Lister Shearing

5 Tuotetta

Lampaiden kerimisestä alkusysäyksen saanut Lister Shearing on jo yli sadan vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut eläinten karvojen ajeluun tarkoitettuja tuotteita. Erinomaisesta suunnittelusta ja innovatiivisista tuotteista on vuosien mittaan tullut olennainen tärkeä osa yrityksen tuotemerkkiä.

Tinkimätön ote työhön ja yksityiskohtien viimeistely tekevät Listerin klippereistä helppokäyttöisiä, eläinystävällisiä ja kestäviä. Valikoimaan kuuluu kaikentyyppisiä laitteita, kaikentasoiseen käyttöön, kaikenlaisille eläimille. Tarjonnan monipuolisuus on tehnyt Listeristä niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin suosikkiklipperin.

 • Lister Clipper Star karvanleikkuukone
  Listerin best seller klipperi on voimakas, kompakti ja kestävä klippauskone Lister Star. Kevyt ja anatomisesti muotoiltu klipperin painaa vain 760 grammaa joka tekee sen käytöstä vaivatonta ja mukavaa. Ilma-jäähdytys takaa pitkän ajon ilman ylikuumenemista ja jäähdyttelyä välillä. Lämpörele suojaa moottoria vahingoittumasta mahdollisessa ylikuumenemistilanteessa. Koneessa 5 metriä pitkä turvallinen kumipäällysteinen sähköjohto. Toimitetaan hyvässä salkussa johon kuuluvat myös 60 ml öljy, harja ja 1,4 mm terät. Moottorin teho 45W.
  339,95 €
 • Lister Clipper Laser karvanleikkuukone
  Tehokas ja kestävä karvaleikkuri (170W) Lister laatua, joka sopii koko hevosen leikkaamiseen. Hyvä jäähdytysjärjestelmä estää konetta ylikuumenemasta. Pitkä 5 metriä pitkä johto. Laatikko sisältää öljyn ja harjan. Vaihtoterät saatavana erikseen.
  479,95 €
 • Lister Clipper Legend karvanleikkuukone
  Kevyt ja tehokas (80W) Lister karvaleikkuri vaativampaankin käyttöön ja koko hevosen klipaamiseen. Miellyttävän kevyt käytössä (vain 998 g) ja ergoniminen muotoilu. Hiljainen ja tehokas ilmajäähdytteinen moottori, 5 m kumipäällystinen johto ja hienot 1,4 mm terät takaavat miellyttävän työskentelyn.
  389,95 €
 • Lister terät WLO258-11850 Fine 1.4 mm
  Lister klipperinterät jotka sopivat malleihin Lister Clipper Star 33811, Lister Clipper Legend 37010 ja Lister Clipper Fusion Red Horse. Leikkauspituus 1.4 mm.
  59,95 €
 • Lister Clipper Oil 250ml

  Listerin oma teräöljy joka pidentää terian ja koneen käyttöikää. Pakkauskoko 250ml.

  This oil has been developed specifically for Lister clippers. The oil has a different viscosity than the standard clipper oil, as a result of which the blades are being protected longer. Proper and regular oiling extends the life of the clipper.

  8,95 €