Premiere

5 Tuotetta

Premiereltä löydät laajan valikoiman tuotteita niin hevoselle kuin ratsastajalle ja aina edulliseen hintaan. Hyväksi havaittuja valikoituja Premiere tuotteita ovat mm. loimet talliin ja tarhaan joissa hinta-laatusuhde on erinomainen. Kivoja kausituotteita ja värejä unohtamatta. Premiere tuotteiden suunnittelusta ja materiaaleista vastaa eurooppalainen suunnittelutiimi Hollannissa.

 • Premiere Riimu Economy
  Premieren polypropyleenistä valmistettu edullinen perusriimu. Niskahihnassa säätö ja pistoolilukko. Kaikki koot shetty-full ja perusvärit.

  Normaali hinta: 5,50 €

  Special Price 4,68 €

 • Premiere Juoksutusvyö
  Avulonin pehmeä ja mukava juoksutusvyö. Kiinnityshihnat ovat vahvaa nailonia ja pehmeät teddymäiset pehmusteet takaavat mukavuuden hevoselle. 10 D-rengasta antavat hyvät ja monipuoliset käyttö- ja säätömahdollisuudet. Koot pony sekä full.

  Normaali hinta: 25,95 €

  Special Price 22,06 €

 • Premiere Otsapanta Crystal
  Neljällä pienellä kristalliketjulla koristeltu otsapanta. Värit Light Blue ja Pink. Koot Pony-Full.

  Normaali hinta: 29,95 €

  Special Price 25,46 €

 • Premiere Martingaali
  Premiere nahkainen martingaali mustana ja ruskeana. Koot Pony-Full.

  Normaali hinta: 27,95 €

  Special Price 23,76 €

 • Premiere Sivuohjat
  Edulliset nahkaiset sivuohjat joustavilla kumirenkailla ja hyvillä säädöillä. Ratsastukseen ja juoksutukseen sopivat sivuohjat joiden toinen pää kiinnitetään kuolaimeen tai kapsonin sivurenkaaseen ja toinen pää satulavyöhön tai juoksutusvyön renkaaseen.
  Sivuohjat eivät varsinaisesti pakota hevosta muotoon, vaan ne houkuttelevat hevosta kuolaintuelle. Koot pony ja full sekä väreinä musta ja ruskea.
  27,95 €