Likit

1 Tuotetta

Likit on britannialainen hevoslelujen ja –herkkujen sekä suolakivituotteiden valmistaja ja markkinoija. Leikkisä Likit tekee hevostelusta vielä piirun verran hauskempaa niin ihmisille kuin hevosillekin. Yrityksen hyväntuulisten, innovatiivisten, turvallisten ja herkullisten tuotteiden tärkein tehtävä onkin pitää hevosystävät iloisina.

Likitin tuotteet valmistetaan Skotlannissa ihmisten käyttöönkin hyväksytyistä raaka-aineista. Koostumukset suunnitellaan yhdessä hevosten ravitsemuksen asiantuntijoiden kanssa ja laadun varmistamiseksi jokainen tuote läpikäy tarkan laatukontrollin vielä ennen tehtaalta lähtöään. Laadun seurantajärjestelmän avulla jokainen lelu, namipala tai nuolukivi on jäljitettävissä myyntipisteestä tehtaalle saakka.

Likitin tuotekehitys on yhtä hauskaa ja villiä kuin sen tuotteetkin. Uudet ideat saavat alkunsa milloin unista, milloin älynväläyksistä, milloin yrityksessä perinteeksi muodostuneista aivomyrsky-palavereista. Usein ideoita sinkoilee myös asiakkailta, ja Likit pyrkiikin parhaansa mukaan täyttämään asiakkaiden villeimmätkin odotukset.

  • Likit Starter Kit
    Likit aloituspakkaus jossa mukana Likit holder ja kolme siihen sopivaa makukiveä (650 g) sekä kaksi pussia Likit heppanameja. Sopii hyvin myös vaikka lahjaksi tallikavereille sillä tuotteet on pakattu valmiiksi kivaan boxiin.
    29,95 €