Likit Snaks 100 g Mint & Eucalyptus, Likit Snaks 100 g Apple & Cinnamon, 1 Likit Treat Bar Apple, 1 Likit Treat Bar Carrot and 1 Likit Treat Bar Cherry. Laatikon takana hauska lautapeli. Ilahduta tällä vaikka tallikavereita!
  11,95 €